Yine beğeniyorum çünkü fikirlerinize İnanın önem veriyorum bende üzülüyorum kendime ama ayakta durmak zorundayım artık bu ruh halinden çıkıp direksiyonu elime almaya kararlıyımKonu sahibi, onu eleştirdiğim yorumlarımı da beğeniyor ya,
hepten şaşırıyorum,
ne desem,nasıl yorum yapsam?
Bilemiyorum.
Bir yandan üzülüyorum,bir yandan kızıyorum.
Benim ayarlarım da bozuldu bu konu sayesinde.
:))çağa kelimesi her yerde kullanılır aslında:)çağa küçük çocuk demek sözlüktede şehir ismi vermeyeyim ama akdenizliyim yanlız doğuda da iç anadoludada kullanan çok insan gördüm ben..aynı şehirli değilsekte sevgiler:)Çağa çocuk nerelisiniz acaba bizim oralarda da çağa kelimesi kullanılırda:)
Yeni bir hayata alışmak zordur arkadaşım seni anlayabiliyorum bakma burdaki yorumlara alışmak için gayret göstereceksin elbette ama kendinş yıpratmamaya çalış aile bağı iyi olmayanlar anlayamazSaygı duyuyorum herkese yaşamayan bilmez o yüzden size diyecek lafım yok ztn bi daha yazmıcam buraya cok itici duruyorsunuz
Ben güneydoğuluyum bizim ilin dışında hiç duymadım da:))çağa kelimesi her yerde kullanılır aslında:)çağa küçük çocuk demek sözlüktede şehir ismi vermeyeyim ama akdenizliyim yanlız doğuda da iç anadoludada kullanan çok insan gördüm ben..aynı şehirli değilsekte sevgiler:)
Evet şimdiki gelinler koca delisi herkez bir olmuyoYeni bir hayata alışmak zordur arkadaşım seni anlayabiliyorum bakma burdaki yorumlara alışmak için gayret göstereceksin elbette ama kendinş yıpratmamaya çalış aile bağı iyi olmayanlar anlayamaz
Malesef her ne kadar eşini sevsende aile düşkünlüğü başka oluyor insan yıllarca onlarla yaşayıp başka bir hayat kurunca bir anda adepte olamıyor herkes bir değil bende hep uzaklaşmaktan korkarım ki yakında bende buna benzer bişeyle karşılaşabilirim o yüzden çok iyi anlıyorum seni ki benimki evlenirken hesapta olmayan bi şey hergün olmaması için dua ediyorum umarım seninde tez vakitte tayinin çıkarEvet şimdiki gelinler koca delisi herkez bir olmuyo
Bacim senin ayar gittiyse biz napalim:) sen bu islerin uzmanisin fabrika ayarlarina geri don:))Konu sahibi, onu eleştirdiğim yorumlarımı da beğeniyor ya,
hepten şaşırıyorum,
ne desem,nasıl yorum yapsam?
Bilemiyorum.
Bir yandan üzülüyorum,bir yandan kızıyorum.
Benim ayarlarım da bozuldu bu konu sayesinde.
Allah’a şükür kazancımız iyi ikimizde çalışıyoruz arkadaşlar bende burda kazanıp istanbulda yerim diyorum artık :)))Seni hatrliyorum bursayla ilgili birseyler sormustun.. kocani seviyorsan paranda varsa bursa cennet gibi bi yer yaaa.. kafayi yiyecek ne var
2 saat uzaklıkta Allahtan tek tesellim o tayini çıkana kdr alışırsın diyorlar bilmiyorumMalesef her ne kadar eşini sevsende aile düşkünlüğü başka oluyor insan yıllarca onlarla yaşayıp başka bir hayat kurunca bir anda adepte olamıyor herkes bir değil bende hep uzaklaşmaktan korkarım ki yakında bende buna benzer bişeyle karşılaşabilirim o yüzden çok iyi anlıyorum seni ki benimki evlenirken hesapta olmayan bi şey hergün olmaması için dua ediyorum umarım seninde tez vakitte tayinin çıkar
Yaw istanbul uzak degilki bursaya:) niye bu kadar dert ediyosun kocani seviyosan?! Yok yok o kadar soyluyorum yaaAllah’a şükür kazancımız iyi ikimizde çalışıyoruz arkadaşlar bende burda kazanıp istanbulda yerim diyorum artık :)))
Hastanın durumu nedir yani rahatsızlığı seni birazda etkileyen o sanırım evine bir zaman sonra alışıyosun bende hep annemin evini arıyodum ayrılıp anne evine dönünce kendi evimi özledim o zaman değerini anladım ama şimdide buraya geri alıştım gitmek istemiyorum sanırım aynı psikolojideyiz keşke diyorum hep flört olarak yaşasaydık2 saat uzaklıkta Allahtan tek tesellim o tayini çıkana kdr alışırsın diyorlar bilmiyorum
Ayrıca yine şanslısın 2 saatlik mesafe kendini öyle teselli edebilirsin ya daha uzak olsaydı2 saat uzaklıkta Allahtan tek tesellim o tayini çıkana kdr alışırsın diyorlar bilmiyorum
Aaa evet sanırım son yazdığı yorumdan kaynaklıBu niye banlandi simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?