• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir olmaya başladım....

ayağa değil kafaya çalış
belki dank eder
eşinin tel.inde gizlice eltini engelli listesine at
arasın dursun.

:37::37::37:
vallahi iyi fikir
ama bu kadın ulaşamazsa taa işyerine gider söylemeye :)
müşteri hizmetlerinden bitirir işi uğraşır yinede ulaşmayı başarır vallah:27::27::27:

Son düzenleme:
Sizin fikirlerinizi çok beğendim :31:
Telefonda böyle bir özellik varsa iyi fikir :51:

ama o zaman da işten arar, daha çok başı ağrımasın konu sahibinin. :26: bence sen eşinin abisini ara hemen kapa. tekrar ararsa "aa yanlışlıkla aramışım demek ki" de o da nasılsınız falan derse "valla çok borç var, bir de yiğenimizin de iyi yaşamasını istiyoruz, keşke bir yerden destek alabilsek ama işte" falan desen. aptal değil ise anlar zaten. olmadı resmen söyle gitsin, zaten ailede adın "kötü gelin" olmuş daha ne olabilir ki? adının hakkını ver bari :D

ben bile sinir oldum okurken nedemek ya. açık açık söyleyin kızarsa kızsın. o olayı iyice abartmış. ben olsam asla bukadarına müsaade etmem yardımında bir sınırı var. bununki keyfi şeyler üstelik. kullanıyor resmen. kullandırmayın kendinizi.. yaptırmıycaksınız eşinize her istediğini.

baya bi abartmış bence ,

bu yüzden eşinizle aranızın açılması çok üzücü, ben olsam onlar yüzünden para sıkıntısı çekeceğime kendime harcarım en azından kendi yaptıklarım için sıkıntı çekerim , elde para kalmayınca eşinde afallar belki

ama o zaman da işten arar, daha çok başı ağrımasın konu sahibinin. :26: bence sen eşinin abisini ara hemen kapa. tekrar ararsa "aa yanlışlıkla aramışım demek ki" de o da nasılsınız falan derse "valla çok borç var, bir de yiğenimizin de iyi yaşamasını istiyoruz, keşke bir yerden destek alabilsek ama işte" falan desen. aptal değil ise anlar zaten. olmadı resmen söyle gitsin, zaten ailede adın "kötü gelin" olmuş daha ne olabilir ki? adının hakkını ver bari :D
:D dmi ama
bunu yaparsam adam intihar eder en zayıf noktası maddiyatsızlıgı bu aralar
ben bile sinir oldum okurken nedemek ya. açık açık söyleyin kızarsa kızsın. o olayı iyice abartmış. ben olsam asla bukadarına müsaade etmem yardımında bir sınırı var. bununki keyfi şeyler üstelik. kullanıyor resmen. kullandırmayın kendinizi.. yaptırmıycaksınız eşinize her istediğini.

cnm bnm eşime türlü oyunlar yapıyo direk istemiyo ki..
kızı istemişte kızına kızıyo gibi yapıyo..
eşimde yegeneini çookkk sever yengesine kızıyo susturuyo diye..
ddm ya kadın masmmuş gibi davranıyo..
eşimin kendi isteğiyle yapmasını sağlıyo.

baya bi abartmış bence ,

bu yüzden eşinizle aranızın açılması çok üzücü, ben olsam onlar yüzünden para sıkıntısı çekeceğime kendime harcarım en azından kendi yaptıklarım için sıkıntı çekerim , elde para kalmayınca eşinde afallar belki

bebeğime bebek arabası aldırmıyolardı kendisininki varmışşş..
kendi kendime düşündüm bn aldırmazsam onlara gidecek b para diye..yaptım yapacagımmı aldırdım..
ben harcasamda harcamassamda zaten borçlanıyo eşim..
bana duyurmaz ben başkasından duyuyorum..

hiçbirşey değil de haftada 3 gün döner yenir mi yaw :27: insaf insaf!! düşman olsa yapmaz acır biraz.

