Sinir krizi geçiyorum deliricem artık

baban ne kadar kötüde olsa böyle hakaretlerde bulunma.seni anlayamam benim babam seninki gibi değildi.sen allaha dua et.babamı ıslah et diye.anneni düşün yazık.onun yanında ol.sanada allah sabır versin.yaşadıkların çok ötü.inşallah baban en kısa zamanda yaptığı yanlışı anlar ve sizleri mutlu eder.

Senin baban böyle olmadığı için hakaret etmeme kızman normal lafım yok. Allah düşmanıma vermesin böyle insna. Ben annemin yanınd aolamıyorum artık anemden kötü haldeyim kadın nasıl dayanıyor şaşırıyorum. Hastaneye gitse kadının neleri cıkar ama sigorta mı varki hastane yolu bilmez bu yüzden. :S Annem söylenince sinirim kat kat artıyor bir çare yok çok düşündüm yok gercekten yok.. Bıktım ben dua ediyorum hep zaten aynı aynı

Yazık annene siz küçükken bu adamdan ayrılacaktı bak seninde piskolojini bozmuş, demek ki boşanmak bazı durumlarda hayırlıdır sende ilerde evlenip,kendi hayatına bakasaksın

canım benim ailemizi biz seçemiyoruz. ama inan bana yalnız değilsin. birçok insan ailesinden yana dertli. senin de babana karşı duyguların şu anda çok karmaşık. ama sana bir abla olarak diyebilirim ki beddua etme. ona bişey olsa gene sen üzüleceksin. birşeyleri değiştirmek için çaba gösterebilirsin ama anladığım kadarıyla baban zor bir insan.ben de ailemden çektim. ama sabırdan başka elimizden bişey gelmiyor. sabret gün gelecek kendi yuvanı kuracaksın Allahın izniyle. kendi düzenin olacak, geleceğini güzelleştirmek için çabala şu anda. okulunu bitir. iyi bir işe gir. ilerde kendi evlatlarınla tadarsın mutluluğu inşallah. bu dünyada imtihan oluyoruz. hepsi Allahtan o yüzden güçlü olmaya çalış. seni anlıyorum ama sana gene sen yardım edeceksin. çok güçlü bir kız olup kendi ayaklarının üstünde duracaksın. sevgiler

canım ölüm neye çözüm olabilir bilemezsin ki, evet babanı bir daha görmezsin ve ondan kurtulusun belki ama sonrasında ne olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz. Sanırım üniversite öğrencisin okulun bitince kendi işin olacak, ekonomik özgürlüğünü eline aldığında herşey senin için ve senin yardımlarınla annen ve kardeşin için daha güzel olur canım, sabret bu günler mutlaka geçecektir.

Ama en baştan olaya çözümsüzmüş gibi yakalşıyorsun evet doğru söylüyorsundur bana piskopattır, ayrlırsa anneni öldürür belki ama bazı şeyler gerçekten tırmalayarak kazanılıryor bence, okulunu bitir al anneni gidin başka bir şehre, sizi bulamayacağı bir yere gidin hadi sen yarın birgün evlenip gideceksin peki kardeşin onunda aynı şekilde büyümesine gönlün el verecek mi canım?

gerçekten istersen başarabilirsin bence baştan pes etme mutlaka denemelisin,

sen çalışıyorsun paranı biriktirir başka bir eve yerleşirsiniz ne yani öldürür diye ömür boyu o adamı mı çekeceksiniz sen evlense annenle kardeşin o adamı çekmek durumunda kalacak bence boşanma işini düşünsün annen. o riskli diyorsun haklısın ama mutsuzluk içinde boğulacağınıza bir çare düşünün.

Son düzenleme:
babanın olayı nedir tam olarak?

a) alkolik
b) şiddet uyguluyor
c) çok baskıcı hiç bir yere izin vermiyor
d) çok cimri
e) hepsi

canım Allah yardımcın olsun. Allah babanı ıslah etsin. Beddua etme, dua et ıslah olması için.

şimdi çok öfkelisin. ama inan ne olursa olsun baba. sen seçemesen de baban. bişey olsa gene sen yanacan.

bak bi yakınım vardı. babası madde bağımlısı, çalışmaz, hapse girer çıkar, karısı diğer çocuğa hamileyken ona zorla uyuşturucu vermş kendi kafası iyiyken diğer kardeş engelli doğdu. kafası yerinde değilken kızına tacizde bile bulunmuş... şiddet, hakaret... ne ararsan var. insan diyemezsin. kız lise sonda ozaman 99 depremi oldu. "allahım şu binaların altında kalsın.. ölsünn..." ne beddualar babası için. 1 sene geçmedi uyuşturucudan öldü adam. o beddua eden kız nasıl ağladı. nasıl yıkıldı. şimdi de diyo baba olsun adı yeter. bak babasız sahipsiz kaldım erkekler başımda baba yok diye eziyor... bu gibi şeyler.

Allah ıslah etsin babanı. size de sabır versin. ama beddua etme canım.

Allah yardımcın olsun canım.. babanı da Allah ıslah etsin tez vakitte inş..

çekip gitmek imkansızsa eğer Allah'a sığın güzel kardeşim. babanın doğru yolu bulması için bol bol dua et.. ergeç mükafatını alacağına inanıyorum. kaldıki bu dünyada hiçkimse çektirdiğnin yanına kar kalacağını sanmasın.. pişman olup burnunun sürteceği günleride göreceksin emin ol.. ilahi adalet denen birşey var. kimsenin yanına kar kalmıyor yaptıkları orası kesin.

Son düzenleme:
Doktora götürmenizi tavsiye ederim bu hayat bir ömür boyu baskı ve şiddetle gitmez ...

Babaya hakaret hiç sevmediğim bu durum ama yaşamadıgım için birşey diyemiyorum.ya annenızın sağlık sorunları var ve sigorta gerekli oldugunu dusunuyorsanız.. sizin sigortanızdan yararlanmasını sağlayın.Anne ve Babaya geçerli oluyor.Tabi sizin sigortanız varsa. Hatta acile gidin gerekse, ücretsiz muayene etmek zorundalar.Hatta sgk hastanelerınde bulunan psikolog,psikiyatr ile görüşmenizde fayda var.Hem kendi sağlık durumunuz için,hemde babanıza nasıl davranabılecegınız konusunda sizi yönlendirebilir.Allah ıslah etsın.Şunu unutma bu dünyada şu yada bu şekilde eden mutlaka çeker.Babanızın vicdana gelmesi,Yüce yareadanın size sabır vermesi dileklerimle.

Son düzenleme:
canım bence evlenerek kendını kurtarırsın kardesın annen ne yapsın omur boyu cekecekler bu babayı.ıyı bır ıste azımle calıs para bırıktır illa yasadıgın sehırde kalmak zorunda degılsınkı sızı bulamayacagı bır yere kacın ve orda duzenınızı kurun.Allah sabır versın.

yahu babaya saygı diyorsunuz hakaret etmesin diyorsunuzda adam babamı ki ? canından bezdirmiş kızı biyolojik babası evet ama ya manen ? ne verebilmiş bu kıza ? canım ALLAH sana sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…