• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir olmakta haksiz miyim? Yoksa gaddar miyim ben

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.485
En iyi cevaplar
1
2.069
658
Adana
Uzun yillardr suren bi iliskim var.Erkek arkadasim benden borc para istedi calisiyorum ama biriktirdgm parami bozup vermek istemedim.Ayrica benden borc isticegine kadar ablasi var isteyebilecegi durumu benden iyi olan ondan istesin cok bozuldum bu duruma.millet kiz arkadasina para yollar filan bnmki benden istiyo bide ssinir oldum

Uzun yillardr suren bi iliskim var.Erkek arkadasim benden borc para istedi calisiyorum ama biriktirdgm parami bozup vermek istemedim.Ayrica benden borc isticegine kadar ablasi var isteyebilecegi durumu benden iyi olan ondan istesin cok bozuldum bu duruma.millet kiz arkadasina para yollar filan bnmki benden istiyo bide ssinir oldum
kaç yıldır berabersiniz ne kadar miktar istedi ne şekilde istedi bunlarda önemli

Sakin.vermeyin size kalana kadar kimsesii kalmamismi ayni.durum olsa siz ondan.istermiydiniz aranizda boyle bi samiiyet varsa ve guveniyorsaniz.neyse.. ama bence hic bir samimiyet ayni.evi.paylasmadgin surece borc vermeyi gerektrmez erkek arkadaşa zannimca:(

Para biriktirdiğinden niye bahsettin ki? Şimdi veremem desen aranız bozulacak

Sakın bu hataya düşme gaddar falan da değilsin ben sevgililer arasında(yemekte hesap ödemek dışında) para alışverişini çok çirkin buluyorum

Bu uzun yıl ne kadar uzun 5 vs ise tabii senden isteyecek ablasından değil

Artık onun her şeyi olmuşsun abla el kalmış

Ama miktar da önemli 1000 mi 10000 mi 100000 mi maaşı geliri ne ve niye lazım

Geri vereceğine eminseniz niye vermediniz? Sizi ablasından daha yakın görmüş olabilir. Ne bileyim ilişkinin samiyetine de bağlı verip vermemek

400 500 tl kadar filan istedi.Bu parayi toplu verecek kdr zengin degilim bende bi sekilde birikim yapmaya calisiyorum diye vermedim.

Ailesi dururken sizden mi istemiş. Ne için istedi ve ne kadar istedi.

Bence senu kendine yakin hissettigi icin istemis olabilir hem borc ne olacak

Çok yanlış senden borç istemesi.İçeriğini,borcu ne için istediğini bilmiyoruz ama hiç yakışık alır bir şey değil.Sinir olmakta haklısın,tepkini abartmadan muhakkak göster.

Biraz sksti bu ay istedi.benim durumumu biliyor.ivir zivirimdan kisip biriktirmeye ugrasiyorum.Kaldi ki iyi bi isi olan ablasi var yardim etsin alismasin benden istemeye diye tavrimi koydum

400 500 tl kadar filan istedi.Bu parayi toplu verecek kdr zengin degilim bende bi sekilde birikim yapmaya calisiyorum diye vermedim.

4 yıllık ilişkide bunu benden değil ablasından istese bozulur kavga çıkarırdım yani

Tabii ben çalıştığınız varsayımı ile söyledim bu babanızın verdiği harçlık ise olmaz da

Back
X