Guzelmissss vallaaaa oyle soyleyimm bakayimm ne dicekAynı ayda doğsalar bile böyle yarıştırılmaz bebekler
Boşver
Sizin Türkiye tohumu napıyode geç, belki anlar rahatsız olduğunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzelmissss vallaaaa oyle soyleyimm bakayimm ne dicekAynı ayda doğsalar bile böyle yarıştırılmaz bebekler
Boşver
Sizin Türkiye tohumu napıyode geç, belki anlar rahatsız olduğunu
Bi bayaninda dedigi gibi senin turkiye kirintisi ne yapiyor demeyi dusunuyorumDaha ilk söylediğinde o da ne demek diye tepkimi gösterirdim. Bence sen de söyle. Hoş değil.
Tohum değil kırıntı de o kısma yalnızGuzelmissss vallaaaa oyle soyleyimm bakayimm ne dicek![]()
Haklısınız, insan çocuğuna laf edilince zoruna gidiyor. Büyüyünce üzer onu böyle laflar, tepkinizi koyun.Yanii zaten burdaa pek seven yokk cogaldilar diyee kimisini benn bile sevmiyorum ama ogluma soylenince cok zoruma gidiyor
O biraz saçma olur ama siz Türksünüz.Bi bayaninda dedigi gibi senin turkiye kirintisi ne yapiyor demeyi dusunuyorum
PekiiiiiTohum değil kırıntı de o kısma yalnız![]()
Odaaa dogruu aslindaaa bakalim o anki psikolojime baglii insallah sinirli anima denk gelirki birseyler soylebileyim cunku sakin oldugumda pek cevap veremiyorum :))O biraz saçma olur ama siz Türksünüz.
Koca kadınsınız bu seviyesiz laflar hiç yakışmıyor diyebilirsiniz.Odaaa dogruu aslindaaa bakalim o anki psikolojime baglii insallah sinirli anima denk gelirki birseyler soylebileyim cunku sakin oldugumda pek cevap veremiyorum :))
Tesekkur ederimrahatsız olduğu dile getir..ne demek istiyorsun falan de..tepkini kesinlikle koymalısın...
Ben beğenmedim açıkçası o lafı. :)Bi bayaninda dedigi gibi senin turkiye kirintisi ne yapiyor demeyi dusunuyorum
Belkide geçmişinde Suriye 'li biriyle bir hatirasi vardir. Onu hatirlamak için sürekli söylüyordur.Selam bayanlar,
Benim eşim suriyeli. Ve bunu tum cevrem biliyor. Annemin calistigi yere ne zaman gitsem bi bayan oluyor surekli 6 aylik oglumu severken suriye kırıntısı diye gulerek seviyor ve ben sinir oluyorum bunu kotu maksatlami soyluyor anlamadim. Az once yine annemin yanindaydimm bayan oglumu kucagina altii suriye kırıntısı bu kırıntı kırıntı hani tavuk kırıntısı oluryaa buda onun gibi dedi astim suratimi fakat o gulerek soyluyor
Sizce ne manada diyoki