- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Silenthills1
-
Ya ben cok sacma yazmisim yorumlari okuduktan sonra anladim. Biseyleri eksik yazcam diye insanlik disi goruntu cizmisim. Ne deseniz haklisiniz ozur diliyorum herkesten. Gec fark ettim.
Meme kanseriyim ben,cok asabim bozuk. Gene nuksetti atlatmistim. Ameliyat olvam bir hafta coo agrim sizim oluyor. Esime soylemiyorum cunku benim moralimi sifieliyor surekli olmemden bahsediyo cocukla napcagini soyluyor. Ondan soylemiyorum
Gecmis olsun normal kafayla yazilacak seyler degil zaten bende ozur dilerim onceki yorumum icinYa ben cok sacma yazmisim yorumlari okuduktan sonra anladim. Biseyleri eksik yazcam diye insanlik disi goruntu cizmisim. Ne deseniz haklisiniz ozur diliyorum herkesten. Gec fark ettim.
Meme kanseriyim ben,cok asabim bozuk. Gene nuksetti atlatmistim. Ameliyat olvam bir hafta coo agrim sizim oluyor. Esime soylemiyorum cunku benim moralimi sifieliyor surekli olmemden bahsediyo cocukla napcagini soyluyor. Ondan soylemiyorum
HAdı düzenle ozaman konunu .Benim sinirlerim cok bozuk. Igrenc yazmisim. Ne deseniz haklisiniz.
Gecmis olsun normal kafayla yazilacak seyler degil zaten bende ozur dilerim onceki yorumum icin
Hastalik iste aniden geliyor
Bence cocugunuzuda alin gezin yavruyada yazik
HAdı düzenle ozaman konunu .
İlk mesaj yazdıgın yere gelıp duzenle de konunu açıkca yaz. Yoksa her gelen sana kzıcak haklı olarak .
- Meme kanserıyım dıyosun geçmiş olsun . Eşinden saklaman ne alaka ?
Şaka olun nolur
Çok geçmiş olsun öncelikle.Ya ben cok sacma yazmisim yorumlari okuduktan sonra anladim. Biseyleri eksik yazcam diye insanlik disi goruntu cizmisim. Ne deseniz haklisiniz ozur diliyorum herkesten. Gec fark ettim.
Gecmis olsun konuyu duzenleyin.Esinizden gizli ameliyat imkansiz son dakika soyleyin yeterli esiniz baksin cocuga.Ameliyati kafaniza gore erteleyemezsiniz heralde.Ya ben cok sacma yazmisim yorumlari okuduktan sonra anladim. Biseyleri eksik yazcam diye insanlik disi goruntu cizmisim. Ne deseniz haklisiniz ozur diliyorum herkesten. Gec fark ettim.
Şaka gibi ya madem iznin çok önemli bakıcı tut ne demek hasta olmuş kadın bilerek oldu sanki gelmek zorunda bile değilken daha geçmiş olsuna gideceğine birde sinirleniyorsun şaka gibisin gerçektenKizlar sinir oluyorum.
Calisiyorum, 3 yasinda oglum var. Kvm cocuguma bakiyodu bizde. Bu hafta da gelip bakcakti ama hastalanmis. O kdr dedim dikkat et kendine diye ya. Hastalanmis gelemicek esim de annesini savundu. Neymis ben nasil arkadaslarimin yaninda annesi hakkinda konusurmusum. Odaya mi kitlicektim kendimi. Annesine de okdr dedim hastalancak seyler ypma diye. Bi iznm vardi ya mahvettiler.
Yeni uye. Sacma sapan bir konu. Bir de duzelteyim diye ameliyat olcam esim bilmiyo demissiniz. Zaten hic farkedilmez ameliyat olmaniz. Hemen bi kosu ameliyat olur eve gecersiniz. Marketten yogurt almak gibi.
Gecmis olsun konuyu duzenleyin.Esinizden gizli ameliyat imkansiz son dakika soyleyin yeterli esiniz baksin cocuga.Ameliyati kafaniza gore erteleyemezsiniz heralde.
Ya böyle de canımi o ye valla sinirlendim neyse Allah size de şifa versin gerekli tedavinizi olun lütfen eşiniz baksın bi müddet olur mu yani hastalık buYok ben igrenc yazmisim. Tekrar okudm insanlik disi resmen. Cok utandim. Herkesten cok ozur dilerim.
Cok fevriyim kim ne dese sinirleniyorum.
Ya böyle de canımi o ye valla sinirlendim neyse Allah size de şifa versin gerekli tedavinizi olun lütfen eşiniz baksın bi müddet olur mu yani hastalık bu
Evet n3 deseniz haklisiniz. Soylersem beni mahvediyor asiri karamsar bir insan. Evde bi helvami yemedigimiz kaliyor
Ben de rahatsızım meme kanseriyim demisiniz , Siz niye hasta olduğunuz o zamanbakın buradan bakınca bu yaptığınız hiç hoş olmuyor değil mi ?
düşünceniz bile çok kötü
Öyle ise Allah şifa versin.Ya ben cok sacma yazmisim yorumlari okuduktan sonra anladim. Biseyleri eksik yazcam diye insanlik disi goruntu cizmisim. Ne deseniz haklisiniz ozur diliyorum herkesten. Gec fark ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?