• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir olmaya başladım....

Konu sahibi arkadaş,
Aklıma şu geldi, eşine söylesen benim hakkımı onlar gasp ediyor bak sonuçta hak geçiyor vs gibi...Yani daha manevi şeylerle iknaya çalışsan?
Bir arkadaş demiş ya elti neden çalışmıyor diye... Aslında mantıklı... Yeğene de siz bakar mısınız bilmem ama sanırım yaparsın sen ki çocuğuna abla da olabilir, onu yönlendirirsin. Kadın da çalışıp borçlarını kapatsın. :47:

bu konuyla ilgili mahkemeleri var..
kazandıkları takdirde mal varlıgını geri alma durumları var..
sıkıntı geçici onlara göre.borç sayıyorlaar..
eltim çalışmıyo çalışmazda.eşini öne sürüyo izin vermiyo diyerek..

canım bak demişsinya ben kıyamıyorum aldırmaya eşime onlar her istediklerini aldırıyo
sende iste sürekli
her istediğini aldır
acıma bak acınacak hale geliyorsun
bak böylece belki eşin eve ancak yetişir ve onların her istediğini alamaz hale gelir
bilmiyorum ama bir dene istersen

ve kv ile konuş anlat durumunu
eltinin onların hakkında anlattıklarınıda söyle
başka bi çözüm gelmedi aklıma

canım bak demişsinya ben kıyamıyorum aldırmaya eşime onlar her istediklerini aldırıyo
sende iste sürekli
her istediğini aldır
acıma bak acınacak hale geliyorsun
bak böylece belki eşin eve ancak yetişir ve onların her istediğini alamaz hale gelir
bilmiyorum ama bir dene istersen

ve kv ile konuş anlat durumunu
eltinin onların hakkında anlattıklarınıda söyle
başka bi çözüm gelmedi aklıma

cnm ben aldırsamda aldırmasamda evinde bişeyi eksik koymaz bu defa dışarı borçlanıyo..
kv anlatamam.çünkü aram iyi değil hepsi üstüme kalır.daha önce yaşadım konuda ben bile yokken söylenenler bana kaldı..
laf arasında şakayla karışık söyledm durumu..
altınlar da gitti yazık ne zaman düzelecek durumlaı falan ddm eşime
oda mahkeme sonuçlansın o altınlar ev olarak geri alacam ddi.
onunda kafasında başka planlar var herhalde o yüzden yapıyor olabilir yardımı

ayy şaka gibi yaa zor durumdalar kocası çalışmaktan eve gelemiyor ama bunlar haftanın 3 günü et yiyorlar istekleri bitmiyor
insan azıcık utanır be istemeye eltin çalışıyor mu yok çalışmıyorsa bi zahmet kaldıracak bi yerlerini çalışacak

sırtını size dayacağına kendi ayakları üstünde duracak
eşinle de bi güzel konuş gerekirse sen borca sok acımayacaksın böylelerine

insan zor durumda olur elinden geldiğince yardımcı olur da bunlar aşmış artık
ay arkadaşım da bu durumdaydı eltisinin durumları kötüydü borçları vardı çocuğun mamasını bezine kadar amcası alıyordu
arkadaşım çalışıyordu elti de evde oturup keyif çatıyordu sorsan çok zor durumdayız arkadaşım maaşından alınıyordu onlar

aynen bi cinnet herşeyi çözdü hallettiler sorunu :1:

ne güzel halletmelerine sevindim..
ben çalışsam zaten ev borcuna sokardım söz hakkım daha fazla olurdu..
bebeğim olunca çalışma fikride uzak kaldı artık bana...

