Sinir krizi geçiriyorum cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi, onu eleştirdiğim yorumlarımı da beğeniyor ya,
hepten şaşırıyorum,
ne desem,nasıl yorum yapsam?
Bilemiyorum.
Bir yandan üzülüyorum,bir yandan kızıyorum.
Benim ayarlarım da bozuldu bu konu sayesinde.

Arkadaşlar hepinize toplu yazıyorum buradan alışmaya çalışma evresindeyim ve inanın gerçekten çaba sarfediyorum işime odaklandım hatta gün içinde telefonuma bile bakmıyorum işimde iyi olmak adına uğraşıyorum gerçekten benimseyecek bişeyler arıyorum kendime insanların negatif enerjilerine takılmıyorum artık daha çok üstüne gidiyorum kaçmak en kolayı biliyorum o yüzden ataklarım tutsada bu kararımdan vazgeçmeyeceğim zor şartlarda kazandığım mesleğimi manyak insanlar yüzünden zehir etmeyeceğim bnm paramı devlet veriyor ailevi konulara gelince onlarıda yanıma alacağım zamanla öyle düşünüyorum eşim bana gerçekten destek onu bırakıp gitmeyeceğim bütün olumsuzlukları kafamdan atacağım kendimi çok üzüyorum bn bu kdr değersiz değilim içimden geçen bunlar Allah kalbimi biliyor istediğinizi düşünmekte özgürsünüz düşmez kalkmaz bir Allah size küçük gelen şeyler başkalarının sınavı olabilir burada herşeyi acıklayamıyorum yorumlarınızda bunuda göz önünde bulundurursanız sevinirim sevgiler

Yine beğeniyorum çünkü fikirlerinize İnanın önem veriyorum bende üzülüyorum kendime ama ayakta durmak zorundayım artık bu ruh halinden çıkıp direksiyonu elime almaya kararlıyım

Çağa çocuk nerelisiniz acaba bizim oralarda da çağa kelimesi kullanılırda:)
:))çağa kelimesi her yerde kullanılır aslında:)çağa küçük çocuk demek sözlüktede şehir ismi vermeyeyim ama akdenizliyim yanlız doğuda da iç anadoludada kullanan çok insan gördüm ben..aynı şehirli değilsekte sevgiler:)

Allah eşine sabır versin.Muhtemelen anne -baba diye diye evliliğini zorla eşine bittireceksin çünkü sabır da bir yere kadar.Prenses olsan kimse çekmez bu durumunu,Hiç pozitif olamadın ve sürekli alışamadım deyip kaç kez konu açtın.Ben sıkılmışsam eşin ne durumda kimbilir.Sabreden muradına ermiş sabretmeyen çeker gidermiş

Saygı duyuyorum herkese yaşamayan bilmez o yüzden size diyecek lafım yok ztn bi daha yazmıcam buraya cok itici duruyorsunuz
Yeni bir hayata alışmak zordur arkadaşım seni anlayabiliyorum bakma burdaki yorumlara alışmak için gayret göstereceksin elbette ama kendinş yıpratmamaya çalış aile bağı iyi olmayanlar anlayamaz

Ben güneydoğuluyum bizim ilin dışında hiç duymadım da

Yeni bir hayata alışmak zordur arkadaşım seni anlayabiliyorum bakma burdaki yorumlara alışmak için gayret göstereceksin elbette ama kendinş yıpratmamaya çalış aile bağı iyi olmayanlar anlayamaz
Evet şimdiki gelinler koca delisi herkez bir olmuyo

Alışırsın, yapacak bir şey var mı? Bak benim eşim haftaya için 2-3 gece benim kendi ailemin yanına kalmaya gidelim diye tutturdu, oflayıp puflayan benim

Evet şimdiki gelinler koca delisi herkez bir olmuyo
Malesef her ne kadar eşini sevsende aile düşkünlüğü başka oluyor insan yıllarca onlarla yaşayıp başka bir hayat kurunca bir anda adepte olamıyor herkes bir değil bende hep uzaklaşmaktan korkarım ki yakında bende buna benzer bişeyle karşılaşabilirim o yüzden çok iyi anlıyorum seni ki benimki evlenirken hesapta olmayan bi şey hergün olmaması için dua ediyorum umarım seninde tez vakitte tayinin çıkar

Bacim senin ayar gittiyse biz napalim:) sen bu islerin uzmanisin fabrika ayarlarina geri don:))

Seni hatrliyorum bursayla ilgili birseyler sormustun.. kocani seviyorsan paranda varsa bursa cennet gibi bi yer yaaa.. kafayi yiyecek ne var

Seni hatrliyorum bursayla ilgili birseyler sormustun.. kocani seviyorsan paranda varsa bursa cennet gibi bi yer yaaa.. kafayi yiyecek ne var
Allah’a şükür kazancımız iyi ikimizde çalışıyoruz arkadaşlar bende burda kazanıp istanbulda yerim diyorum artık :)))

2 saat uzaklıkta Allahtan tek tesellim o tayini çıkana kdr alışırsın diyorlar bilmiyorum

2 saat uzaklıkta Allahtan tek tesellim o tayini çıkana kdr alışırsın diyorlar bilmiyorum
Hastanın durumu nedir yani rahatsızlığı seni birazda etkileyen o sanırım evine bir zaman sonra alışıyosun bende hep annemin evini arıyodum ayrılıp anne evine dönünce kendi evimi özledim o zaman değerini anladım ama şimdide buraya geri alıştım gitmek istemiyorum sanırım aynı psikolojideyiz keşke diyorum hep flört olarak yaşasaydık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…