- 30 Aralık 2009
- 23.901
- 96.231
- 1.123
- Konu Sahibi karbeyaz00
-
en guzeli babani zincire bagla agzinida bantla bak ozaman dunya nasil gorsun....boyle dedigime bakma sinirden dedim komsumun kizlari vardi babalarindan cok cekti hergun dayak kufur annelerini bayiltana kadara doverdi adam okizlar buyudu,enbuyugu dayanamayip babasini zincire vurdu adam disari cikamadi icki icemedi.sonra ne mi oldu o adam o guclu gorunen adam cocuklasti korkagin teki oldu cikti...hic disari cikamadiArkadaşlar şuan öyle kötü haldeyim ki gözlerimden yaşlar geliyor başım ağrıyor midem kaskatı kesildi stresten. Öyle bir babam var ki ne kadar bazen sevsemde suan ölse de kurtulsak diyorum. Allah cezasını versin diyemicem vermiş vereceği kadar sonu bize dayanıyor. Senelerdir doğru düzgün çalıştığı yok nereye işe girse çıkar bir bahane bulur ama suç hiç onda değildir ona göre. Bıktım artık annem ağzını açamaz karsısındas kadına öyle acıyorum ki bir kız kardeşim var o zaten daha küçük aklı pek ermiyor babama sinir olmaya.. Anlamıyor herşeyden. Babamdan nefret ediyorum şuan bile karşımda elinde birası sigarasıı hergün içen herşeye bahane bulup kızan bağıran bir insan allahın belası . Ne hakkı var beni bu hale getirmeye ben kendim okuyorum çalışıyorum yük olmayı geçtim icra geldi eve ben ödedm biriktirdiğim paramla bıktımmm bıktımm bıktımm yakında mide kanseri olup cıkıcam bu hayvan yüzünden. Bana kızanlar olabilir ama kimse kimsenin derdini çekmeden bilemez evet o düşüncesiz bir hayvan yeter ona saygı duyduğum cehenneme kadar yolu var.
Kimse bana annen boşansın filan demesin yok öyle birşey yok bisim ailede boşansa zaten babam ona öldürür öyle psikopat bir insan. Yeryüsünde benim durumumda olan bu kadar pis bir adam babası olan varmı merak ediyorum..
Çare yok sanırım benim bu durumuma en iyisi ölmek bıktım.
sen çalışıyorsun paranı biriktirir başka bir eve yerleşirsiniz ne yani öldürür diye ömür boyu o adamı mı çekeceksiniz sen evlense annenle kardeşin o adamı çekmek durumunda kalacak bence boşanma işini düşünsün annen. o riskli diyorsun haklısın ama mutsuzluk içinde boğulacağınıza bir çare düşünün.
evttmideme kramplar giriyor yüzüm çöküyor yaşayan ölü gibiyim
evttmideme kramplar giriyor yüzüm çöküyor yaşayan ölü gibiyim
karbeyaz00 ve sonrasında yazan diğerleri bana ulaşın dertleşelim bunun başka yolu yok aynı dertlerden çekiyoruz ve dayanmak zor. babamın ıslah edilmesini de diledm daha başka ne dualar da ettm yıllardır değişmiyor bazen biraz iyi sonra yine kötü. yine kötüler kavga gürültü bitmiyor ben ve kardeşim ayırmak zorunda kalıyoruz onları. kardeşim bugün sinir krizi geçirdi ben de bütün gün Allah'a dua ettm sabır diledm hacet dilek duaları okudum. annem ikna olmuyor asla ve babam da düzelmiyor kabul etmiyor çok zor durumlar. Allah'tan en büyük dileğim huzur. Arkadaşlarım da beni anlamaz çoğuna da anlatamıyorum zatenuyku uyunmuyor dersleri kafam almıyor aklım sürekli evde anneme bir şey yapar mı üzer mi diye... :'( :'( :'( nolur yazın bana konuşalım ben 100 mesajı doldurmadığım için özel mesaj atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?