İstedim fakat istanbulda yaşayacaktık Bursa’dan eşimin evi var ailesi var çocuğuna bakar dediler çünkü başka kimsem yok çocuğum olsaYani sen evlenmek istemedin dogru mu anladim?
İstedim fakat istanbulda yaşayacaktık Bursa’dan eşimin evi var ailesi var çocuğuna bakar dediler çünkü başka kimsem yok çocuğum olsa
evi satardınız ya da kiraya verirdiniz istanbulda ev tutardınız.çocuğuna da kendin bakardın yaşı müsait olunca kreşe/bakıcıya verir çalışırdın sinir krizleri geçirmezdin.senin konularından belli sen kocanı istemiyorsun , evliliği benimseyememişsin.İstedim fakat istanbulda yaşayacaktık Bursa’dan eşimin evi var ailesi var çocuğuna bakar dediler çünkü başka kimsem yok çocuğum olsa
Yanlış teşhis malesefevi satardınız ya da kiraya verirdiniz istanbulda ev tutardınız.çocuğuna da kendin bakardın yaşı müsait olunca kreşe/bakıcıya verir çalışırdın sinir krizleri geçirmezdin.senin konularından belli sen kocanı istemiyorsun , evliliği benimseyememişsin.
Munbic nerdrn cıktı. Ay cok hossunuz haha super yaBacım sanki İstanbul’dan münbiç’e gelin gittin ne var sinir krizi geçirecek tövbestağfurullh!!!
O kdr zorluk yaşadım anlatmak istemiyorum ama bunun kdr berbat bi duygu yaşamadım istifa etme şansım yok çünkü paraya ihtiyacım var ciddi anlamdaHatırlıyorum senin konularını. Hepsi ayni zaten. Bursaya alışamamıs olmak.
Ben de üniversite okuduğum sehirde cok ağladım. Tek basimaydim. Kimsem yoktu. Cok yalnizlik cektim. Bi keresinde derste ağladım. Hoca şok...
7 sene tek başıma mücadele ettim . Sonra işimden istifa edip evime döndüm.
Herkes ağır yorum yapmis ama brn büyük söylemek istemiyorum. Benzer şeyi ben de yaşadım. Sizi çok iyi anliyorum.
Acınızı hissedebiliyorum
Berbat bi duyguydu. Keşke elimden fazlası gelse sizin icin...
allah yardımcınız olsun inşallah..kimse kimsenin derdini bazen böyle anlayamabiliyor..tez günde sizi dardan kurtarsın inşallah...en azından bir süre rapor alın..daha sakin bir kafa ile düşünme şansınız olurO kdr zorluk yaşadım anlatmak istemiyorum ama bunun kdr berbat bi duygu yaşamadım istifa etme şansım yok çünkü paraya ihtiyacım var ciddi anlamda
İşten kaçtı olayı olçak onu da istemiyorum acıkçasıallah yardımcınız olsun inşallah..kimse kimsenin derdini bazen böyle anlayamabiliyor..tez günde sizi dardan kurtarsın inşallah...en azından bir süre rapor alın..daha sakin bir kafa ile düşünme şansınız olur
öyle olmaz ,böyle olmaz..siz bütün çıkış yollarını kendiniz kapatıyorsunuz..bir yolu mutlaka olmalıİşten kaçtı olayı olçak onu da istemiyorum acıkçası
Akşam 5 ten sonra bir nebze kafam rahatlıyor sürekli somurtuyorum ztn bana bulaşmasınlar diyeöyle olmaz ,böyle olmaz..siz bütün çıkış yollarını kendiniz kapatıyorsunuz..bir yolu mutlaka olmalı
Zaten dedemi yanıma almayı düşünüyorum istediği zmn çocuklarına gitsin gelsin ama hep benle kalsın istiyorum dedem bu haftaici hastaneden cıkçak Cuma günü almaya gidicez eşimle kızkardeşimde gelicek 1 hafta kalıcaklar ama ben daha uzun kaldırtmaya calışıcam kıskardeşm gider işi Var öğretmen kendisi yanıma taşınmalarını istiyorum ilerdeOncelikle seni tebrik ediyorum. Bazi insanlar evlenince ne oldum delisi olup ailelerini unutuyorlar ama sen dedeni hala unutmamissin. Simdi belki evlenip gittin vededeni yalniz biraktin diye vicdan yapiyorsun ama inan senin murvetini gordukce deden cok mutlu oluyordur. Yerinde olsam hafta sonlari mesela cuma aksamindan cikarsin istanbula gidersin gelirsin. Bak ben evlendigimde Ankara da oturuyordum ailem de Ankarada. İnan ailemin yanina gitmek icin bir bucuk saat yol gidiyordum. Bildigin sehirler arasi yolculuk. Bir seneye yakin boyle git gel yaptik bir senenin sonunda da ailemin yakinina tasindik. Biraz sabret derim bende ilk basta senin gibiydim ama zamanla alismaya calistim. Su anda da ailemin yakininda oturuyorum. Biraz sabret esinin de tayini ciktigi zaman ikinizde tayin istersiniz ki deden iyice yaslandiginda belki bursada sana gelecek ve sen bakacaksin ona. O zaman da istanbula tasinmana da gerek kalmayacak
Bir süre daha dene olmazsa geri don 1 kez geldik hayataArkadaşlar daha önceki konularımı bilenler vardır bn bursaya gelin geldim 2 ay oldu ne işimden ne burdaki hayatıma alışamadım geri gitmek istiyorum gidemiyorum depresyondayım çıkmazdayım hergün ağlama krizlerindeyim beni eleştirenler olablr ama yapamıyorum alışamıyorum ailemden birinin sağlık problemi var aklım orda yine ağlamaktan krize girdiğim bi zamandayım vaktinizi çaldım hakkınızı helal edin
Bnde öyle düşünüyorum 2 ay olacak daha ne kdr denemeliyimBir süre daha dene olmazsa geri don 1 kez geldik hayata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?