• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir olmaya başladım....

Bence herşeyi olduğu gibi anlat ve söyle... İstediği kadar kendini masummuş gibi göstersin, eşin fazla saf... 5 yaşındaki çocuk et yiyemiyoruz demez kendi başına... Önüne ne konsa yer. Nasıl yetiştirilirse öyle hareket ediyor.
Hem bu arada eşinin belli bir maaşı falan yok mu? Yani aylık bütçeniz ne kadar ve eve, eltiye ne kadar gidiyor oturup bir hesap yapın ona göre konuşun. Hatta istersen sen de duygu sömürüsü yap, "onlara yardım edeceğiz diye ben kendimden çocuğumdan kısıyorum, sana kıyamadığımdan söyleyemiyorum ama sen beni hep yanlış anlıyorsun, kıskandığımı düşünüyorsun" falan gibi... Hem zaten fazlasıyla yardım etmişsiniz, altınların da gitmiş, çok gönlü geniş, cömert bir yapınız var eşinle senin anladığım kadarıyla ama sınırı fazla aşmışlar bence... Ben olsam altınlarım da gitti, herşey onlara gidiyor biz kendi yağımızda bile kavrulamazken bir de başkalarının borcunu ödemek zorunda mıyız diye çıkışırdım.

doğru analiz etmişsin cnm..
bun güzellikle söyledim zaten aldıgım cvpta güzeldi dişye birdaha açamıyorum..
neyni eksik koyuyorum aşkm düşmüşler yardım etmemiz lazım abmde bize yapardı zamanında dedi..
halbuki ayda bir harçlıkfalan yardım dediğide..
eşimin aylık maaşı 1.250 tl tabi 500 evimizin aylığı ...
aslında bu geçici bir durum maddiyattan şikayetim eltimin beni kötülemesi yalakalıgı
enayi yerine koyması falan canımı fena sıkıyo..
başlı başına sorunnnn...

Son düzenleme:
ailesi yüzünden hep tartıştık
b konda baya bir yıprandık..
hiçbirini sevmediğimi biliyo eşim.
bunda bu yüzden yaptıgımı düşünüyo.
çünkü yengesi rolünü çok güzel oynuyo..
ben hep dobra olmamdan dolayı kaybettim.
yalakalık eşime dahi yapmadım.
ama onn pohpohları sessiz görünmesi falan eşime normal geliyo..
ddm ya abiisinden dolayı bukadar koşturuyo herşeylerine..
abisi burda yok diye..
yani nekadar kavga etsemde anlamsız olacak onun yanında.

vala cnm durum ne olursa olsun sen dişini göster sessiz kalma kadının niyeti kötü gibi geldi bana sonuçta kocan sana kıyamaz o duygu sömürüsü yapıyosa sende yap yengesine bu kadar vicdanlı olan adam karısı için ölmesi lazım sende bütün kozlarını kullan gerekirse ewlilik gidişatınızla ilgili tehdit et o kadınla arasına mesafe koymayı bilsin herkesin kendi kocası var kocasının faydası dokunmuyosa eşinde biraz düşünsün yani herkesin geçindirmek zorunda olduğu bi evi var sonuçta allah yardımcın olsun...

doğru analiz etmişsin cnm..
bun güzellikle söyledim zaten aldıgım cvpta güzeldi dişye birdaha açamıyorum..
neyni eksik koyuyorum aşkm düşmüşler yardım etmemiz lazım abmde bize yapardı zamanında dedi..
halbuki ayda bir harçlıkfalan yardım dediğide..
eşimin aylık maaşı 1.250 tl tabi 500 evimizin aylığı ...
aslında bu geçici bir durum maddiyattan şikayetim eltimin beni kötülemesi yalakalıgı
enayi yerine koyması falan canımı fena sıkıyo..
başlı başına sorunnnn...
1,250 TL ile bir ev zor geçiniyor günümüz koşullarında ki eşin 2 evin ihtiyaçlarına koşmaya çalışıyor. Çok zor gerçekten. Zaten eşinde de çalışmaktan, geçim derdinden kafa kalmıyordur. Halbuki yeni evlisiniz, çocuğunuz var haftasonları gezmek, eğlenmek hakkınız. İnsan gençken hayatın tadını çıkartabiliyor aksi halde yıllar boşa geçiyor su gibi... Tabii eşin de iyi niyetli ama bu iyi niyet fazla suistimal edilmiş.
Bu arada diğer konularda da çok okuduğum şu şey aklıma geldi:

