- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Ben hic kiskanc biri olmadim zaten simdiye kadar. Suphe ve kiskanclik o kadar yorar ki insani bejc biraz rahat olmak lazim. Ayrica bir es yapmak isterse degil kibrista surda ise gidiyorum der yine yapar yapacagini. Bu kada gozume soka soka kibrisa gidipte orada bisey yapacagini asla dusunmem. Zaten bir de soyle br inancim wardir benim: ALlah korusun oyle bisey olsa bir sekilde karsima cikar. O konda rahatim yani
Niye bu guvensizlik ben anlayamiyorum ya biraz rahat olmak lazim. Adamin cep telefonu hep ortada olur. Kredi karti ayrintilari hep gozumun onundedir. Isten cikar cikmaz hep ayni saatte evdedir. 4 yildir beni ve oglumu mutlu etmek icin ugrasir durur. Bir hafta sonu da gitsin kafa dagitsin oglumun da atesi dustu uyuyo misil misil. Hem annesi yaninda gereken herseyi bende yaparim zaten babasi gibi. Bir defada yanimizda olmayiversin. Walla konuyu acarken derdim telefonuna ulasamiyor olmamdi. O konuda fikir sormustum ama olay guvene geldi dayandi. Bende guvenimi savunayim derken sinirim de yatisti saolun arkadaslar:)
kıskançlık ve kuşku duyucak bir şey yok , gayet doğal bir erkeğin kırk yılda bir arkadaşlarıyla seyehate çıkması...
erkek milleti tabi ki yüzde birlik ihtimal her zaman bulunacak ama bunu ortada bir mesele yokken yapma bence arkadaşım, bırak gezsin eğlensin zaman geçirsin seni özlesin, senin yumuşaklığına hayran kalsın ve kendini senin kollarına atmak için koşa koşa geri gelsin...
bende bunu diyorum
güven önemli ....çok hemde
ama tam teslimiyet işte onu hayatta başaramam ...konu sahibi vhalla rahatlığına sağlık
konu sahibi tam teslim etmemiş ki kendi şüphe duyuyor ki konu açmış, onun duyduğu şüphe benim bahsettiğim şüpheden fazla...
her zaman gözümüz açık olmalı ama erkeğimize de kendini yaşama özgürlüğü vermeliyiz. Yapma etme gitme demenin aldatılmamak için bir çözüm olduğunu düşünmüyorum ben.
Iyi aksamlar herkese. Ilk defa buraya bir konu aciyorum. Aksam aksam sinir etti esim beni. Anlatayim da bir de sizin yorumlarinizi dinleyeyim.
Esimle 4 yildir evliyiz 2.5 yasinda da bir oglumuz var. Esimin hic oyle gece disari cikmak alkol almak Gibi aliskanliklari yoktur. 4 yilda toplasam 2 veya 3 kez bensiz bir yere gitmistir o da mecbur oldugundan. Bana taa 2 ay onceden haber verdigi hatta izin aldigi bir plani vardi bu haftasonu icin. Arkadaslariyla birlikte kibrisa gidecekti. Bende hep uzuluyordum haline beni yalniz birakmamak icin hiccikmiuo arkadaslari artik dalga gecmeye baslamisti yenge mi izin vermiyo falan diye. O yuzden bnde gitsin istedim. Bugun yine evden cikmadan once yine vazgecer gibi oldu oglum biraz atesli onu boyle birakmak istemedi falan. Bn zorladim biletini falan aldin git lutfen diye. Neyse gitti. Biraz once gorustuk. Beni sinirlendiren olay da su: beyefendi cep telefonunu yurtdisi aramalara actirmamis. Yeni hat alayim o zaman falan dedi. Bende iki gun icin hat almaya degmez dedim. Ama canim sikildi zaten erkek erkege haftasonu kibrisa gitmis olmalari garip geliyo ustune birde bu telefon olayi. Abartiyomuyum sizce.
Bu arada esime sonsuz guvenim vardir.
giden memnun gönderen memnun sorun neeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?