Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırak alsın, bi kontör parasıyla ev alınmaz. Annesini kıramıyor belli, senide kıramıyor. Arada kalmış adamcağız. Alırsan al, ama benim haberim olsun deyiver. Hatta haberinin olmasına bile gerek yok. Büyütme.
ya eylülcüm canım...
yapma Allah aşkına...
sen ne büyük üzüntülerin üstesinden gelmiş bir kadınsın...bunun için tatlı canını üzmeye değer mi be...
insanlara istediğini vermeyeceksin ki sen sinir harbi yaşayacağına onlar yaşasın...
yerinde olsam eşimle kontör olayını sallamadığıma alabileceğine dair bir konuşma yaparım...sonra da kayınvalidemin yanında aşkıııımmm aldın mı annene kontör derim...
ahhaaa herşeyden haberim var, benim haberim yokken mi yapıyor sanıyorsun diye...
lafımı sokar onu dürterim..kendim rahat ederim...
utanmazki beticim utanmaz kızarmaz laf sokulmaz ona yani
burdayken muz ucuz diye alacaklardı marketten ucuz muz kalmamış pahalısını da almadılar
bu arada ucuz olan:1,99 tl pahalı olan:2,50 tl idi
bundan kar yapıyorlar düşünsene
bende utanırlar diye gittim kendim aldım ama nafile yediler seve seve
utanmazki beticim utanmaz kızarmaz laf sokulmaz ona yani
burdayken muz ucuz diye alacaklardı marketten ucuz muz kalmamış pahalısını da almadılar
bu arada ucuz olan:1,99 tl pahalı olan:2,50 tl idi
bundan kar yapıyorlar düşünsene
bende utanırlar diye gittim kendim aldım ama nafile yediler seve seve
İnternet neki sana bişi olmasin aşkim sevkilim:icecream:aynen sultanım bende bunu diyorum ya
bana de ki bana anlayış göster çok zor olsa da göstericem:sinifsinif:
ama haklısın diyerek bi o bankadan bi bu bankadan alması beni acayip geriyor işte
aptal yerine konduğumu düşünüyorum
bu arad bu internete bişeyler oluyorkafamçokkarıştı