- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
Bence herşeyi olduğu gibi anlat ve söyle... İstediği kadar kendini masummuş gibi göstersin, eşin fazla saf... 5 yaşındaki çocuk et yiyemiyoruz demez kendi başına... Önüne ne konsa yer. Nasıl yetiştirilirse öyle hareket ediyor.
Hem bu arada eşinin belli bir maaşı falan yok mu? Yani aylık bütçeniz ne kadar ve eve, eltiye ne kadar gidiyor oturup bir hesap yapın ona göre konuşun. Hatta istersen sen de duygu sömürüsü yap, "onlara yardım edeceğiz diye ben kendimden çocuğumdan kısıyorum, sana kıyamadığımdan söyleyemiyorum ama sen beni hep yanlış anlıyorsun, kıskandığımı düşünüyorsun" falan gibi... Hem zaten fazlasıyla yardım etmişsiniz, altınların da gitmiş, çok gönlü geniş, cömert bir yapınız var eşinle senin anladığım kadarıyla ama sınırı fazla aşmışlar bence... Ben olsam altınlarım da gitti, herşey onlara gidiyor biz kendi yağımızda bile kavrulamazken bir de başkalarının borcunu ödemek zorunda mıyız diye çıkışırdım.
doğru analiz etmişsin cnm..
bun güzellikle söyledim zaten aldıgım cvpta güzeldi dişye birdaha açamıyorum..
neyni eksik koyuyorum aşkm düşmüşler yardım etmemiz lazım abmde bize yapardı zamanında dedi..
halbuki ayda bir harçlıkfalan yardım dediğide..
eşimin aylık maaşı 1.250 tl tabi 500 evimizin aylığı ...
aslında bu geçici bir durum maddiyattan şikayetim eltimin beni kötülemesi yalakalıgı
enayi yerine koyması falan canımı fena sıkıyo..
başlı başına sorunnnn...
Son düzenleme: