Sinir krizi geçiyorum deliricem artık

canım benim seni öyle iyi anlıorumki, benim babamda 2001 de felç geçirdi öncesinde öyle iyi öyle melek bi adamdıki felç geçirdikten snra karakter değişimine uğradı ( doktorların tabiri bu). önceki hlinde neyse tam tersi oldu. o kadar ters aksi huysuz biiriki anlaatmanın tarifi yok evde diken üstündeyiz ama başetmeyi öğrendik.bende kendimi bildim bileli çalışıorum çok şükür mesleğim var üni deyim vs. sen hiç üzülme her kötü günün bi mutlu günü illa gelicek. senin yapman gereken hiç bişiyi kafana takmamaya çalışmak derslerine odaklan yada işine etkilenme Allahım inş yardım eder demekki bak bizide babalarımızla sınıyor.

çok haklısın biz babalarımızla sınanıyoruz annelerimiz de eşleriyle inan kötü huylarına katlanıcam ama aldatma olmasa. umarım herkes yaşadığının karşılığını alır ne yaşattıysa da yaşar ben takmamaya çalışıyorum ama annem...konuşmaya devam edelm lütfen

cnm çeken bilir çilesini haklısın allah babanı isla etsin bol bol dua et allah yardım eder sabırlı ol ölmek çare değil

allah herkese akıl fikir versin ana baba oluyorlar lafa gelince biz büyüğüz diyorlar ama yaptıklarını 5 yaşındaki çocuk bile yapmıyor bazen onlar gibi ana baba olacaksak diye korkuyorum yinede sabret kardeşim allah ıslah etsin de dua et başka yapacak birşey yok atsan atılmıyor satsan satılmıyor ne yapalım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…