Sinir sistemimi çökertti

Herkese iyi akşamlar.

Konuyu anlatayım 4 aylık bir ilişkim var,erkek arkadaşım 27 ben 21 yaşındayım.
İkimizde üniversite mezunuyuz,çalışıyoruz.
Geçen cuma 4 saat haber alamadım kendisinden,mesaj attım ve kızdım "4 saattir haber alamıyorum saat olmuş akşam 11 nerdesin" diye
Arkadaşlarla rakı balık yapmaya gidiyoruz dedi,bende kızdım.İyi geceler falan dedim. (Alkolden nefret ederim en başından beri biliyor)
Tepki vermedi,sonraki gün hiç yazmadı normalde o gün görüşürdük.
Gece 1e kadar ulaşamayıp 50 defa aradim. Bu tekrar içmeye gitmiş,kızıcam diye söylememiş,üstüne ben sonradan öğreniyorum ki aradığımı görmüş bilerek açmamış,adımı da aşkımdan değiştirip kendi adımı koymuş. (Aldatma ihtimali yok,iş arkadaşlarıylaydı,taniyorum hepsini kahretsin.)

Ben köpürdüm,pazar buluşalım konuşalım dedim,bayağı sinirliydim,ayrılık aşamasına gelmişim.
Pazarda bunun karşıda işi çıktı bu gitti,akşamda orda kaldı ben gene ulaşamadım,bu sefer ordakilerle içmeye gitmiş.
Ben çıldırıyorum tepki vermiyorum.
Mesaj atıyorum cevap vermiyor,kızmış bana bizden emin değilim,umutsuzum diyor.
Dün buluştuk konuştuk,aşkla bakan gözleri ketumlaşmıştı,işte çok kızıyorsun yıpranıyoruz,sana hiç içmeyeceğim dememiştim,ya demedin kabul ama sabah 5e kadar içmek ne demek.
Üstüne ben sana ulaşamıyorum,bana haber vermiyorsun,sebep kızacak olmam!!!
Sanırım zıtlaşmalarımızdan sıkıldı,bugünde hiç aramadı,ben aradım ağladım.
Kafam karışık dedi,emin değilim,yanlış karar almak istemiyorum dedi.
Sevmiyor musun dedim,seviyorum desem de bana inanmıyorsun dedi.
Dün nolur söyle başkası mı var dedim,gönül bu bal arısı mı dedi,seni seviyorum ama çok tartışıp zıtlaşıyoruz dedi.
Be adam ben sana ilişkimizin ilk zamanlarında söyledim,sende ya aşarız sana aşığım dedin,4 ay geçti ne oldu!!
Mesaj attım az önce,seni seviyorum sende beni seviyorsun falan diye ailesinin yanında diye cevap veremedi heralde,yada başka birşeyden.
Soğudu galiba,gözden çıkardı.
Sizce napabilirim,haksız mıyım,haklı mıyım?
Onu seviyorum,oda seviyor yada seviyordu,bilemiyorum.
Tek bildiğim sinir sistemim çöktü ağlamaktan.

