• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oldum.

Babasinin parasi var yollamis okutuyor demek ne gerek var hemen camur atmaya. Bilemezsin sen kimin zekasi daha cok ayrica mezun olunca sans bu isler bir bakmissin o asagiladigin arkadasin cok baska yerlerde.

Kimsenin kotulugunu istemek yada asagilamak iyi birsey degil. Sen kalbini ferah tut aklini rahatlat bak nasil guzel olur hersey...
kendi de paralı okuyacakmış ama yarı geri........ olacak yarı burslu kazanırsa öyle diyor.zaten puanı devleti gene tutmuyormuş

Atarli ergenleri cok seviyorum :KK70:hayati ve hatta herkesi herseyi cozduklerini sananlarida. Abuk subuk komik komik laf sokma yarisina girip kendince yaptiginida sanip dahada kendine guldurenleride seviyorum :KK70:yanlis anlasilmasin genel sevgimi anlatiyorum..
İnsanlar ezik dostlarını alıp onlara sahip çıkmalı ve sırf arkadaşları diye böyle onların yetişemediği yerlere yetişip haksızlıklarını katlamamalı.
Yanlış anlaşılmasın genel düşüncemden bahsettim.
Bilmem sanırım bilgi eksiğin var lakin ergenlik 20 nin sonlarında biter..
20 yaş altıyla sıkı dostsun demek ki. Burada fazla yoktur onlardan. Hoşçakal.

Ohh kız iyi saydırdın kıza attın mı sinirini, seni motive etceğine yaptığı şeeye bak keşke bozsaydın

Yazık daha çok acıdım sana. Hesaplayalım hemen dur. Şuan 40 a yakın yaşın. Ve hala eziksin hala ezik...
Atamamışsın üstünden üzüldüm. Allah kimseye böyle dertler vermesin.
Oturup buraya hayat hikayemi değil arkadaşımın densizliğini yazdım, neden uzun uzun dertlerimden bahsedeyim bi konunun içinde ?
Sen gerçekten acınası bi haldesin. Ama dikkat et sonra Allah o çocuğundan çıkarır, bakarsın başıma gelenler onun başına gelir sınavlara giremez böylece beni anarsın.
Hadi bye.
sorma çokk eziğim ben 38 yaşıma gireceğim bunla da gurur duyuyorum sen bana beddua edeceğine yakın arkadaşına buralarda hakaret etmemeyi öğren asıl karekterini sen ispatladın ama farkına varamayacak kadar da sığsın

kendi de paralı okuyacakmış ama yarı geri........ olacak yarı burslu kazanırsa öyle diyor.zaten puanı devleti gene tutmuyormuş
Yarı okuyacağım tabi, ne diye aileme 120 bin lira okul parası ödeteyim ?
Yoksa bi evin bi kızıyım kardeşim yok bi şeyim yok, el bebek gül bebek büyütülmüşüm. Sorun yok ceyceycim. İstesem OLUR. İstesem her şey olur, ailemin elinden gelebilecek durumdayız Allah'a çok şükür.

sorma çokk eziğim ben 38 yaşıma gireceğim bunla da gurur duyuyorum sen bana beddua edeceğine yakın arkadaşına buralarda hakaret etmemeyi öğren asıl karekterini sen ispatladın ama farkına varamayacak kadar da sığsın
Ahaha konu evladına gelince kanına dokundu dimi ? Ama işte benim annem şuan uyurken bazı ezikler onun kızına da boş boş konuştu.
Bu işler böyle.
Sen şimdi beni tanımadan etmeden sinirlerimi bilmem kaça katladın ya, beddua etmiyorum kesinlikle ama Allah'a havale ediyorum.
Hoşçakal.

