ayağa değil kafaya çalış
belki dank eder
eşinin tel.inde gizlice eltini engelli listesine at
arasın dursun.
Sizin fikirlerinizi çok beğendim

Telefonda böyle bir özellik varsa iyi fikir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayağa değil kafaya çalış
belki dank eder
arasın dursun.
ayağa değil kafaya çalış
belki dank eder
arasın dursun.
Sizin fikirlerinizi çok beğendim
Telefonda böyle bir özellik varsa iyi fikir![]()
ama o zaman da işten arar, daha çok başı ağrımasın konu sahibinin. :26: bence sen eşinin abisini ara hemen kapa. tekrar ararsa "aa yanlışlıkla aramışım demek ki" de o da nasılsınız falan derse "valla çok borç var, bir de yiğenimizin de iyi yaşamasını istiyoruz, keşke bir yerden destek alabilsek ama işte" falan desen. aptal değil ise anlar zaten. olmadı resmen söyle gitsin, zaten ailede adın "kötü gelin" olmuş daha ne olabilir ki? adının hakkını ver bari![]()
ben bile sinir oldum okurken nedemek ya. açık açık söyleyin kızarsa kızsın. o olayı iyice abartmış. ben olsam asla bukadarına müsaade etmem yardımında bir sınırı var. bununki keyfi şeyler üstelik. kullanıyor resmen. kullandırmayın kendinizi.. yaptırmıycaksınız eşinize her istediğini.
baya bi abartmış bence ,
bu yüzden eşinizle aranızın açılması çok üzücü, ben olsam onlar yüzünden para sıkıntısı çekeceğime kendime harcarım en azından kendi yaptıklarım için sıkıntı çekerim , elde para kalmayınca eşinde afallar belki
biçok tel.de varSizin fikirlerinizi çok beğendim
Telefonda böyle bir özellik varsa iyi fikir![]()
vallahi iyi fikir
ama bu kadın ulaşamazsa taa işyerine gider söylemeye :)
müşteri hizmetlerinden bitirir işi uğraşır yinede ulaşmayı başarır vallah![]()
hiçbirşey değil de haftada 3 gün döner yenir mi yawinsaf insaf!! düşman olsa yapmaz acır biraz.
hiçbirşey değil de haftada 3 gün döner yenir mi yawinsaf insaf!! düşman olsa yapmaz acır biraz.
yeminle 5 yaşındaki kızıda kendisi gibi uyanık..
amcacım babam bana et almıyoo dedi
o günden beri eşim tek yiyemez döneri..
kızıma kapı süsünün tülünden tütü etek yaptım
aldırmadım eşime tül.
bunu gördü keşke benmde olsaydıı diye duygu sömürdü.
anneside tül alacak yer bulamıyozz dedi
al işte eşim dymazdan gelirmi artık bunu sence..
ddm ya eşime kendi isteğiyle yaptırıyolar bişey oluncada biz istemeedik kendisi getirdi denicek..
çok tehlikeli bir durum ne işi var yaa eltinizin sizde aylarca ..üstelik kocası da yanında değil...ben olsam asla kabul etmezdim bi şekilde istemediğimi dile getirirdim.gitsin kaynananın yanında kalsın olmaz öle şye..zırt pırt eşini niye arıyoki bu ne samimiyet...kendine getirmelisin onu birnaönce ..tehlikeli bir durum canım malesef eşinle ilgileniyor olabilir...erkekler biraz safdır onun da aklına şeytan girebilir umarım uzak tutmayı başarabilirsin..allah yardımcın olsun
cnm koca senin kocan niye öle telefondan engelleme işiyle uğrasıcakın ki al karsına eşini açık açık konuş bu konu öle duyurmayla falan olmaz açık açık konuşucaksın ben olsam bu kadından hoşlanmıyorum seninde bu kadar yakın olmanı istemiyorum der konuyu kapatırım eğer senin bu sölediğine karşın eşin hala onu savunuyor ve masum olduğunu düşünüyorsa seni önemsemiyor bence ki sen onun eşisin tepkini sert koyarsan seni anlıycanı umuyorum allah yardımcın olsun...