sinir hastası olucam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi TBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
once kv sinir oldum, sonra okudukca size de kizdim. kapiyi acmayin diyorlar, cok calar diyorsunuz. ipleri elinize alin azicik. zirtbirt gelen sizi deli eden insana kapi acmamak en dogal hakkiniz. bahaneniz mi yok cocuk uyutuyordunuz, uyuyordunuz, yikaniyordunuz suydu buydu. yani niye kendinizi yipratiyorsunuz ki. esiniz evde olmadigi zamanlar asla acmayin. kaynana laf sokunca musayit degilim benim de bi hayatim var vs ne geliyosa deyin. bosanmayi bile dusunuyorum derken bunlari niye yapamiyorsunuz. karsinizda bencil ve yuzsuz bir insan varken neden yuvaniza yazik olsun ki. madem bosanmayi dusunecek kadar kozunuz var maddi acidan vs. bu kozu kaynananiza kullanin. surekli sert asabi kaba kirici olun. kussun gitsin evine. zili de kopartiyor musunuz napiyorsunuz iptal edin. yumruklasin dursun. bir gelir iki gelir belki kirk kere gelir ama bi gun usanir. kapiya en uzak yerde oturun asla acmayin. daha otesi yok. size de bebeginize de yuvaniza da yazik. esinize de kopurmeyin, madem sizi huzurlu tutmaktan aciz, ozellikle acmiyorum demeyin. orta yolu bulun esinizle. ama o kapiyi o kadina acmayin. esiniz varken de geldiginde azicik verin bebegi sonra cekilin odaniza kilitleyin. emzircem deyin uyutcam deyin, yorgunum deyin uzak ve soguk durun. hizmet etmeyin, mesafeli olun. hatta koparin ipleri kendi basiniza yasayin. sikayetiniz var ama bir cabaniz yok. varsin kotu gelin olun.

çok haklısın benm kv deyle de aynı binada değilz ama iyilk yapma yardmcı olma modunda çok içimzde oldu ilk zmanlar ben müsade etmesem de. soğuk duruşumu normal halim sanmış ya da sanmak istemiş ve umursamadı karışmamasını çaktrdığım halde. ama eşimle çok tartıştık annen bu kada r içimzde olmasın diye. bi kaç patlak verdk kv ye taşan. annem kadnı aradı karışma dedi bunaltma dedi.onlar çocuk değil dedi. bunlar sen yüznden kavga ediyorlar dedi. ki annem ağzını açıp da şu nu al şuraya koy diyebilen bi tip değildir. hala da tam olarak otrtmuş değilz de kv eş ve gelin üçgenini.ama çaba olmadan olmuyor. ya kötü geline çıkack adın zamanla kendinin iyi biri olduunu ve kv nin burnunu fazla sokmadığı taktirde gayet iyi biri olduğunu ispatlayacan ya da böyle kendi kendini zman zman da eşini yiyerek geçircen ömrünü. ama çaba olmadan sinir harbi yaşanmadan atlatılmıyor bazı şeyler.
ah şu erkekler annelerini gerektiği gibi uyarabilseler biz hiç bi zorluk yaşamııcaz da!!

yanlış mı okuyorum diye bir kaç defa okudum ayyyy midem bulandı emzik meselesinde. bence bebeğinizi o kadınla sakın yalnız bırakmayın. aman ya rabbim ya ıııığğğ

ben olsam zili bozardım
ben kzım küçükken bazen insanlar boşu boşuna zili çalardı yanlışlık çocuklar çalar kaçardı falan bende zilin telini kopardım ohhh mis zaten kimse habersiz gelmez bana
kızımda rahatça uyurdu
yavrum Allah'ın emaneti herkesten önemli benim için

kayınvalideni kendi silahı ile vur belki işe yarar
o senin kapını mı çalıyordu sabah dokuzda, sen onun kapısını çal sabah sekizde.
anne bebek durmuyor de, huysuz de, biraz bakıver de.
bişeyler uydur.
o kapıyı açana kadar 2 saniyede bi zile bas. kapıya vur yumrukla.
bunu sık sık yap bence. belki onlar da vazgeçerler bu kötü huylarından.
sen baskın ol.

böyle bir kadının oğlunu seviyor olmanız gururunuzu bayağı bir kırıyor olsa gerek.

bu kadının yetiştirdiği erkeğe aşkla bağlanmak ne garip bir tezat.

cnm bu ne terbiyesizliktir böyle ne demek anahtarla açmak kapının kilidini değiştir anlasınlar anyayı konyayı sorarlarsa anahtarımı kaybettim hırsız girmesin die değiştirdim dersin onlara yedek verme sakın bende kv bana hiç gelmiyo dio üzülüyodum bunları duyunca aptal gibi hissettim Allah yardımcınız olsun ne kadar düşüncesiz insanlar var

Okurken bile gerildim doğrusu.En iyisi kötü gelin olmak.Tavrını koy açma kapıyı filan eşinede söyle.En kötü ihtimalle evini taşı.Sende bebek büyütüyorsun olmazki böyle...Bu arada Bebeğine sağlıklı ömürler diliyorum.İnş kayınvalde faktörünü atlatırsın bir an önce.

cnm sonra olcakları şimdiden düşünme bence çocuğunu öyle bir yetiştirirsinki bir bakışınla kimseden para alamaz benim oğlum öyle onlar sonraki şeyler zaman herşeyin ilacı sözüme güven ben yaşadım eşini hiç karıştırma olayını kendin çöz ilk olarak zili sök at ne yaparsa yapsın kapıyı kıracak hale gelse de çocuk uyansada kendini yırtsa da bağarıp çağırsada gündüzleri kapıyı kesinlikle açma bence içeride çocuğunu uyutmaya çalışırsın en fazla yüzünü görmezsin eşin geldiğinde gelirse kendi bilir sorarsa niye açmadın die kv veya eşin duymadın anne veya duymayımki aşkım dersin zilide çocuklar zile basıyor diye çıkardığını söyle eşinin yanında kv çok iyi anlaşıyomuş seviyomuş gibi davran resmiyetini koruyarakbişeylere karışırsa cevap verme ama bildiğini oku bu çok iyi bi taktiktir.

Öncelikle çok küçük bebekler sesten etkilenmezler, uyanacakları varsa uyanırlar. Şimdi uyurken aynı odada matkap çalışsın uyanmaz, ileride oda da sinek dolaşsın uyanır.

Bebeğin sesten etkilenmeye başlamadan bu konuyu halletmiş olman lazım.

Öncelikle kapının zilini sök. Sonra da milyon kere söyleyeceksen yine söyle. Eşine huzurunuzda kaçacak olsa milyon kere hatırlat.

Ama en önemlisi 40 günlük bebeği ayağında sallama, hele de sallanmaya hiç alıştırma. Bak elinin altında internet google Yatır-kaldır yöntemini yaz , annelerin tecrübelerini oku ve bebeğini yatağında uyutmaya alıştır, henüz geç kalmadın.

Kaynanayı bir şekil çözersin, çözülmek zorunda gerekiyorsa eşine (madem taşınma şansınız yok) açık açık görüşmek istemiyorum de. Bu şekil sende sinir falan kalmaz

Son düzenleme:

valla hislerime tercuman oldunuz bende olsam aynen dediklerinizi yapardım

kızım ben sana hep diorum sen kaç gel bana kesin çözüm
benim gibi azcık cadı gelin olman laızm :) bak sölemedenkimse gelmiyo bile bana

Son düzenleme:
hepsi ayni 5 yildir bunun mücadalesini veriyom.ayni apartmanda oturmuyoruz .

aramizda otobusle 20 dakikaka var.her gün cat kapi bende herseyime karisiyor, artik dayanacak gücüm kalmadi.esime söyluyorum,

öyle dedemistir sen yanlis anlamissin diyip beni sucluyor,artik karar aldi yüz vermiyorum ama ne fayda bazen hos geldin demiyom bile hic

takmiyor.yüzyüz insan kapidan kovsam bacadan gelir.

kızım cadı gelinlik falan sökmez bizimkilere en sonunda bakırköye yollarla beni olacağı o

tebrikler valla sanırım bende başardım bunu

zili parçalıycam zaten o kesin.hatta öyle sarkık bozuk halde bırakıcam ki anlasınlar.kp sorsun bu ne böyle diye.dicem kv beni anlamıyor izin vermiyor çocuğu uyutaym diye!!!

böyle bir kadının oğlunu seviyor olmanız gururunuzu bayağı bir kırıyor olsa gerek.

bu kadının yetiştirdiği erkeğe aşkla bağlanmak ne garip bir tezat.

pardon ama eşimle ne alakası var?
çok görmüşüm anasından babasından apayrı ahlakta olan evlatlar..
lütfen yorumlamadan önce düşünün derim.
benim eşim elinden geleni yapıyor.ki bu zamana dek ben ona yansıtmamaya çalışıyordum.
sonuçta annesi.evliliğimize zarar gelir diye.

onu yap bunu yap demişsin ama söylediğin her şeyi yaptım.loğusalığımdan beri ben bu kadının herşeyine çıkışır oldum.
evim kare,yani her yerden kapıya yakın.en ufak ses duyuluyor.her gelmesnde kapıyı açmasam diyorum ya gitmiyor.açana dek abartısız 2 saat çalar.bu sefer çalıyor olmasına sinirlenip bi hışımla açıp bağırıyorum.ya çldırıcam artk.şimdi şehir dışındaym ve rahatm.ama döndüğümde katili olucam ben bu kadının Allah esirgesin!!>
ama annem birşey önerdi,kapıyı açtığında ''anne sen benim burdan taşınmamı istiyorsun heralde?'' diye bi sor dedi.belki oğlunu,torununu alıp gideceğindne korkar artk yapmaz dedi.bilmiyorum ne olucak.kendi evmde rahat yok bana yaaa

ben sesten etkilendiğini düşünüyorum annesi olarak..
sallamaya gelince,tüm gün uyumayan bir çocuğa daha başka ne yapılır bilmiyorum.
ben onun kucakçı olmasndan dolayı aç kalıyorum,wcye bile gidemiyorum.
ağlıycak kv hemen sesine inicek diye koşturup duruyorum evde
çıldırıcam artk
eşimle çok kesin de konuştum.
herkes demiş mesafeli ol falan,sizin gelininiz size surat assa.azarlasa,uyarsa bir daha evine gidermydiniz bilmiyorum tabi.
ama bu kadın bu kadar yüzsüz.öyle cazgır bi tip değil.ama işte ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

Aynı durumdayız canım..
Benim eşimde ailesinin tırnağına değmemiş.
Ailesi anya,eşim Konya resmen.

Sonuç;
Eşime deli gibi aşığım..Herşeye rağmen beraberiz,eşim arkamda kale gibi hamd olsun.
Sakın eşin doğru bir insansa,eşini sevmekten vaz geçme..Aksine sevgin her gün kat kat artsın.
Sen ailesi ile değil,eşin ile evlendin
Annesi görgü nedir bilmiyorsa,bu eşini sevmemeni gerektirmez,ve eşinin suçu hiç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…