Sinir krizi geçiyorum deliricem artık

ayrıca kıza evlen kurtul gibi akıllar vermeyin okusun hayatını kurtarsın önce evlilik çok sonraki iş..

Sabır; Kara bir dikeni yutmaktır.. Diken içini parçalayıp geçerken de hiç ses çıkarmamaktır.
allah yardımcın olsun.hayırlı kapılar açsın,hayırlı yazılar yazsın.evlenmekte çözüm değil canım.öyle kanı bozuklar varki emin ol onların kahrını çekmektense babanın derdini çekmek daha iyidir.elin adamınınki hiç bir şeye benzemez.devlet hastanelerindede psikolojik destek veriliyo git yardım al onlar senin içini ferahlatır en azından.çünkü senin yapacağın tek şey şuan için okuyup hayatını kurtarmak.allah babanı ıslah etsin

Kardeşim aşağı yukarı aynıyız ..
Ama ben onunla muhatap ible olmayarak çözmeye çalışıyorum sorunumu artık .
öbür odaya geçerim eve geldiğinde birlikte yemek yemem . zinhar asla bir şey istemem . varlıpını bile unutmaya çalışıyorum .
Te kkurtuluşumuz ise ...
Okuyup hayatımızı annelerimizi ve kardeşlermizi kurtarıcaz .. Başka bi yol yok ..

yaşın kaç bilmiyorum canım benim.. ama senin için tek çözüm önce üniversite sonra evlilik. un utma kaçacaksın, ama asla kurtulamayacaksın. o senin baban. ölse de çekse de o üzerine yapışmış bir yük. atamassın satamassın. evlensen eşinde problemler olacak. en iyisi bana sorarsan oku. ne pahasına olursa olsun oku. sonra ayrı evde yaşamaya devam et. kariyer yap. sonra gel yaz yine o zaman konuşalım.

Beddua etmeyin, davanızda haklı bile olsanız aile fertlerınıze beddua etmeyın , ona gelen bela sizede gelecektir..
Sabr da dilemeyin ; İslah dileyin Allahtan ..
Ve madem kendi imkanlarınız var kendı ayaklarınızın ustunde duruyorsunuz : başka bir eve çıkın mana arıyorsanız üniv.sınavına gırın uzak bir şehirde universite okuyun yada memurluk sınavlarıyla evden ayrılın ..

Evlılık gibi bir yanlışa sakın düşmeyin, siz zaten babanız yuzunden normal bır hayat yasamamıssınız , bu halınızle ne kendınıze nede karsı taraftakı ınsana hayrınız dokunmaz, hayatı daha zorlaştırmaktan öteye gitmez ..

Allah yardımcınız olsun ..

aynı şeyleri teyzem ve 2 kızı yaşadı.eniştem çalışmasına çalışır iyide para kazanırdı ama arkadaşlarıyla yerdi parayı.içki,ihanet,dayak,hakaret ne ararsan vardı yani bu adamda.teyzemde kaç defa dedemlerin evine geldi.2 çocukla rahat edemedi evine geri döndü.yıllarca cekti namazını kıldı duasını etti.yıllar geçti eniştem bir gece fenalaştı sonuş Sara hastası olmuş şimdi teyzeme muhtaç.ben şuna inanıyorum kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor mutlaka er ya da geç çıkıyor.size tavsiyem okuyup meslek sahibi olup hem kendinizin hem anne ve kardeşinizin hayatını kurtarın.allah yardımcınız olsun

