• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir oluyorum..

zeyna111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
8
3
1
34
Merhaba kızlar yeni üye oldum.. Umarım banada yardımcı olursunuz.
Biz 10 aylık evliyiz. kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. Ben hemşireyim çoğu zaman nöbetim oluyor yemek işlerimde sağolsun kayınvalidem-görümcem yardımcı oluyorlar. Görümcem üniversite okuyor yaşadığımız şehirde. Bu aralar dersleri yoğunmuş canı sıkılıyormuş gergin sinirli yapısı var. Neyse dün akşam otururken ben gezmeye gideceğim haftasonu sıkıldım vs demeye başladı suratı asıktı yine. ama annesine yani kv ye bağırarak.. Eşimde kardeşine dedi ki bi sen değilsin bak falan. Abi sus konuşma benimle demeye başladı görümce. tamam dedi eşimde. Böyle atıştılar. kayınvalidem de asla kızmaz kızına bu arada. Yukarı katımıza çıktık ben yatak odasına geçtim az uzanayım diye. Eşimde bende evi toplarız diyordum vs diye söylenmeye başladı. Amaan enayi ben miyim bende yatayım dedi. Bende gel yat, bende zaten kalkacağım dedim. En iyi yaptığın şey yatıyorsun falan dedi. Bende kardeşıne sinirlendin bende çıkarma sinirini dedim orda kıyamet koptu! Sen beni dolduruyorsun kardeşine cevap veremiyorsun diye bende ona kötü davranıyorum dedi. Ben şok geçirdim :O

Kv geldi bizim sesimize yapmayın böyle şeyler dedi. Bana döndü dedi ki susuver kızım napcan dedi. Susamam dedim Ayşeye ( görümcem olsun) sinirlendi benden çıkarıyor dedim. Eşimde annesine döndü dedi ki benimde çok sıkıldığım zamanlar oldu ama kimseye surat asmadım ayşede asmasın suratını dedi.!! Kayınvalidede başladı tamam ne siz gelin ne de biz gelelim siz mutlu olun yeter demeye.. Anne saçma sapan konuşup durma sen eve geç bizde ayrı odalarda oturup sakinleşelim dedi. Benim ağlamaktan gözlerim şişti :KK43:( sonrada uyumuşum zaten.
2 hafta sonra beraber planımız vardı. kv diyorki orayada gelmeyin ordada çıkarırsınız huzursuzluk.

Gün içinde bir sürü iş sıkıntısıyla uğraşırken birde görümce sıkıntısı var!! Sevgilisi olsa bi ama malesef bu cadılıkla hayatta olmaz!!

Ben şimdi ne yapayım böyle bir sıkıntıyla uğraşıyorum?

Son düzenleme:
Ben olsam oradan taşınırdım,ailelere yakın olunca ilişkiler gerçekten laçkalaşabiliyor.
Bence daha büyük sıkıntılar yaşamadan taşının.

Biz 10 aylık evliyiz. kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. Ben hemşireyim çoğu zaman nöbetim oluyor yemek işlerimde sağolsun kayınvalidem-görümcem yardımcı oluyorlar. Görümcem üniversite okuyor yaşadığımız şehirde. Bu aralar dersleri yoğunmuş canı sıkılıyormuş gergin sinirli yapısı var. Neyse dün akşam otururken ben gezmeye gideceğim haftasonu sıkıldım vs demeye başladı suratı asıktı yine. ama annesine yani kv ye bağırarak.. Eşimde kardeşine dedi ki bi sen değilsin bak falan. Abi sus konuşma benimle demeye başladı görümce. tamam dedi eşimde. Böyle atıştılar. kayınvalidem de asla kızmaz kızına bu arada. Yukarı katımıza çıktık ben yatak odasına geçtim az uzanayım diye. Eşimde bende evi toplarız diyordum vs diye söylenmeye başladı. Amaan enayi ben miyim bende yatayım dedi. Bende gel yat, bende zaten kalkacağım dedim. En iyi yaptığın şey yatıyorsun falan dedi. Bende kardeşıne sinirlendin bende çıkarma sinirini dedim orda kıyamet koptu! Sen beni dolduruyorsun kardeşine cevap veremiyorsun diye bende ona kötü davranıyorum dedi. Ben şok geçirdim :O

Ben zaten deli gibi yorgundum dün.. Bana diyor ki bunların acısını ailenden çıkarıcam! ( artık ne yapacaksa)
Bende bağırdım çağırdım yeter artık dedim bi sen ve senin ailen var şu dünyada dediim. Kardeşini bağırtmaya alışmışsınız suçu bana atıyorsunuz demeyi unuttum ama :KK43:((
Kv geldi bizim sesimize yapmayın böyle şeyler dedi. Bana döndü dedi ki susuver kızım napcan dedi. Susamam dedim Ayşeye ( görümcem olsun) sinirlendi benden çıkarıyor dedim. Eşimde annesine döndü dedi ki benimde çok sıkıldığım zamanlar oldu ama kimseye surat asmadım ayşede asmasın suratını dedi.!! Kayınvalidede başladı tamam ne siz gelin ne de biz gelelim siz mutlu olun yeter demeye.. Anne saçma sapan konuşup durma sen eve geç bizde ayrı odalarda oturup sakinleşelim dedi. Benim ağlamaktan gözlerim şişti :KK43:( sonrada uyumuşum zaten.
2 hafta sonra beraber planımız vardı. kv diyorki orayada gelmeyin ordada çıkarırsınız huzursuzluk.

Gün içinde bir sürü iş sıkıntısıyla uğraşırken birde görümce sıkıntısı var!! Sevgilisi olsa bi ama malesef bu cadılıkla hayatta olmaz!!

ikinizde çalışıyorsnunuz neden başka uzak bir evde oturmuyorsunuz ki
görümce surat asarak tüm aileyi kontrol etmeye çalışıyor ve başaıyor gibi...
sen de eşine kardeşi hakkında şikayetler ileterek istemeden de olsa eşini dolduruyor olabilirsin, o da muhtemelen bu yüzden normalde söylemeyeceği şeyleri kardeşine söylüyor sonra pişman oluyor, bi taraftan seni memnun etmeye çalışıyor derken arada kalıp bocalıyor bence
aranızda olayı en iyi idare etmeye çalışan kaynanan olmuş bence, bazı anneler böyledir aman tarışma huzursuzluk çıkmasın diye herşeyi yaparlar

sıkıntı görümce mi yoksa kocanın haksız yere sinir patlamaları mı?

önce bunun ayrımına var bence.

Evde rahat rahat kavga bile edilmemesi kotu..kadinda iyiliginize demis aslinda
iyiliğimize dedi biliyorum ama kızına hiç laf söylemiyor yaşı küçükte değil.
Ben olsam oradan taşınırdım,ailelere yakın olunca ilişkiler gerçekten laçkalaşabiliyor.
Bence daha büyük sıkıntılar yaşamadan taşının.
eşim uzun süre taşınmayı düşünmüyor

ikinizde çalışıyorsnunuz neden başka uzak bir evde oturmuyorsunuz ki
görümce surat asarak tüm aileyi kontrol etmeye çalışıyor ve başaıyor gibi...
sen de eşine kardeşi hakkında şikayetler ileterek istemeden de olsa eşini dolduruyor olabilirsin, o da muhtemelen bu yüzden normalde söylemeyeceği şeyleri kardeşine söylüyor sonra pişman oluyor, bi taraftan seni memnun etmeye çalışıyor derken arada kalıp bocalıyor bence
aranızda olayı en iyi idare etmeye çalışan kaynanan olmuş bence, bazı anneler böyledir aman tarışma huzursuzluk çıkmasın diye herşeyi yaparlar
ah gelin eşime söyleyin uzun süre ev alana kadar hayattaa kiraya çıkmazz. yapıyor valla kayınvalide ve kayınpeder kızlarını hala yaşı küçük görüyor.
evet belki yapmış olabilirim ama kardeşi bizim yanımızda istediği gibi bağırıyor ve bundan son derece rahatsız oluyorum!

sıkıntı görümce mi yoksa kocanın haksız yere sinir patlamaları mı?
hepsi...

önce bunun ayrımına var bence.

kavga çıkınca kv ne diye damlıyo ki sizin eve?
çok sesimiz çıkmış komşular duymasınmış

Her seyi gectim hemen bir kavgada kayinvalide niye damliyor eve. Birde akil veriyor haspam. Ben olsam karı Koca arasına girilmez burda 2 kisi konusuyoruz derdim. 3. Kisiye ne düşer artık ogrensinler bir zahmet.

tam da avam avam işler
biraz sesiniz yükselince ne diye damlıyor kaynana sizin yanınıza ?
bir de hep öyle acındırırlar zaten aman ben gelmem gitmem siz mutlu olun yeter . küçük emrah
ağladı mı bide yoksa çok merak ettim
varya şeytan bunlar şeytan

sizin mesleğiniz varmış ne güzel işiniz varmış ne diye kaynanayla aynı yerdesiniz çıkın gidin istediğiniz yerden bulun ev

Kayınvalideniz kavga sesi duyulmasın diye size koşacağına kızının ağzını kapatsın. Sizin sesiniz duyulur diye korkuyor da koskoca kızın bağırtısı duyuluyor, o ne olacak?

