• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir olmakta haksiz miyim? Yoksa gaddar miyim ben

Tabi duruml
4 yıllık ilişkide bunu benden değil ablasından istese bozulur kavga çıkarırdım yani

Tabii ben çalıştığınız varsayımı ile söyledim bu babanızın verdiği harçlık ise olmaz da
Bi kac aydir calisiyorum ben de alistirmak istemem

Bir de herkes ailesinden istesin demiş de borcu ablası ondan istese ayy vermesin madem evlilik yoluna girdi artık ailesi sensin biriktirsin denir

Ben galiba ya çok safım ya da hayatımdaki adamlar farklı
Ablasinin da ondan istedigi oluyodu sesimi cikarmadim

Aynen oyle ben anlamıyorum bu durumu karın değil bir şey değil ya .

Tabi duruml

Bi kac aydir calisiyorum ben de alistirmak istemem

İyi de bu saçmalık. Senin etin ne budun ne ki daha? İyi işi olan ablası varken sen işe başlar başlamaz para diye yapışması bana şüpheli geldi.

meblağ önemli. 20.000 TL borç ile 1000 TL borç arasında çok fark var.Düşüncede buna göre şekillenir.Ben erkek arkadaşıma param varsa çıkarıp 3000 TL'yi borç morç demeden veririm mesela. Ama aynı şey 15bin 20bin 50binler için geçerli değil.Borç olarak bile vericeğimi sanmıyorum.

Yani kizlar millete gelince maasi yetmiyo olur bana gelince nslsa ailemleym yetiyo diye dusunulur istenir durum bu.. onlar gibi har vurup harman savursam bana da yetmez ne yani bende mi oyle yapim

Daha bana 1 kere hediye almamış, aramızda özel bir ilişkinin olmadığı, bir erkek arkadaşım ağzıyla benden doğum gününde hediye beklediğini söyledi. Ve evet almadım.
Kendi çalışıyor ediyor, fakat mutlu bir olayımı ona anlattığımda, bunu kutlayalım ne ısmarlıyorsun diyor. Dümdüz param yok deyince de, kızların parası olur deyip yüzsüzlük ediyor.
Erkekler de değişti, kız parası yeme derdindeler iyice. :KK14:

Butun parayi alisverise filan verip bitirip ustune ondan borc istesem bana param yetmiyo diyip o zaman gorurdu.Ablasinin aylik harcamasi benim maasim kadar ona gelince sehir disinda yetmiyor olur

Bide saf mi davraniyo anlamadm ablam sehir disinda parasi zor yetiyo diye dusunuyo,akrabasi var ondan istesem geri almaz diyo mahcup olurum ama bana gelince gayet rahat

400-500 lirayi taksitli avans/nakit avans/hizli para seklinde maas karti kredi karti gibi secenekler varken oldukça kolay bir şekilde temin edebilir.
Maksat borç odemekse.

Harçlık istemis o senden. Iyi yapmissin.

Karşımdaki kişiye göre değişir durum. Eğer zamanında o bana harcama yapmış param olmadiginda para vermis fedakarlık yapmış ise ve gerçekten iyi bi insansa sonuna kadar guveniyorsam verirdim. Yoksa çok afedersiniz vermem b.k yesin derim

Kizlar dolandiracak ya da keyfinden isteyecek biri degil oyle olsa terkederdim bu sinirle benim sinirim benden dha iyi durumda tanidiklari varken gelip benden istemesi

Ben sevgilimle yemek yerken bile hesabı ödemeye kalkışan insanım, bi erkek nası borç ister ya. Kimse kusura bakmasın da iğrenç bi durum. Sen biriktirebiliyosan o da biriktirebilir. Çalışsın kazansın işi ne allah aşkına

Ablasından da istemiştir belki. Ben böyle borç isteyenlere şöyle yapıyorum. Zor durumda yardım etmeyip akıl verenlere gıcık olurum. Örnek: Ablasından istesin. Eminim o da aklına gelmiştir. Ama senden istemiş işte. Mesela 500 istedi . O kadar yok ama 250 verebilirim diyorum. Ve veriyorum. Borcunu öderse ne ala. Ödemese de bir daha asla benden borç isteyemez. Hem benim vicdanım rahat ediyor. Hem bir daha ödemese bor muhabbeti olmuyor. Sen durumuna göre 100 ver mesela. Kaç yıllık sevgilin. Hatta ben şöyle yaparım. Ocak ta verdiysem geri ödemesi için epey bir süre tanırım. Mesela ama temmuz ayında vergi ödenecek o zamana kadar ödersin değil mi derim. Beni zor durumda bırakırsa defterden silerim.

Ablasından da istemiştir belki. Ben böyle borç isteyenlere şöyle yapıyorum. Zor durumda yardım etmeyip akıl verenlere gıcık olurum. Örnek: Ablasından istesin. Eminim o da aklına gelmiştir. Ama senden istemiş işte. Mesela 500 istedi . O kadar yok ama 250 verebilirim diyorum. Ve veriyorum. Borcunu öderse ne ala. Ödemese de bir daha asla benden borç isteyemez. Hem benim vicdanım rahat ediyor. Hem bir daha ödemese bor muhabbeti olmuyor. Sen durumuna göre 100 ver mesela. Kaç yıllık sevgilin. Hatta ben şöyle yaparım. Ocak ta verdiysem geri ödemesi için epey bir süre tanırım. Mesela ama temmuz ayında vergi ödenecek o zamana kadar ödersin değil mi derim. Beni zor durumda bırakırsa defterden silerim.
Hayir daha ondan istemeden benden istedi.

Back
X