• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

2013yilbasikutlamakarti.jpg

saol madamcocoş
sanada mutlu yıllar :3:

biz bugün normal saatte çıkacaz
yarında bi tek ben tatil yapıcakmışım diğer arkadaşlar saat 12 de geliceklermiş :ssz:

Bizim eski işyeri de öyleydi
Hadi size saat 10 a kadar izin diyolardı :9: neresi izinse
8:30 yerine 10:00 gelin diyolardı yani
Bende diyordum bir buçuk saat içinse gerek yok :63:

Bizim eski işyeri de öyleydi
Hadi size saat 10 a kadar izin diyolardı :9: neresi izinse
8:30 yerine 10:00 gelin diyolardı yani
Bende diyordum bir buçuk saat içinse gerek yok :63:

bizdede öyle
allahtan ben tek bayan olduğum için çağırmıyolar :ssz:

Özelden detaylı daha açıkladım, konu dışıdan yedin, buradaki mapuslukların epey bir kısmı konu dışıdan gitti, Kazen yeni yıl diye affa uğratmış banları, ahhh ahhh bana kalsa dansöz bile seyrettirmem size:ssz::ssz:
Uslu durun, konu dışı yazmayın affa uğradık diye sevinmeyin geceyarısını bir dakika geçe hepiniz balkabağına dönersiniz mazallah:9::9::9:

Neyse aslında Yeni yılınızı kutlamak için girmiştim topiğe, hepinizin yeni yılını kutlar, 2013'ün sizlere sağlık, huzur temenni ederim, dileklerinizin gerçekleşme fırsatı nasip olsun İnşaAllah:nazar:

2012'de aldığınız cezaların 2013'te tekrarlanmamasını diliyorum İnşaAllah amin tövbe bismillah:ssz::ssz::ssz:

teşekkürler mune size de iyi yıllar:3:
2013 de bizleri daha az banlamanız dileğiyle..
bu arada msjlarım boşa gitti demek kazen salıverdi mahkumları..
o zaman bence benim ceza puanım filan indirilsin bence çünkü benim banım bitiyodu zaten:1:

munecim tişikkirler
seni seviyoruz :3:

akşama gel dansöz oynatıcam sana :3:

Yeni yılın kellere saç, hastasına ilaç, züğürte para, sivacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, colaya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dirdirciya akıl,onu çekene sabır, vermesini diler mutlu yıllar dileriz munecim. :3:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn:9:

Geçmiş olsun Carrie, demek hastasın, sana tıp bile çaresiz kalır:ssz:
gece kaçabilirsem gelirim, paraya kıyıp şöyle güzel bir dansöz getirin, 1 dakika oynayıp gitmesin:51:

Yavrularım, ceza puanlarınız indirilsin diye daha çok beklersiniz, siz bu geceyi kazasız belasız geçirinde sonra bir şükür namazı kılın:27:
parkon 2013'te de siz kaçacaksınız ben kovalayacağım:27:

gece kaçabilirsem gelirim, paraya kıyıp şöyle güzel bir dansöz getirin, 1 dakika oynayıp gitmesin:51:

Yavrularım, ceza puanlarınız indirilsin diye daha çok beklersiniz, siz bu geceyi kazasız belasız geçirinde sonra bir şükür namazı kılın:27:

saol munecim :3:

oryntal didemi getiricem sana
ha onu beğenmezsen badişi çıkarırız masalara mune :1:

ben artık kaçmıyorum munecim yavaş yavaş yürüyorum, yorulmanızı istemiyorum çünkü :3:

bıldırcınlarım :16:

hepinize sağlık mutluluk huzur mangır dolu bir yıl diliyorum :38:

kk ya da benli yıllar :21:

bade çok güzel bi noktaya değinmiş ceza puanları düşürülsün parkon içeride kalsa da olur :37:

zati kv ile yılbaşı kutlayacak :9: bari banlıyım diye kendini avutsaydı :27:

bade çok güzel bi noktaya değinmiş ceza puanları düşürülsün parkon içeride kalsa da olur :37:

vay be
parkon demek kaynanasıyla içli dışlı oluyor öylemi

tamam, onun kaydını silin konudan
ssk çıkışını yapalım :27:

nerelerdesin kanka yaaaa
kızlar yılbaşı için iç çamaşırı soruyolardı
hangi modeller trend diye :3:

özledim seni beee :29::29::29:

Son düzenleme:
yarın okul tatil değil çalışmak istemiyorum yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52:

nerelerdesin kanka yaaaa
kızlar yılbaşı için iç çamaşırı soruyolardı
hangi modeller trend diye :3:

özledim seni beee :29::29::29:

küçük başlı hayvan figürlü külotlar bu sene çok moda :13: demesi benden alıp çoşması sizden :17:

biz ne zaman buluşuyoz kanka :29:

tehdit tehdit üstüne yılbaşında hindi boğazıma dizildi mune yapmayın:26:
ayrıca yavrularım dedinizde annemide özlemiştim hazır size anne diyebilirmiyim:26::1:

saol munecim :3:

oryntal didemi getiricem sana
ha onu beğenmezsen badişi çıkarırız masalara mune :1:

ben artık kaçmıyorum munecim yavaş yavaş yürüyorum, yorulmanızı istemiyorum çünkü :3:

topiğin ya en küçüğü ya en büyüğü çıksın
ben dansöze para sıkıştırırım anca:21:

bence de parkon ve kadiş bu yıl içerde unutulsalar negzel negzel negzel bir yıl olur:7:

mutlu noeller arkadaşlarım :3:

heppi kırimıs davşancık:16:
ahan aranan oryantal bulundu:9:
keklik gibi seker şimdi:32:

küçük başlı hayvan figürlü külotlar bu sene çok moda :13: demesi benden alıp çoşması sizden :17:

biz ne zaman buluşuyoz kanka :29:

ne zaman istersen buluşalımda
sen naptın
işe devam ediyormusun kanka :ssz:

haksever sen talebemisin? :55:

Back
X