sinir hastası olucam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi TBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evt cnm o gün o sinirle boşanırım bilmem ne demişim ama gavura kızıp oruç bozmak olmaz.
eşime çok bağlıyım ve vazgeçemem.bunu çok iyi biliyorum.
bi hal çaresine bakıcam.zili sökücem,daha soğuk davranıcam,çatlasa da kapıyı açmycam.
beni sksa da bol bol eşimi uyarıcam.benim de sınavm da bu demekki.
takmycam diyorum ama takmamak elde değil.
başka biri yüzünden neden mutsuz olayım? bunun kime hakkı var??

'Canım nasıl ev yemekleri çeker oldu' demiştiniz,dün okumuştum,yanılmıyorum değil mi?

İçim acıdı o an,çünkü bende sizin gibiydim.
Annem kaldı bi müddet yanımda,tabi zamanı gelince evine gitti.
Bebeğimle yalnız kaldığımda,sadece çocuğumu düşünüyordum.
Onun ihtiyaçlarını..Ben inanın bazen akşam üstü 4-5 gibi birşeyler yiyordum,oda genelde ekmek,peynir.
Yemek yapmaya gücüm yok,yemeği bırakın,evi üstten gırgırlamaya.
Çok yorgun ve bitkindim..Seni öylesine anlıyorum ki.
Canım deli gibi ev yemeği çekiyordu.
En sonunda bi lokantaya gitmeyi bile planlamıştım eşimle.
Yani bu derece insan yorgun,bitkin,ve canı herşeyi istemesine rağmen,sadece istemekle kalabiliyor lohusalıkta.
Bunları sana sakın kendini yalnız hissetme diye yazdım,inan bende senin zorlu yolundan,sadece bi kaç ay önce geçtim
Hepsi geçecek bi iki ay sonra,sende olmamışa dönecek,ve feraha çıkacaksın
Allah yardımcın olsun,ve bool sabırlar versin.

yok bu versiyonlar laftan anlamıyor!!!

size daha dün başıma gelen olayı anlatayım.bebeğim zor uyuyan ve sesten uyanan bir bebek.bunu yakınlarımız bilir.ama kv her geldiğinde zile basar.açana kadar basar.bende uyanıyor basma diyorum ama 1yıldır hala anlamadı.neyse dünde yine zile bastı kimsiniz dedim ses yok bir kez daha dedim ses yok.5dakka sonra kapı çaldı.baktım kv.ses vermediğin için açmadım dedim.ben çocuk uyanır die ses etmedim diyo:)) yani dakikalarca zile basıyor beni kimsiniz die die evde bağırtıyor ama kendi ses olacak die cevap vermiyor.napimm ben:)

ayh kusura bakma tutamadım kendimi

kadını korkutmussun

NurTopum özel msj atmışsın bana,forumdaki msj sayımın azlığından dolayı cvp yazamadım.
burdan söyliyeym bir mahsuru yoksa,cnm senin de yaşadıkların çok zor.
bu kadınlar biz onlara kafa tuttukça bize inatlaşıyorlar.
o saygı duvarını da aşamadığımz için bizlerde belli bir yere kadar müdahale edebiliyoruz.
kadın olmak zor.kendine bak,eşine bak,çoluğuna çocuğuna bak,evine bak,elin dediğini ettiğini sineye çek..
bizim de sınavımız sabrımız bnce.akıllı davranmak gerekiyor hemde çok akıllı.

pcpa cnm yazdıklarına sinirlene sinirlene güldüm vallaha ne diyeyim.ağlanacak halimize gülüyoruz.
NurTopum cnm bnde şimdi ailemn yanındayım.daha dün geldm ama cennete geldm sanki,.1 gün öncemi hatırlattn bana.hatırdıkça üzülüyorum.2-3 bebeğimz olsa ne yapardık acaba??

Kayınvelidenizin davranışları çocukça ama sizin konunuzu okurken köpek diye örnek vermenizde ilginç.çok saygısızca bir uslüp...

TATLIM BAK SU YAZDIKLARINA KADIN OKUSA EMIN OLSEVINCTEN CILLDIRIRDI CÜNKÜ NE KADAR SINIRLERINI OYNATMIS YIPRATMIS.kimseyi sevindirme sakinligini koru...kyvlidene gelince

su özlü sözü cok severim ( sen ne anlatirsan anlat,anlatabildigin karsindakinin anladigi kadardir) karadayidaki savci turgutun dedigi gibi mamafih bu insanlara onlar yokmus gibi davrana

caksin cancaazim:)))

BU ARADA bende kyn valideyle ayni sokakta oturuyorum gece 11 diyelim yatmisiz gelip asagidan zile basardi...megafondan kimo derdim ne o yattinizmi...yahu körmüsün yatmamis olsak

isigi nie kapatalim... yok enerji tasarrufu yapiyoruz kayinvalidecim karanlikta oturuyoruz...ev benim keyif benim bilseydim yatmadan arar sorardim yatabilirmiyiz die tövbe tövbeee:))))

O zamanlar cok sinir oluyodum bu davranislarina ama suan gülüyorum hic takmiycaaaaksinnn nokta:)))

bayildim buna

evet canim insan böyle bir durumda kafayi yer üstüne bide maden suyu icer durum okadar vahim yaniiiii:))))))

evet canim insan böyle bir durumda kafayi yer üstüne bide maden suyu icer durum okadar vahim yaniiiii:))))))

konu sahibi lutfen yanlis anlamasin beni.ben halime sukrettim.ben kv ve kp ile ayni evdeyim.hem de turkiyemi birakip almanyalara geldim. kv ve kp bikac ay kalip turkiyeye donuyolar,yani marta kadar idare etmeliyim,ama arada olmuyor.ben sessiz bir insanim ve kv cok konusur.yuzumu bir asik gorsun baslar tantanaya.takmis bana.kocis de annesiyle anlasamayinca trip yapiyor.aman ne zormus evlilik yahu

bende almanyadayim tatlim demekki neymis kayinvalide her yerde kayinvalideymis:) almanya degil tanzanyadada olsalar hepsi ayni:)

nedir bizim bu esimizin ailesinden cektiklerimiz benim de oglum var inanin gelinimle arkadas gibi olacagim gerekirse onlardan cok uzakta olurum

Canim Allah kolaylik versin zili cikar istedigi kadar kapiyi vursun bebegin aglasa da sen acma muzik ac hatta son sese kadar
Aslinda esin de biraz konussa belki bilmem nasillar anllarlar mi
Elinden geldigince takma sinirini bozma bebeginle ilgilen

ben de kafana takma demek istiyorum;ama biz ne kadar bosver desek de innsan bunu basaramaz.o yuzden buna bir cozum bulmamiz lazim.bilmem bana katilir misiniz? arkadaslar kapiya yazi onerisinde bulunmuslar.bence denesin konu sahibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…