Sinir olmaya balyorum !

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Ya kizlar benim sevgilim iliskimizi herkesin bilmesini istio, heryere fotolarimizi koyuyo (facebook ) . herkese duyuruo o bnm sevgilim diye. Bu duruma sinir olmaya basliorum herkes bilmek zorunda deilki. Bnm haberim olmadan eski erkek arkadasimin kardeslerini fln eklemis msnine konusmus. Ondan uzak durun onla ben evlencem diye oysaki onlarin bsy dedikelri yok durduk yere ortaligi karistirio benimki. Artik herkese mahcub olmaya basliorum. Nden boyle davranio ?

Buarada ilk duydugumda soyledim boyle bsyden hoslanmadigimi oda yapmicam fln demisti. Ama hep arkamdan boyle seyler yapio haberim olmadan.

demekki seni seviyo, biraz çocukluk yapmuş o ayrı. ama sinir oluncak bişey yok bence.

cok aşık cok...
tum dunya duysun ıstıyo sanırım..

herkesin bilmesi çok güzel bişey de eski sevgililerinin kardeslerini neden ekliyor ? bu durumda seni küçük duruma düşürüyor.. benim eski nişanlımda dedektifliğe soyunup bütün eski sevgililerimi hatta normal erkek arkadaslarımı tek tek bulup aramış ben bu kızla evlenecem hepiniz uzak durun demiş
hatta sizin aranızda neler geçti ne yasadınız diye saçma sapan sorular sormuş.. ben böyle insanlardan çok korkuyorum.. güvensizlikleri başa bela dikkat et..

ya ne var sanki ne güsel bişi çoğu kız için sende cidden garipmişsin demekki sevgilinle ciddi düşünmüosun geçici bi ilişki sizinki o yüzden büyüttün ne dielim kimi ister bulamaz kimide bulur bilemez:umursamaz:

Hoş birşey degil cocuksu buldum bu hareketi
Baskalarını ekleyip konusmalar falan kendıne ozguvenı olmadıgını gosterir
Boyle ypmaması gerektigini söyleyip, uyarmalısın...

Ben de olsam rahatsız olurdum açıkçası. Ne o öyle aleme ilan etmeler. Sırası gelen duyar, öğrenir zaten. Hadi içi içine sığmıyor, çok aşık arkadaşlarına falan anlatılır o kadarını anlarız da, durduk yere eski sevgilinin kardeşlerine laf atmalar falan bunlar çok çirkin şeyler. Hem kendini hem seni küçük düşürüyor. Tavrını koy bence, çocuk gibi davranmasın.

bebek mi bu?
ayrılmış ama resimlerin hala onda var olabilir
bir resimle mi ilan edecek sevdiğini, çok komik
hem ne hakkı var senin resimlerini nete koymaya?

Canım bi insanın sana olan sevgisini haykırması tabii ki güzel bir şey ama her şeyin bi adabı, usulü vardır. Sen de olsan rahatsız olmaz mısın hiçbir şey demeyen eski sevgilini arasa, bir ton söz söylese... hiç hoş değil.

sahiplenmişdemek senii sevgisinden yapıyo olabilirrama eski erkek arkdaşının kardeşleriyle konuşması yanlış bencee

o konuda bişi diemem özgüven eksikliği var belli çocuktada..yani herkese duyurmasında vede resimlerini her yere koymasında ne gibi problem var onu anlayamadım:sm_confused:

vede herkese neden mahcup oluomuşki sadece eski erk arkadaşının kardeşlerine bişi sölemiş onlarda herkesmiymiş...

o konuda bişi diemem özgüven eksikliği var belli çocuktada..yani herkese duyurmasında vede resimlerini her yere koymasında ne gibi problem var onu anlayamadım:sm_confused:

Herkese duyurması tolore edilebilir, bunu zaten belirtmiştim.
Benim asıl tasvip etmediğim eskileri karıştırması.
Mahçup olunur tabi, hoş bir şey değil ki ardından bi sürü alay edecekler, belki sinirlenip onlar da laf söz edecekler, dedikodu edecekler, bilemezsin ki.
Ne gerek var durduk yerde can sıkmaya, eski eskide kalmış bitmiş gitmiş... valla benim eski sevgilimin yeni sevgilisi beni arayıp böyle bir şekilde rahatsız etse ben de onları gayet güzel rahatsız ederdim. En basitinden böyle düşünmeli.

Seni sevdiğini herkese ilan etmek istiyor fakat aşırıya kaçtığının farkında değil..
O na bunu mutluluk hormonları yaptırıyor demek ki..(kendine hakim olamıyorsa)

kaç yaşında bu çocuk ya..ortaokul gibi duruyor

kız daha ne istiyon ahhhhhhhhh minel aşkkkkkkkkkk

ne bu gerizakalımı?
ayrıl bacım..
lafınıda dinlemiyor baksana ...

facebook falan neysede o kardeslerini ekleme falan olmamıs

herkesin bilmesini istemesi güzel; sana gerçekten değer veriyor belli... kimseden saklama gereği duymuyor... ama yine de eskilere gzödağı vermesi çok saçma ; ve bir problem belirtisi...

açıkçası ben de korkarım böyle tiplerden... eskilerle ilteişimini kesmekse amaçsana söylemesi yetmeli... ne o öle 3. şahıslara hatta 4.-5. şahıslara kadar ulaşmak...

bu konuda biraz kararlı olursan sorunu özersin bence... yoksa daha fazla kısıtlanacağın bir ilişkide bulacaksın gibi kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…