- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
once kv sinir oldum, sonra okudukca size de kizdim. kapiyi acmayin diyorlar, cok calar diyorsunuz. ipleri elinize alin azicik. zirtbirt gelen sizi deli eden insana kapi acmamak en dogal hakkiniz. bahaneniz mi yok cocuk uyutuyordunuz, uyuyordunuz, yikaniyordunuz suydu buydu. yani niye kendinizi yipratiyorsunuz ki. esiniz evde olmadigi zamanlar asla acmayin. kaynana laf sokunca musayit degilim benim de bi hayatim var vs ne geliyosa deyin. bosanmayi bile dusunuyorum derken bunlari niye yapamiyorsunuz. karsinizda bencil ve yuzsuz bir insan varken neden yuvaniza yazik olsun ki. madem bosanmayi dusunecek kadar kozunuz var maddi acidan vs. bu kozu kaynananiza kullanin. surekli sert asabi kaba kirici olun. kussun gitsin evine. zili de kopartiyor musunuz napiyorsunuz iptal edin. yumruklasin dursun. bir gelir iki gelir belki kirk kere gelir ama bi gun usanir. kapiya en uzak yerde oturun asla acmayin. daha otesi yok. size de bebeginize de yuvaniza da yazik. esinize de kopurmeyin, madem sizi huzurlu tutmaktan aciz, ozellikle acmiyorum demeyin. orta yolu bulun esinizle. ama o kapiyi o kadina acmayin. esiniz varken de geldiginde azicik verin bebegi sonra cekilin odaniza kilitleyin. emzircem deyin uyutcam deyin, yorgunum deyin uzak ve soguk durun. hizmet etmeyin, mesafeli olun. hatta koparin ipleri kendi basiniza yasayin. sikayetiniz var ama bir cabaniz yok. varsin kotu gelin olun.
canım allah yardımcın olsun...inanamadım kayınvalidene insan hiç torununu düşünmezmibenim oturduğum evde kayınvalidemlerin evi ve hayatta en büyük sıkıntımda bununla ilgili desem inanırmısın çünkü ellerinde evin anahtarı var ve ben evde olsamda olmasmda istedikleri gibi giriyorlar evime inanabiliyormusun yani seninki en azından kapıyı çalma ZAHMETİNDE buluyo!!! benim fikrimde madem aile apartmanında oturosun bende aile apartmanında oturyorum bazı şeyleri daha rahat yapabilirsin onun için şöyle bi çözüm buldum uygularmısın bilmem bence kapıya kocaman lütfen kapıyı çalmayınız yada lütfen kapıyı yavaş çalınız diye yazabilirsin ama kocama etkisi olurmu bilem
kzlar ciddi ciddi napıcam ben.
hiç gelmesnler görmüyeym istiyorum hiçbirini.
zor günlerimde bi ben bi annem bi başımıza kaldık kmse ne bi ekmek getrdi ne bişeye ihtiyacınız var mı dendi.
çocuğumu severken gördüğümde deli oluyorum onları.
yarn sabah gidiyorum 15 gün yokum.geldiğimde yine aynı tantana.
bi de kp para ile şımartır.eltilerimn çocukları çok fena.anneleri de şikayetçiler bu durumdan.
kızım büyüdükçe sorunlar iyice artıcak.
eşmle aramıza soğukluk giricek,yaklaşmıycaz brbrmize her anlamda.
kavgalar büyüyecek,saygı yok olucak.belki de aldatılıcam..
ben neler olucak görebiliyorum.
ya şimdi olucaklara katlanıp evliliği sürdürmek var hep mutsuz..ya da ayrılıp yıkık kalmak var bu hayatta.
Allahm bir yol göster..çünkü tek şikayetlerm bunlar değil.
bazen diyorum ben mi çok şikayetçiyim? bazen de taş olsa çatlardı diyorum tüm olanlara..
once kv sinir oldum, sonra okudukca size de kizdim. kapiyi acmayin diyorlar, cok calar diyorsunuz. ipleri elinize alin azicik. zirtbirt gelen sizi deli eden insana kapi acmamak en dogal hakkiniz. bahaneniz mi yok cocuk uyutuyordunuz, uyuyordunuz, yikaniyordunuz suydu buydu. yani niye kendinizi yipratiyorsunuz ki. esiniz evde olmadigi zamanlar asla acmayin. kaynana laf sokunca musayit degilim benim de bi hayatim var vs ne geliyosa deyin. bosanmayi bile dusunuyorum derken bunlari niye yapamiyorsunuz. karsinizda bencil ve yuzsuz bir insan varken neden yuvaniza yazik olsun ki. madem bosanmayi dusunecek kadar kozunuz var maddi acidan vs. bu kozu kaynananiza kullanin. surekli sert asabi kaba kirici olun. kussun gitsin evine. zili de kopartiyor musunuz napiyorsunuz iptal edin. yumruklasin dursun. bir gelir iki gelir belki kirk kere gelir ama bi gun usanir. kapiya en uzak yerde oturun asla acmayin. daha otesi yok. size de bebeginize de yuvaniza da yazik. esinize de kopurmeyin, madem sizi huzurlu tutmaktan aciz, ozellikle acmiyorum demeyin. orta yolu bulun esinizle. ama o kapiyi o kadina acmayin. esiniz varken de geldiginde azicik verin bebegi sonra cekilin odaniza kilitleyin. emzircem deyin uyutcam deyin, yorgunum deyin uzak ve soguk durun. hizmet etmeyin, mesafeli olun. hatta koparin ipleri kendi basiniza yasayin. sikayetiniz var ama bir cabaniz yok. varsin kotu gelin olun.
ay gerçeten ya hep onlar çekti zaten bırak Allah aşkına uyuz oluyorum hepsineben benimkine öyle bişey desem anahtarı ver falan diye küser bana bütün aileyide bana karşı doldurur bununla ilgili tek cümle bile edemiyorum ayy Allahım heralde biz ömrümüzün sonuna kadar kurtulamıycaz
kızım ben sana hep diorum sen kaç gel banakesin çözüm
benim gibi azcık cadı gelin olman laızm :) bak sölemedenkimse gelmiyo bile bana
kızım ben sana hep diorum sen kaç gel banakesin çözüm
benim gibi azcık cadı gelin olman laızm :) bak sölemedenkimse gelmiyo bile bana
ben olsam zili bozardım
ben kzım küçükken bazen insanlar boşu boşuna zili çalardı yanlışlık çocuklar çalar kaçardı falan bende zilin telini kopardım ohhh mis zaten kimse habersiz gelmez bana
kızımda rahatça uyurdu
yavrum Allah'ın emaneti herkesten önemli benim için
böyle bir kadının oğlunu seviyor olmanız gururunuzu bayağı bir kırıyor olsa gerek.
bu kadının yetiştirdiği erkeğe aşkla bağlanmak ne garip bir tezat.
Öncelikle çok küçük bebekler sesten etkilenmezler, uyanacakları varsa uyanırlar. Şimdi uyurken aynı odada matkap çalışsın uyanmaz, ileride oda da sinek dolaşsın uyanır.
Bebeğin sesten etkilenmeye başlamadan bu konuyu halletmiş olman lazım.
Öncelikle kapının zilini sök. Sonra da milyon kere söyleyeceksen yine söyle. Eşine huzurunuzda kaçacak olsa milyon kere hatırlat.
Ama en önemlisi 40 günlük bebeği ayağında sallama, hele de sallanmaya hiç alıştırma. Bak elinin altında internet google Yatır-kaldır yöntemini yaz , annelerin tecrübelerini oku ve bebeğini yatağında uyutmaya alıştır, henüz geç kalmadın.
Kaynanayı bir şekil çözersin, çözülmek zorunda gerekiyorsa eşine (madem taşınma şansınız yok) açık açık görüşmek istemiyorum de. Bu şekil sende sinir falan kalmaz
pardon ama eşimle ne alakası var?
çok görmüşüm anasından babasından apayrı ahlakta olan evlatlar..
lütfen yorumlamadan önce düşünün derim.
benim eşim elinden geleni yapıyor.ki bu zamana dek ben ona yansıtmamaya çalışıyordum.
sonuçta annesi.evliliğimize zarar gelir diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?