Bence eltinle zor halledersin bu konuyu kadın çok kurnaz baksana... Eşini çok seviyorsun üzmek istemiyorsun belliki ama bu konunun odak noktası kendisi çek restini:47:

bu durum cok zor yaa...
benim de bir eltim var ve ilk basta ailenin iyi geliniydi. ben hemen anladim aslinda fesat biri oldugunu ama kimseye birsey söylemedim, bekledim ve sabrettim. ona hep iyi davrandim veee bir gün geldi o patladi gercek yüzünü herkesin icinde gösterdi :D

tabi senin durumun biraz farkli. sen beklesen daha cok zarara ugrayacaksin ama bence kayninla konusmak cözüm degil. esin bunu duysa sen ne isler karistiriyorsun arkamdan demez mi? yapabilecegin cok fazla birsey yok. sadece kocana caktirmadan onu gerceklerle asilayabilirsin. ne bilim güzel bir anda birseyler konusurken lafi oraya getir ve "canim yanlis anlama ama biliyorsun bu durumdan rahatsizim. kiskandigimi felan sanma. tabiki o senin yengen ve ayni zamanda kardesin. abinin cocugu bizim de cocugumuz ve durumlari zor su an. yardim edecegiz tabi ama bir yere kadar. sürekli herseyi senden istemesinden ve kendimizden onlarin keyfi icin kisitlamamizdan rahatsizim. birazcik kendini geriye ceksen ve sadece önemli seyleri karsilasan nasil olur? hem cocugun her istedigi olursa bu cocuk yarin bir gün simarik biri olur ve iyice tepenize cikar. onu da düsünmelisin" gibi konussan? ben esime böyle yapiyorum. anlayisli ve onlari düsünen es oluyorum. herkesin iyiligini istiyorsun yani :) bence denemekte fayda var gibi...

Sizin fikirlerinizi çok beğendim :31:
Telefonda böyle bir özellik varsa iyi fikir :51:
biçok tel.de var
aryanı meşgule atıyo
:37::37::37:
vallahi iyi fikir
ama bu kadın ulaşamazsa taa işyerine gider söylemeye :)
müşteri hizmetlerinden bitirir işi uğraşır yinede ulaşmayı başarır vallah:27::27::27:

ya şimdi ben kendim gibi düşünüp yazsam
eşimi muma çeviririm o eltiyi görünce yolunu değişir
olmadı alırım çocuğumu gider otururum annemde
sen çocuğunu görmüyosun onlara hizmet etmekten derim
kusura bakmasında iyi niyet başka enayilik başka
yani eltinle değil eşinle uğraş

hiçbirşey değil de haftada 3 gün döner yenir mi yaw :27: insaf insaf!! düşman olsa yapmaz acır biraz.

yeminle 5 yaşındaki kızıda kendisi gibi uyanık..
amcacım babam bana et almıyoo dedi
o günden beri eşim tek yiyemez döneri..
kızıma kapı süsünün tülünden tütü etek yaptım
aldırmadım eşime tül.
bunu gördü keşke benmde olsaydıı diye duygu sömürdü.
anneside tül alacak yer bulamıyozz dedi
al işte eşim dymazdan gelirmi artık bunu sence..
ddm ya eşime kendi isteğiyle yaptırıyolar bişey oluncada biz istemeedik kendisi getirdi denicek..

cnm koca senin kocan niye öle telefondan engelleme işiyle uğrasıcakın ki al karsına eşini açık açık konuş bu konu öle duyurmayla falan olmaz açık açık konuşucaksın ben olsam bu kadından hoşlanmıyorum seninde bu kadar yakın olmanı istemiyorum der konuyu kapatırım eğer senin bu sölediğine karşın eşin hala onu savunuyor ve masum olduğunu düşünüyorsa seni önemsemiyor bence ki sen onun eşisin tepkini sert koyarsan seni anlıycanı umuyorum allah yardımcın olsun...

