Söyleme dostuna o da söyler dostuna. bence arkadasın (küstüğün) kankana anlatması normal en nihayetinde sen de ona anlatmıssın zamnında başta sen yapmıssın yanii neyin peşindesin ?
canım laf taşıyan insanlardan nefret ederim özelliklede bunu kasıtlı ve ara bozmak için yapan o kadar çok insan varki özellilklede bazı kadınlar böyle ne yazıkki, fitne fesat günah derlerdi çocukken anlamazdım ya derdim insanlara birşeyler söylemek neden günahki :) ama yapmadıgın söylemedigin seylerin senin üstüne sakız gibi yapıştırılması ve bunu ispatlayamaman çok iğrenç birşey gerçekten ve heryerde var böyle tipler Allah belalarını veriyor zaten ama, sende konusmamakla çok iyi yapıyorsun senin hakkında konusmaya devam ederse sende atıp tutarsın onun hakkında dişe diş, sinirlenmekte çok haklısın.
"iki kişinin bildigi sır degıldır !" buna cok ınandıgım ıcın,hıc bır zaman en yakın arkadasıma bıle cıddı sırlarımı paylasmam .
bununla ılgılı atasozumuz de vardır ;"söyleme dostuna söyler dostuna" dıye .
valla ben öyle arkadaşım olsa güvenmem, yani zamanında samimi olduğun bi insanla küstüğünde ilk yaptığın iş gidip onla ilgili önemli şeyleri anlatmaksa, bugün ona yarın bana diye düşünürüm. ben hakkında konuşmuyorum zaten, ben bunlarla küseli 2.5 sene oldu zaten ama sinirim geçmiyo işte. ya bu kişi bu sene küstüğümüzün yıldönümünde bile gidip facebooktan öteki kankasına yazmış ya üstü kapalı şaka gibi.eninde sonunda insanlar nasıl biri olduğunu anlayacaktır o kişinin,o yüzden daha fazla sinirlenmeyin,üzmeyin kendinizi.Bugün sizin lafınızı tasıyan yarın da onların lafını tasır.Aklı basında insanlar zaten laf getirip götüren kişilere prim vermezler.Sadece bekleyin ve siz de konuşup iyice dallanıp budaklandırmayın.Hiç konuşmamanız en iyisi bence,bir süre sonra insanlar davranışınızın hakkını verecektir,şimdi herkese konu herneyse ilginç geliyordur konusulanlar.Ortalık durulunca kimin laf tasıdığı,kimin hiç konuşmayıp agır davrandıgı belli olur.
Sizi rezil ettiğini düşündüğünüz kişilerde varken neden yüzleşmeyi düşünmüyorsunuz bu herkesle aranızı bozmaya çalışan vatandaşla :44::44::44:
valla ben öyle arkadaşım olsa güvenmem, yani zamanında samimi olduğun bi insanla küstüğünde ilk yaptığın iş gidip onla ilgili önemli şeyleri anlatmaksa, bugün ona yarın bana diye düşünürüm. ben hakkında konuşmuyorum zaten, ben bunlarla küseli 2.5 sene oldu zaten ama sinirim geçmiyo işte. ya bu kişi bu sene küstüğümüzün yıldönümünde bile gidip facebooktan öteki kankasına yazmış ya üstü kapalı şaka gibi.
yüzleşmiyorum çünkü hem arkadaşım yemin ettirdi seninle ilgili şeyi gelip bana anlattığını söylersen konuşmam diye hem de gidip başka insanlara da yayar Allah bilir
arkadaşım yemin etmemiş yahu, bana yemin ettirdi, küstüğümün gidip yetiştirdiğini bana anlattı ya, gidip küstüğüme söylememen için.zaten kızcağız 1 sene sonra söylebildi gidip boğabileceğim o yaratığı tabi o küstüğüm ne yeminler etmişti yok kimseye demem yok bilmem ne diyeKusura bakma ama çevrende arkadaşın olarak kimse yok senin...Yemin ettiği halde gelip sana anlatan insana sen nasıl güvenebiliyorsun ki...
Arkadaşınız ki eski diyeyim :) kindar ve çıkarcı sanırım aklı sıra intikam alıyor. Siz umursamayın çünki prim verirsiniz bu insana. Allah herkese layığını veriyor etme bulm dünyasındayız. O bunları kendi gibiler ile ancak konuşabilir aklı selim olan "He" der geçer ki sizi seven bilen bir insan ise zaten gelir "Doğru mu ? " diye bile sormaz. Sırrınızı vermeseydiniz keşke ama sizin burada ne güzel kazancınız var o ise tecrübe. Benim çok selam verip aldığım insan vardır derin muhabbet ettiklerim ise azdır çözdürmem asla kendimi sizde öyle olun.
arkadaşım yemin etmemiş yahu, bana yemin ettirdi, küstüğümün gidip yetiştirdiğini bana anlattı ya, gidip küstüğüme söylememen için.zaten kızcağız 1 sene sonra söylebildi gidip boğabileceğim o yaratığı tabi o küstüğüm ne yeminler etmişti yok kimseye demem yok bilmem ne diye
işte anca böyle bişey yapacak kadar zekası var. ya benle ilgili şey zaten benim isteğim dışında öğrendi diyeyim, yani benim insiyatifimde olsa gidip anlatmazdım. böyle bi yaratık olduğunu da hiç çaktırmamıştı. nası biri olduğunu gösterdi. hayır millete de anlatamıyorum yaptığı pisliği ona yanıyorum. ya bi de kendi yaptığı şeyleri ben yapmışım gibi de anlatmış şaka gibi valla
Ay kafam karıştı iyice
Kendinizde söylemişsinizya sizi kıskanıyorlar diye boşverin siz sakin oldukça onlar daha da sinirleneceklerdir.Sukunetinizi koruyun o çatlasın
Bu arada yaş kaç bende aynı olayı yaşamaıştım ama o zamanlar 8.sınıftaydım
ikinci bir kişiye ne söylerseniz geçmiş ola...bir düşmanı yok etmenin en iyi olu onu yine dostun yapmaktır...Bir insanı tanıma kavşaklarımızdan biride küsüştüğüm durumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?