- 17 Kasım 2020
- 209
- -6
- 13
- 32
- Konu Sahibi Denizzzz159
-
Ney türkce mealı ya iki harf yanlış yazmısız okadar yokmu okuman yazmanTürkçe meali?
Ben kimseyi kınamıyorum ınsanlar kınıyor işteSen içini ferah tut bacım kimse kınadığını yaşamadan ölmeyecekmiş öyle diyolaaa. Bence kınama.
Güle güle yavrum güle güle, güle güle sana güle güle, güle güleeeee...
90’lar rüzgarı estirdim size
Şu şimdi bu; bu tip konular açmak yasak. Birazdan bir moderatör gelecek sizi banlayacak, konuyu kapatacak. Ben de peşinen güle güle dedim.ne şimdi bu
Kadinin düşmanı yine kadın dimi? Sana hakaretler, küfürler eden adamı seviyorsun da bize neden kızıyorsun ki? Bence bizi sevmeyi dene. Yoksa kinadigin başına gelir bak demedi deme.Ben kimseyi kınamıyorum ınsanlar kınıyor işte
Ben kotu bısey yazmadım ınsanların nekadar anlayıssız oldugunu dıle getırdım banlarnırsamda banlanayım yapcak bısey yokŞu şimdi bu; bu tip konular açmak yasak. Birazdan bir moderatör gelecek sizi banlayacak, konuyu kapatacak. Ben de peşinen güle güle dedim.
Burada morel bulamazsın hepimizin eli ten rengiMerhaba arkadas bişey soyluycem ınsan buraya bir derdim var deyip geliyor dimi bazı kendını bılmezler burda paylastıgı dertlerıme veya herhangı bıırının derdıne dalga gecercesıne konusuyorlar karsıdan konusmak dalga gevmek kolay gelıyor tuzları kuru oldugu ıcın zaten ınsanların canı sıkkın bıraz morel bulsun dıye buraya yazıyorlar saçma sapan konusup ındanların canını daha cok sıkmayın hiç yorum yapmayın daha ıyı.insan halinden anlayın biraz bunedır ya
Benım kımseyı kınadıgım yok kı adıgım bır yazı gosterın burda bana aynen oyle kadının dusmanı yıne kadınnn ben sevıyorum dıyorum ama okudydanız bır cıkmazdayım dıyorum nabıcamı bılmıyorum dıyorumm ama dalga gecmek cok kolay dımıKadinin düşmanı yine kadın dimi? Sana hakaretler, küfürler eden adamı seviyorsun da bize neden kızıyorsun ki? Bence bizi sevmeyi dene. Yoksa kinadigin başına gelir bak demedi deme.
Yassah yassahBen kotu bısey yazmadım ınsanların nekadar anlayıssız oldugunu dıle getırdım banlarnırsamda banlanayım yapcak bısey yok
Burada morel bulamazsın hepimizin eli ten rengi
MoraL bulmak diyelim ...
Sevgilisinden küfür yiyip burada söylenenleri mi kaldıramamışKadinin düşmanı yine kadın dimi? Sana hakaretler, küfürler eden adamı seviyorsun da bize neden kızıyorsun ki? Bence bizi sevmeyi dene. Yoksa kinadigin başına gelir bak demedi deme.
Ya yuru be sanki baska hesap acamayıcagımYassah yassah
Haydi güle güle.
Soylenenlerı kaldıramadım degıl bazı seylerı kafanız almadıgı ıcın yzdımm okuduysanız herseyı orda ben herseyı farkındaım zaten ama nabıcagımı blmıyorum yazıyo ıyı oku ondan sonra sacma sapan gülSevgilisinden küfür yiyip burada söylenenleri mi kaldıramamışklasik kk kadını.
Ne sekıldebu sekılde konu acmak yasak dıyorlar haberınız olsun konu sahıbı
Ben zaten buraya fkr almak akıl almak ıcın yazdmSoylenenlerı kaldıramadım degıl bazı seylerı kafanız almadıgı ıcın yzdımm okuduysanız herseyı orda ben herseyı farkındaım zaten ama nabıcagımı blmıyorum yazıyo ıyı oku ondan sonra sacma sapan gül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?