Okuyup zaman ayıranlara teşekkür ederim kusura bakmayın dün cevap veremedim çünkü dah kötü oldu ersey. Ben bunları yazarken pat die babam yanıma geldi bn baska sayfa actım o sırada ama internet sayfasının yazısı görünüyordu yani kriz geciriyorum deliricem kısmı. Babam gördü bu ne die sordu. Hiç baba benim yazım git dedim. Sonra kendini sıkma akıllı ol biraz senin sinirin bozulmuş dedi . Tam o sırada gidiyordu ki ben birden dayanamayıp senin yüzünden dedim ve duydu. Bana nasıl bağırdı laptopu elimden aldı fırlattı salaksın sen terbiyesiz cahil olsna neyse ben seni aç mı bıraktım gibi laflarla yine üste cıktı. Saçma salak laflar saydı . Ağladım ağladım ağladım. Anneme de bağırdı sehpayı kırdı her zamanki pislikleri. Sonra özür borçlusun o burcun da senin olsun dedi gitti yine bira aldı oturdu içti içti zıbardı. Olan yine bana oldu. Sonra rahatladım ağlayınca içimdkeini kusunca umrumda değil sevmesin beni yeter artık bıktım zaten.

Şimdi tavsiyelerinize gelince.. 1.cisi üniversite okuyorum evi terketme durumum söz konusu olamaz suan tek yaşama gibi hoş durumum olsa calıssam yine olmaz babamda ve cevremde ayrı yaşamamı sağlayacak zihniyet yok. 2.cisi boşanmak diye birşey de söz konusu olamaz. Ayrıca haklısınız bn ouklu bitirip calıssam evlensem anneme ve kardeşime de üzülürüm. Yapaağım tek sey maddi yardım olur böylece rahat olurlar. Kardşim de evlenecek birgün ama annem hep onunla kalack. Sanırım bu onun kaderi içim içimi yesede kendimi parcalasam da asla ondan kaçma gibi bir durum olamaz yapamayız böyle birşey .

Ve istiyorum ki madem aranızda beni çok iyi anlayanlar var demekki sizde yaşıyorsunuz benzer seyler o zaman bana özelden de olsa anlatın lütfen bunlara karsı nasıl direndiğinizi ..

canım benim inan seni çok iyi anlıyorum. ben de babamdan yana hep sorun yaşadım boşandılar seneler geçti gene bitmedi bizim sorunlarımız. çünkü o benim babamdı. onların boşanması beni babamdan boşayamıyor maalesef hayatıma karabatak gibi girip çıktı sürekli...ama hala düzelmedi ve şuan inan seninle aynı durumdayım, allahım ne olur kurtar diye sürekli dua ediyorum.

ne olur beddua etme, benim de canım yandığı zaman dayanamayıp ettiğim oluyor fakat sonra pişman olup tevbe ediyorum. ÇÜNKÜ ana baba kötü olsa bile onlara beddua etmek birçok musubetin sebebi olabilirmiş. "Sana havale ediyorum sen vekilimiz ol yarabbi" de. Allah ıslah etsin inşallah ya da hayırlı bir kapı açıp sizi tez vakitte kurtarsın. Annem ne olacak diye üzülmeni de anlıyorum, ben de aynı durumdayım inan. Ki boşandıkları halde ! Allah rızkı, musubeti, yani hayrı da şerri de verendir. Elbet bir kolaylığını verecektir diye ümit etmeliyiz. BU BİZİM SINAVIMIZ bunu unutmamaya çalışmalıyız.

en guzeli babani zincire bagla agzinida bantla bak ozaman dunya nasil gorsun....boyle dedigime bakma sinirden dedim komsumun kizlari vardi babalarindan cok cekti hergun dayak kufur annelerini bayiltana kadara doverdi adam okizlar buyudu,enbuyugu dayanamayip babasini zincire vurdu adam disari cikamadi icki icemedi.sonra ne mi oldu o adam o guclu gorunen adam cocuklasti korkagin teki oldu cikti...hic disari cikamadi

