- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
insanlarda bi cemkirme ihtiyaci var ki hemde nasil toplum olarak normal degiliz.kadin derdini acmis illa bi sekilde terslicekler hoslarina gtmiyosa yazmicaklar okadar karsi tarafi ekstra uzmenin mantgi ne anlamadmEvet ya ben de anlamadım. Her şeyde "ya biz sana geçen konunda boşan demedik mi? Hâlâ buraya konu açıyorsun" tarzında yorumlar hep. İnsanlara sadece fikrinizi beyan eder geçersiniz. Bakarsınız aynı kişi tekrar mı konu açmış? İçerik aynı mı? Yazma geç. Burda üye çok. Yeni görenler yazar.
insanlarda bi cemkirme ihtiyaci var ki hemde nasil toplum olarak normal degiliz.kadin derdini acmis illa bi sekilde terslicekler hoslarina gtmiyosa yazmicaklar okadar karsi tarafi ekstra uzmenin mantgi ne anlamadm
İstanbuldan mı bursaya gittin? Uzak bir yer değil bu kadar sinir krizi geçirecek birşey yok ortada. Kendine zaman tanı ailenin yanına git gel çok zor birşey değil.Arkadaşlar daha önceki konularımı bilenler vardır bn bursaya gelin geldim 2 ay oldu ne işimden ne burdaki hayatıma alışamadım geri gitmek istiyorum gidemiyorum depresyondayım çıkmazdayım hergün ağlama krizlerindeyim beni eleştirenler olablr ama yapamıyorum alışamıyorum ailemden birinin sağlık problemi var aklım orda yine ağlamaktan krize girdiğim bi zamandayım vaktinizi çaldım hakkınızı helal edin
haha aynen ben de onu düşündüm.hayır bursa dediğin utanmasan istanbulda camdan baksan görücenBacım sanki İstanbul’dan münbiç’e gelin gittin ne var sinir krizi geçirecek tövbestağfurullh!!!
Bi sivilceye bile 1 kere ilaç sürünce geçmiyor. Sizin sorununuz nasıl geçsin?1 kere gittim ama pek faydasını göremedim
Buradaki cogu kisi cok anlayissiz, gaddar. Sanki konu sahibi bu durumda olmayi cok mu istiyor? O da isterdi daha rahat olsun , alissin, mutlu olsun ama herkesin yapisi, karakteri farkli. Ben ailemle birlikte 20 yil oturdugumuz evden 2 sokak ileri tasindik 1hafta aglamistim, daralmistim. Mantikli mi? Degil tabi ki ama elinde olmuyor insanin. Hemen yargilamak yerine anlayisli olmak, yardimci olacak sekilde konusmak lazimBen de anlamadım... Diyorum ya yorumlar hep nerde bi şey bulsak da gömsek modunda . Ben de anlamadım. Toplum olarak neden böyle olduk acaba demeyeceğim, sosyal medya çıktı biz yüzünü görmediğimiz insanlara, yüzüne baktıklarımıza söyleyemediklerimizi yazmak hoşumuza gitti bence.
Buradaki cogu kisi cok anlayissiz, gaddar. Sanki konu sahibi bu durumda olmayi cok mu istiyor? O da isterdi daha rahat olsun , alissin, mutlu olsun ama herkesin yapisi, karakteri farkli. Ben ailemle birlikte 20 yil oturdugumuz evden 2 sokak ileri tasindik 1hafta aglamistim, daralmistim. Mantikli mi? Degil tabi ki ama elinde olmuyor insanin. Hemen yargilamak yerine anlayisli olmak, yardimci olacak sekilde konusmak lazim
Şiddet mi goruyor sunuz aldatıyor mu eşiniz bı sıkıntınız mi var konularinizi bildiğim kadarıyla yok....1 kere gittim ama pek faydasını göremedim
bende bunu anlamiyorum cidden yardim aldin mi eee bir iki gittim ama faydasi yok ben su an 3 aydır terapiye gidiyorum daha ancak iliskimizi kurabildik desem abartmis olmam yani zamanla oluyor oyle hop oturdum gittim faydasi olmadi demek cok saçma bir bahaneYa konu sahibi gerçekten komik.
1 defa gitmiş de fayda görememiş.
Tabii ya,psikolog arkadaşın sihirli değneği var,
tek seansta hallediyor tüm sorunları.
O gün değneği arıza yaptıysa...
Yaş kaç? Eğitim düzeyi nedir? Bilmiyorum ama gerçekten sinir bozucu bir yorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?