• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir küpü eş

flyu

Hayat @/):)₺
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
215
134
103
Merhaba arkadaşlar ,
Çok zor bir hamilelik geçirdim,bu süreçte eşim çok yardımcı oldu .Bu ikinci çocuğumuz ve ilk çocuğumda beni çok ama çok zorladı .Stres ,sıkıntıdan erken doğum yaptım ,çok şükür yavrum iyi .Doğum sonrası da çok rahatsızım dört ay oldu ancak toparlandım desem yeridir .Bu süreçte basur ,fıtık,malumunuz uykusuz günler ve bol dikiş acısı çektim tüm bacaklarım. Vitaminsizlikten morardı haliyle halsiz ve moralsizdim .Eşim çok yardımcı oldu fakat dün akşam sadece bornozumu getir dedim yaptığı her şeyi bir bir saydı ,üzerime yürüdü.Çocuğumun yanında bana bağırdı ben evde kahvaltı bile hazırlamıyormuşum sinirden konuşamadım söyleyemedim tek her şeyi şuan kendime çok kızıyorum .
Cinsel olarak yirmi günde iki kez ancak birlikte oluyoruz onda da ben diyorum resmen ben de diyorum doktora git hormonlarına baktır .Meğer adam gizli gizli bana gıcık oluyormuş.on yıldır birlikteyiz bir güzel lafını duymadım hiç bir zaman diyorum kahve yaptım sana teşekkür etmedin diyor .Çok canım sıkıldı neden böyle erkekler evde eşit iş yapıyormuşuz ev onun değil evlat onun değil sanki .Bir daha dünyaya gelirsem yoğun ilgiden ölmek istiyorum.
Adam istiyor ki tüm ev işini yapıp ,çocuklara bakıp,bakımlı olup,yemek yapayım ama aynı zamanda sadece onun akrabaları ile anası babasıyla gidip geleyim ve gezmeden sürekli evde oturayım aldığım tüm parayı eline sayayım o da odun gibi ye iç yat sıralamasını takip etsin keşke keşke erkek olsaydım keşke
Sizin eşleriniz nasıl azıcıkta olsa yontabildiniz mi?

bornozumu getir biraz emir gibi olmus olabilir mi..kendimin yapabilecegi bir isi kendim yaparim.. ama esimden istedigimde hayatim getirir misin yapar misin en kotu hadi askim yapiver bes yildir boyle esim de bu sekil de boyle yaklasir

Bizim ilişkimizin öküzü benim.
Ben olmasayadım o olacaktı.
Yemezler,yedirmezler.
Çocuğum yok,ailesiyle görüşmüyorum,çalışmıyorum iş arıyorum.
Evde ihtiyacım olduğunda yardım eder,istemek gerekiyorsa istiyorum anlamasını beklemiyorum,yapıyor.
Söylenmez,söylenemez.Dırdır sevmem,yapamaz.
Kibarım ama ona karşı,her zaman.Anlayışlıyım,onu da olduruyorum bir şekilde.

Standart bir türk erkeği.bir erkeğin evde cok fazla bişeyler yapmasına izin verirsen bir gün olur onu başına kakar normaldir anlıyorum..KEL KÖR KENDİ İŞİNİ KENDİN GÖR BU HAYAT BÖYLE..Kendinde bir farklılık yarat eminimki faydalı olacaktır.

bornozumu getir biraz emir gibi olmus olabilir mi..kendimin yapabilecegi bir isi kendim yaparim.. ama esimden istedigimde hayatim getirir misin yapar misin en kotu hadi askim yapiver bes yildir boyle esim de bu sekil de boyle yaklasir
Canım çocuğu yıkadım kendi bornozum dışarıda kalmış bornozumu getir dedim

Standart bir türk erkeği.bir erkeğin evde cok fazla bişeyler yapmasına izin verirsen bir gün olur onu başına kakar normaldir anlıyorum..KEL KÖR KENDİ İŞİNİ KENDİN GÖR BU HAYAT BÖYLE..Kendinde bir farklılık yarat eminimki faydalı olacaktır.
Ne gibi bir farklılık olabilir

Eşim yontulmuş olarak elime geldi, babaanesi büyütmüs, çok da güzel büyütülmüş ama ne olursa olsun evde bana yardımcı olan insana rica etmeden asla iş yaptırmam... Tamam temizlikte yemekte yardımcı olmaz ama en azından kendi dağınıklığını toplamayı bilir. Bişey rica ederken ardina güzel cümleler eklerim ki kendisi de benden bişey isterse emir kipi ile değil de rica ile istesin... Karşılıklı kibarlık olursa rica ile istenirse Bir çok sorunun ortadan kalacağına inanırım... En azından kendi evliliğimde böyle gidiyor...

