• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir eden koca...

Günaydın herkese. Dun eşim geldiğinde uyuyordum dolaba bakmadim. Doğuma yirmi gün kaldı 20 dondurma almış dolaba koymus. Sabah da öperek uyandırdı özür diledi. Bugün neden yanimayatmadin dedim. Baktım çok rahat yatiyordun rahatını bozmak istemedim dedi. Gerçekten sağa sola dönerken çok ahladigim için uyaniyordu. Kısacası biz baristik. Yorumlar için teşekkürler :KK66:
siz sacma sapan bir dondurma mevzusundan durduk yere adami yataktan kovuyorsunuz
adam da size haddinizi bildirmek yerine gelip sizden ozur diliyor

vallahi bir sey diyecegim de hakarete girer diye demiyorum
ki genelde sert yorum yapan biri de degilimdir
ama s*marik insana tahammulum yok

umarim baska insanlara da bu kadar kaprisli degilsinizdir
allah cevrenizdekilere (ve eger calisiyorsaniz ozellikle hizmet verdiginiz kisilere) sabir versin

siz sacma sapan bir dondurma mevzusundan durduk yere adami yataktan kovuyorsunuz
adam da size haddinizi bildirmek yerine gelip sizden ozur diliyor

vallahi bir sey diyecegim de hakarete girer diye demiyorum
ki genelde sert yorum yapan biri de degilimdir
ama s*marik insana tahammulum yok

umarim baska insanlara da bu kadar kaprisli degilsinizdir
allah cevrenizdekilere (ve eger calisiyorsaniz ozellikle hizmet verdiginiz kisilere) sabir versin
Saygı duyuyorum ve kadının düşmanı yine kadındır diyorum. Sevgiler.

Saygı duyuyorum ve kadının düşmanı yine kadındır diyorum. Sevgiler.
zaten ise gelmeyen bir yorum olunca hep "kadinin dusmani kadin" olur. elestiri kabul etmemenin de boylesi... kiskancligimdan, dusmanligimdan yazdim cunku ben.

diger kadinlari neden cekemeyeyim ki...
cok mu guzelsiniz de erkegimi elimden almanizdan mi korkacagim ne yani niye dusman olayim :) sanal platformdayiz. hadi sizi gorsem tanisam neyse diyecegim.

ben insan olarak empati kurup ona gore yorum yapiyorum. o yuzden esinize yapilan muamele benim zoruma gitti ya ;)

bence kadinin dusmani esas kadini boyle piremses goren zihniyet...
zira kadin bir kapris makinesi degil, simarmak onun hakki falan hic degil (ayni erkegin olmadigi gibi). kadin guclu bir birey. sacma sapan stereotiplere sigmamali. "kadin tribi iste ya" kavraminin olmasina artik izin vermemeliyiz.

bence illa burda birisi kadina dusmansa o sizsiniz. inanin bos triplerle gucumuzu azaltiyorsunuz...

bu dusman konusuna sirf bana dokundurdugunuz laftan dolayi girdim, onu da belirteyim.

Kesinlikle katılıyorum sana. Bende ayni kanidayim çok sağlıksız ve çocuklarım dahi yemez eve abur cubur girmez bizimde. Ama bu hariç edilmez birşey iki hamileligimde hic yasamadim aserme vs. Son iki aydır feci şekilde bu dondurmaya takigim. Aksam yemeğinden sonra takıntı oldu yemeden uyuyamiyorum mutsuz oluyorum yaşamayan anlayamaz bunu.

Nogger'da öyle bağımlılık yaratan bir durum var sanırım. Çok fazla müptelası var. Siz yine de dikkat edin :)
Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi :KK24:

Barismislar zaten herkesin kendi hayatı sanal da olsa kalp kırmaya gerek yok bence

Back
X