Dört aylık bir ilişki için fazlaca bunaltmışsınız
İçkiyi sevmiyor olabilirsiniz ancak adam alkolik olmadığı sürece bu kadar bunaltma hakkınız yok
Bu tip kızmalar, sıkıştırmalar erkeklerde ters tepiyor
Benim eşim çok hızlı bir gece hayatından gelme, günlerce üst üste içerdi eskiden
Hiç bir zaman içme demedim, tek bir gün bu saatte neredesin demedim
Bir zaman sonra kendi kendine içki artık beni yormaya başladı dedi, önce arkadaşlarıyla takılmayı kesti
Sonra çok ciddi paralar harcadığını fark etti bu arkadaş takılmaları yüzünden ama ben hiç söylemedim yazık değilmi bu paraya falan diye
Bir süre akşamları evde iki üç bira içerek devam etti, ben namaz kıldığımdan evde içki olayına pek sıcak bakmıyorum ama yine gitmedim üzerine, hep sessiz kaldım, sonra bir gün tamamen bıraktı içkiyi. Yine ısrarla yorum yapmadım aradan bir zaman daha geçti kendimi çok iyi hissediyorum artık içkiyi, arkadaş ortamlarını hiç aramıyorum dedi bunun üzerine konuştuk biraz ; senden çok utandım dedi, ben aleme o kadar para dökerken gık etmedin, evi baktın, seni yalnız bıraktım o kadar zaman arkadaşlarımla takıldım yine gık etmedin, evde içtim sen yine sabrettin, kendimi pislik gibi hissettim ve soğudum içkiden dedi. Onu 17 yıldır tanırım, 2,5 yıldır evliyiz, tüm çevresi ve ailesi şaşkın bu durum karşısında aaa nasıl içmiyor diye, çünkü tüm hayatları boyunca herkes onu eleştirmiş bu konuda, kavga-kıyamet bir sürü hadise yaşanmış. Şimdi diyor ki herkese huzurluyum o yüzden içmiyorum, eşimden Allah razı olsun. Bu benim için dünyanın en büyük mükafatı, velhasıl eleştirmeyin, sıkmayın, kendi haline bırakın. Çocuk ya da beyinsiz değil bu adamlar, her şeyi biliyorlar, görüyorlar, bazı şeyler sabır ister, öyle ben dedim oldu olmaz.

Dört aylık bir ilişki için fazlaca bunaltmışsınız
İçkiyi sevmiyor olabilirsiniz ancak adam alkolik olmadığı sürece bu kadar bunaltma hakkınız yok
Bu tip kızmalar, sıkıştırmalar erkeklerde ters tepiyor
Benim eşim çok hızlı bir gece hayatından gelme, günlerce üst üste içerdi eskiden
Hiç bir zaman içme demedim, tek bir gün bu saatte neredesin demedim
Bir zaman sonra kendi kendine içki artık beni yormaya başladı dedi, önce arkadaşlarıyla takılmayı kesti
Sonra çok ciddi paralar harcadığını fark etti bu arkadaş takılmaları yüzünden ama ben hiç söylemedim yazık değilmi bu paraya falan diye
Bir süre akşamları evde iki üç bira içerek devam etti, ben namaz kıldığımdan evde içki olayına pek sıcak bakmıyorum ama yine gitmedim üzerine, hep sessiz kaldım, sonra bir gün tamamen bıraktı içkiyi. Yine ısrarla yorum yapmadım aradan bir zaman daha geçti kendimi çok iyi hissediyorum artık içkiyi, arkadaş ortamlarını hiç aramıyorum dedi bunun üzerine konuştuk biraz ; senden çok utandım dedi, ben aleme o kadar para dökerken gık etmedin, evi baktın, seni yalnız bıraktım o kadar zaman arkadaşlarımla takıldım yine gık etmedin, evde içtim sen yine sabrettin, kendimi pislik gibi hissettim ve soğudum içkiden dedi. Onu 17 yıldır tanırım, 2,5 yıldır evliyiz, tüm çevresi ve ailesi şaşkın bu durum karşısında aaa nasıl içmiyor diye, çünkü tüm hayatları boyunca herkes onu eleştirmiş bu konuda, kavga-kıyamet bir sürü hadise yaşanmış. Şimdi diyor ki herkese huzurluyum o yüzden içmiyorum, eşimden Allah razı olsun. Bu benim için dünyanın en büyük mükafatı, velhasıl eleştirmeyin, sıkmayın, kendi haline bırakın. Çocuk ya da beyinsiz değil bu adamlar, her şeyi biliyorlar, görüyorlar, bazı şeyler sabır ister, öyle ben dedim oldu olmaz.
Abla o kadar bekledim ki yorum yapmanı gerçekten,kadınlar kulubünün en güzel yorumlayan üyelerindensin.
Sorun içkiden çıktı,cidden çıktı.
O içmeye gitti ve ben kızdığım için geleceğimizi umutsuz gördüğünü söyledi,1 hafta hiç konuşmadık,2 gün önce görüştük hallettik sanmıştım.
Dün araştık,kafam karışık dedi,beni sevmiyor musun dedim bilmiyorum dedi.
Seven insan bunun için soğur mu? Ki sevdiğini iliklerime kadar hissederdim. Aynı zamanda ateist,ona rağmen bu kadar şeye rağmen soğumadım.Sevgim bitmedi.
1 haftadır tanıyamıyorum,yani sinirden kusuyorum sürekli,çok üzüldüm kahroldum,gurur murur kalmadı,hallederiz seviyoruz diyorum okuyor cevap vermiyor neden böyle yapıyorsun diyorum ne diyeyim ki kafam ciddi anlamda çok karışık diyor. Resmen oynatacağım

