Sinir oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okumadım ki konunu. Okumayı da planlamıyorum. Git önce bi okuma yazma öğren.

Ama bak açtığın konu kınama konusu. Aynen sen o adamı sevmeye devam et sakın bırakma. Küfür ettikçe sevgin artsın. Bütün suç sitedeki yorum yazanlarda.
Kimse de yuvana sahip çık demiyor dimi? Kıskanç bunlar kıskanç bacım. Sen bakma bunlara ya hepsi mutsuz.

Ben bu sekılde bısey demıyorum ıste tabıkıde olumsuz elestırel olucak zaten benım yapmam gereken bosanmak ben elestırılerıne kızmıyorum dalga gecmelerıne kızıyorum

böyle konular açıp buradaki kadınlara atar giden yapan hanımefendiler, aynı atarları giderleri sevgililerine-kocalarına yapabilse ilişki sorunları olmaz vallahi.
adamlara çıkamayan sesler burada kadınlara çıkıyor, ama kadının düşmanları hep yorum yapan kadınlar, hayret gerçekten.

Ay rezaletsiniz ya su çirkinliğe şu çirkefliğe bi bakar mısınız o sosyal medya hesaplarını kullanan kocanızı anlamamak elde degilmis. Adam napsın basında böyle anlayıssız çirkef bi karısı varken.

Sayfalarca yardımcı ol, yorum yaz verdiğiniz cevap “allah büyük yaşamazsınız” gerçekten şaka gibisiniz.
İletisim 0.

Ben bu sekılde bısey demıyorum ıste tabıkıde olumsuz elestırel olucak zaten benım yapmam gereken bosanmak ben elestırılerıne kızmıyorum dalga gecmelerıne kızıyorum

Kocam bana hakaretler etti, küfürler etti diyip üstüne sosyal medya derdine düşünce ne demelerini beklerdin? Adam ne yapsa bırakamıyorum diyorsun o zaman burada yazılanlar neden bu kadar ağır geldi?

Anlamak ıstemıyorsnuz galıba dediğimi diyorum ki elestırı tabıkıd yapıcaksınız ama dalga gecmek baska bısey

Cirkefte rezalette sensınnn . Sen once terbıyesızce yorumlarına bak ben sana kotu yorum yapamassn demedım dalga gecemessn dedım terbıyesız

Kocam bana hakaretler etti, küfürler etti diyip üstüne sosyal medya derdine düşünce ne demelerini beklerdin? Adam ne yapsa bırakamıyorum diyorsun o zaman burada yazılanlar neden bu kadar ağır geldi?
İşte sorunda burda zor durumdayım benı anlamanızı beklıyorum dıyorummm ne yapmam gerekıyo dıyorum boanma evresı hemen okdr kolaymı degıl işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…