şımarık görümce
kv orta yolu bulmak için gelmiş gibi ama o kadar da karışmasın

"karı koca kavga edebiliriz anne duyan duysun kınayan da kınasın" diyiverin bir daha olursa
plana da kesin gidilir blöf yapıyo sadece kv

Taşının.
Görümcenin buhranları yüzünden sürekli kavga edecekseniz sinir hastası olursunuz.
Görümce 2 yaşında bebek mi ki gaz sancısı yaşıyor gibi iki somurttuğunda tüm aile geriliyor.
Koskoca kız somurtursa somurtsun niye pışpışlama ihtiyacı duyuluyor ki?
Anca yatmayı biliyorsun diyen koca çalıştığınızı idrak edememiş galiba.

Ben zaten deli gibi yorgundum dün.. Bana diyor ki bunların acısını ailenden çıkarıcam! ( artık ne yapacaksa)
Bende bağırdım çağırdım yeter artık dedim bi sen ve senin ailen var şu dünyada dediim. Kardeşini bağırtmaya alışmışsınız suçu bana atıyorsunuz demeyi unuttum ama :KK43:((

Niye altli ustlu oturuyorsunuz?

Niye yemek islerine kv gorumce urd oluyor gorumce ?

Tartisirken niye gelince bu bizim aramizda siz karismayin deyip gonder miyorsunuz?

Gorumcenizin annesi babasi abisi ister nazini cekerler ister laf soylerler bu onlarin iliskisi. Siz krndi iliskilerinizi duzenleyin kv gorumceyi disarda tutun. TASININ...

tam da avam avam işler
biraz sesiniz yükselince ne diye damlıyor kaynana sizin yanınıza ?
bir de hep öyle acındırırlar zaten aman ben gelmem gitmem siz mutlu olun yeter . küçük emrah
ağladı mı bide yoksa çok merak ettim
varya şeytan bunlar şeytan
ağlamadı .. komşular duymasın rezil olmayın bağrışmayın diye damlamış..

sizin mesleğiniz varmış ne güzel işiniz varmış ne diye kaynanayla aynı yerdesiniz çıkın gidin istediğiniz yerden bulun ev

evet gelirimde oldukça iyi ama kocam daha çıkmaz.....

hep öyle gelirler zaten
aklınca ne olup bittiğini öğrenecek birde zaten sen susuver diye oğluşunu korumaya gelmiş
bende yüzüne dedim zaten ayşe yüzünden oldu diye ayşeye bişey diyemedi bana çemkiriyor dedim..

Kayınvalideniz kavga sesi duyulmasın diye size koşacağına kızının ağzını kapatsın. Sizin sesiniz duyulur diye korkuyor da koskoca kızın bağırtısı duyuluyor, o ne olacak?
o kızına karşı susar hemen tamam tamam bişey demedim diye...

şımarık görümce
kv orta yolu bulmak için gelmiş gibi ama o kadar da karışmasın

takıntılı sinir hastası oldum...şımarık görümceye kimse bişey demiyor

"karı koca kavga edebiliriz anne duyan duysun kınayan da kınasın" diyiverin bir daha olursa
plana da kesin gidilir blöf yapıyo sadece kv
eşim dedi benim aile yaşantıma karışmayın anne çık dedi.. rezil olacağım kadar oldum zaten dedi

Kv niye geldi anlamadım ama görümce nizam bu olayın niye içinde onu çözemedim aslında kızın sizinle derdi yokki:KK57:

Taşının.
Görümcenin buhranları yüzünden sürekli kavga edecekseniz sinir hastası olursunuz.
Görümce 2 yaşında bebek mi ki gaz sancısı yaşıyor gibi iki somurttuğunda tüm aile geriliyor.
Koskoca kız somurtursa somurtsun niye pışpışlama ihtiyacı duyuluyor ki?
Anca yatmayı biliyorsun diyen koca çalıştığınızı idrak edememiş galiba.

her gün aynı şey çünkü eşimde kendini rahatsız hissediyor. bende aynı şekilde..
herkes çalışıyormuş çünkü..

Niye altli ustlu oturuyorsunuz?

Niye yemek islerine kv gorumce urd oluyor gorumce ?

Tartisirken niye gelince bu bizim aramizda siz karismayin deyip gonder miyorsunuz?

Gorumcenizin annesi babasi abisi ister nazini cekerler ister laf soylerler bu onlarin iliskisi. Siz krndi iliskilerinizi duzenleyin kv gorumceyi disarda tutun. TASININ...

eşim yüzünden..
ikimizde geç saatlerde çıkıyoruz o yüzden...
eşim göndermeye çalıştı ama nafile
ben onlara gidince diyelim annesine abisine bağırıyor onlarda sesini çıkartmıyor. eşim kzııyor işte arada .. ben sinir oluorum o nasıl rahat bağırabilir diye eşime kızıyorum iyice karışıyor ortalık.. eşim arada kalıyo arada :(

Back
X