Sinir krizi geçiriyorum cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstedim fakat istanbulda yaşayacaktık Bursa’dan eşimin evi var ailesi var çocuğuna bakar dediler çünkü başka kimsem yok çocuğum olsa

Bence senin asil sorunun esin evliligi ve esini istemiyorsun. Konularini goren de dunya basina yikildi sanir. Evlenmis sehir degistirmissin bu kadar basit ne var bunda.

Hastanede yatıyorsa refakatçi yazdır kendini

Amir vs bir şey yapamaz ki

Ama bence bu da sıkıntını çözmez ama hastane sürecinde belki dedeye destek olursun

İstedim fakat istanbulda yaşayacaktık Bursa’dan eşimin evi var ailesi var çocuğuna bakar dediler çünkü başka kimsem yok çocuğum olsa
evi satardınız ya da kiraya verirdiniz istanbulda ev tutardınız.çocuğuna da kendin bakardın yaşı müsait olunca kreşe/bakıcıya verir çalışırdın sinir krizleri geçirmezdin.senin konularından belli sen kocanı istemiyorsun , evliliği benimseyememişsin.

Yanlış teşhis malesef

Hatırlıyorum senin konularını. Hepsi ayni zaten. Bursaya alışamamıs olmak.

Ben de üniversite okuduğum sehirde cok ağladım. Tek basimaydim. Kimsem yoktu. Cok yalnizlik cektim. Bi keresinde derste ağladım. Hoca şok...
7 sene tek başıma mücadele ettim . Sonra işimden istifa edip evime döndüm.

Herkes ağır yorum yapmis ama brn büyük söylemek istemiyorum. Benzer şeyi ben de yaşadım. Sizi çok iyi anliyorum.

Acınızı hissedebiliyorum
Berbat bi duyguydu. Keşke elimden fazlası gelse sizin icin...

yine yazayim aileniz bursadan ev alsın.cocuk icin bursaya yerlesmek sacma olmus, ben de ailelerden cok uzaktayim iki cocuk buyutuyorum.kv bakinca cocuklar super yetismiyor, olan olmus cozum uretmelisiniz.

O kdr zorluk yaşadım anlatmak istemiyorum ama bunun kdr berbat bi duygu yaşamadım istifa etme şansım yok çünkü paraya ihtiyacım var ciddi anlamda

O kdr zorluk yaşadım anlatmak istemiyorum ama bunun kdr berbat bi duygu yaşamadım istifa etme şansım yok çünkü paraya ihtiyacım var ciddi anlamda
allah yardımcınız olsun inşallah..kimse kimsenin derdini bazen böyle anlayamabiliyor..tez günde sizi dardan kurtarsın inşallah...en azından bir süre rapor alın..daha sakin bir kafa ile düşünme şansınız olur

İşten kaçtı olayı olçak onu da istemiyorum acıkçası

eşini yuvanı sevsen artık alışmak için elinden geleni yaparsın. bu kaçıncı konunun. kocanada yazık!
Ben ailemi bırakıp taaaa güneydoğudan batıya geldim. hiç böyle depresyona girmedim üzüldüm ağladım ama önüme baktım. ne bu alışamadım alışamıyorum hergün hergün!
önce kafandan at , önüne bak, eşine acı... ne diyeyim başka..... hayata güzel bakmayı dolu trafından görmeyi dene, bir iki öğrenirsin elbet. birde bu şekilde bebek falan düşünmeyin, olursa daha zor olur... daha şehir değişmeye dayanamayan bir kadın , hayatının değişme noktası olan bebeğide kolay kolay kaldıramaz .

İşimde çok stresli ve inanının hemen hemen herkez kalitesiz zor duruyorum orda ailem gelir ben giderim alışırım belki ama işi napıcam

Oncelikle seni tebrik ediyorum. Bazi insanlar evlenince ne oldum delisi olup ailelerini unutuyorlar ama sen dedeni hala unutmamissin. Simdi belki evlenip gittin vededeni yalniz biraktin diye vicdan yapiyorsun ama inan senin murvetini gordukce deden cok mutlu oluyordur. Yerinde olsam hafta sonlari mesela cuma aksamindan cikarsin istanbula gidersin gelirsin. Bak ben evlendigimde Ankara da oturuyordum ailem de Ankarada. İnan ailemin yanina gitmek icin bir bucuk saat yol gidiyordum. Bildigin sehirler arasi yolculuk. Bir seneye yakin boyle git gel yaptik bir senenin sonunda da ailemin yakinina tasindik. Biraz sabret derim bende ilk basta senin gibiydim ama zamanla alismaya calistim. Su anda da ailemin yakininda oturuyorum. Biraz sabret esinin de tayini ciktigi zaman ikinizde tayin istersiniz ki deden iyice yaslandiginda belki bursada sana gelecek ve sen bakacaksin ona. O zaman da istanbula tasinmana da gerek kalmayacak

Zaten dedemi yanıma almayı düşünüyorum istediği zmn çocuklarına gitsin gelsin ama hep benle kalsın istiyorum dedem bu haftaici hastaneden cıkçak Cuma günü almaya gidicez eşimle kızkardeşimde gelicek 1 hafta kalıcaklar ama ben daha uzun kaldırtmaya calışıcam kıskardeşm gider işi Var öğretmen kendisi yanıma taşınmalarını istiyorum ilerde

Bir süre daha dene olmazsa geri don 1 kez geldik hayata

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…