Canım belkide senin trip atmalarından sıkılmıştır. Erkeklerin genelinin en tahammül edemediği şeydir bi kızın trip atması. Hoşlanmazlar. Bizde yapımız gereği hem dırdırı hem tribi çok severiz. Trip atmak yerine rahatsız olduğun şeyleri tatlı tatlı konuşmayı denesen. Sinirliyken çok zor oluyor biliyorum ama inan attığın tribin etkisinden bin kat daha fazla etkili olur.Ben de cok trip atardım eskiden. Ama evlendikten sonra eşimi daha iyi tanıdıktan sonra tatlı tatlı konuşarak daha iyi çözüme ulaşabildiğimizi farkettim. Çünkü ben trip attıkça o nekadar gönlümü almaya çalışsada aslında bi okadar huzursuz oluyordu. Sırf tribim geçsin diye anlık yapıyordu bazı şeyleri. Bi erkeği idare etmenin en güzel yolu tatlı dil. Bunu dene. Bunu bir yada iki kere deneyip öööf başlarım deyip içinden çıkmıcksın ama. Bunu ilişkinizde herzaman bi alışkanlık haline getirmelisin. Tabikide kendini ezdirmiceksin hakkını arayacaksın.Onunla konuş seni üzdüğünü anlat.Olmuyorsa olmaz. Ama herşeyden önce güleryüz tatlı dil.
İlişkimiz diye bişey kalmadı ki,çıkmaza girdik.
Bu kadar şeye rağmen benim yüzümden kafası karışmış,önümüzü göremiyormuş.
Hallederiz aşarız dedim dün,kafam karışık bilmiyorum dedi.
Telefonda sinirden ağladım,tek kelime etmedi.
Sanki bitirmemi bekliyor gibi,yani cidden olay alkolden çıktı bambaşka bir hale dönüştük

İlişkimiz diye bişey kalmadı ki,çıkmaza girdik.
Bu kadar şeye rağmen benim yüzümden kafası karışmış,önümüzü göremiyormuş.
Hallederiz aşarız dedim dün,kafam karışık bilmiyorum dedi.
Telefonda sinirden ağladım,tek kelime etmedi.
Sanki bitirmemi bekliyor gibi,yani cidden olay alkolden çıktı bambaşka bir hale dönüştük
Ozaman şuan senin yapacağın en doğru şey zamana bırakmak, konuşmaya çalıştıysan sonuç alamadıysan elinden geleni yapmışsın demektir. Biraz uzak durmak ikinizede iyi gelecektir. Gerçekten seviyorsanız birbirinizi dağlarda dursa önünüzde engel olamayacaktır.

Ozaman şuan senin yapacağın en doğru şey zamana bırakmak, konuşmaya çalıştıysan sonuç alamadıysan elinden geleni yapmışsın demektir. Biraz uzak durmak ikinizede iyi gelecektir. Gerçekten seviyorsanız birbirinizi dağlarda dursa önünüzde engel olamayacaktır.
ben inancımı yitirdim,hiç sevmemiş beni demekki.
bir daha yazacağını da sanmıyorum
olan güvenime bunca yıldan sonra açtığım kalbime sevgime oldu,tövbe bir daha