ben sizin yerinizde olsam eltimin kocasını arar iyi bi sohbet ederdim normal tabi eltimede farklı anlatırdım telefon konuşmasını birazda okıskansın canım.bana hediye sözü var gelince getircek ne getircek çok merakj ediyorum falan deyin.delirsin biraz cadı elti

ben sizin yerinizde olsam eltimin kocasını arar iyi bi sohbet ederdim normal tabi eltimede farklı anlatırdım telefon konuşmasını birazda okıskansın canım.bana hediye sözü var gelince getircek ne getircek çok merakj ediyorum falan deyin.delirsin biraz cadı elti

kaynım eşim gibi değil.
kaynım biraz daha soğuk agır biridir.
normal zamanda sohbet etmez fazla kimseyle..
arasam telefonda sadece hatır sorulur oda zorla..
bunu söylesem inanmaz çünkü adamın yapısı soguk..

gerçekten rahatsız edici bir durum :26: biz yılda bir kez eşimin memleketine gidince kv görümce elti bizim arabayı servis minibüsüne çevirirler. ona bile köpürürüm. senin halini düşünemiyorum. sen tepkini yavaş yavaş vermeye başla. alttan alttan mızıldanmaya başla ki eşin de rahtsızlığını fark etsin. yoksa bu iş böyle sürüp gider..

kaynım eşim gibi değil.
kaynım biraz daha soğuk agır biridir.
normal zamanda sohbet etmez fazla kimseyle..
arasam telefonda sadece hatır sorulur oda zorla..
bunu söylesem inanmaz çünkü adamın yapısı soguk..

keşke kocanızda kaynnıza çekseymiş.kocanızı kötüleyin eltinize karşı sürekli aramalarından eşinizin bıktığını ima ettir.

gerçekten rahatsız edici bir durum :26: biz yılda bir kez eşimin memleketine gidince kv görümce elti bizim arabayı servis minibüsüne çevirirler. ona bile köpürürüm. senin halini düşünemiyorum. sen tepkini yavaş yavaş vermeye başla. alttan alttan mızıldanmaya başla ki eşin de rahtsızlığını fark etsin. yoksa bu iş böyle sürüp gider..

eşimin kafasında kurdugu planları var bunu anladm konusmamda.
ama ben bu işi elltiyle bitirmek istiyorum..
ona napmalıyımda aramaları azaltsın kessin?

keşke kocanızda kaynnıza çekseymiş.kocanızı kötüleyin eltinize karşı sürekli aramalarından eşinizin bıktığını ima ettir.

bu iyi fikir aslında.
ama ya söylerse esmer böyle ddi die aramıyorum die.
ozaman daha kötü olmazmı?
çünkü herşeyi söylüyooo

eşimin kafasında kurdugu planları var bunu anladm konusmamda.
ama ben bu işi elltiyle bitirmek istiyorum..
ona napmalıyımda aramaları azaltsın kessin?

ya direk konuşacaksın "böyle böyle.. bizim de durmumuz ortada. siz de biraz dikkat edin çok açılınca toparlayamıyoruz" falan diceksin ya da alttan alttan laf sokacaksın. aradıkça ters ters konuşacaksın suratını asacaksın vs. bi şekilde memnuniyetsizliğini belli edeceksin.

sinir oldum haa.. evinde yapıversin yemeğini dakka başı dönermiş, dışardan yemekmiş.. oldu başka derdin var mı? valla ben olsam evde çoktaaan cıngarı koparmıştım :41:

bu iyi fikir aslında.
ama ya söylerse esmer böyle ddi die aramıyorum die.
ozaman daha kötü olmazmı?
çünkü herşeyi söylüyooo

söyliceni sanmıyorum bu kadarda yüzsüzlük yapmaz.eğer dersede kocana aramızı açmaya çalışıyo dersin bu seferde onu eşine kötülersin.valla bunlar evliliği kurtarmak için beyaaz yalanlar bence...

ya direk konuşacaksın "böyle böyle.. bizim de durmumuz ortada. siz de biraz dikkat edin çok açılınca toparlayamıyoruz" falan diceksin ya da alttan alttan laf sokacaksın. aradıkça ters ters konuşacaksın suratını asacaksın vs. bi şekilde memnuniyetsizliğini belli edeceksin.