Arkadaşımla konuşuyordum, istediğim okulu söyledim, 50K ile alıyor umarım gelir yaa falan dedim. Zaten sınava az kaldı sinir stres olmuş durumdayım durmadan puan hesaplıyorum, benim yaşımdakiler bu yıl mezun oluyor ben daha yeni girme derdindeyim...
Çüşş 50K mı unut sen o işi dedi.
Allah'ın salağı sen beni kendinle mi karıştırdın ? Hem puansız bölüme girdin, hem dünyanın parasını ödetiyorsun, hem çift dikiş gidiyorsun, ben gelip yüzüne vuruyor muyum bunları ?
Zaten sinir stres olmuşum, gelmişim seninle paylaşıyorum, verdiği tepkiye bakar mısınız.
Feci sinir oldum kızlar. Sessize aldım onu, yazsın dursun konuşmaya niyetim yok.
Zorla aranıyor böyleleri. Ne yapayım senin gibi puansız bi bölüm mü yazayım gerizekalılar gibi demek vardı da.. Neyse !
Çok sinirliyim şuan çok !
Gerizekalı dışında aynen yazabilirsin haketmis. Sizi yureklendirneyen arkadaşlarla birşey paylaşmayın. Yani ben olsam hadi inşallah çok sevinirim kazanırsan derim. Ve diyorum da inşallah o bölümü kazanırsın. O yazdığı yazıyı ve kazandığın bölümü dosya eki olarak ginderirsin sözde arkadaşına

Yarı okuyacağım tabi, ne diye aileme 120 bin lira okul parası ödeteyim ?
Yoksa bi evin bi kızıyım kardeşim yok bi şeyim yok, el bebek gül bebek büyütülmüşüm. Sorun yok ceyceycim. İstesem OLUR. İstesem her şey olur, ailemin elinden gelebilecek durumdayız Allah'a çok şükür.
başka nelerin var anlatsana heyecanlı oluyor

İnsanlar ezik dostlarını alıp onlara sahip çıkmalı ve sırf arkadaşları diye böyle onların yetişemediği yerlere yetişip haksızlıklarını katlamamalı.
Yanlış anlaşılmasın genel düşüncemden bahsettim.
Bilmem sanırım bilgi eksiğin var lakin ergenlik 20 nin sonlarında biter..
20 yaş altıyla sıkı dostsun demek ki. Burada fazla yoktur onlardan. Hoşçakal.
Ne diyorsun ya :KK70:

:-):-) gece gece iyi guldum Allahta o kizi guldursun. Insallah arkadasindan daha iyi yeri kazanir hemde tam burslu..
Kazansın elbette, bunu bitirsin onu kazansın, bunu mu kıskanacağım ? Yani şimdi siz böylesi şeyleri kıskanıyorsunuz diye benimde mi kıskanmam gerekiyor ?
Onun öyle bi niyeti olsun mesela, ona ÇÜŞŞ SEN BUNU ZOR BİTİRDİN ONU HİÇ KAZANAMAZSIN demem mesela. Ben bi şey düşünüyorsam da onu kıracak şekilde yüzüne söyleyip canını sıkmam bu kadar basit.

Kendimi en çok kim gerizekalı diyecek, yarışmasında gibi hissettim :confused:
Sakin olun biraz. Bu kadar abartılacak bişey yok ortada.

Ahaha konu evladına gelince kanına dokundu dimi ? Ama işte benim annem şuan uyurken bazı ezikler onun kızına da boş boş konuştu.
Bu işler böyle.
Sen şimdi beni tanımadan etmeden sinirlerimi bilmem kaça katladın ya, beddua etmiyorum kesinlikle ama Allah'a havale ediyorum.
Hoşçakal.
ben sana cevap veriyorum ama çerezlik cevaplar sen onu bile anlayamıyorsun

Kazansın elbette, bunu bitirsin onu kazansın, bunu mu kıskanacağım ? Yani şimdi siz böylesi şeyleri kıskanıyorsunuz diye benimde mi kıskanmam gerekiyor ?
Onun öyle bi niyeti olsun mesela, ona ÇÜŞŞ SEN BUNU ZOR BİTİRDİN ONU HİÇ KAZANAMAZSIN demem mesela. Ben bi şey düşünüyorsam da onu kıracak şekilde yüzüne söyleyip canını sıkmam bu kadar basit.
Kusum senin uykun gelmis belli:KK33::KK70: ben sana dua ettim kazan diye anlayamadin mi. Bir daha oku

Back
X