Anliyorum, ayni durumu yasamadim ama seni anlayabiliyorum. Oncelikle yalniz olmadigini bil, simdi cok guclu olan, ama zamaninda anne ya da babasindan cekmis insanlar var. Ayrica ben sana hakaretlerin icin kizmiyorum, bana gore boyle bir adam sadece baba diye hosgorulmek zorunda degil. Sokaktaki adamdan daha cok zarari dokunuyorsa sana, elbette ki kizarsin, hakaret de edersin.
Her neyse... Biliyorsun baban bundan sonra degismez, annen de bosanmaz. Hicbirsey degismez. Senin yapacagin sey idare etmek. Yuzune guleceksin, ustune salmayacaksin. Senden guclu bu adam, kavga etsen sen zarar gorursun, ona birsey olmaz. Sakin bir daha oyle "senin yuzunden" gibi seyler soyleyip de adami ustune saldirtma, huyunu biliyorsun sonucta, boyle yapacagini biliyorsun. Icinden soyle, disindan degil, kendini onu hos tutarak siddetten koru. Konusma, gerekmedikce gorme , gorsen de sinirlenecegi birsey soyleme, kenara cekil. Sonrasi okulun biter, isin gucun olur zaten cekmek zorunda kalmazsin bunlari. Kisacasi kopruyu gecene kadar ayiya dayi olayi... Benim nacizane tavsiyem bu.

seni o kadar iyi anlıyorumki ama ne yapacaksın baba ben nezamandır konuşmuyom baba bile demeyi unuttum

Ah yavrum seni o kadar iyi anlıyorum ki...hatta konunu okumaya başladığımda acaba erkek kardeşimin kızı mı dedim o da seninle aynı yaşta ve senin
yaşadıklarını yaşıyorlar...gelinimiz çalışıyor evleri kendilerinin kızlar okuyor ama evde büyük bir geçimsizlik,huzursuzluk, negatif hava,borçlar,icralar kötü bir ortam ve bu ortamda yetişmeye çalışan çook başarılı iki kız evlat...Bu tarz erkekler ömür törpüsü Allah kolaylık versin hem size hem bize hemde bu erkeklerle yaşayan kişilere....

karbeyaz00 ve sonrasında yazan diğerleri bana ulaşın dertleşelim bunun başka yolu yok aynı dertlerden çekiyoruz ve dayanmak zor. babamın ıslah edilmesini de diledm daha başka ne dualar da ettm yıllardır değişmiyor bazen biraz iyi sonra yine kötü. yine kötüler kavga gürültü bitmiyor ben ve kardeşim ayırmak zorunda kalıyoruz onları. kardeşim bugün sinir krizi geçirdi ben de bütün gün Allah'a dua ettm sabır diledm hacet dilek duaları okudum. annem ikna olmuyor asla ve babam da düzelmiyor kabul etmiyor çok zor durumlar. Allah'tan en büyük dileğim huzur. Arkadaşlarım da beni anlamaz çoğuna da anlatamıyorum zaten uyku uyunmuyor dersleri kafam almıyor aklım sürekli evde anneme bir şey yapar mı üzer mi diye... :'( :'( :'( nolur yazın bana konuşalım ben 100 mesajı doldurmadığım için özel mesaj atamıyorum

Canım bende 100 mesajı doldurmadm henüz ama doldurunca sana msn adresimi veririm konusuruz ordan da şmdi burdan dertleşebiliriz.. Seni en iyi ben , beni de en iyi senin gbiiler anlar...

benim babamda senin babandan farksız annem kendinin yüzünden vefat etti 5 yıl önce memleketten kalkıp gaziantebe geldik antakyadan 1,5 ay öncede beni burada abimlerin yanına bırakıp evi toplayıp gitmiş benim çeyizliklerimide alıp gizlice kaçmış memelkete geri.abimin dügününe bile gelmedi benim dügünümede gelmicekmiş.nişanlımgile rezil etti beni herkese abilerim ve benim dedikodumu yapmış kayınvalidemgile bile.böle bir insan işte.bize en çok ihtiyacı oldugu zaman yanlız kaldı yaşlandı artık 63 yaşında ama yapayanlız biz 4 kardeş hiç birimiz görüşmek istemiyorus babamız denen o kişiyle.ama yapıcak bir şey yok babadır atadır işte böyle konuşunca haklıykende haksız duruma düşüyosun büyük sonuçta ne diyeceksin.

bana anlatabilrisin cnm

Bu tür erkekler toplumda çok ,en iyisi erkenden boşanmak ve hemen çncuk yapmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…