- Konu Sahibi beyinerror
Herkese iyi akşamlar.
Konuyu anlatayım 4 aylık bir ilişkim var,erkek arkadaşım 27 ben 21 yaşındayım.
İkimizde üniversite mezunuyuz,çalışıyoruz.
Geçen cuma 4 saat haber alamadım kendisinden,mesaj attım ve kızdım "4 saattir haber alamıyorum saat olmuş akşam 11 nerdesin" diye
Arkadaşlarla rakı balık yapmaya gidiyoruz dedi,bende kızdım.İyi geceler falan dedim. (Alkolden nefret ederim en başından beri biliyor)
Tepki vermedi,sonraki gün hiç yazmadı normalde o gün görüşürdük.
Gece 1e kadar ulaşamayıp 50 defa aradim. Bu tekrar içmeye gitmiş,kızıcam diye söylememiş,üstüne ben sonradan öğreniyorum ki aradığımı görmüş bilerek açmamış,adımı da aşkımdan değiştirip kendi adımı koymuş. (Aldatma ihtimali yok,iş arkadaşlarıylaydı,taniyorum hepsini kahretsin.)
Ben köpürdüm,pazar buluşalım konuşalım dedim,bayağı sinirliydim,ayrılık aşamasına gelmişim.
Pazarda bunun karşıda işi çıktı bu gitti,akşamda orda kaldı ben gene ulaşamadım,bu sefer ordakilerle içmeye gitmiş.
Ben çıldırıyorum tepki vermiyorum.
Mesaj atıyorum cevap vermiyor,kızmış bana bizden emin değilim,umutsuzum diyor.
Dün buluştuk konuştuk,aşkla bakan gözleri ketumlaşmıştı,işte çok kızıyorsun yıpranıyoruz,sana hiç içmeyeceğim dememiştim,ya demedin kabul ama sabah 5e kadar içmek ne demek.
Üstüne ben sana ulaşamıyorum,bana haber vermiyorsun,sebep kızacak olmam!!!
Sanırım zıtlaşmalarımızdan sıkıldı,bugünde hiç aramadı,ben aradım ağladım.
Kafam karışık dedi,emin değilim,yanlış karar almak istemiyorum dedi.
Sevmiyor musun dedim,seviyorum desem de bana inanmıyorsun dedi.
Dün nolur söyle başkası mı var dedim,gönül bu bal arısı mı dedi,seni seviyorum ama çok tartışıp zıtlaşıyoruz dedi.
Be adam ben sana ilişkimizin ilk zamanlarında söyledim,sende ya aşarız sana aşığım dedin,4 ay geçti ne oldu!!
Mesaj attım az önce,seni seviyorum sende beni seviyorsun falan diye ailesinin yanında diye cevap veremedi heralde,yada başka birşeyden.
Soğudu galiba,gözden çıkardı.
Sizce napabilirim,haksız mıyım,haklı mıyım?
Onu seviyorum,oda seviyor yada seviyordu,bilemiyorum.
Tek bildiğim sinir sistemim çöktü ağlamaktan.
Dört aylık bir ilişki için fazlaca bunaltmışsınız
İçkiyi sevmiyor olabilirsiniz ancak adam alkolik olmadığı sürece bu kadar bunaltma hakkınız yok
Bu tip kızmalar, sıkıştırmalar erkeklerde ters tepiyor
Benim eşim çok hızlı bir gece hayatından gelme, günlerce üst üste içerdi eskiden
Hiç bir zaman içme demedim, tek bir gün bu saatte neredesin demedim
Bir zaman sonra kendi kendine içki artık beni yormaya başladı dedi, önce arkadaşlarıyla takılmayı kesti
Sonra çok ciddi paralar harcadığını fark etti bu arkadaş takılmaları yüzünden ama ben hiç söylemedim yazık değilmi bu paraya falan diye
Bir süre akşamları evde iki üç bira içerek devam etti, ben namaz kıldığımdan evde içki olayına pek sıcak bakmıyorum ama yine gitmedim üzerine, hep sessiz kaldım, sonra bir gün tamamen bıraktı içkiyi. Yine ısrarla yorum yapmadım aradan bir zaman daha geçti kendimi çok iyi hissediyorum artık içkiyi, arkadaş ortamlarını hiç aramıyorum dedi bunun üzerine konuştuk biraz ; senden çok utandım dedi, ben aleme o kadar para dökerken gık etmedin, evi baktın, seni yalnız bıraktım o kadar zaman arkadaşlarımla takıldım yine gık etmedin, evde içtim sen yine sabrettin, kendimi pislik gibi hissettim ve soğudum içkiden dedi. Onu 17 yıldır tanırım, 2,5 yıldır evliyiz, tüm çevresi ve ailesi şaşkın bu durum karşısında aaa nasıl içmiyor diye, çünkü tüm hayatları boyunca herkes onu eleştirmiş bu konuda, kavga-kıyamet bir sürü hadise yaşanmış. Şimdi diyor ki herkese huzurluyum o yüzden içmiyorum, eşimden Allah razı olsun. Bu benim için dünyanın en büyük mükafatı, velhasıl eleştirmeyin, sıkmayın, kendi haline bırakın. Çocuk ya da beyinsiz değil bu adamlar, her şeyi biliyorlar, görüyorlar, bazı şeyler sabır ister, öyle ben dedim oldu olmaz.