• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir eden koca...

Vallahi cok kiskandim seni ne yalan soyliyim ben hamileleikte boyle bisey yasamadim bi tek bel agrim vardi agliyordun belimden esim naz yapma diyordu ve bi masaj bile yapmiyordu seninki dondurma ya ne guzel keske benimde derdim tek bu olsaydi son ayimdaydim ev ustu gel8n gittim ben yemek hazirladik bi ekmekle su kaldi gorumcemden rica ettim getirirmisin diye ordan esim hepsinin icinde hanimmisin sen hanim gibi oturuyorsun git kendin getir demisti gorumcemde yasca kucuk yani budurumda benin koca okuz dangalak oluyor demi

Konuyla alakasız olacak ama merakımdan soruyorum. Doktorlar bu tarz hazır gıdaların tüketimine bir sınırlama getirmiyor mu hamilelikte? Bu süreçte sigara, alkol tüketmek ne kadar zararlıysa böyle paket gıdalar da en az o kadar zararlı değil mi?

Konuyla alakasız olacak ama merakımdan soruyorum. Doktorlar bu tarz hazır gıdaların tüketimine bir sınırlama getirmiyor mu hamilelikte? Bu süreçte sigara, alkol tüketmek ne kadar zararlıysa böyle paket gıdalar da en az o kadar zararlı değil mi?
Benim doktorum getirdi. Paketli gıdalar yok. Dondurma da az ve şekersiz olanından. Ben de madodan diyabetik alıp yiyorum

Ben de hamileyim aşermedim ama bu kadar da şımarmadım canım bir şey istediğinde cok ama cok abartmışsın.kınayıp başıma gelmez bu durum hamileyiz evet hormonal vs vb ama bu durumu da suistimal etmek hoş değil

Kadınlar hamileyken çocuklarını, kocalarını, evlerini, doğacak bebeğin sağlığını, ihtiyaç dahilindeki bütün eşyaları, Doğum şeklini... düşünüp düşünüp dururken bi dondurma arzusunu karşılamak bu kadar zor olmamalı. Barışmanıza sevindim :) hayırlı doğumlar, şimdiden tebrikler

adam birgün almamış yallah salona demişsin

bilemedim açıkçası

diğer aldıklarından yeseydin ne olacaktı ki.

benim eşim çıkıp alayım dese ben kıyamam.

Buraya ilk defa konu aciyorum. Bu saat oldu sinirim hala geçmedi. Belki bana da iki güzel söz yazarsiniz keyfim yerine gelir dedim.
Hamileligimden dolayı her aksam nugger dondurma yiyiyorum bağımlı gibi.kilosu bilmem nesi umurum değil 3. Bebeğim ve doğum sonrası rahat kilo verebiliyorum. Dun eşim gelirken her gun yedigimi bildiği halde kendisine bir poşet dondurma almış bana nugger almamış. Bende çocukları uyuttum düş aldim. Oh dedim simdi keyifle dondurma mi yiyeyim. Kesimde ses yok ama. Dolaba baktım ki yok. Eşime dedim almadinmi al demedim ki dedi. Ama her aksam aliyorsun ve al demiyorum sana. Bu dondurmaya feci zaafim var yasayan bilir. Sinirimden ağladım git al dedim gitmedi birde bana bunun için trip mi yapıyorsun dedi. Zaten doğuma az kalmis. Sayılı şeyler şuanda beni mutlu ediyor. Yeterince gergin ve stresliyim ve agrilarim var senin yaptığına bak. Yastiklarini eline verdim yallah salona. Yarin benle konuşma dedi. Bende sen de içerde yat artı yaptığım yemeği dahi yeme dedim. Bugün sabah kalktı gitti gece geldi. Sbaha toplantısı vardı ordanda kahveye geçti bütün gece oyun oynadı. Sonra yine aldığı bir poşet kendine has dondurmayı yedi ve yattı içeri. Konuşmadık tabi. Şimdi ben mi abarttim hormonlarim altüst zaten. Gidip bogasim var.
Sanırım biraz abartmışsınız unutmuştur belki . Bi dondurma için küsülür mü hiç :KK48: Bence bir arayıp gönlünü alın hamile hamile gerilmeyin boşuna. Hayırlı doğumlar :KK200:

Valla siz bir dondurma için kocanızla yatağınızı ayırıyorsanız ilerde başınıza istemediğiniz şeyler gelince hiç ağlayıp sızlamayın

Allah başka dert vermesin bacım. Kocanda da iyi sabır varmış. Bir gecede yemeyi ver. Ben maddi imkansızı yüzünden yoğurt al diyemiyorum belki alır diye her gün bekliyorum. Senin bu yaptığın şımarıklığın daniskası. Tekrar diyorum Allah başka dert vermesin. Yokluk falan görmeyin aman diyeyim.

valla sebebi bulunamamış ama sizin hamilelik döneminizde eşinizin de hormonlar coşıyor haberiniz olsun
bilimsel bir bilgi bu:)
o yüzden çok da şansınızı zorlamayın derim;) fazla abartıp yatak ayırmak git al diye kızmak gibi..

