Aynı durumdayız canım..
Benim eşimde ailesinin tırnağına değmemiş.
Ailesi anya,eşim Konya resmen.
Sonuç;
Eşime deli gibi aşığım..Herşeye rağmen beraberiz,eşim arkamda kale gibi hamd olsun.
Sakın eşin doğru bir insansa,eşini sevmekten vaz geçme..Aksine sevgin her gün kat kat artsın.
Sen ailesi ile değil,eşin ile evlendin
Annesi görgü nedir bilmiyorsa,bu eşini sevmemeni gerektirmez,ve eşinin suçu hiç değil.
yok bu versiyonlar laftan anlamıyor!!!
size daha dün başıma gelen olayı anlatayım.bebeğim zor uyuyan ve sesten uyanan bir bebek.bunu yakınlarımız bilir.ama kv her geldiğinde zile basar.açana kadar basar.bende uyanıyor basma diyorum ama 1yıldır hala anlamadı.neyse dünde yine zile bastı kimsiniz dedim ses yok bir kez daha dedim ses yok.5dakka sonra kapı çaldı.baktım kv.ses vermediğin için açmadım dedim.ben çocuk uyanır die ses etmedim diyo:)) yani dakikalarca zile basıyor beni kimsiniz die die evde bağırtıyor ama kendi ses olacak die cevap vermiyor.napimm ben:)
size daha dün başıma gelen olayı anlatayım.bebeğim zor uyuyan ve sesten uyanan bir bebek.bunu yakınlarımız bilir.ama kv her geldiğinde zile basar.açana kadar basar.bende uyanıyor basma diyorum ama 1yıldır hala anlamadı.neyse dünde yine zile bastı kimsiniz dedim ses yok bir kez daha dedim ses yok.5dakka sonra kapı çaldı.baktım kv.ses vermediğin için açmadım dedim.ben çocuk uyanır die ses etmedim diyo:)) yani dakikalarca zile basıyor beni kimsiniz die die evde bağırtıyor ama kendi ses olacak die cevap vermiyor.napimm ben:)
'Canım nasıl ev yemekleri çeker oldu' demiştiniz,dün okumuştum,yanılmıyorum değil mi?
İçim acıdı o an,çünkü bende sizin gibiydim.
Annem kaldı bi müddet yanımda,tabi zamanı gelince evine gitti.
Bebeğimle yalnız kaldığımda,sadece çocuğumu düşünüyordum.
Onun ihtiyaçlarını..Ben inanın bazen akşam üstü 4-5 gibi birşeyler yiyordum,oda genelde ekmek,peynir.
Yemek yapmaya gücüm yok,yemeği bırakın,evi üstten gırgırlamaya.
Çok yorgun ve bitkindim..Seni öylesine anlıyorum ki.
Canım deli gibi ev yemeği çekiyordu.
En sonunda bi lokantaya gitmeyi bile planlamıştım eşimle.
Yani bu derece insan yorgun,bitkin,ve canı herşeyi istemesine rağmen,sadece istemekle kalabiliyor lohusalıkta.
Bunları sana sakın kendini yalnız hissetme diye yazdım,inan bende senin zorlu yolundan,sadece bi kaç ay önce geçtim
Hepsi geçecek bi iki ay sonra,sende olmamışa dönecek,ve feraha çıkacaksın
Allah yardımcın olsun,ve bool sabırlar versin.
ayh kusura bakma tutamadım kendimi
mrblar.yeni doğum yaptm.kızım 40ı daha yeni çktı.
sevgili ''KAYINVALİDEM''!!! çocuğum yokken de yaptığı gibi sürekli kapımı çalıyor.
çalma ne kelime! yıkıyor resmen!! bıktım artık.çok sevdiğim eşimden bile boşanıp defolup gtmeyi bile düşünür oldum artık burdan.
