Sinir krizi geçiriyorum cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer İstanbulsa gidip gelmek sorun değil her hafta bile gidebilirsiniz ama eşinizi de düşünün.
Henüz çok yenisiniz alışmak için kendinize zaman tanıyın biraz.
Yurt dışına çok uzaklara giden gelinler var onlar da insan, onların da geride bıraktıkları aileleri var.

Sorun hem İstanbul hem iş iş ortamım çok kalitesiz oda beni çok düşürüyo

Ablacım Cuma akşamdan atlarsın ido'ya 1.5 saatte Yenikapıdasın. Yeri geliyor İstanbul içinde semtten semte gitmek daha zor oluyor sinir krizi geçirecek ne var bu kadar.

Çalışma arkadaşlarına sürekli gurbet özleminden filan bahsediyorsan darlanıp gruplaşmışlardır sana karşı. Ondan iş ortamın iyice çekilmez gelmiş olabilir sana.

Ya hem istanbul bursa arasi cok kisa Hem bursa cok guzel bir sehir Daha arkadas çevresi edinememis olabilirsin Edindiklerini sevmemis olabilirsin Ama evliligine ve esine sarıl zamanla sehri de seversin

Sizi eski konularınızdan hatırlıyorum. Hiç alışırsınız demeyeceğim çünkü siz alışmak istemiyorsunuz dolayısıyla alışamazsınız. Sizden bin beter durumda olan insanlar var ve sizin yaptığınız sadece şımarıklık. Sürekli yakınma ve şikayet halindesiniz. Allah eşinize sabır versin ben evlenecek aile kuracak olgunluğa sahip olmadığınızı düşünüyorum, keşke evlenmeseydiniz

gerçekten derdi olan insanlara hakaret bu konu. Neymiş ailesinden 1 bucuk saat uzaktaymış sinir krizi geçiriyormuş. Eşini sevmiyosun sen göremiyosan biz söyleyelim. Eşini seven insan asla böyle hissetmez. Bu kadar mutsuzsan boşan, ailene dön o adama da yazık zamanını harcama

dün geldim Bursa'dan...biz çok seviyoruz...her yıl mutlaka gideriz...bence yaşanılası bir şehir...siz ailenizi özlüyorsunuz...ama alışırsınız acele etmeyin...

Ne kadar kaba ve kirick bir tutum neyin öfkesi bu ve niye bu insandan çıkarıyorsunuz alisamis olamazmi üzülmüş olamazmi herkes adapte olucak diye bir kural mi var

Ne kadar kaba ve kirick bir tutum neyin öfkesi bu ve niye bu insandan çıkarıyorsunuz alisamis olamazmi üzülmüş olamazmi herkes adapte olucak diye bir kural mi var

Konu sahibinin alışamamak İstanbul Bursa temalı açtığı 6. Konu bu 2 aylık sürede. Alışırsın zamanla yazıyoruz hayır ben alışamam diyor, seversin diyoruz yok sevemem diyor. Biz de yıldık artık. Konu sahibi tabi ki alışamaz çünkü alışmak gibi bir isteği niyeti yok. Bu konu gerçekten de burada gerçekten derdi olupta konu açan insanlara hakaret

Konu sahibinde anksiyete var belki psikolojik sorunlar yaşıyor belki çıkış yolu bulamıyor belki bu ihtimalleri düşünemez miyiz bir insan sürekli aynı konu uzeüzeri duruyorsa takıntıları vardır ve kişinin elinde olmadan yıpratır kendini isterse 1000 kez açsın okumayın olsun bitsin ama bu yaklaşım gerçekten dahada yıpratıcı size göre çok basit olan birşey şu an onun hayatını mahvediyor olabilir biraz daha hassasiyet lutfen

Şimdi toplanır Arkadaşlar;
-Siz çocuk gibi insanları azarlayamazsınız.
-Ne kadar anlayışsızsınız.
-Yazık değil mi kadına,niye böyle kırıcı yorumlar yapıyorsunuz?
-Şu yazdıklarınızın hiç bir faydası yok,
ya derdine derman olun ya da susun.
Zaten yazdıklarınız çok da gerekli değil.

Doğru kırıcı olmayalım,
derde derman olalım da hırsızın hiç mi suçu yok? Diye düşünmeden edemiyor insan.

-İstifa et dön diyoruz,edemem paraya ihtiyacım var.
-İstanbul'a taşının diyoruz,eşim tayin aldıramaz.
-Refakatçi ol git dedenin yanına,gidemem izin vermezler.
-Psikolojik destek al,aldım almaz mıyım?
Tek seans gittim ama hiç fayda görmedim.
-İşyerine alışmaya çalış,alışamam,iş arkadaşlarım değişik sevmiyorum hiç birini.
-Bursa güzeldir,gez,dolaş,faliyet bul,evim uzakta,gezemem.

