Sinir oluyorum sevgilimi benden kskanan, beni de sevgilimden kskanan insanlara!

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.780
14.374
773
Diğer
arkadaslar merhaba... ben çok sıkıldım artık bu tür insanlardan.. sizin de mutlaka etrafınızda vardır... yahu akadas insan kendisini birinin sevgilisiyle kıyaslar mı hiç ?? sevgilinin yeri ayrı arkadasın kuzenin yeri apayrı... benim çocukluk arkadasım sevgilimi kıskanıp bana küstü.. düşünebiliyo musunuz.. koca kız bana aylardır küs.. neymiş efendim sevgilim varken kendini 2. planda hissediyormuş. ne saçma bi düşünce yahu... sevgilimin ablası çağirmiş oturuyoruz bi tlf arkadasım arayan "hadi burcu gelip seni alıoruz sinemaya gidicez." cnm ben gelemem suan.. tamam burcu bi daha arama beni, sevgilin için sat beni tamam mı... cnm sen de gel buraya.. demeden tlf kapanır.. dün de sevgilimin gerizekalı kuzeni msn de sevgilimin ablasına aynen şöyle yazıyor " söle anca burcuyu arasın ha aman beni aramasın..." yahu insan örnek verecekse bile sevgilisini mi örnek verir.. tabiki beni her zaman arayacak arkadasım ben sevgilisiyim, özeliyim o insanın.. ha sitem et gene neden arayıp sormuyosun diye ama KIYASLAMA YAPMA...!!! senin yerin ayrı sen KUZENsin benim yerim apayrı.. benim üzerimden yaklasma olaya yaa.. deli oluyorum böle saçma sapan insanlara

Son düzenleme:
Aynen bende deli oluyorum.Salakça bi şey

benimde çok arkadaşlığım bitti bu yüzden..umrunda değil artık bencillik bu çünkü..

pekı ama neden arkadasda arıyosunuz kı kusuru belkı gercekdende sevgılınıze kaptırmıs olabılırsınız kendınızı zaman ayırmıyo olabılırsıız arkadasınıza ısyan ettı dıye kıskac degıldır emınım ..
sizi arkadas olarak goruyokı ısyan edıyodur ...

bana da çok oldu ben de yaptım hatta hoş değil tabi ama insan bazen sevgilisinden başkasını görmüyor yakınındakiler de rahatsız oluyor:hulya:

kendileriyle problemi olan insanlar böyle davranır ancak
Kafana takıpda kendini üzdüğüne değmez hiç boşver

Son düzenleme:

:roflol::roflol:

böyle garip insancıklar var takma canım ya
:lepi:

kıskandığını da kabul etmez bi de-tatlicadiarzu-

tek istediğim birazcık anlayış.. dostumsa ki zaten bu anlayışı gösterir.. ama dünyanın merkezinde olduğunu sanan insan tipleri bu tür kaprisler yapip durur.. benim içim rahat.. kimse hayatımın merkezi değil.. dostumsan sen de saygı duyacaksın sevgilime.. sevgilimi kıskanıp her ortamda sevgilime laf sokup durdu bu hanımefendi sevgilim bana olan saygısından ağzını açıp terslemedi. benim sevgilim ki bana ve arkadaslarıma sonsuz saygı duyar. hepsini arar sorar değer verir.. böyle bi adam kıskanılmaz ki.. ayıp ama.. benden çok sevgilim koşar benim dostlarımın yardımına öyle güzel yürekli bi insandır.. senin dostum dediğin cinsiyeti farketmez basımın tacıdır der.. emre diye bi arkadasım var kardesım gibi.. benden çok onlar samimi oldular.. ne bu kıskanclıklar gerek yok bunlara.. ama hanımefendi her zaman laf soktu.. hep sevgilimin kusurlarını sayıp durdu bana.. beraber zaman geçirdiğimiz zaman bunalımda diye sevgilim arkadasın da gelsin değişiklik olur kalabalık içinde kendine gelir diye onu düşündü ama o yok siz yalnız kalın ben zaten senin hayatında 2. plandayım dedi.. canım tek değiliz bak arkadaslar da olacak kuzenleri de olacak dedim onları da kıskandı.. istedi ki hayatımın merkezinde o olsun ondan başka kimsem olmasın.. olmaz ama... bitti benim için =(

ahh be canımm bilmiyosun ki =( zaman ayırdım hatta ayırdık.. sevgilim de çok değer verirdi kıskandiğini bilirdi o yüzden sürekli beni teşvik ederdi ilgilen diye.. ama ne zaman adım atsam beni tersledi sen git sevgilinle ilgilen diye.. ben sevgilim dahil kimseye kaptırmam kendimi.. diğer dostlarıma zamanımı ayırıyorum.. aileme de.. hiçkmseyle sorunum yok bu insan dışında.. onu da takmam ama 9 senelik arkadasım özünde çok iyi ve beni çok sevdiğinden böyle yapiyo.. sadece sevgilimi değil diğer bütün kız arkadaslarımı istemiyo hayatımda.. canım senin yerin ayrı onların yeri ayrı diyorum anca kapris yapiyo.. bi keresinde arkadaslarım bizde kalıyodu üniden 2 kız arkadasım bu aradı ben geliorum dedi geldi baktı onlar var ben geri gidiorum dedi çekti gitti noluyo nereye demeye kalmadı sen onlarla ilgilen ben fazlayım diye kapris yaptı =( artık ona nasıl yaklaşacağimi şaşırdım...