Erkekler evlenseler de evlenmeden önceki ailelerinden sıyrılıp birey olarak evli olduklarını anlayamıyorlar. Eşlerini de kendi ev halkına dahil edilmiş kabul edip eski düzenlerine ayak uydurmalarını bekliyorlar. Halbuki evlenince eşle yeni bir aile kurmuş oluyorsun ve bundan sonra önceliğin onlar, anne baba da artık ikinci planda olması gerekiyor. (Tabii diğer aile fertleri de...) Ama erkekler bunu idrak edemiyorlar, kadınlar kadar çabuk uyum sağlayamıyorlar sanırım.

Son düzenleme:
vala cnm durum ne olursa olsun sen dişini göster sessiz kalma kadının niyeti kötü gibi geldi bana sonuçta kocan sana kıyamaz o duygu sömürüsü yapıyosa sende yap yengesine bu kadar vicdanlı olan adam karısı için ölmesi lazım sende bütün kozlarını kullan gerekirse ewlilik gidişatınızla ilgili tehdit et o kadınla arasına mesafe koymayı bilsin herkesin kendi kocası var kocasının faydası dokunmuyosa eşinde biraz düşünsün yani herkesin geçindirmek zorunda olduğu bi evi var sonuçta allah yardımcın olsun...

aminn cnm..

öncesinde eşimi kırkyılda birdefa araryaan kadın şimdi hergün arar oldu işi düşütüğü için..
dileğim eskisi gibi iyi maddiyatlarına kavuşsunlarda bizi rahat bıraksınlar..

1,250 TL ile bir ev zor geçiniyor günümüz koşullarında ki eşin 2 evin ihtiyaçlarına koşmaya çalışıyor. Çok zor gerçekten. Zaten eşinde de çalışmaktan, geçim derdinden kafa kalmıyordur. Halbuki yeni evlisiniz, çocuğunuz var haftasonları gezmek, eğlenmek hakkınız. İnsan gençken hayatın tadını çıkartabiliyor aksi halde yıllar boşa geçiyor su gibi... Tabii eşin de iyi niyetli ama bu iyi niyet fazla suistimal edilmiş.
Bu arada aklıma diğer konularda da çok okuduğum şu şey aklıma geldi:
Erkekler evlenseler de evlenmeden önceki ailelerinden sıyrılıp birey olarak evli olduklarını anlayamıyorlar. Eşlerini de kendi ev halkına dahil edilmiş kabul edip eski düzenlerine ayak uydurmalarını bekliyorlar. Halbuki evlenince eşle yeni bir aile kurmuş oluyorsun ve bundan sonra önceliğin onlar, anne baba da artık ikinci planda olması gerekiyor. (Tabii diğer aile fertleri de...) Ama erkekler bunu idrak edemiyorlar, kadınlar kadar çabuk uyum sağlayamıyorlar sanırım.

valla kim demişse doğru demiş..
harfi harfine dogru...
aynen cnm ancak bize yetiyor derken birde b çıktı..
anne babasınada yardım ediyo.kb biraz rahatsızlandı bu aralar ayaga bile kalkamıyo.
annesine babasına yapsın ona asla sözüm yok soncta ihtiyaç.
ama döner tül kapı süsü falan..
başı ağrısa bile eşimi arıyor arkadaş
ilaç getirsin diyee :47::47::47::47:
tabi eşime yatıyorum ölüyorm başım tuutuu yarene bakamıyorum flaaann.
eşimde acıyo iyilik perisi mübarek ya
zaten amacı getirtmekkk

aklıma gelmişken
dün kızıma kıyafet almış eltim
hemen eşimi aramışş elbise aldık diye.
demek istediğim gönlünü nasıl fethedecegini iyi biliyo
işte bunlardan dolayı ben kötü niyetli olurum her tartışmadaa

Son düzenleme:
İş eşinde bitiyor. Sen ne kadar engellemeye çalışabilirsin ki. Eşin 1250 TL maaşla kendini Süpermen falan mı sanıyor?

