• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir mi olayimm tepkisiz mi kalayimmm anlamadim

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
18
Selam bayanlar,
Benim eşim suriyeli. Ve bunu tum cevrem biliyor. Annemin calistigi yere ne zaman gitsem bi bayan oluyor surekli 6 aylik oglumu severken suriye kırıntısı diye gulerek seviyor ve ben sinir oluyorum bunu kotu maksatlami soyluyor anlamadim. Az once yine annemin yanindaydimm bayan oglumu kucagina altii suriye kırıntısı bu kırıntı kırıntı hani tavuk kırıntısı oluryaa buda onun gibi dedi astim suratimi fakat o gulerek soyluyor
Sizce ne manada diyoki

Selam bayanlar,
Benim eşim suriyeli. Ve bunu tum cevrem biliyor. Annemin calistigi yere ne zaman gitsem bi bayan oluyor surekli 6 aylik oglumu severken suriye kırıntısı diye gulerek seviyor ve ben sinir oluyorum bunu kotu maksatlami soyluyor anlamadim. Az once yine annemin yanindaydimm bayan oglumu kucagina altii suriye kırıntısı bu kırıntı kırıntı hani tavuk kırıntısı oluryaa buda onun gibi dedi astim suratimi fakat o gulerek soyluyor
Sizce ne manada diyoki

Annenin yaraticiligina bir alkis. Anlasmislar bunlar. :KK8:

Hosuna gitmedigini belirtirsen bir daha soylemezler.

Kadin belki kotuniyetli değil Ancak ben böyle küçük çocuklara lakap takılarak sevilmesini hoş bulmuyorum Çünkü o lakap hiç unutulmuyor ve ileride o çocuk buyudugunde bu durum hiç hoşuna gitmeyebilir Bence sert bi şekilde değil ama uyarmanizda fayda var gibi

İlk defa duydum ve güldüm :D . Takmayın ya bende bebklerı severken bı söz bulup söylerım. Hatta kedılerımı severken bıle ponçık derım, aslanımderim, çirkin derim, öküz derim :D:D vb vb... Bence oda böyle bişey demek istemıştır..

istemsiz güldüm k.bakmayın :D kırıntı nedirki töbe est bana daha çok ekmek kırıntısını anımsattı.bence sevdiği için söylüyordur sizde sinir oldukça daha çok söylüyor demekki oralı olmamayı deneyin birde.

hahahah :)
bence çok sevimli
bizim tanıdık gördüğü her çocuğu gerizekalı, aptaall diye seviyodu, bu yine iyiymiş :D

ne niyetle söylenirse söylensin bi aşağılayıcı tavır barındırıyor içinde benim hiç hoşuma gitmedi açıkçası
bence bir daha söylediğinde rahatsız olduğunuzu söyleyin tekrarlamaması için uyarın.
Kadin belki kotuniyetli değil Ancak ben böyle küçük çocuklara lakap takılarak sevilmesini hoş bulmuyorum Çünkü o lakap hiç unutulmuyor ve ileride o çocuk buyudugunde bu durum hiç hoşuna gitmeyebilir Bence sert bi şekilde değil ama uyarmanizda fayda var gibi

Tsk ederim bende oyle dusunuyordum bide baskalarinin bakis acisini ogrenmek istedim

Suriye kırıntısı ne yahuuu ilk defa duydum belkide sevdiğinden öyle birşey diyordur hani sen türk baba suriyeli ya çoçukda karışık oda öyle bir isim takmış olabilir :KK68:ırkçı falan olsa çoçuğu sevmez bende gördüğüm bebekleri çirkin diye severim :KK53:kızımın kreşteki öğretmeni maymunnn geldi maymuncuk gel bakayım dedi ingiliz kendisi ilk çok zoruma gitti bir şokladım duyunca sonra bakdımkiii boynunun altından öpüyor koklaya koklaya ohhh maymunum diye demekki oda öyle seviyor dedim yalnız öyle çoçuk seven aşkla görmedim şapur şupur kokluyor bide sonrada ohhhhh doydum deyip iç çekiyor:KK70:

Kendi aklınca sevimli, küçük, minik bir şey demeye çalışıyor gibi geldi, niyeti kötü durmuyor ama bazı insanların da ayarı yok cidden, ağzından çıkanı kulakları duymuyor. O iyi niyetle söylüyor olabilir ama bir başkası için bu ırkçı, hor görücü, kırıcı bir söylem de olabilir. Ben olsam rahatsız olduğumu, çocuğuma bu şekilde seslenmemesini kibarca söylerim. (evet ilk etapta kibarca, ama anlamamakta ısrar ediyorsa da pençelerimi geçiririm valla :cool:)

hahahah :)
bence çok sevimli
bizim tanıdık gördüğü her çocuğu gerizekalı, aptaall diye seviyodu, bu yine iyiymiş :KK70:
Ama pek hos degil asagilama var sanki gibime geldi :/ karar veremedimm
İlk defa duydum ve güldüm :KK70: . Takmayın ya bende bebklerı severken bı söz bulup söylerım. Hatta kedılerımı severken bıle ponçık derım, aslanımderim, çirkin derim, öküz derim :KK70::KK70: vb vb... Bence oda böyle bişey demek istemıştır..
o neymiş öyle ya :)))

bence sevimli anlamında söylüyor kötü ya da ırkçı bir söylem olarak düşünmedim.

Sensin kırıntı deseydin , insan kırıntısı ..

Kendi aklınca sevimli, küçük, minik bir şey demeye çalışıyor gibi geldi, niyeti kötü durmuyor ama bazı insanların da ayarı yok cidden, ağzından çıkanı kulakları duymuyor. O iyi niyetle söylüyor olabilir ama bir başkası için bu ırkçı, hor görücü, kırıcı bir söylem de olabilir. Ben olsam rahatsız olduğumu, çocuğuma bu şekilde seslenmemesini kibarca söylerim. (evet ilk etapta kibarca, ama anlamamakta ısrar ediyorsa da pençelerimi geçiririm valla :cool:)
Uyarmakk gerekj yaniii :)

Tavuk kırıntısı açıklaması yaptıysa kurtarmış gibi.
Bana göre tavuk kırıntısı=civciv
Ki o da çok şeker bişeydir, minicik ve sevimli.

Bence iltifat kapasitesi bu kadar kadının. Bilinçli olarak sizi üzmek veya kızdırmak için yaptığını sanmıyorum. Hatta ona sorsak niyeti çok iyidir bunu söylerken...

Takılmayın derim.

Back
X