sen erkek arkadasından ayrılana dek rahat etmeyeceklerdır emınım, ne fena

evet canım hayatımda kimse yokken bana karsı o kadar iyi ki =( ama ne zaman biri olsa hayatımda çekilmez kaprisler yapar durur... sürekli kendiyle ilgilenmemi ister... offfffff bu nasıl bi insandır.. çok da seviyorum onu ama artık dayanamıyorum kaprisine nazına.. sürekli baskı hissediyorum üzerimde.. ondan başka arkadasım dostum olsun istemiyo =( arkadaslarım bizde kalıyo diye anneme ben yokken niye geliyolar kalıyolar kullanıyolar burcuyu kov onları demiş.. düşün artık ne kıskanç olduğunu =( ama böyle yaparak yapayalnız kalıyo.. sevgilisi vardı ona da arkadaslarıyla görüşüyo dişari çıkıyo diye kapris yapip durdu ayrıldılar çocuk dayanamadı... bi bana deil herkese böyle.. annesi babası ayrı anne sevgisi görmemiş bu yüzden hayatındaki insanların merkezinde olmak istiyo belki de =(

benim bi arkadaşım da hangimiz daha değerliyiz diye soruyodu bana :)
herkesin yeri ayrıdır ama sevgili hep bi adım daha öndedir en azından benim için öyle..arkadaşlarım da çok değerlidir benim için ama sevgilimi listenin başına koyarım
yine de dediğim gibi kulvarları çok çok farklı arkadaşla sevgilinin kıyaslanması bile doğru değil

bence arkadaşını karşına alıp güzelce konuş canım o sevgilim sen dostumsuz niye kendini kıyasluyosun ki falan de gereksiz kapris yaptığını gereksiz bi yarışa girdiğini söyle ona

Hemcinslerim arasında (sözüm meclisten dışarı) hep dedim ki, arkadaşım herşeyden değerlidir...
Hep bunu da uyguladım, ama gördüm ki sevgilimi 2. plana atmama bile neden olacak kaç senelik dost dediğim insanlara değmezmiş...
Sevgilime değer verdikçe ondan daha da çok değer gördüm.
Ve artık şunu savunuyorum: Arkadaşlara vakit ayırırım, ama sevgilim/kocam herşeyden üstündür...

(ailem hariç!!! Onları hiçbirşeye değişmem o ayrı...)

valla ben önceliği sevgılıme verırım çoğunlukla. (o da öyle) arkadaşlarımın da yüzüne söyledım. dostum olanlar anladılar. bız de senın yerınde olsak bız de öyle yaparız dedıler... çünkü ben 4 sene ayrı yerlerde yaşayıp sadece 3 ayda bır yüz yüze görüşme fırsatı buluyordum. şu anda 1 aydır aynı şehirdeyız ve keyfını çıkarmaya çalışıyoruz :)

geçen gün arkadaşım öğlen hadi kızılaya gıdelım dedi (sürekli beni bı yerlere çağırıyor). benım olduğum yer ıle 40 dk arası. ben de akşam sevgılımle buluşucam dedım, o da ters bı yerde. kusura bakma gelemem çok yoruluyorum canım dedım. sanırım küstü, ne bı msj var o günden beri ne de haber...... ne yapabılırım kı, anlayışlı olabılırdı....

aynen canım. ben de sevgılımı yoksayıp gıttım hep koştum yardımlarına dostum dedıklerımın. ama sadece ışı olduklarında arayıp sorduklarını farkettım. hem de onlar kendılerıne sevgılı bulur bulmaz benı sılıp attılar :/

boyle insanlar yuzunden sevgilimle ilk zamanlarimiz cok zor gecti bizim.. daha biz birbirimze alismaya calisirken etrafimizdaki insanlar deli gibi sorun cikarmaya basladilar..
hemen hemen bir cok arkadasim da kusuo gitti..
kusup gitmesin aman kirilmasin alinmasin diye ugrastiklarim da sevgili bulduktan sonra benim yuzume bakmaz oldular..
kisacasi ilk zamanlarimizi boyle insanlarin kiskancliklari yuzunden heder ettik biz..
siz ayni hataya dusmeyin derim..

İnsanlar çok anlayışsız yaa bi insan en çok sevdiğinin sevgilisinin yanında olmak ister onunla olmak ister fırsat buldukça arkadaşlarıyla da zaman geçirir.. bunu büyütmenin anlamı ne anlayamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…