Abla o kadar bekledim ki yorum yapmanı gerçekten,kadınlar kulubünün en güzel yorumlayan üyelerindensin.
Sorun içkiden çıktı,cidden çıktı.
O içmeye gitti ve ben kızdığım için geleceğimizi umutsuz gördüğünü söyledi,1 hafta hiç konuşmadık,2 gün önce görüştük hallettik sanmıştım.
Dün araştık,kafam karışık dedi,beni sevmiyor musun dedim bilmiyorum dedi.
Seven insan bunun için soğur mu? Ki sevdiğini iliklerime kadar hissederdim. Aynı zamanda ateist,ona rağmen bu kadar şeye rağmen soğumadım.Sevgim bitmedi.
1 haftadır tanıyamıyorum,yani sinirden kusuyorum sürekli,çok üzüldüm kahroldum,gurur murur kalmadı,hallederiz seviyoruz diyorum okuyor cevap vermiyor neden böyle yapıyorsun diyorum ne diyeyim ki kafam ciddi anlamda çok karışık diyor. Resmen oynatacağım

Seven insan soğur mu demişsin, evet soğur güzel kardeşim
Adam şöyle düşünüyor, ben bu ilişkiyi devam ettirsem, evlensem ne olacak ; beni hep kısıtlayacak, eleştirecek, dırdır edecek , hayatımı mahvedecek diye düşünüyor ki haklı da, bu şekilde ömür geçmez çünkü. Bir insanı seviyorsan ona yanlış yaptığını göstermek için sabretmek gerekli, kavgayla kimseye bir şey yaptıramazsın, sokaktaki beş yaşında çocuğa bile kız, inadına söylediğinin tersini yapar. Biz kadınlarda ki en büyük hatalardan biri bu; adama dediğimizi yaptırmak için kızma, kavga etme, tehdit etme, trip atma gibi yöntemler öğrenmişiz nereden öğrenmişsek. Bunlar erkekleri itiyor, soğutuyor. Dört ayda zaten çok derin bir sevgi ya da bağlılık söz konusu bile olamaz , heyecanla söylenen sözcükler yanıltmasın seni.
Başka bir konuya da küçük bir dokunuş yapmak isterim ; ateistliğine rağmen soğumadım demişsin, bugün içkiye tahammülün yok ileride bu adamla evlenirsen bu duruma nasıl tahammül edeceksin. Tabi hep seni yermek de olmaz, onun da biraz hatır sayması gerekir, seninle ilişkisini sürdürmek istiyorsa en azından sağlıklı diyalog kurmak için konuşabilmeli. Bence bu sorunla birlikte ilişkini gözden geçir biraz; hiç bir şey tek taraflı olmaz, bu karşılıklı anlaşmalarla olan bir şey değil , içten gelen bir şey yani onun kendi başına kaldığına ya ben bu kıza ayıp ettim, bir gönlünü almalıyım diye düşünebilmesi gerekir, bunu yapamıyorsa gerçekten soğumuştur o zaman peşinden gitmenin hiç bir anlamı yok

Seven insan soğur mu demişsin, evet soğur güzel kardeşim
Adam şöyle düşünüyor, ben bu ilişkiyi devam ettirsem, evlensem ne olacak ; beni hep kısıtlayacak, eleştirecek, dırdır edecek , hayatımı mahvedecek diye düşünüyor ki haklı da, bu şekilde ömür geçmez çünkü. Bir insanı seviyorsan ona yanlış yaptığını göstermek için sabretmek gerekli, kavgayla kimseye bir şey yaptıramazsın, sokaktaki beş yaşında çocuğa bile kız, inadına söylediğinin tersini yapar. Biz kadınlarda ki en büyük hatalardan biri bu; adama dediğimizi yaptırmak için kızma, kavga etme, tehdit etme, trip atma gibi yöntemler öğrenmişin nereden öğrenmişsek. Bunlar erkekleri itiyor, soğutuyor. Dört ayda zaten çok derin bir sevgi ya da bağlılık söz konusu bile olamaz , heyecanla söylenen sözcükler yanıltmasın seni.
Başka bir konuya da küçük bir dokunuş yapmak isterim ; ateistliğine rağmen soğumadım demişsin, bugün içkiye tahammülün yok ileride bu adamla evlenirsen bu duruma nasıl tahammül edeceksin. Tabi hep seni yermek de olmaz, onun da biraz hatır sayması gerekir, seninle ilişkisini sürdürmek istiyorsa en azından sağlıklı diyalog kurmak için konuşabilmeli. Bence bu sorunla birlikte ilişkini gözden geçir biraz; hiç bir şey tek taraflı olmaz, bu karşılıklı anlaşmalarla olan bir şey değil , içten gelen bir şey yani onun kendi başına kaldığına ya ben bu kıza ayıp ettim, bir gönlünü almalıyım diye düşünebilmesi gerekir, bunu yapamıyorsa gerçekten soğumuştur o zaman peşinden gitmenin hiç bir anlamı yok
yazılarıma cevap dahi alamıyorum,hallederizlerimi takmıyor bile koymul kafasına,kafam karışık cümlesini tamam diyorum üstüne gelmeyeceğim,yine yok inadı tuttu bitti yani bi daha dönülmez ben haksız değilim diye düşünüyorum en azından açıklama yapabilirdi onu bile yapmıyor tek bildiği bilmiyorum kafam karışık yanlış kararlar almak istemiyorum içimi dışıma çıkardı adam kahretsin,hiç ayrılığı düşünmemiştim ama şimdi bitti