Günaydın herkese. Dun eşim geldiğinde uyuyordum dolaba bakmadim. Doğuma yirmi gün kaldı 20 dondurma almış dolaba koymus. Sabah da öperek uyandırdı özür diledi. Bugün neden yanimayatmadin dedim. Baktım çok rahat yatiyordun rahatını bozmak istemedim dedi. Gerçekten sağa sola dönerken çok ahladigim için uyaniyordu. Kısacası biz baristik. Yorumlar için teşekkürler :KK66:
Eşiniz çok düşünceli. Lütfen böyle küçük şeyler için üzmeyin.

Vallahi cok kiskandim seni ne yalan soyliyim ben hamileleikte boyle bisey yasamadim bi tek bel agrim vardi agliyordun belimden esim naz yapma diyordu ve bi masaj bile yapmiyordu seninki dondurma ya ne guzel keske benimde derdim tek bu olsaydi son ayimdaydim ev ustu gel8n gittim ben yemek hazirladik bi ekmekle su kaldi gorumcemden rica ettim getirirmisin diye ordan esim hepsinin icinde hanimmisin sen hanim gibi oturuyorsun git kendin getir demisti gorumcemde yasca kucuk yani budurumda benin koca okuz dangalak oluyor demi

Konu dışına çıkmak istemiyorum ama durumunuza çok üzüldüm. Bu evliliği sürdürme nedeniniz nedir acaba? Ailenizden destek göremeyecek olmanız mı? Bu evliliğe çocuk neden?

haayy benım senın hamılelıkten alt üst olan hormonlarını seveyim bacım ,

kız ne güzel atar yapmışsın ohhhh sefan olsun , sonuna kadar haklısın , :KK9::KK9:

Çok tatlisiniz bence yüzümde gülümseme oluştu Allah da sizi guldursun

Benim doktorum getirdi. Paketli gıdalar yok. Dondurma da az ve şekersiz olanından. Ben de madodan diyabetik alıp yiyorum

Teşekkür ederim cevabınız için.
Paket dondurmalar çok çok sağlıksız zaten. Dondurma bile sayılmaz yani onlar. Tamam insanın canı isteyebilir, hiç hamile kalmadım bilmiyorum ama sigara bağımlıları sigarayı bırakıyor bebek için. Paket dondurma, cips, bisküvi bu kadar önemli olmamalı. Hamile olmayan insanların bile tüketmemesi lazım çoğu şeyi.

Teşekkür ederim cevabınız için.
Paket dondurmalar çok çok sağlıksız zaten. Dondurma bile sayılmaz yani onlar. Tamam insanın canı isteyebilir, hiç hamile kalmadım bilmiyorum ama sigara bağımlıları sigarayı bırakıyor bebek için. Paket dondurma, cips, bisküvi bu kadar önemli olmamalı. Hamile olmayan insanların bile tüketmemesi lazım çoğu şeyi.
Kesinlikle katılıyorum sana. Bende ayni kanidayim çok sağlıksız ve çocuklarım dahi yemez eve abur cubur girmez bizimde. Ama bu hariç edilmez birşey iki hamileligimde hic yasamadim aserme vs. Son iki aydır feci şekilde bu dondurmaya takigim. Aksam yemeğinden sonra takıntı oldu yemeden uyuyamiyorum mutsuz oluyorum yaşamayan anlayamaz bunu.

Kadınlar hamileyken çocuklarını, kocalarını, evlerini, doğacak bebeğin sağlığını, ihtiyaç dahilindeki bütün eşyaları, Doğum şeklini... düşünüp düşünüp dururken bi dondurma arzusunu karşılamak bu kadar zor olmamalı. Barışmanıza sevindim :) hayırlı doğumlar, şimdiden tebrikler
Tesekkur ederim. Aslında olay bu kadar abartılı değildi ama birebir diyalog ile anlatmak ile okuyup yorumlamak arasındaki farkı gördüm net.

Valla siz bir dondurma için kocanızla yatağınızı ayırıyorsanız ilerde başınıza istemediğiniz şeyler gelince hiç ağlayıp sızlamayın
Esimpe onbir sene flört on sene evlilik hayatımız var. Birgün beni uzmedi bende onu. Farklı durumlar hiç olmadı inşallah da olmaz Rabbime emanetiz. Yine de burdan kocsmin beni aldatabilecegi gibi bir sonuç çıkartabilmek...yaratıcılık ister tabi. :) sevgiler..

Allah başka dert vermesin bacım. Kocanda da iyi sabır varmış. Bir gecede yemeyi ver. Ben maddi imkansızı yüzünden yoğurt al diyemiyorum belki alır diye her gün bekliyorum. Senin bu yaptığın şımarıklığın daniskası. Tekrar diyorum Allah başka dert vermesin. Yokluk falan görmeyin aman diyeyim.
Yoğurt aldemiyorsun ama internette gezebiliyorsun, çocuk yapıyorsun. O da göreceli bence. Neyse Rabbim inşallah evladının yüzü suyu hurmetine darda koymasına bacım.

Back
X