- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
Aslında şuan ama gidemiyorum caresizlikten bu ağlamalarım ataklarımRuhunun yeter dediği bir nokta var eşik yakınsa içindeki ses sana söyler en doğrusunu bilir o
Sorun hem İstanbul hem iş iş ortamım çok kalitesiz oda beni çok düşürüyoEğer İstanbulsa gidip gelmek sorun değil her hafta bile gidebilirsiniz ama eşinizi de düşünün.
Henüz çok yenisiniz alışmak için kendinize zaman tanıyın biraz.
Yurt dışına çok uzaklara giden gelinler var onlar da insan, onların da geride bıraktıkları aileleri var.
Ne kadar kaba ve kirick bir tutum neyin öfkesi bu ve niye bu insandan çıkarıyorsunuz alisamis olamazmi üzülmüş olamazmi herkes adapte olucak diye bir kural mi vargerçekten derdi olan insanlara hakaret bu konu. Neymiş ailesinden 1 bucuk saat uzaktaymış sinir krizi geçiriyormuş. Eşini sevmiyosun sen göremiyosan biz söyleyelim. Eşini seven insan asla böyle hissetmez. Bu kadar mutsuzsan boşan, ailene dön o adama da yazık zamanını harcama
Ne kadar kaba ve kirick bir tutum neyin öfkesi bu ve niye bu insandan çıkarıyorsunuz alisamis olamazmi üzülmüş olamazmi herkes adapte olucak diye bir kural mi var
Şimdi toplanır Arkadaşlar;Konu sahibinin alışamamak İstanbul Bursa temalı açtığı 6. Konu bu 2 aylık sürede. Alışırsın zamanla yazıyoruz hayır ben alışamam diyor, seversin diyoruz yok sevemem diyor. Biz de yıldık artık. Konu sahibi tabi ki alışamaz çünkü alışmak gibi bir isteği niyeti yok. Bu konu gerçekten de burada gerçekten derdi olupta konu açan insanlara hakaret
Konu sahibinde anksiyete var belki psikolojik sorunlar yaşıyor belki çıkış yolu bulamıyor belki bu ihtimalleri düşünemez miyiz bir insan sürekli aynı konu uzeüzeri duruyorsa takıntıları vardır ve kişinin elinde olmadan yıpratır kendini isterse 1000 kez açsın okumayın olsun bitsin ama bu yaklaşım gerçekten dahada yıpratıcı size göre çok basit olan birşey şu an onun hayatını mahvediyor olabilir biraz daha hassasiyet lutfen
Niye diğer konu açanlara hakaret olsun? Diğer konu açan bütün üyeler, ben dahil, sanki çok mu büyük sorunları yazıyorlar? Eşim bana böyle dedi, sevgilim beni aramadı, eltim surat astı, misafir gelecek ne yemek yapayım... Herkes küçük büyük sorununu yazıyor. Konu sahibi için bu büyük bir problem, bir yere alışamamak, o bunalma, daralma hissi de çok zor bir şey, size kolay gelebilir, herkes farklıdır. Tamam çok konu açmış, ben de okudum ama demek ki kötü hissettikçe yazıp deşarj oluyor, rahatsız olanlar okumaz, cevap yazmaz, şuraya gidip de off yeter artık kaçıncı konun yazma demenin de bir faydası yokKonu sahibinin alışamamak İstanbul Bursa temalı açtığı 6. Konu bu 2 aylık sürede. Alışırsın zamanla yazıyoruz hayır ben alışamam diyor, seversin diyoruz yok sevemem diyor. Biz de yıldık artık. Konu sahibi tabi ki alışamaz çünkü alışmak gibi bir isteği niyeti yok. Bu konu gerçekten de burada gerçekten derdi olupta konu açan insanlara hakaret
Niye diğer konu açanlara hakaret olsun? Diğer konu açan bütün üyeler, ben dahil, sanki çok mu büyük sorunları yazıyorlar? Eşim bana böyle dedi, sevgilim beni aramadı, eltim surat astı, misafir gelecek ne yemek yapayım... Herkes küçük büyük sorununu yazıyor. Konu sahibi için bu büyük bir problem, bir yere alışamamak, o bunalma, daralma hissi de çok zor bir şey, size kolay gelebilir, herkes farklıdır. Tamam çok konu açmış, ben de okudum ama demek ki kötü hissettikçe yazıp deşarj oluyor, rahatsız olanlar okumaz, cevap yazmaz, şuraya gidip de off yeter artık kaçıncı konun yazma demenin de bir faydası yok
Teşekkürler arkadaşım bravo insaniyet namına benim zoruma gitmisti benim gibi düşünen görmek güzel
Niye diğer konu açanlara hakaret olsun? Diğer konu açan bütün üyeler, ben dahil, sanki çok mu büyük sorunları yazıyorlar? Eşim bana böyle dedi, sevgilim beni aramadı, eltim surat astı, misafir gelecek ne yemek yapayım... Herkes küçük büyük sorununu yazıyor. Konu sahibi için bu büyük bir problem, bir yere alışamamak, o bunalma, daralma hissi de çok zor bir şey, size kolay gelebilir, herkes farklıdır. Tamam çok konu açmış, ben de okudum ama demek ki kötü hissettikçe yazıp deşarj oluyor, rahatsız olanlar okumaz, cevap yazmaz, şuraya gidip de off yeter artık kaçıncı konun yazma demenin de bir faydası yok
Şimdi toplanır Arkadaşlar;
-Siz çocuk gibi insanları azarlayamazsınız.
-Ne kadar anlayışsızsınız.
-Yazık değil mi kadına,niye böyle kırıcı yorumlar yapıyorsunuz?
-Şu yazdıklarınızın hiç bir faydası yok,
ya derdine derman olun ya da susun.
Zaten yazdıklarınız çok da gerekli değil.
Doğru kırıcı olmayalım,
derde derman olalım da hırsızın hiç mi suçu yok? Diye düşünmeden edemiyor insan.
-İstifa et dön diyoruz,edemem paraya ihtiyacım var.
-İstanbul'a taşının diyoruz,eşim tayin aldıramaz.
-Refakatçi ol git dedenin yanına,gidemem izin vermezler.
-Psikolojik destek al,aldım almaz mıyım?
Tek seans gittim ama hiç fayda görmedim.
-İşyerine alışmaya çalış,alışamam,iş arkadaşlarım değişik sevmiyorum hiç birini.
-Bursa güzeldir,gez,dolaş,faliyet bul,evim uzakta,gezemem.
Bizde teklif tükendi,
konu sahibinin 'Bursa'ya alışamadım,sinir krizi geçiriyorum' temalı konuları bitmedi.
Şu konuya yazmayayım diyorum, duramıyorum.
Psikolojik olarak sağlıklı değilsiniz,
tedavi olun,burdaki yorumlarla çözmeniz mümkün değil,uzman yardımı alın dedim,
nasıl yardım bulabileceği hususunda yol da gösterdim uzmanlığı PDR olan biri olarak,
daha ne yapalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?