çok tehlikeli bir durum ne işi var yaa eltinizin sizde aylarca ..üstelik kocası da yanında değil...ben olsam asla kabul etmezdim bi şekilde istemediğimi dile getirirdim.gitsin kaynananın yanında kalsın olmaz öle şye..zırt pırt eşini niye arıyoki bu ne samimiyet...kendine getirmelisin onu birnaönce ..tehlikeli bir durum canım malesef eşinle ilgileniyor olabilir...erkekler biraz safdır onun da aklına şeytan girebilir umarım uzak tutmayı başarabilirsin..allah yardımcın olsun

yeminle 5 yaşındaki kızıda kendisi gibi uyanık..
amcacım babam bana et almıyoo dedi
o günden beri eşim tek yiyemez döneri..
kızıma kapı süsünün tülünden tütü etek yaptım
aldırmadım eşime tül.
bunu gördü keşke benmde olsaydıı diye duygu sömürdü.
anneside tül alacak yer bulamıyozz dedi
al işte eşim dymazdan gelirmi artık bunu sence..
ddm ya eşime kendi isteğiyle yaptırıyolar bişey oluncada biz istemeedik kendisi getirdi denicek..

şu erkeklerin de yardımseverliği beni uyuz edio bazı yerde

çok tehlikeli bir durum ne işi var yaa eltinizin sizde aylarca ..üstelik kocası da yanında değil...ben olsam asla kabul etmezdim bi şekilde istemediğimi dile getirirdim.gitsin kaynananın yanında kalsın olmaz öle şye..zırt pırt eşini niye arıyoki bu ne samimiyet...kendine getirmelisin onu birnaönce ..tehlikeli bir durum canım malesef eşinle ilgileniyor olabilir...erkekler biraz safdır onun da aklına şeytan girebilir umarım uzak tutmayı başarabilirsin..allah yardımcın olsun

kocasıda yanındaydı..işe yeni başladı da eve gittiler..
amacını bende anlayamadım malesef..
ilgilenme konusunda birkaç kişi daha söyledi ama sanmıyorum..
öyle bir kadın değil dicem ama ablam bildigim beni kocama kötülüyo baksana..

--------------------------------

Son düzenleme:
Bence herşeyi olduğu gibi anlat ve söyle... İstediği kadar kendini masummuş gibi göstersin, eşin fazla saf... 5 yaşındaki çocuk et yiyemiyoruz demez kendi başına... Önüne ne konsa yer. Nasıl yetiştirilirse öyle hareket ediyor.
Hem bu arada eşinin belli bir maaşı falan yok mu? Yani aylık bütçeniz ne kadar ve eve, eltiye ne kadar gidiyor oturup bir hesap yapın ona göre konuşun. Hatta istersen sen de duygu sömürüsü yap, "onlara yardım edeceğiz diye ben kendimden çocuğumdan kısıyorum, sana kıyamadığımdan söyleyemiyorum ama sen beni hep yanlış anlıyorsun, kıskandığımı düşünüyorsun" falan gibi... Hem zaten fazlasıyla yardım etmişsiniz, altınların da gitmiş, çok gönlü geniş, cömert bir yapınız var eşinle senin anladığım kadarıyla ama sınırı fazla aşmışlar bence... Ben olsam altınlarım da gitti, herşey onlara gidiyor biz kendi yağımızda bile kavrulamazken bir de başkalarının borcunu ödemek zorunda mıyız diye çıkışırdım.

cnm koca senin kocan niye öle telefondan engelleme işiyle uğrasıcakın ki al karsına eşini açık açık konuş bu konu öle duyurmayla falan olmaz açık açık konuşucaksın ben olsam bu kadından hoşlanmıyorum seninde bu kadar yakın olmanı istemiyorum der konuyu kapatırım eğer senin bu sölediğine karşın eşin hala onu savunuyor ve masum olduğunu düşünüyorsa seni önemsemiyor bence ki sen onun eşisin tepkini sert koyarsan seni anlıycanı umuyorum allah yardımcın olsun...

ailesi yüzünden hep tartıştık
b konda baya bir yıprandık..
hiçbirini sevmediğimi biliyo eşim.
bunda bu yüzden yaptıgımı düşünüyo.
çünkü yengesi rolünü çok güzel oynuyo..
ben hep dobra olmamdan dolayı kaybettim.
yalakalık eşime dahi yapmadım.
ama onn pohpohları sessiz görünmesi falan eşime normal geliyo..
ddm ya abiisinden dolayı bukadar koşturuyo herşeylerine..
abisi burda yok diye..
yani nekadar kavga etsemde anlamsız olacak onun yanında.

Back
X