Normalde de sık sık çağiriŕlar düğüne gideceğiz arabanızı verin yok şuraya gideceğiz göturun diye..ama şu an 20 yaşındaki genç için çağrılması beni sinir etti..eşim yeri geldi bana ben senin özel şoförün müyüm dedi..millete diyemiyor tabi..Yoo haklısın ben halasına direk söylerdim valla . Kocam çalışmıyor şuan oğlun kendi gitsin derdim kocam ister küssün ister darılsın umrumda olmazdı
Normalde de sık sık çağiriŕlar düğüne gideceğiz arabanızı verin yok şuraya gideceğiz göturun diye..ama şu an 20 yaşındaki genç için çağrılması beni sinir etti..eşim yeri geldi bana ben senin özel şoförün müyüm dedi..millete diyemiyor tabi..
surat as valla bak burada kimseye surat as vs demem ama seninkine sinir oldumNormalde de sık sık çağiriŕlar düğüne gideceğiz arabanızı verin yok şuraya gideceğiz göturun diye..ama şu an 20 yaşındaki genç için çağrılması beni sinir etti..eşim yeri geldi bana ben senin özel şoförün müyüm dedi..millete diyemiyor tabi..
Bi baktım o bana surat asiyor ben onun gitmesine de bi sey demedim insanlardaki rahatliğa dem vurdum sadece...konuşmayacam artik zaten uğraşamayacağim saçma tripleriyle..surat as valla bak burada kimseye surat as vs demem ama seninkine sinir olduvqm
Kendi bilir hem işsiz hem götürsün getirsin para harcasın o ev neyle dönüyor acabaaaaBi baktım o bana surat asiyor ben onun gitmesine de bi sey demedim insanlardaki rahatliğa dem vurdum sadece...konuşmayacam artik zaten uğraşamayacağim saçma tripleriyle..
Haklısın 20 yaşında delikanlı toplu taşımayla gidebilir gideceği yere.Slm kızlar...şu an maddi anlamda biraz sıkıntıdayız eşim boşta..bunu bilen halası arayıp oğlumu otogara bırakır misin diyor benim esim de asla yok diyemez..çocuk 20 yaşinda 20 yıldir da burda bahane olarak otogara gitmeyi bilmiyor demiş,böyle bi sey olabilir mi eşim gençlerin şoförlüğünü yapiyor resmen sinir oldum..bilmiyorsa atlasin taksiye gitsin o an sinir oldum ama bi sey demedim..bugün bi yere gidecekti arabayla gitmeyeyim yakmasın diyince sinir oldum söyledim ve bana tavır aldı..haksız miyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?