• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir olmakta haksiz miyim? Yoksa gaddar miyim ben

Uzun yillardr suren bi iliskim var.Erkek arkadasim benden borc para istedi calisiyorum ama biriktirdgm parami bozup vermek istemedim.Ayrica benden borc isticegine kadar ablasi var isteyebilecegi durumu benden iyi olan ondan istesin cok bozuldum bu duruma.millet kiz arkadasina para yollar filan bnmki benden istiyo bide ssinir oldum
vermemekle en dogrusunu yapmissinniz. evet sizden istemesi hic yakisik almamis...vermeyin cunku sizden para isteme rahatligini gisteren erkek parayi geri odememe rahatligini da gosterebilir...kimse kusura bakmasin ama bir erkegin bir kadindan para istemesinden nefret ederim. ne sartta olursa olsun hos degil garip ve itici bir hareket...ben esimden isterken hala gurur yapiyorum ve ben kadinim ve ben evliyim . iyki vermemizsiniz...aman sakin...

Bende dedim bi ara kafasi guzelmis arkadasin..
Mantiklisin.
Normal arkadaşken bile çekemedim sen düşün gerisini :)
Aşırı hesapçı insanlarla yapamıyorum. Çok salıveren biri de değilim ama biraz ince fikirli olmak lazım.
Düşünse dese ki bu kız öğrenci, çalışmıyor, var mı yok mu belli olmaz, e zengin kızı da değil. Olsa, içinden gelse yapar zaten, ben de bu zamana kadar çorap bile almadım zaten. Ama yok işte!
Bak şimdi arada bir çıktığımızda 2-3 defa kahveleri, işte ufak tefek şeyleri ödemiştir. Ama ben elimi cebime atıyordum, o izin vermiyordu. Ki şu da var, görüşmek isteyen o oluyordu. Bir de ben öyle dışarıda yiyen içen biri değilimdir. Öyle masraf çıkarmam zaten, yılın 350 günü diyetteyim zaten :D
Ama çalışırken, param varken paylaşmayı seven biriydim, çevremdekilere bir şeyler alırdım. Ama şimdi öğrenciyim, burs bana yetiyor ancak zaten.

Bi hisse kapildigim fln yok ben alistirmak istemiyorum benden istemesine durumu iyi bekar olan ablasi var ondan almasini soyledim.
ablasini karistirmaniz hos olmamis. veremeyecegim bende de yok demeniz yeterdi. akil vermeniz hos olmamis o da siz de tuhaf davranmissiniz sanirim

Bi hisse kapildigim fln yok ben alistirmak istemiyorum benden istemesine durumu iyi bekar olan ablasi var ondan almasini soyledim.

Borç vermemenizden çok su Ablasindan istesin takintiniz beni rahatsız etti sanırım. Vermek istememis olabilirsiniz hadi yine kendinizce sebepleriniz vardır, usulüyle reddedin. Ablasindan istesin ne demek?
Başkasının parasının hesabı kimseyi ilgilendirmez, yalnız yaşıyor bilmem nasıl harcıyor, benden cok kazaniyor vs diyorsunuz.
Ablasinin da kendine göre hesapları vardır, hayat standartını yüksek tutuyordur, kazandığına göre yaşamayı seviyordur, odemesi vardır, evlenecektir vs.. bunları biliyor olmanız bile ayıp bence.

beni de aynı şey rahatsız etti
ayrıca bir de "alıştırmak istemiyorum" yazmış konu sahibi farklı mesajlarında, buna da çok takıldım
insan 4 yıllık ilişkisi için "alıştırmak istemiyorum" diye düşünebiliyorsa bu işte bi tuhaflık var

ben mi yanlis okuyorum yoksa ilk mesaj "uzun yillardir suren bir iliskim var erkek ardasim benden borc para istedi diye baslamiyor mu? simdi normal arkadasa donmus olay :KK47:
Yok tatlım biz şapşikle yazışıyoruz öyle, konu sahibinin olayı ayrı. O arkadaş benim arkadaşım. Benzer bir olay yaşadım da onu örnek verdim sadece, şapşik de merak etmiş, sordu işte.

Normal arkadaşken bile çekemedim sen düşün gerisini :)
Aşırı hesapçı insanlarla yapamıyorum. Çok salıveren biri de değilim ama biraz ince fikirli olmak lazım.
Düşünse dese ki bu kız öğrenci, çalışmıyor, var mı yok mu belli olmaz, e zengin kızı da değil. Olsa, içinden gelse yapar zaten, ben de bu zamana kadar çorap bile almadım zaten. Ama yok işte!
Bak şimdi arada bir çıktığımızda 2-3 defa kahveleri, işte ufak tefek şeyleri ödemiştir. Ama ben elimi cebime atıyordum, o izin vermiyordu. Ki şu da var, görüşmek isteyen o oluyordu. Bir de ben öyle dışarıda yiyen içen biri değilimdir. Öyle masraf çıkarmam zaten, yılın 350 günü diyetteyim zaten :KK70:
Ama çalışırken, param varken paylaşmayı seven biriydim, çevremdekilere bir şeyler alırdım. Ama şimdi öğrenciyim, burs bana yetiyor ancak zaten.