üst katımda oturuyor.defalarca söylememe rağmen ben kapıyı açana dek her türlü çirkinliği yapıyor.
az önce bebeği ayağımda sallıyarak uyutmaya çalışıyordum.eltimn kızını da almış(5 yaşnda),kapıda oyun oynuyorlar.bi o çalıyor bi öbürü.
bağırdım,çocuğu uyutmaya çalışıyorum diye.duydular yine tınlamadılar yine çaldılar.en o halimle kalkıp açtm ve bas bas bağırdım.daha öncede bağırmıştım.
ama yüzsüzün önde gdeni.ayrıca hastalık hastası.gelip beni de bunaltıyor.hem de pis! dün burnunu karıştırırken yakaladım yine.daha sonra elini emziğe sürüp çocuğa vermeye çalışıyordu!!
ben ne yapıcam? kafayı yyicem kzlar.eşime söyledm.uyarıcam dedi ama alınıyor o da.aramız soğuyor.söylemesem bi söylesem bi.
yeni evliyken de böyleydi.sabahın 9unda 10unda çalardı.en son yorulup merdivene oturur hem bağırır hem de kapıya vurur hem de zile basardı.
oturduğum ev onun eski evi.inadına yaptığına eminim.çünkü bu evden hiç ayrılmak istememişti.
sakinleşmek için annemi aradım,o da aldırmamamı ve de sakin olmamı söyledi.ama nerde ben de o sabır.
geçen yıl evlendm daha.eşime o zaman da çekinerek söylüyordum.kadın küsüp 1-2 gün gelmiyordu sonra yine aynı tantana.
afedersiniz bugün bi köpeğe bile dur diyorsunuz o bile anlayıp duruyor.ne bu ben anlamadım.
1 de açmıyorsam 2 de açmıyorsam 3 de demekki uyuyorum ya da müsait değilim.neden böyle yapıyorsun diyorum küsüp gidiyor.
kzımn uyku sorunu var.saatler yatırmaya çalışıyorum.kmse acımıyor bana.
yeni doğum yaptığım da da aile binası(!) olmasına rağmen kmse kapımızı çalmadı bir ihtiyaç var mı diye.he bi kayınvalidem gelirdi.
o da bir işe yaramadığı gibi bir de oflar poflar canımızı sıkardı.
bu arada hastayım,yaşlıyım ayağına yatmış,uyanığın ta kendisi.halbuki maşşalhı var.hepimizi gömer vallaha.
böyle konuşur gbi yazdm umarım anlatabilmişimdir.
kzım yine uyandı şimdi.sağolsunlar.çok teşekkür ederim çoooooooookkk!!!!!!!!!
fikirlerinize ihtiyacım var.nolur buna bir çözüm bulaym...
TATLIM BAK SU YAZDIKLARINA KADIN OKUSA EMIN OLSEVINCTEN CILLDIRIRDI CÜNKÜ NE KADAR SINIRLERINI OYNATMIS YIPRATMIS.kimseyi sevindirme sakinligini koru...kyvlidene gelince
su özlü sözü cok severim ( sen ne anlatirsan anlat,anlatabildigin karsindakinin anladigi kadardir) karadayidaki savci turgutun dedigi gibi mamafih bu insanlara onlar yokmus gibi davrana
caksin cancaazim:)))
bayildim buna
tsk edrim cnm bence arkadasin kayinvalidesiyle olan zile basma olayina cukxx oturdu dimi:)))
evet canim insan böyle bir durumda kafayi yer üstüne bide maden suyu icer durum okadar vahim yaniiiii:))))))
bende almanyadayim tatlim demekki neymis kayinvalide her yerde kayinvalideymis:) almanya degil tanzanyadada olsalar hepsi ayni:)
nedir bizim bu esimizin ailesinden cektiklerimizbenim de oglum var inanin gelinimle arkadas gibi olacagim gerekirse onlardan cok uzakta olurum
Canim Allah kolaylik versin zili cikar istedigi kadar kapiyi vursun bebegin aglasa da sen acma muzik ac hatta son sese kadar
Aslinda esin de biraz konussa belki bilmem nasillar anllarlar mi
Elinden geldigince takma sinirini bozma bebeginle ilgilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?