Bizde teklif tükendi,
konu sahibinin 'Bursa'ya alışamadım,sinir krizi geçiriyorum' temalı konuları bitmedi.
Şu konuya yazmayayım diyorum, duramıyorum.
Psikolojik olarak sağlıklı değilsiniz,
tedavi olun,burdaki yorumlarla çözmeniz mümkün değil,uzman yardımı alın dedim,
nasıl yardım bulabileceği hususunda yol da gösterdim uzmanlığı PDR olan biri olarak,
daha ne yapalım?

Kusura bakmayın ben sizin kadar sabırlı olamayacağım. burası alanında uzman kişilerin olduğu psikoloji üzerine bir forum değil. Sunulan çıkış yolları veya teselli sözlerini hiçbirini kabul etmiyor ki soru sahibi. Sizinle sanırım şurada anlaşamadık bütün forum birleşip güzelce teselli etmeye uğraşsak da soru sahibi yine yapamıyorum, alışamıyorum, sevmiyorum diyip duracak. Sırf istediği olsun diye hepimiz haklısın dön İstanbul’a mı demeliyiz? Derdi onu böylesine etkiliyorsa, yıpratıyorsa çözüm belli ki soru sahibi de memur kendi derdine çözüm arayıp doktora gitsin

tavsiye istemiyor aslında sıkışmış durumda ve anladığım kadarıyla psikolojisini etrafındakilere de yansıtamiyor bu durum anksiyete oluşturur ve kişi elinde olmadan aynı konuyu çevirir de çevirir eylemsizlik sürecidir bu bir süre sonra zaten ya alışmaya basliycak yahut pili pirtiyi toplayıp geri dönecek sadece birileri onu anlasin istiyor

Niye diğer konu açanlara hakaret olsun? Diğer konu açan bütün üyeler, ben dahil, sanki çok mu büyük sorunları yazıyorlar? Eşim bana böyle dedi, sevgilim beni aramadı, eltim surat astı, misafir gelecek ne yemek yapayım... Herkes küçük büyük sorununu yazıyor. Konu sahibi için bu büyük bir problem, bir yere alışamamak, o bunalma, daralma hissi de çok zor bir şey, size kolay gelebilir, herkes farklıdır. Tamam çok konu açmış, ben de okudum ama demek ki kötü hissettikçe yazıp deşarj oluyor, rahatsız olanlar okumaz, cevap yazmaz, şuraya gidip de off yeter artık kaçıncı konun yazma demenin de bir faydası yok

Dikkatli okursanız gerçekten derdi olupta konu açanlara hakaret yazdım.Size konu sahibinin derdiyle başarılar diliyorum, zira bu benim gözümde dert bile değil. Konu sahibi yapıcı bir insan değil mesele bu zaten. Üstteki üye sağolsun tek tek yapılan yorumlarla alınan cevapları yazmış. Burası özgür bir platform konu sahinin aynı konudan defalarca açması normal karşılanıyorsa, altına yazılan hakarete kaçmadan yazılan yorumlar da normal karşılanmalı.

ben esinizin tepkisini merak ettim, yazdiniz mi gormmedim, o ne dusunuyor ?

yani insan alisamayabilir ve esinden destek isteyebilir, baska yere tayin de isteyebilir de,

ailemin yanina gidicem olayi olmaz, sonucta iki tarafin da ailesi var.

bir de tabi hic konusmadiniz mi bu konulari oncesinde,
kimisi aileden uzak hayat kurmak ister, kimisi sizin gibi icli disli olmak ister,
buna gore karar vermediniz mi?

ya da dusunup tasinip mi karar verdiniz,
ben anlamadim gercekten.

bursaliyimdir, bursa da guzeldir yani,
tamam Istanbulla kiyaslayamayayiz belki ama,
zaten Istanbulda gezmesi guzel yasamasi zordur,
siz de caniniz sikildikca gidersiniz bol bol gezersiniz,
hayir durumunuz tam yeme de yaninda yat durumu da,
ondan sizi anlamak mumkun degil.

Dedeniz hastaymis galiba, gecmis olsun,
ama Istanbulda olsaydiniz da Istanbulun malum sartlari sebebi ile zaten haftasonu gidip gorecektiniz dedenizi,
simdi de bunu yapabilirsiniz ki.

Bursa istanbul arası deniz otobüsü var bibucul saatte gidiyor
En kötü otobüs max 3 saatte geliyor
Neyin sıkıntısı bu gercekten

Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın diyesim geldi...

Çözüm herkesin kendi içinde.
Hepimiz güllük gülistanlık hayatlar yaşamıyoruz neticede.
Çözüm bulmak isteyen, arar bulur.
Bu kadar yoruma göre, illa bulur.

Ancak çözüm istemeyip derdine hayıflanmayı adet edinen de böyle her gün konu açar.
İnsanların vaktine yazık günah yahu...

Nasıl mutlu olacaksan konu sahibesi, o şekilde kur hayatını o zaman.
D Duygu1908
Silkelen ve kendine gel diyorum.
Yapabileceğin ne varsa, onu yap ve kendini topla...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…