yilin 350 gunu diyettemisin, guldum buna ya. Sen cok yasa :).
Neyseki 365 gunden 15 gun tatil veriyosun kendine, bunada sukur.
Ben belesci insanlarla yapamam. Ayrica cok pahaliymis, ucuzluk yokmus gibi hesaplardanda hoslanmam. Pintilik bu ya.Dusunsene arkdaslar anlasiyosun hadi surya gidelim, geliyor aralarindan birisi; ben kapida beklerim siz girin.
Pahaliymis demiyor ama cokta belli ediyor. Oysaki istese neler aliyor kendine. Tum gunumuzu berbat ediyor. Beraber eglenmeye gelmisken onun oyle bisey yapmasi.
Resmen yalan soyluyor, kiviriyorda kiviriyor.
Zaten en son bi arkadasla buna benzer bi konuda kavga ettim, whatsapp gruptan cikti, benide engelledi.
Senin dedigin gibi hesapci olsun, benim dedigim gibi pintilik olsun. Hepsi uzak olsun aman.

Yok tatlım biz şapşikle yazışıyoruz öyle, konu sahibinin olayı ayrı. O arkadaş benim arkadaşım. Benzer bir olay yaşadım da onu örnek verdim sadece, şapşik de merak etmiş, sordu işte.
ay pardon corba yapmisim simdi anladim kusura bakmayin kizlar:KK54:

ben mi yanlis okuyorum yoksa ilk mesaj "uzun yillardir suren bir iliskim var erkek ardasim benden borc para istedi diye baslamiyor mu? simdi normal arkadasa donmus olay :KK47:
Haha, okudugunu dusundugunle, asil gercekler bagdasiyor zaten canim. dogru dusunuyosyn.
Konu sahibinin bahsettigi erkek arkdasi, ama bu yazistigimiz arkdas baska birisi. Konu sahibi o degil yani.

400 500 tl kadar filan istedi.Bu parayi toplu verecek kdr zengin degilim bende bi sekilde birikim yapmaya calisiyorum diye vermedim.
Ayy size inanmiyorum 4 yildir birliktesiniz 500 tl istemis geri vereceginede eminsiniz ama veremem diyosunuz nasil dediginizi anlamiyorum ben olsam verirdim bu sartlar altinda. Sizi daha yakin buluyo ablasindan demekki. O yuzden istemis ama siz hayir diyerek erkek arkadasinizi incittiniz bence yani fazla bi parada istememis hani yeni tanissaydinizda isteseydi burda vermeyin yazardim ama 4 yillik iliskiniz varmis keske veremem demeseydiniz biraz itici olmus bence.

Anormal bir durum değil senden para istemesi, verdin mi vermedin mi bilmiyorum ama o paranın geri geleceğinden emin değilsen verme. Verdiysen de lafını açma hiç, yoksa aranız bozulur, ayrılığa sebep bile olabilir. Seni yormayacak kadar bir miktarını verebilirsin, yani geri almasan da çok dert etmeyeceğin bir miktarı ver. Söz konusu para olunca, her şey değişir. Borç versen bir türlü, vermesen bir türlü. Ama başka bir çaresi olsaydı senden istemezdi zaten diye düşünüyorum...

Uzun yillardr suren bi iliskim var.Erkek arkadasim benden borc para istedi calisiyorum ama biriktirdgm parami bozup vermek istemedim.Ayrica benden borc isticegine kadar ablasi var isteyebilecegi durumu benden iyi olan ondan istesin cok bozuldum bu duruma.millet kiz arkadasina para yollar filan bnmki benden istiyo bide ssinir oldum
Sakın verme

Alistirmak istemiyorum a takilanlar olmus orda demek istenen nasilsa cmyshe veriyo skstigmda diye rahat davranmasin anlaminda..Ve benden iyi durumda ablasi varken ben vermek istemedim cunku o rakam benim icin az degildi.gaddar hissetmememi saglayan cevaplar icin tskler.Parayi vermememi kendisi sknti yapmadi aramizda sorun olmadi bu arada

Ben vermezdim. Annesi babasi ailesi dururken size dusmez. Gaddarlik da degil. Bunu isteyebilmesi bile tuhaf bence.

Bide ablasini senden samimi gormus de istemis diyenler var.Ablasiyla da aralari iyi samimiler o ablasini dusundugunden ondan istemiyo sehir disinda ona parasi zor yetiyo fln diye halbuki rahat yetiyo savurgan birisi.ben savurgan dglm diye bana yetiyo zannediyo bende bu duruma sinirleniyorum

4 yil olacak geri vereceginden eminim ama veremem dedim vermedim de zaten beni yakin gorebilir ama gitsin en basiti ablasina soylesin
Evlendiğinizde problemlerini ilk ablasına anlatır, ilk ailesiyle dertleşirse gücenmeyin ama o zaman.
Bana erkek arkadaşım ödeyeceğimi bile bile ailenden iste bana ne tavrı takınsaydı bunu asla unutmazdım.

Ailenizin hali vakti yerindeyse once aileden istenir bence sorunlari da ailesine anlatabilir benim gorusum

Back
X