Sinir oldum...

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar...şu an maddi anlamda biraz sıkıntıdayız eşim boşta..bunu bilen halası arayıp oğlumu otogara bırakır misin diyor benim esim de asla yok diyemez..çocuk 20 yaşinda 20 yıldir da burda bahane olarak otogara gitmeyi bilmiyor demiş,böyle bi sey olabilir mi eşim gençlerin şoförlüğünü yapiyor resmen sinir oldum..bilmiyorsa atlasin taksiye gitsin o an sinir oldum ama bi sey demedim..bugün bi yere gidecekti arabayla gitmeyeyim yakmasın diyince sinir oldum söyledim ve bana tavır aldı..haksız miyim..

Haklısın valla. Arabamız tüplü, dün 140 tlye doldurduk, şaka gibi. 80 tlye doluyordu önceden. Benzin motorin vs desen almış başını gitmiş zaten, adımımız para olmuş. Eşinin artık hayır demeyi öğrenmesi lazım.

Sen haklısın da eşin haksız. Kendinden bi şeyler artırsın diye kısıyosa halaya da kusura bakma diyebilmeli.
Kaç yaşında insanların her deneni yapmasına sinir oluyorum.

Hayır anlamıyorum otogara gitmeyi bilmediğini varsayalım artik her firmanın servisi var, neredeyse her rotadan metro var. Gerçekten sinir bozucu..

Yoo haklısın ben halasına direk söylerdim valla . Kocam çalışmıyor şuan oğlun kendi gitsin derdim kocam ister küssün ister darılsın umrumda olmazdı
Normalde de sık sık çağiriŕlar düğüne gideceğiz arabanızı verin yok şuraya gideceğiz göturun diye..ama şu an 20 yaşındaki genç için çağrılması beni sinir etti..eşim yeri geldi bana ben senin özel şoförün müyüm dedi..millete diyemiyor tabi..

bunun en güzel çözümü sizin araba kullanmayı öğrenmenizden geçiyor. o arabayı istediklerinde benim ihtiyacım var diye sen kullanacaksın ki kimse bir zaman sonra isteyemesin.

surat as valla bak burada kimseye surat as vs demem ama seninkine sinir oldum

Bu erkeklerdeki kullanılma merakı nedir anlamıyorum gerçekten. Eşine gelince kendine gelince kıyamaz ele gelince ağzını açamaz. Çok haklısınız. İzin vermeyin böyle şeylere. Adres bilmeyen sorar öğrenir. Çok saçma bir durum.

Halasina yok diyemez cunku halasi esiniz icin calismiyor paralari yok, kotu durumdalar diye millete dedikodu yayar. Esinde o nedenle hayir diyemiyor bence.

surat as valla bak burada kimseye surat as vs demem ama seninkine sinir olduvqm
Bi baktım o bana surat asiyor ben onun gitmesine de bi sey demedim insanlardaki rahatliğa dem vurdum sadece...konuşmayacam artik zaten uğraşamayacağim saçma tripleriyle..

L..n ben babamı yada kardeşimi kullansam bile neyse ücreti vermek istiyorum, almasalar da hesaplarına gönderiyorum

Bi baktım o bana surat asiyor ben onun gitmesine de bi sey demedim insanlardaki rahatliğa dem vurdum sadece...konuşmayacam artik zaten uğraşamayacağim saçma tripleriyle..
Kendi bilir hem işsiz hem götürsün getirsin para harcasın o ev neyle dönüyor acabaaaa

Dolmuş yok mu ya otogara
Eşiniz direkt hayır diyememiş işim var araba bozuk gibi bişey deseydi keşke

Eşiniz de siz de haklısınız. Evet eşiniz size hayır deyip ona evet demekte haksız ama şu bir gerçek ki sizden çekinmiyor hayır diyebiliyor nazı geçiyor ama bir başkasından çekinmiştir hayır demeyi gururuna yedirememiştir. Bende de oluyor aynı durum sıkıntıya düştüğümde kendimi kısıtlarım ama asla bir başkasına belli etmem.

Haklısın 20 yaşında delikanlı toplu taşımayla gidebilir gideceği yere.
Bu insanların benzin parasından haberi yok herhalde. Siz de iğneleyerek senin halan falan dite suçlayıcı konuşmak yerine “ hala neden böyle yapıyor çok üzüldüm senin işsiz olduğunu zorda olduğumuzu da biliyor halbuki” gibi bişey deseniz halasını korumak zorunda kalmaz ve size tavır almaz diye düşünüyorum
Ki siz söylemeseniz de farkındadır bu işin saçma olduğunun eşini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…