sinir eden rahatlık

kugucum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
5
0
1
Merhaba hanımlar. Yeni katıldım. Paylaşmak istediğim bir durum war. Eşimle aynı iş yerindeyiz 2 yıldır. Yalnız bir sorun war ki çalışan bayanın biri çok rahat. Tüm erkeklerle konuşurken . Geçen hafta da eşim ve bir arkadaşı yemeğe giderken peşlerine takılmış öğle arası. Ben bayan bi ark.la yemeğimi yerken tesadüfen gördüm . Ve gidemezsin deyip engel oldum. Eşimde iyi yaptın peşimize takılmıştı dedi. Ama hala çok sinirleniyorum düşündükçe

Sen olmasan koskoca adamlar bir bahane bulamıyor mu ki? İlla birinin açıp kollarını gitmeeee demesine mi ihtiyaç var?

Adamlar, ya kusura bakma erkek erkeğe konuşacaklarımız var dese, olay güzellikle çözülürdü. Bu atraksiyona gerek var mı?

Merhaba hanımlar. Yeni katıldım. Paylaşmak istediğim bir durum war. Eşimle aynı iş yerindeyiz 2 yıldır. Yalnız bir sorun war ki çalışan bayanın biri çok rahat. Tüm erkeklerle konuşurken . Geçen hafta da eşim ve bir arkadaşı yemeğe giderken peşlerine takılmış öğle arası. Ben bayan bi ark.la yemeğimi yerken tesadüfen gördüm . Ve gidemezsin deyip engel oldum. Eşimde iyi yaptın peşimize takılmıştı dedi. Ama hala çok sinirleniyorum düşündükçe
gidemezsin mi:KK53:
biri bana öyle dese manyak mı ne derim çok ilginç:KK17:

Ewt hoş bi tepki olmadı ama o an çok sinirlendim

Belki o samimiyeti buldu ve birlikte yemek yemek istedi. Çok daha uç örnekler vereceksiniz sandım...

İki yıldır hiç bi sorun olmadı kıskançlıl göstwrisi vs de yapmam ama dediğim gibi kişiye göre tepki verdim bikaç şeyden rahatsz olduğum için. Eşim beni görünce yanıma gelmişti ben de burda ye dedim.somra onşarın yanına söylemeye gitmiş benimle yiyeceğini .işte be o an gidemezsin tepkisini verdim.

Kadin sarkıntılık yapmamis sonucta kocana ve başbaşa gitmiyolarmış.
Abartmíşsín hafiften..

Ewt belirsiz olmuş eşime dedim. Teşk. Yorumlar için

eşlerinizi açık ortamda herkesin göreceği şekilde bariz kıskanmayınız. diğer bayanlar tarafından dalgaya alınırsınız haberiniz olsun

Back
X