Sinir krizi

Benim çok uzun zamandır olmuyordu atlattım sanıyordum erkek arkadaşıma söylemiştim bunu artık olmuyor demiştim bi anda tekrar oldu ama çok uykusuz kalmıştım anlayışlı karşıladı suçladı kendini bence biraz bide ben kriz anında nefes alamıyor gibi oluyorum aslında alıyorum da çok korkmuş uyurken nefes alamıcam diye sonrasında hiç uyumadım hep baktım nefes alıyor musun diye dedi zaten ilk defa tartıştık ben içime atıyordum bi anda patladım anladı o da artık
Zaman zaman doldukça insan, sinir krizleri de yeniden gelebiliyor. Bende nefes alamıyor gibi oluyorum. Sonrasında da bir süre konuşamıyorum.
Anlayışla karşılamasına sevindim. Kendinizi üzmeyin. İçine atan insanlar da oluyor boyle. İnsanız hepimiz 😍

Zaman zaman doldukça insan, sinir krizleri de yeniden gelebiliyor. Bende nefes alamıyor gibi oluyorum. Sonrasında da bir süre konuşamıyorum.
Anlayışla karşılamasına sevindim. Kendinizi üzmeyin. İçine atan insanlar da oluyor boyle. İnsanız hepimiz 😍
Teşekkür ederim yorumunuz için doktoruma sordum zaten ilacı bıraktığım için mi oldu diye tartışma yaşamışsınız normal dedi bir daha olursa değerlendiririz dedi . Birde bende gözlerim kayıyor gibi oldu başım geriye düşüyordu başka bir sıkıntı yoktur değil mi nörolojik

Teşekkür ederim yorumunuz için doktoruma sordum zaten ilacı bıraktığım için mi oldu diye tartışma yaşamışsınız normal dedi bir daha olursa değerlendiririz dedi . Birde bende gözlerim kayıyor gibi oldu başım geriye düşüyordu başka bir sıkıntı yoktur değil mi nörolojik
Yoktur korkmayın. Bayılma halı gelmiş ama tam bayilamamissiniz. Normal

Back
X