yazılarıma cevap dahi alamıyorum,hallederizlerimi takmıyor bile koymul kafasına,kafam karışık cümlesini tamam diyorum üstüne gelmeyeceğim,yine yok inadı tuttu bitti yani bi daha dönülmez ben haksız değilim diye düşünüyorum en azından açıklama yapabilirdi onu bile yapmıyor tek bildiği bilmiyorum kafam karışık yanlış kararlar almak istemiyorum içimi dışıma çıkardı adam kahretsin,hiç ayrılığı düşünmemiştim ama şimdi bitti

Sessiz kalmanı öneririm
Sana cevap vermemesi ağır bir hareket, saygısızlık ve içkiden daha büyük bir sorun
Böyle bir adam gelip ayağına kapansa da devam etme zaten

İçme dememekle içersen trip atacağım demek aynı şey değil mi?
Yani bu 3 gece olur 5 gece olur.
Siz sevmiyorsunuz diye karşı tarafa müdahale etme hakkınız yok.
Sanırım erkek diye çoğunluk saydırmış ama bence sizde haksızsınız.
Ben nedense hayat kısıtlaması yaptığınızı düşünüyorum.
Sadece içki için değil. Gözden düşmüşsünüz boşa zorlamayın.
Birbirinize uymadığınız aşikar.

Bu arada ben içki kullanmıyorum yani senede 1 belki :KK53::KK53::KK53:

Yine gereğinden fazla değer veren bir kadın ve erkeğin totosunun kalkmasıyla kadını hiçe sayması senaryosu... Uğraşmaya değmez...

Sessiz kalmanı öneririm
Sana cevap vermemesi ağır bir hareket, saygısızlık ve içkiden daha büyük bir sorun
Böyle bir adam gelip ayağına kapansa da devam etme zaten
sessizliğe gömüldüm zaten
çok teşekkür ederim abla
İçme dememekle içersen trip atacağım demek aynı şey değil mi?
Yani bu 3 gece olur 5 gece olur.
Siz sevmiyorsunuz diye karşı tarafa müdahale etme hakkınız yok.
Sanırım erkek diye çoğunluk saydırmış ama bence sizde haksızsınız.
Ben nedense hayat kısıtlaması yaptığınızı düşünüyorum.
Sadece içki için değil. Gözden düşmüşsünüz boşa zorlamayın.
Birbirinize uymadığınız aşikar.

Bu arada ben içki kullanmıyorum yani senede 1 belki :KK53::KK53::KK53:
sorun ana sorunumuz alkol değil ama alkolden çıkıp başını aldı,bana cevap vermemeye kafam karışık demeye başladı,yani alkol olsa tamam dicem haksızım,haksız mıyım diye açmıştım konuyu lakin çok farklı boyutlara geçtik
Dün tamam aşarız dedim cevap yok sadece iyi geceler. Cevap bu mu diyorum kafam karışık ne diyeyim diyor,yani çok tuhaf oldu,sabah 6da uyanıyor bende o saatte uyanıp çaldırdım uyansın diye açılmadı,mesaj attım uyandırmak için aradım diye hep arardım çünkü,tenezzül etmedi cevap vermedi
Yine gereğinden fazla değer veren bir kadın ve erkeğin totosunun kalkmasıyla kadını hiçe sayması senaryosu... Uğraşmaya değmez...
kadın şöyle özel böyle güzel sen böyle önemlisin diyen adamdı bu aklım almıyor

