- Konu Sahibi bookermoon
Benim oğlum onun kızından ileri diyorsunuz daha ne diyeceksinizBencede eşimin o şekilde cevap vermesi hoş değildi ama benim kıyas yaptığımı hangi sözümden çıkardığınızı merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlum onun kızından ileri diyorsunuz daha ne diyeceksinizBencede eşimin o şekilde cevap vermesi hoş değildi ama benim kıyas yaptığımı hangi sözümden çıkardığınızı merak ettim.
İyide bunu nispet için mi söylüyorum? Bu açık bir gerçek. Bunu benim oğlum onun kızı diye değil, 11 aylık ve 20 aylık bebek olarak söylüyorum.Benim oğlum onun kızından ileri diyorsunuz daha ne diyeceksiniz
Hanımefendi bu kadar küçük bebekler ağır bir durum olmadığı sürece ileri geri diye karşılaştırılmaz kimi çocuk çok geç yürür çok geç konuşur standart sürelere ve davranışlara uymaz. Sürekli benimki ileri onunki geri yazdığınıza bakarak kimbilir aile ortamında bu tutumunuz nasıl sinir bozucudur diye düşünüyorumİyide bunu nispet için mi söylüyorum? Bu açık bir gerçek. Bunu benim oğlum onun kızı diye değil, 11 aylık ve 20 aylık bebek olarak söylüyorum.
Burda durumu genel hatlarıyla anlatmak için yazdığım şeyden yola çıkarak, yaptığınız çıkarıma hayret ediyorum. Bu insanları senede 2 kez görüyorum ve bunun da çoğu onların kıyaslamalarını dinlemekle geçiyor. Yaptığım tek muhabbet, video izlet diye gelen öneriye "tercih etmiyorum" oldu. Bu önyargılarınızın sebebini anlamak çok zor.Hanımefendi bu kadar küçük bebekler ağır bir durum olmadığı sürece ileri geri diye karşılaştırılmaz kimi çocuk çok geç yürür çok geç konuşur standart sürelere ve davranışlara uymaz. Sürekli benimki ileri onunki geri yazdığınıza bakarak kimbilir aile ortamında bu tutumunuz nasıl sinir bozucudur diye düşünüyorum
Boşverin gerçekten, çocuğunuzun amcasını da yengesini de buradaki yorumların bir kısmını da. Siz yüreğinizi ferah tutun, elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız, bundan sonra Allah bir daha böyle bir korku yaşatmasın size. Öyle olduğunu düşünmüyorum ama velev ki amca-yengenin yanında kendi çocuğunuzu övmüş bulundunuz, buna verecekleri cevap bu kadar ağır mı olmak zorunda, bence o amcanın çocuğunun da Allah yardımcısı olsun o babayla.Burda durumu genel hatlarıyla anlatmak için yazdığım şeyden yola çıkarak, yaptığınız çıkarıma hayret ediyorum. Bu insanları senede 2 kez görüyorum ve bunun da çoğu onların kıyaslamalarını dinlemekle geçiyor. Yaptığım tek muhabbet, video izlet diye gelen öneriye "tercih etmiyorum" oldu. Bu önyargılarınızın sebebini anlamak çok zor.
Teşekkür ediyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Yorumların kötü olması beni üzmüyor, sadece anlaşılmamak üzüyor. Ama çok şükür ki içimi okuyanlar var.Boşverin gerçekten, çocuğunuzun amcasını da yengesini de buradaki yorumların bir kısmını da. Siz yüreğinizi ferah tutun, elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız, bundan sonra Allah bir daha böyle bir korku yaşatmasın size. Öyle olduğunu düşünmüyorum ama velev ki amca-yengenin yanında kendi çocuğunuzu övmüş bulundunuz, buna verecekleri cevap bu kadar ağır mı olmak zorunda, bence o amcanın çocuğunun da Allah yardımcısı olsun o babayla.
Oturmuş masada üzerine vazife olmayan konu hakkında laf edip malzeme konusu yapmış bunlara erkeğin or....su denir
Ömrünü sen mi verdin demeliydin benceBen donup kaldım, birşey diyemedim.
Eşime söyledim ki oda çocukta ki sorunun farkına varmış. Kuzeniyle uygun bir dille konuştu, çocuk şuan tedavi görüyor.
Ne yapalım gerçekten yakın çevremizde sıkıntılı bir ebeveyn ve çocuk varsa gözümüzü mü kapatalım?
Biri bana bilinçli bir şekilde çocuğuma davranışımla ilgili yanlış yaptığım birşey söylese de rahatsız olmam insanız sonuçta, hatamı gösterdiği için memnun olurum.
Birde bariz bir yanlış varsa niye susalım?Dediklerimiz dikkate alınır yada alınmaz. Gerekirse kötü, çekemeyen pozisyonuna düşeyim,yeter ki bir çocuğa faydam dokunsun.
Kesinlikle ayni fikirdeyim, abi kardes konudaki adamlar , insan kardesinin cocugunda sorun fark ederse mudahale etmez mi yahu
Aklim almadi haddine degil yorumlari yapanlari ciddrn
Diyemedim ki genelde kv elti görümce ortamlarında sessiz kalmayı tercih ediyorum. Az çok bilirsiniz, en ufak bir laf bile büyür genelde.Ömrünü sen mi verdin demeliydin bence
Normalde çok ilgilidir yeğenleriyle, ama o an "Senin önceliğin kendi çocuğun olsun" gibisinden söyledi. Ama asla kötülüklerini istemez.İyi de konu sahibinin eşi dediğiniz gibi iyi niyetle, yeğenine yardımcı olmak için söylememiş ki. Kendi çocuğuna laf edilene kadar susmuş, o zaman da karşı tarafa saldırmak için söylemiş.
