- 11 Aralık 2018
- 41.583
- 258.459
- 598
- Konu Sahibi Denizzzz159
-
Okumadım ki konunu. Okumayı da planlamıyorum. Git önce bi okuma yazma öğren.Soylenenlerı kaldıramadım degıl bazı seylerı kafanız almadıgı ıcın yzdımm okuduysanız herseyı orda ben herseyı farkındaım zaten ama nabıcagımı blmıyorum yazıyo ıyı oku ondan sonra sacma sapan gül
Benım kımseyı kınadıgım yok kı adıgım bır yazı gosterın burda bana aynen oyle kadının dusmanı yıne kadınnn ben sevıyorum dıyorum ama okudydanız bır cıkmazdayım dıyorum nabıcamı bılmıyorum dıyorumm ama dalga gecmek cok kolay dımı
prizma şeklindeNe sekılde
Sende git once ınsan olmayı ınsan gbı elestırı yapmayı ogren yayık yayık dalga gecerek degılOkumadım ki konunu. Okumayı da planlamıyorum. Git önce bi okuma yazma öğren.
Acabilirsin ama hemen yakalanirsin. Bence enerjini daha mantıklı şeylere harcamalısın.Ya yuru be sanki baska hesap acamayıcagım
Hm anladımprizma şeklinde
uyelerı konu alan içerık seklınde konu acmak yasak bu sekılde actıgınız konu seklınde
Biraz daha ağır hakaret etsene, bunlardan bişey çıkmaz.Sende git once ınsan olmayı ınsan gbı elestırı yapmayı ogren yayık yayık dalga gecerek degıl
Acmasamda olur kımseye hakaret etmedım bısey yapmadım ben ordaAcabilirsin ama hemen yakalanirsin. Bence enerjini daha mantıklı şeylere harcamalısın.
Tamam hadiBiraz daha ağır hakaret etsene, bunlardan bişey çıkmaz.
Ben bu sekılde bısey demıyorum ıste tabıkıde olumsuz elestırel olucak zaten benım yapmam gereken bosanmak ben elestırılerıne kızmıyorum dalga gecmelerıne kızıyorumAma bak açtığın konu kınama konusu. Aynen sen o adamı sevmeye devam et sakın bırakma. Küfür ettikçe sevgin artsın. Bütün suç sitedeki yorum yazanlarda.
Kimse de yuvana sahip çık demiyor dimi? Kıskanç bunlar kıskanç bacım. Sen bakma bunlara ya hepsi mutsuz.
Senın gibilere prım verememBiraz daha ağır hakaret etsene, bunlardan bişey çıkmaz.
Amacımda hakaret etmekte değildi zatenSenın gibilere prım veremem
Ben bu sekılde bısey demıyorum ıste tabıkıde olumsuz elestırel olucak zaten benım yapmam gereken bosanmak ben elestırılerıne kızmıyorum dalga gecmelerıne kızıyorum
Anlamak ıstemıyorsnuz galıba dediğimi diyorum ki elestırı tabıkıd yapıcaksınız ama dalga gecmek baska bıseyböyle konular açıp buradaki kadınlara atar giden yapan hanımefendiler, aynı atarları giderleri sevgililerine-kocalarına yapabilse ilişki sorunları olmaz vallahi.
adamlara çıkamayan sesler burada kadınlara çıkıyor, ama kadının düşmanları hep yorum yapan kadınlar, hayret gerçekten.
Cirkefte rezalette sensınnn . Sen once terbıyesızce yorumlarına bak ben sana kotu yorum yapamassn demedım dalga gecemessn dedım terbıyesızAy rezaletsiniz ya su çirkinliğe şu çirkefliğe bi bakar mısınız o sosyal medya hesaplarını kullanan kocanızı anlamamak elde degilmis. Adam napsın basında böyle anlayıssız çirkef bi karısı varken.
Sayfalarca yardımcı ol, yorum yaz verdiğiniz cevap “allah büyük yaşamazsınız” gerçekten şaka gibisiniz.
İletisim 0.
İşte sorunda burda zor durumdayım benı anlamanızı beklıyorum dıyorummm ne yapmam gerekıyo dıyorum boanma evresı hemen okdr kolaymı degıl işteKocam bana hakaretler etti, küfürler etti diyip üstüne sosyal medya derdine düşünce ne demelerini beklerdin? Adam ne yapsa bırakamıyorum diyorsun o zaman burada yazılanlar neden bu kadar ağır geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?