Gözünü açsın bariz sömürülüyor.

valla kim demişse doğru demiş..
harfi harfine dogru...
aynen cnm ancak bize yetiyor derken birde b çıktı..
anne babasınada yardım ediyo.kb biraz rahatsızlandı bu aralar ayaga bile kalkamıyo.
annesine babasına yapsın ona asla sözüm yok soncta ihtiyaç.
ama döner tül kapı süsü falan..
başı ağrısa bile eşimi arıyor arkadaş
ilaç getirsin diyee :47::47::47::47:
tabi eşime yatıyorum ölüyorm başım tuutuu yarene bakamıyorum flaaann.
eşimde acıyo iyilik perisi mübarek ya
zaten amacı getirtmekkk

aklıma gelmişken
dün kızıma kıyafet almış eltim
hemen eşimi aramışş elbise aldık diye.
demek istediğim gönlünü nasıl fethedecegini iyi biliyo
işte bunlardan dolayı ben kötü niyetli olurum her tartışmadaa

yuhh artık ben bu kadının sizi kıskandığına emin oldum bu yazdığınzdan sonra başım ağrıyor gel. diye kocanızı çağrıyor. eee yakında kocam yok başka ihtiyaçlarım var gel diyede çağrabilir dikkatli olun. biranönce uzaklaştırın kocanızı o kadından.

açık açık iyi niyetinizi kullanıyor,
sizde onun yanında söylenin,
şu kadar borç var,maaş yetmiyor,
iki yakamız bir araya gelmedi,
tatile çıkıcaz, eşyayı yeniliycez...
her neyse birşeyler uydurun işte,
siz hep susup şükrettikçe, eltiniz harcıyor paraları;nasıl bir rahatlıksa anlamadım
ben açlıktan ölsem isteyemem, istesemde hergün et aldırmam, kuru ekmekle idare ederim.

yuhh artık ben bu kadının sizi kıskandığına emin oldum bu yazdığınzdan sonra başım ağrıyor gel. diye kocanızı çağrıyor. eee yakında kocam yok başka ihtiyaçlarım var gel diyede çağrabilir dikkatli olun. biranönce uzaklaştırın kocanızı o kadından.

:9::9::9::9:
gel diye değill ilaç getirsin diyee
allah iyiliğini versin gülmekten öldürdünnn beni
:52:

açık açık iyi niyetinizi kullanıyor,
sizde onun yanında söylenin,
şu kadar borç var,maaş yetmiyor,
iki yakamız bir araya gelmedi,
tatile çıkıcaz, eşyayı yeniliycez...
her neyse birşeyler uydurun işte,
siz hep susup şükrettikçe, eltiniz harcıyor paraları;nasıl bir rahatlıksa anlamadım
ben açlıktan ölsem isteyemem, istesemde hergün et aldırmam, kuru ekmekle idare ederim.

yemnle söylüyorumm
abartıyorum hatta anlasın dişyee.
bebegimin maması bitti borçla alıca diyorumm
eve ödeme emri geldi haciz gelcek diyorumm yine umrunda değil..
direk para verilmiyo kendisine ama kızının bakkal market keyfi zaten yetiyo.

yemnle söylüyorumm
abartıyorum hatta anlasın dişyee.
bebegimin maması bitti borçla alıca diyorumm
eve ödeme emri geldi haciz gelcek diyorumm yine umrunda değil..
direk para verilmiyo kendisine ama kızının bakkal market keyfi zaten yetiyo.

yüzsüz anlaşılan, kendi ailesi yokmu, neden sadece sizden geçiniyor,
tamam destek olunurda bir yere kadar, senin çocuğunun rızkını yiyor resmen.
bence açık açık söyle, kavga çıkarsa çıksın,ben olsam çocuğumun hakkını yedirmezdim.

Okurken bütün hayatım fiilm şeridi gibi gözümün önünden geçti...benim de eşine ve yiğenlerine çok düşkün bir eşim var.yengesini de bir o kadar sever:22: Allah korusun abi de sizinkilerin durumuna gelse benim eşimde kesin yapar;eltim de o şekil davranır.. Düşünüp hayali bile sinir zıplatıcı..allah yardımcın olsun... Bir arkadaş demiş ya bir cinnet herşeyi çözer diye;olabilir neden olmasın. . . :44:

ayy şaka gibi yaa zor durumdalar kocası çalışmaktan eve gelemiyor ama bunlar haftanın 3 günü et yiyorlar istekleri bitmiyor
insan azıcık utanır be istemeye eltin çalışıyor mu yok çalışmıyorsa bi zahmet kaldıracak bi yerlerini çalışacak

sırtını size dayacağına kendi ayakları üstünde duracak
eşinle de bi güzel konuş gerekirse sen borca sok acımayacaksın böylelerine