Başka zamanda bir kenara çekip dese tabii ki son derece normal. Ki benim kuzenimde yaşadık benzer bir şey, annem hala olarak dayımla yengemle konuştu, kimse de yanlış anlamadı. Ama dayım bana laf ettiği için annem "sen kendi çocuğuna bak" dese bu iyi niyet olmaz.
Boşverin yinede bela okumak gibi olmasın. Hiç konuşmuyor değil, mammaaa, baaa, bebbbb gibi birşeyler söylüyor ama belirli bir kelime olmuyor genelde.Hay Allah kahretsin böyleleri ya
Ben yeğenime canımı veririm bunlar neler düşünüyor
Görüşmeyin bir daha yüzüne de çarpın herkese de duyurun bu kişi böyle dedi diye
Ayrıca 20 aylık bebek nasıl yürümez ya konuşmaz ya. Tamam her çocuk bir değildir, gelisim psikolojisinin "bireysel farklılıklar" ilkesi var ama 20 aylık cidden geç kalmış özellikle konuşma olarak. 4 ay sonra "ilk çocukluk-erken çocukluk" dönemine geçecek. Bebekliği bitmek üzere
Oksijen alıp karbondioksit veremedi diyeyim. Bu kadar sığ yaklaştığınız için biraz kendinizi sorgulayın. Aynı kafadasın derken neye dayanarak konuştuğunuz da apayrı bir mesele. Bari açıklayın da bende öğreneyim.Hepiniz çocukları kıyaslamışsınız işte. Konu sahibi sen de aynı kafadasın da amca gibi saygısızca eyleme dökmemişsin sadece
Ayrıca solunumsuz kalmak ne ya.. Oksijensiz kalmaktır o... Türkçeyi sonradan mı öğreniyorsunuz nedir anlamadım ki![]()
Kayınbiraderin yaptığı saçmalığı bırakıp yorumumumu değerlendirmeye aldınız altından neler çıkartırım acaba olayı farklı boyutlara nasıl taşırım diyemi bu kadar derinden anlam çıkarttınız adam küçük bi çocuğu hor görmüş ölüm kelimesini yakıştırmış sen de tutudunda benim aklımdan bile geçirmediğim kadınları aşagılamayı cinsiyetciliği nerden çıkardın maaşallah konu sahibine ve konuya değilde buna takılmanız çok alakalı olmuşÇok alasiz bir örnek bu , hiç hoş değil.
Ayrıca bu cinsiyetçi bir yaklaşım. Kadınları aşağılayan bir cümle ; " etek giy "
Benim bebeğim ileri o geri eltim sadece video izletiyor benim bebeğim ileri bu bir gerçek diye döndürüp dolaştırıp yazıyorsunuz. Hadi ben önyargılı olayım ama siz de sabit fikirlisinizBurda durumu genel hatlarıyla anlatmak için yazdığım şeyden yola çıkarak, yaptığınız çıkarıma hayret ediyorum. Bu insanları senede 2 kez görüyorum ve bunun da çoğu onların kıyaslamalarını dinlemekle geçiyor. Yaptığım tek muhabbet, video izlet diye gelen öneriye "tercih etmiyorum" oldu. Bu önyargılarınızın sebebini anlamak çok zor.
Ben de ekleme yapayım bunlara:
Benim anneannemi üvey annesi, kendi çocukalrından daha güzel diye henüz bebekken bacağını kırıp sakat bırakmış. Anneannem ömrü boyunca sakattı.
Bir akrabamızın da üvey babası,büyüyünce evlenmek isteyip bana masraf çıkarmasın diye pipisini burkmuş ve adam hiç evlenememiş bu yüzden.
Ben konu sahibinin yerinde olsam bir saniye bile çocuğumu böyle kötü kalpli insanların yanında bırakmazdım.
Milana çok yerinde bi cevap olmuş. Ben konu sahibinin kıyas içinde olduğunu düşünmedim.Ne kadar cok ustune gidilmis konu sahibinin?
Kadinin bebegi ölümlerden dönmüş ve o ilgisiyle , alakasiyla cocugunu normal seviyeye getirmis , bunu da anlatmis konusunda ki yanlis anlasilmasin diye
Bir anne olarak gurur duyun , ben cok takdir ettim sizi , benim kuzenim de dogumda soluksuz kaldi ve ileri derecede zeka geriligi var , siz elinizden gelenin en iyisini yapmissiniz yavrunuz icin
Bize universitede sunu anlatirlardi ve bu benim anneligimde hep mihenk tasim oldu , turkiyenin iki farkli bolgesinde ayni zeka seviyesi ile dogan iki bebek , birinde yuzune bile bakilmiyor bebegin , digerinde ise ilgileniliyor , sevgi gosteriliyor , iki bebek buyuyup 20 yasina geldiklerinde biri son derece iyi universitede okuyup gelisimi tamamen normalken digeri egitimini tamamlayamamis ve zeka olarak digerinin gerisinde , gercek bir deney mi yoksa hocamizin gozlemine mi dayaliydi bilmiyorum ancak zeka egitimle ve ilgiyle gerisir
Konudaki diger cocuga cok uzuldum , kqyniniz karisini haslayacagina cocuklariyla ilgilensinler bir zahmet