- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Surekli hahaha hihihi modunda ariyorum ben annemiSes tonumdan bile mana çıkaran, empatiden yoksun ve sürekli kendi isteği olsun isteyen annemle nasıl başa çıkabilirim?
Denedim olmuyor inanın, bu sefer de kendi isteklerini yaptırmak için sizi kullanmaya başlıyor.Öncelikle annenizi biraz daha fazla sevmekle başlayın sevgi herşeyin çözümü.
Değiştiremeyeceğimi biliyorum, sadece başa çıkmak için önerilerinizi bekliyorum.bu saatten sonra annenizi de, onun huylarını da değiştiremezsiniz
dolayısıyla kabulleneceksiniz..
Sizi ilgilendirmeyen meselelerden uzak durun
Onların para konusu babaannenin telefonunu kimin açtığı vs vs
Annenizin huyunu biliyorsanız dolmuştan vs aramayın
Bir konu vardı sizin mi bilmiyorum ama ona yeterince Zaman ayırmadığımı
Düşünüp trip atıyor demişti annesi için
Ben de bir süre hiç ayırmazsan esasen ona Zaman ayırdığı anlar demiştim
Size de önerim o küsmeyin ama arayıp sormayın bir süre
yani anlaşamıyorsanız çok fazla konuşmayın, hal hatır sorup kapatın telefonu.Değiştiremeyeceğimi biliyorum, sadece başa çıkmak için önerilerinizi bekliyorum.
Surekli hahaha hihihi modunda ariyorum ben annemiher zaman o kadar mutlu muyum hayir elbette. Ama bunu aradigim kisi bilemez ki. Mutsuzsam enerjim dusukse bunu hic alakasi olmayan bir kisiye yansitmam cok yanlis ,annem olsun veya baskasi olsun. Aradigima mutlu oluyorum ve bu mutlulugumu ona gostermeye calisiyorum. Annem yalniz yasiyor. Duydugu insan sesi nadirdir. Yazik degil mi simdi benim yorgunlugumdan ona ne? Bence siz de olaya boyle bakarsaniz ve biraz daha gayret ederseniz hos bir iliski icin elinizden geleni yapmis olursunuz
Yaşa da gör demek isterdim size:) Aşırı inadı yüzünden inanın çok bunalıyorum asla vazgeçmez, aramızdaki sorunu bile eşime yansıtır, hiç yol yordam bildiği yok. Evimize çat kapı gelir mesela, kv asla gelmez çatkapı. Bu çok basit bir örnek.Başkası olsa neyse de annen bu bu tarz davranışlar tolere edilebilir bence abartıyorsun ne anneler var
Yorgunsaniz aramayin,sesiniz kisiksa da aramayin. Cunku yorgunlugunuzun sebebi anneniz degil. Dolayisiyla sesinizden mana cikarmaya hakki var. Bir de sevmeye istemeye ararsaniz bu da rol yapmakYahu yorgunsam yorgunum ve sesim kısık çıkıyor alabilir, anneme bile rol yapacaksam bu hayatta...Ben zaten sorunlarımı falan yansıtmıyorum ama rol de yapmak istemiyorum anneme karşı. Yalnız yaşamıyor annem gayet de geniş bir çevresi var, o çevreye karşı şen şakrak mutlu bize hep tepkili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?