insan zor durumda olur elinden geldiğince yardımcı olur da bunlar aşmış artık
ay arkadaşım da bu durumdaydı eltisinin durumları kötüydü borçları vardı çocuğun mamasını bezine kadar amcası alıyordu
arkadaşım çalışıyordu elti de evde oturup keyif çatıyordu sorsan çok zor durumdayız arkadaşım maaşından alınıyordu onlar

aynen bi cinnet herşeyi çözdü hallettiler sorunu :1:

ben bekarım ama erkek arkadaşımada yengesi yapıyo ve kıskanıyo resmen benle paylaşamadı nitekim milleti de doldurdu bana karşı bitirdi bizi o biter dilerim eltiler kaynını koca gibi kıskanıyo paylaşamıyo heleki ondan küçükseniz değişik bi durum arkadaşımda yaşadı aynısını paylaşamıyolar kedilerini karısıyla bir görüyolar iğrenç bişey malesef eşini kendine çek ve o kadınla mesafe koy

Vallahi okurken sibir bastı ! Bu kadarına neden müsamaha gösteriyorsunuz sizinde evladınız var ayrıca iflas etmesi sizin suçunuz değil kaldı ki altınlarımı verdim diyorsunuz geri alabildiniz mi peki? Bu arada eşiniz sizin ve evladınızın rızkını hapsetmiş oluyor sevaba giriyorum sanıyorsa bunu ona bir zahmet hatırlatın lütfen ben olsam asla ama asla olayları bu dereceye getîrmeden eşimle ayrı etli ile ayrı konuşurdum geç kalmış değilsiniz başta kv olmak üzere tek tek konuşup kendinizi ifade edin gerekirse sert olun eşinize karşı zaten tatlılıkla halledilecek bir durum olmaktan çıkmış bu eltinin kocası ne işe yarıyor acaba çünkü onun yapması gerekenlerin tamamını eşin yapıyor zaten arada şehir dışına çıkıyor demişsinizde benim eşim yıllardır yurtdışında daha 1 defa hiç kimseden birşey talep etmemişimdir bununla da gurur duyarım BAKIN ARKADAŞIM EĞER MÜDAHALE ETMEZSENİZ İSTENMEYEN ŞEYLER YAŞANACAK NEYDEN ÇEKİNŞYORSUNUZ ANLAMIYORUM EŞİNİZ GERÇEKTEN MEYİLLİ OLMAYABİLİR AMA YARIN NE OLACAĞI BİLİNMEZ BİR CİNNET HER ŞEYİ PAKLAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

çok afedersiniz ama eltinizin kocası nerede? kendin kazan-kendin ye yapıyor herhalde. şimdi bu dediğimi yapmayın tabi ama ben olsam sağlam bir taksit yapardım öde öde bitmeyecek türden. bütün aylığı gerekirse oraya yatırır ama eltime 1 lira bile vermezdim. hasta değil, sakat değil, kocası yok da değil. bu sömürüden de öte bir durum artık. ara bozmasına birşey demiyorum, klasik bir olay ama para olayını bir şekilde kesmek gerek. gerekirse açın telefonu eşinizin abisiyle konuşun, aylık göndersin kocanıza, özelliklee kocanıza göndersin madem ihtiyaçlar ondan karşılanıyor.. inanın eltiniz para konusundan sonra birdaha telefon bile etmez, kendi hesabına yatırılmasını söyler :)

Aynen Ofisim, fazlaca cömert kocaları olan hatunlara bende bunu salık veriyorum. Borca gir kurtul diyorum. Mobilyanı değiştir, telefonunu boz yenisini al falan diyorum. Kadın sıkıyor üstünden bile kısıyor koca tüm sülaleyi doyuruyor. Yok öyle beleş...

akşam akşam sinir katsayım tavan yaptı.tam sopalık bir durum.artık sopayı hangisine atacağınızı siz daha iyi bilirsiniz

Konu sahibi arkadaş,
Aklıma şu geldi, eşine söylesen benim hakkımı onlar gasp ediyor bak sonuçta hak geçiyor vs gibi...Yani daha manevi şeylerle iknaya çalışsan?
Bir arkadaş demiş ya elti neden çalışmıyor diye... Aslında mantıklı... Yeğene de siz bakar mısınız bilmem ama sanırım yaparsın sen ki çocuğuna abla da olabilir, onu yönlendirirsin. Kadın da çalışıp borçlarını kapatsın. :47:

Back
X