Ne gibi bir farklılık olabilir
mesela canım sevdiği seyleri yap bu yemek olur içecek olur hobilerini bilirsin beraber yap,kıyafet al evde makyaj yap bakımlı ol,evinle ilgilen,güleryüzlü ol olaylara pozitif bak.erkekler bunlardan hoslanıyor..eğer evliliğini önemsiyorsan bunlar kesinlikle olmalı."ŞART"

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ,
Çok zor bir hamilelik geçirdim,bu süreçte eşim çok yardımcı oldu .Bu ikinci çocuğumuz ve ilk çocuğumda beni çok ama çok zorladı .Stres ,sıkıntıdan erken doğum yaptım ,çok şükür yavrum iyi .Doğum sonrası da çok rahatsızım dört ay oldu ancak toparlandım desem yeridir .Bu süreçte basur ,fıtık,malumunuz uykusuz günler ve bol dikiş acısı çektim tüm bacaklarım. Vitaminsizlikten morardı haliyle halsiz ve moralsizdim .Eşim çok yardımcı oldu fakat dün akşam sadece bornozumu getir dedim yaptığı her şeyi bir bir saydı ,üzerime yürüdü.Çocuğumun yanında bana bağırdı ben evde kahvaltı bile hazırlamıyormuşum sinirden konuşamadım söyleyemedim tek her şeyi şuan kendime çok kızıyorum .
Cinsel olarak yirmi günde iki kez ancak birlikte oluyoruz onda da ben diyorum resmen ben de diyorum doktora git hormonlarına baktır .Meğer adam gizli gizli bana gıcık oluyormuş.on yıldır birlikteyiz bir güzel lafını duymadım hiç bir zaman diyorum kahve yaptım sana teşekkür etmedin diyor .Çok canım sıkıldı neden böyle erkekler evde eşit iş yapıyormuşuz ev onun değil evlat onun değil sanki .Bir daha dünyaya gelirsem yoğun ilgiden ölmek istiyorum.
Adam istiyor ki tüm ev işini yapıp ,çocuklara bakıp,bakımlı olup,yemek yapayım ama aynı zamanda sadece onun akrabaları ile anası babasıyla gidip geleyim ve gezmeden sürekli evde oturayım aldığım tüm parayı eline sayayım o da odun gibi ye iç yat sıralamasını takip etsin keşke keşke erkek olsaydım keşke
Erkeklerin tek istedigi mideleri doysun. Ilgi alaka cilve. Yapmadinizmi sizden kotusu yoktur.

Canım çocuğu yıkadım kendi bornozum dışarıda kalmış bornozumu getir dedim
Mesela getir değilde getirirmisin yada rica etsem bu sözleri kullanırsan daha iyi olacagını düşünüyorum.erkekler emredilmeyi sevmez özellikle bayanlar tarafından..

rica ile herşey yapılır ben eşime rica ederim yapar. çamaşır asar süpürge yapar yemeğe karışmaz tabiki. bunları rica ile yaparım sonra bakarım bir gün kendi kendine süpürüyor evi.alışıyor çünkü en azından benım eşim böyle.

mesela canım sevdiği seyleri yap bu yemek olur içecek olur hobilerini bilirsin beraber yap,kıyafet al evde makyaj yap bakımlı ol,evinle ilgilen,güleryüzlü ol olaylara pozitif bak.erkekler bunlardan hoslanıyor..eğer evliliğini önemsiyorsan bunlar kesinlikle olmalı."ŞART"
Canım sana şöyle söyleyeyim geceliksin yatmam evrende şort tayt bakımlıyım ama yok nafile

Benzer bir muhabbet geçen bizde de gecti, ben ufak capta bir sinir harbi yasayip elimdeki yogurdu haliya sakince döküp "zaten ebi b.k goturuyormus dur bari tam olsun" dedim :D aklima geldikce gülüyorum.

Onlar saniyorki biz kizamayiz sinirlenemeyiz. Ne desem bilmemki en iyi erkek bile böyle galiba

Kendi yapabileceğim işi asla başkasından istemem..

Eşim de dahil..

Merhaba arkadaşlar ,
Çok zor bir hamilelik geçirdim,bu süreçte eşim çok yardımcı oldu .Bu ikinci çocuğumuz ve ilk çocuğumda beni çok ama çok zorladı .Stres ,sıkıntıdan erken doğum yaptım ,çok şükür yavrum iyi .Doğum sonrası da çok rahatsızım dört ay oldu ancak toparlandım desem yeridir .Bu süreçte basur ,fıtık,malumunuz uykusuz günler ve bol dikiş acısı çektim tüm bacaklarım. Vitaminsizlikten morardı haliyle halsiz ve moralsizdim . çok yardımcı oldu fakat dün akşam sadece bornozumu getir dedim yaptığı her şeyi bir bir saydı ,üzerime yürüdü.Çocuğumun yanında bana bağırdı ben evde kahvaltı bile hazırlamıyormuşum sinirden konuşamadım söyleyemedim tek her şeyi şuan kendime çok kızıyorum .

Ha haha hahhah bende yontamadım ne yazık ki. Erkeklerin geneli öyle ev işinin hepsini bize yaptırırlar, çocukların bütün ihtiyaçlarını bize karşılattırlar birde akşam alıp yemeğe götürmezler bu erkeklerin hepsi kereste :KK48:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ,
valla kusura bakmayın ama burda yontulacak olan eşiniz değil size son derece iyi davranıyormuş ev işlerine yardım ediyormuş erkekler böyle şeyler yaptığı zaman takdir edilmek beklerler adama bir teşekkür ederek ne bileyim öperek gururunu okşasaydınız böyle patlamazdı diye düşünüyorum biriktirmiş içinde resmen. Uslubunuz da hiç hoş değil bornozumu getir emreder gibi zoruna gitmiştir artık

Back
X