Sinir oldum yine artık yeter haksız mıyım?

-DieAnotherDay-

Kalbim Acıyor Sandım ; Sütyen Teliymiş ;)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
320
511
18
Kizlar selam herkese az önce yine sinir oldum.
Geçende konu acmistim artik bıktım huzurlu sakin evimde yaşamak istiyorum diye.

Teyzemin cocugu var lise3 ogrencisi kendi ailesi baska sehirde sadece ilk okulu orda okumustur onun yaz tatili bile bizim sehire gelirdi biz baktik hep annesi çalışıyor babasida anneannem bakiyordu kucukken yaz tatili o gelince kuzende geliyordu.
Neyse..

Sonra bu cocui buyudu anneannem yaşlandı teyzem yolladi hasta diye annesini bakamam ben çalışıyom dedi bize geldi diger kizlari ses çıkarmadi. Oglunu da buraya yolladi liseye bizde kaldi gitti geldi.
Sonra bir bu yil yurtta kaldi.
Ama hep gelir bize kirli çamaşır banyo vs. Icin.

Kizlar ben zaten diger konumda da demistim sinir oluyorum artık kendi evimde sessiz sakin yasamak istiyorum diye.

Bugun zaten uzun zamandir stresliydim patladim.
Anneannem surekli paran var mi veriyim mi yemek verin ac kalmasin yok yikancak camasirin var mi vs.
Bu çocukta agzina geleni sayar kiymet felan bilmez.

Ben tee kucukken gittim evlerine 2 gun zor bela yattim o derece.

Bu kiskanclik degil kizlae cunku benim derdim kuzenim degil.

Ben sadece bu kadar iyilik yaparken gidip hep kiymet bilmeyenler degerli oluyor. Ve sanki o kadar rahatlar ki ben yabanci gibiyim evde anlatsam cok uzun sürecek.
Artık eski beni goremicek kimse.

Haksiz miyim sizce kizlar ?
Stresten suan basim catliyor midem fenalasti.

ya canım haklısın da, onceki konunu da okudum, sonuna kadar haklısın ama elinden gelen bir sey yoksa kulagını tıkayacaksın, ne diyim ki

ben de teyzemden nefret ediyorum annemin her seyini sömürüyor, amcamdan da o da babamı sömürüyor ama bana laf dusmuyor maalesef.
bu konuda da muhattap annen baban oldugu icin sana pek bir sey dusmuyor:(

Haklısın canım ama bu dünya böyle ne yazık ki, kıymet görmek için kıymet bilmez olmak gerekiyor

Kesinlikle oyle . Artık bende adamına göre davranicam. Sende olsan istemez misin şöyle kapidan girince sessiz sakin ailenin olduğu bir ortama girmek. Sessizce ders çalışmak. Banyonu rahatça yapmak. Bizim evimiz zaten kucuk 4 kişilik kardesimin benim babaların odasi var baska yok salon var. Biktim surekli o yataklari salona yapilmasindan da. Kendi evi gibi torununa rahatca çamaşır var mi diye sormasindan da. Sanki hayir kurumuyuz biz. Surekli gelen yiyici kisilerden de. Diger kizlarinin 2 katli cifter cifter evleri var bizde ne varsa gelen geliyor gitmiyor.

ya canım haklısın da, onceki konunu da okudum, sonuna kadar haklısın ama elinden gelen bir sey yoksa kulagını tıkayacaksın, ne diyim ki

ben de teyzemden nefret ediyorum annemin her seyini sömürüyor, amcamdan da o da babamı sömürüyor ama bana laf dusmuyor maalesef.
bu konuda da muhattap annen baban oldugu icin sana pek bir sey dusmuyor:KK43:

Ama yuzlerine karsida diyorum. Kendi evim olsun bir tanenizi bile istemiyorum diye. Gercekten dugun gecesinden sonra benim icin Merhaba Merhaba olucak herkes. Akraba mi uzak dursun.

Sizin denk geldiğim bu ikinci konu ve hepsinde ortak mevzu milletten bunalmanız, çok üzücü bir genç kızın evinde huzursuz olması keşke aileniz birazda sizi düşünse ama sanırım onlarında elinden gelen bir şey yok!! İnşallah bir gün sessiz sakin huzur dolu bir yuvanız olur ve bu günleri hiç hatırlamamak üzere unutursunuz....

Back
X