4 aylık bir ilişki için fazla kuralcı değilmisiniz birbirinize sınır koymak ve uyum sağlamak için daha çok yol katetmeniz gerek.. Sonuçta onu bu şekilde uyarmak yerine size uymadığı yerde de çekmek zorunda değilsiniz.. Biz bayanlar bazen erkekleri yontucaz diye bi robot haline getiriyoruz ve o getirdiğimiz robottanda bir tat almıyoruz herkesin belirli bir sınırı olmalı..

4 aylık bir ilişki için fazla kuralcı değilmisiniz birbirinize sınır koymak ve uyum sağlamak için daha çok yol katetmeniz gerek.. Sonuçta onu bu şekilde uyarmak yerine size uymadığı yerde de çekmek zorunda değilsiniz.. Biz bayanlar bazen erkekleri yontucaz diye bi robot haline getiriyoruz ve o getirdiğimiz robottanda bir tat almıyoruz herkesin belirli bir sınırı olmalı..
şimdi ilişkimizin en başında bu sebeplerden istemiyorum dedim olamayız dedim aşıcaz halledicez söz veriyorum dedi,tamam dedim bende.
olay alkolden patlak verdi tamam ama çok başka yerlere sıçradı,kafam karışık seni seviyormuyum sevmiyor muyum bilmiyorum,mesajlara cevap vermemeye,hastaneye kaldırıldım deyince de hadi ya şimdi nasılsın cevabı verecek kadar umursamazlığa yol aldı.
tartıştık bitti gitti,bu kadar uzatılmasına gerek yoktu çok uzattı yani müthiş uzattı,sabah 6da uyandırdım onu uyanmadı üstüne uyandırmak için aradım yazdım cevap dahi vermedi.
gecede aşarız falan dedim tık yok cevap yok,gözden mi çıkardın diyorum bilmiyorum diyor,çok farklı boyutlara geldik

hata sende. adamın üzerine bu kadar düşme. sev beni lütfen modundasın. ayrıl gitsin
dün o kadar yazdım ki ve uyuyamadım sabaha kadar da,yazmayı istemiyorum ayrılık mesajı bile atmak istemiyorum,düşünsün dursun zaten gözden çıkarmış,böyle böyle uzaklaşırız ayrılık mesajına bile gerek kalmadan biter belki
bu ne biçim ilişki. ayrılın en baştan.
ne olduysa son 10 günde oldu iyi oldu en azından yarın öbürgün birşey tersine gider hemen beni gözden çıkarırmış bunu öğrendim

şimdi ilişkimizin en başında bu sebeplerden istemiyorum dedim olamayız dedim aşıcaz halledicez söz veriyorum dedi,tamam dedim bende.
olay alkolden patlak verdi tamam ama çok başka yerlere sıçradı,kafam karışık seni seviyormuyum sevmiyor muyum bilmiyorum,mesajlara cevap vermemeye,hastaneye kaldırıldım deyince de hadi ya şimdi nasılsın cevabı verecek kadar umursamazlığa yol aldı.
tartıştık bitti gitti,bu kadar uzatılmasına gerek yoktu çok uzattı yani müthiş uzattı,sabah 6da uyandırdım onu uyanmadı üstüne uyandırmak için aradım yazdım cevap dahi vermedi.
gecede aşarız falan dedim tık yok cevap yok,gözden mi çıkardın diyorum bilmiyorum diyor,çok farklı boyutlara geldik
O oralı olmuyorsa kendini yıpratma söz veren o tutmayan o suçlu o sen haklıyken haksız duruma düşersin böyle davranarak.. Ona bensiz olamaz izlenimi verme ona bunu düşündürtme

O oralı olmuyorsa kendini yıpratma söz veren o tutmayan o suçlu o sen haklıyken haksız duruma düşersin böyle davranarak.. Ona bensiz olamaz izlenimi verme ona bunu düşündürtme
yazmadım konuşmadık dünden beri,yazmayacağımda
sinirden başım çatlıyor resmen yatağa gömüldüm

Back
X