Sinir krizi geçiriyorum cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insanlarda bi cemkirme ihtiyaci var ki hemde nasil toplum olarak normal degiliz.kadin derdini acmis illa bi sekilde terslicekler hoslarina gtmiyosa yazmicaklar okadar karsi tarafi ekstra uzmenin mantgi ne anlamadm

insanlarda bi cemkirme ihtiyaci var ki hemde nasil toplum olarak normal degiliz.kadin derdini acmis illa bi sekilde terslicekler hoslarina gtmiyosa yazmicaklar okadar karsi tarafi ekstra uzmenin mantgi ne anlamadm

Ben de anlamadım... Diyorum ya yorumlar hep nerde bi şey bulsak da gömsek modunda . Toplum olarak neden böyle olduk acaba demeyeceğim, sosyal medya çıktı biz yüzünü görmediğimiz insanlara, yüzüne baktıklarımıza söyleyemediklerimizi yazmak hoşumuza gitti bence.

Sizin başka konunuz yok zaten . Bir tutturdunuz Bursa’ya alışamadım da alışamadım . Bu gidişle eşini bulaştıracaksın , adam geldiğin yere gönderecek , böylece bu dertten kurtulacaksın . Bende Bursa’da yaşadım . Gayet güzel bir yer . Senin sorunun Bursa değil , annenin dizinin dibi lazım

Hala orada mısın canım ya konu olarak, bir kursa yazıl kedine komşular edin bi aktivite icerisinde ol haftada bir gün sehir gezmeye cık kafanı dagıt alısmaya calıs. İnsanın sevdiğiyle oldugu yer güzel değil midir ya? Eşini seviyorsan sorun yoktur

Emin olun bu duyguları yaşayan ilk kişi değilsiniz, özellikle taşınma durumlarında bunu çok sık görüyoruz. Hatta aynı şehirde başka semte gidip fenalaşan insanlar bile var. Bu biraz da sizin kişiliğinizle alakalı, belli ki tek başınıza başa çıkamayacaksınız. İlaç+ terapi şeklinde destek alın derim.

Sen bursada yasiyormussun yine ben kucuck koy gibi ilcede yasiyorum bende ayda bir defa gitmezsem duramiyorim oglum bile 1 ayin sonunda gitmek istiyor cok agliyor ananne babanne diye :) gercekten zor ya benim gibi ilcede yasasaydiniz kucucuk yer biz esimle gezemedik hic bir etkinlik yapamadik siz bursa gibi yeri degerlendirin bence her gun cikip gezin tozun

İstanbuldan mı bursaya gittin? Uzak bir yer değil bu kadar sinir krizi geçirecek birşey yok ortada. Kendine zaman tanı ailenin yanına git gel çok zor birşey değil.

Bacım sanki İstanbul’dan münbiç’e gelin gittin ne var sinir krizi geçirecek tövbestağfurullh!!!
haha aynen ben de onu düşündüm.hayır bursa dediğin utanmasan istanbulda camdan baksan görücen bence olgunlaşmadan evlenmekle alakalı.konu sahibi keşke biraz büyüyüp evlenseydin.

Buradaki cogu kisi cok anlayissiz, gaddar. Sanki konu sahibi bu durumda olmayi cok mu istiyor? O da isterdi daha rahat olsun , alissin, mutlu olsun ama herkesin yapisi, karakteri farkli. Ben ailemle birlikte 20 yil oturdugumuz evden 2 sokak ileri tasindik 1hafta aglamistim, daralmistim. Mantikli mi? Degil tabi ki ama elinde olmuyor insanin. Hemen yargilamak yerine anlayisli olmak, yardimci olacak sekilde konusmak lazim

Sinir krizi diye bir tabir psikoloji de yok. Anksiyete bozukluğu, konversiyon bozukluğu var. Bu da normal sıradan bir durum değil. Yetişkin insanlar hayatta karşılaştıkları zorluklara baş etme becerileri geliştirirler. Yada baş edemeyip durumu değiştirmek için harekete geçerler. Ağlama krizi bir baş etme şekli değildir. Hiç bir şeyi çözemez. Sizi de rahatlatmaz. Yardım almanızı tavsiye ederim

Ben de ailemin yanından başka şehre geldim. Gram zorluk çekmedim. O kadar çabuk alıştım ki. İlk günden itibaren hem de. Ama gel gör ki ilk oturduğumuz semtten başka semte taşındık. Günlerce ağladım.. 4 ay olmuştur taşınalı ama aklım hala evimde... Olabiliyor böyle şeyler. Herkesin başına gelebilir. İstemeyen yorum yazmasın. Çok da matah değil yani.

İstemeyen yorum yazmasın illa yazmak zorunda değilsiniz yada içinizi dökün tatmin olun bnm üzerimden

Ailemle aram 6 saat. Alışılıyor zamanla. Annenlere gitsen biraz.

Daha önceki konularınızı bilmiyorum maalesef çünkü konunuz yok fakat bence daha yeni evli olduğun için böyle birşey hissediyor olabilirsin zamanla alışırsın umarım. Kendini evine eşine filan odakla. Ailenle her gün telefonda görüş mesela. Hafta sonları ailene gitme imkanın olursa o şekilde değerlendir. Sürekli kafanda kötü şeyler kurma. Mesela ben şimdi uzaktayım ya şu an aileme orda kötü bişey oluyorsa diye. Yakında olsan olcağı varsa yine olur. Allah korusun

Konu sahibine; daha önce açtığı konularda defalarca düzgün yorumlar yapıp yardımcı olmaya çalışan,yol gösteren ama tavsiyelerimiz dinlenmediği ve bir milim ilerlemeden aynı konu defalarca,tekrar tekrar açıldığı ve hep aynı şeyden dert yanıldığı için ister istemez kızan;
biz matah olmayan üyeler susalım,
matah olanlar uğraşsın biraz da,
bana uyar.

1 kere gittim ama pek faydasını göremedim
Şiddet mi goruyor sunuz aldatıyor mu eşiniz bı sıkıntınız mi var konularinizi bildiğim kadarıyla yok....
Şükür etmeyi bilmiyorsunuz gidemiyor musunuz ailenizin yanına hiç mi göndermeyecek eşiniz az şükretmeyi öğrenin ....... O zaman alışırsınız .... Ailenisini yakınında olup da hiç ailesiyle görüşemeyen insanlar ne yapsınlar ??

bende bunu anlamiyorum cidden yardim aldin mi eee bir iki gittim ama faydasi yok ben su an 3 aydır terapiye gidiyorum daha ancak iliskimizi kurabildik desem abartmis olmam yani zamanla oluyor oyle hop oturdum gittim faydasi olmadi demek cok saçma bir bahane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…