Sinir oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Denizzzz159

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
209
-6
13
32
Merhaba arkadas bişey soyluycem ınsan buraya bir derdim var deyip geliyor dimi bazı kendını bılmezler burda paylastıgı dertlerıme veya herhangı bıırının derdıne dalga gecercesıne konusuyorlar karsıdan konusmak dalga gevmek kolay gelıyor tuzları kuru oldugu ıcın zaten ınsanların canı sıkkın bıraz morel bulsun dıye buraya yazıyorlar saçma sapan konusup ındanların canını daha cok sıkmayın hiç yorum yapmayın daha ıyı.insan halinden anlayın biraz bunedır ya

Sen içini ferah tut bacım kimse kınadığını yaşamadan ölmeyecekmiş öyle diyolaaa. Bence kınama.

Burada morel bulamazsın hepimizin eli ten rengi

MoraL bulmak diyelim ...

Kadinin düşmanı yine kadın dimi? Sana hakaretler, küfürler eden adamı seviyorsun da bize neden kızıyorsun ki? Bence bizi sevmeyi dene. Yoksa kinadigin başına gelir bak demedi deme.
Benım kımseyı kınadıgım yok kı adıgım bır yazı gosterın burda bana aynen oyle kadının dusmanı yıne kadınnn ben sevıyorum dıyorum ama okudydanız bır cıkmazdayım dıyorum nabıcamı bılmıyorum dıyorumm ama dalga gecmek cok kolay dımı

Kadinin düşmanı yine kadın dimi? Sana hakaretler, küfürler eden adamı seviyorsun da bize neden kızıyorsun ki? Bence bizi sevmeyi dene. Yoksa kinadigin başına gelir bak demedi deme.
Sevgilisinden küfür yiyip burada söylenenleri mi kaldıramamış klasik kk kadını.

Sevgilisinden küfür yiyip burada söylenenleri mi kaldıramamış klasik kk kadını.
Soylenenlerı kaldıramadım degıl bazı seylerı kafanız almadıgı ıcın yzdımm okuduysanız herseyı orda ben herseyı farkındaım zaten ama nabıcagımı blmıyorum yazıyo ıyı oku ondan sonra sacma sapan gül

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…