sinir oldum haa.. evinde yapıversin yemeğini dakka başı dönermiş, dışardan yemekmiş.. oldu başka derdin var mı? valla ben olsam evde çoktaaan cıngarı koparmıştım :41:

direk söylemek yerine alttan alttan başkasını şikayet edermiş gibi yaparım.
dediğim gibi ben ne söylesem eşime söylüyo.
bun söylediğim gün eşimin dydugu gündür..
soğk savaş yapmam lazımda yolunu bir bulsam..

söyliceni sanmıyorum bu kadarda yüzsüzlük yapmaz.eğer dersede kocana aramızı açmaya çalışıyo dersin bu seferde onu eşine kötülersin.valla bunlar evliliği kurtarmak için beyaaz yalanlar bence...

söyler söyler..
masum davrandıgı için çok inandırıcı oluyo..
benmde içimdeki ddilimde bazen sivri dilliyim eşim beni tanır :)
inanır yani:1:

varya vallahi umrunda değil..
çok söyledm çok..
abarttım hatta dünyaya borçlanıyo anne babası için ddm
ama umursamıyo..
bilinçaltında başka şeyler var bunu çözdüm..
zamanında bunu çok yaşamış bunun acısını çıkarıyo sanki...

sık sık evine git sende ondan yararlan o kızını kullanıyo sende bebişini kullan ona karşı teyzesi ona şunu alicakmiş bunu alıcakmış de yanında abartı şeyler iste.sırf bişe istemesin diye artık gözüne görünmez...

sık sık evine git sende ondan yararlan o kızını kullanıyo sende bebişini kullan ona karşı teyzesi ona şunu alicakmiş bunu alıcakmış de yanında abartı şeyler iste.sırf bişe istemesin diye artık gözüne görünmez...

:1::1::1:
burda yanımda olmalıydın
:27::27::27:

:1::1::1:
burda yanımda olmalıydın
:27::27::27:

:)valla evli değilim ama böyle bi eltim olsa senin kadar sabredemezdim her çirkefliği yapardım herhalde:):):):)senin yerine koydum kendimi gerçekten çok üzüldüm o yüzden saçmada olsa aklıma ne gelse söylüyorum umarım bian önce kurtulursun bu durumdann..

:)valla evli değilim ama böyle bi eltim olsa senin kadar sabredemezdim her çirkefliği yapardım herhalde:):):):)senin yerine koydum kendimi gerçekten çok üzüldüm o yüzden saçmada olsa aklıma ne gelse söylüyorum umarım bian önce kurtulursun bu durumdann..

sorun bendee iştee.
ben gizli gizli yapamıyorum..
kalbimden ne geçiyosa anında dilimdee.
şeytanlık yapamıyorum anlıcagın onun gibi..
beceremiyorum.
çirkeflik yapmaya kalksam dünya iner kalkar kötü ben olrum die kendimi zor tutuyorum..
madiidyatı halletsek beni kötü kendini iyi gelin göstermeye çalışması bunu nasıl engelliycemki.
eşime kendini iyi göstermekle eline ne geçecek anlamıyorum ben..:47:

sorun bendee iştee.
ben gizli gizli yapamıyorum..
kalbimden ne geçiyosa anında dilimdee.
şeytanlık yapamıyorum anlıcagın onun gibi..
beceremiyorum.
çirkeflik yapmaya kalksam dünya iner kalkar kötü ben olrum die kendimi zor tutuyorum..
madiidyatı halletsek beni kötü kendini iyi gelin göstermeye çalışması bunu nasıl engelliycemki.
eşime kendini iyi göstermekle eline ne geçecek anlamıyorum ben..:47:

sende onu ilk başta çok iyi zannediyodun.şimdide eşin aynı durumda sen anlamışsın onun ne olduğunu ama eşinin anlaması uzun sürcek sanırsam.gerçekten bu erkekler böyle çok saflar bi iki pohpohlanınca kafasına vur ekmeğini al hesabı oluyolar maalesef...bu gidişat iyi değil zamanla kocanla aranıda bozmaya çalışmasa iyidir:(

Back
X