Sınır varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi someone
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

someone

Ziyaretçi
Cinsellik bölümüne yazdığım yazılar silinip buraya yazmam istenmiş. Laf olsun misali yazdıklarımı tekrar yazamayacağım. Sıkılırım ben yani. Özetliyorum;Sınır var mı?

(Blackgirl, ne buldun hakkımda?)

ne demek istedığınız analamdım..
hiç hoş bir tabır degıl..
siz erkekemısın
burnuma kötü kokular geldi..

daha açıklayıcı yazarmısınız, ne konuda sınır var mı?

hemde laf olsun misali yazmış üstelikte sıkılırmıs tekrar yazmaktan boşverin cevaplamayın

alla alla ne konuda olucak yahu partnerinizle yaşadığınız cinsellikte bir sınır var mı? olmalı mı? olmamalı mı? olmalıysa o sınır ne olmalı? yani benim anladıgım bu. ama Blackgirl kısmını ben de anlamadım.

laf olsun diye açılmış bi konu işte

Teşekkür ederim thyanel. Benim yerime açıkladığın için. Böyle biriyim ben elimde değil, fazla eveleyip gevelemeden, laf ebeliği yapamadığımdan ikidir erkeksin diyorlar. Blackgirl kısmı bununla ilgili.

Teşekkür ederim thyanel. Benim yerime açıkladığın için. Böyle biriyim ben elimde değil, fazla eveleyip gevelemeden, laf ebeliği yapamadığımdan ikidir erkeksin diyorlar. Blackgirl kısmı bununla ilgili.

aman erkek olsan nolcek arkadasım kendilerinin kadın oldugunu nerden biliyoruz ki? :) illa ki var yani bu kadar başlık var bilmemne üstelik okumak için üye olmak da gerekmiyo google a cinsellik yazıyosun patt kk çıkıyo karşına :) illa ki merak edip ya da sapık ruhlu olup girip okuyan erkekler vardır yani.. kim nasıl ispatlayabilir kadın oldugunu ki böle bi yargıya varıyolar merak ettim doğrusu.

soruna gelcek olursak arkidişim, gördüğüm kadarıyla evli değilsin dolayısıyla bir sınır SEN OLMASINI İSTEDİĞİN SÜRECE olmalı. gerçi evliysen de pek değişen bir şey yok ama düzenli bir cinsel hayatın varsa, keyfin yerindeyse, bir sorun yoksa...vs o zaman bence hayır olmamalı. :dance:

Şu yukarıdaki cümlelerden bir çok anlam çıkar, zira soru kısmı sadece "sınır var mı" dan ibaret
Mesela; cinsellik bölümüne yazı yazmada sınır var mı? yada yazının içeriği ile ilgili sınır var mı? demişte olabilirsin..
Biraz kapsamlı düşününce...
aman cinsellikte neymiş zaten sen ondanda sıkılırsın... laelaelaelaelae

ya sevgili arkadaslar bana da olmustu bikere biyere bi konu açıp 100 satır yazmıştım silinmişti başka yere yaz denmişti yahu kim anlatcak o kadar şeyi baştan üşendim yazmadım ben de. ben de mi erkeğim yoksa? CADIARZU size olmaz mı böyle? aynı şeyi tekrar anlatmaya çalış falan nie böle yargılıyosunuz ki. hem erkekse bilee yani sınır var mı diye sorana kadar millet ne başlıkların altında neler konuşuyo o kadar fanteziler tecrübeler vs vs :) ben erkek olsam gider onları okurum yeter zaten bi de sınır var mı die bi konu açmaya kasmam yani. aman amma uzadı büyüdü konu yahu.

Haklısın. Pek iç açıcı bir giriş olmadı.

Haklısın. Bazen cinsellikten de sıkıldığım oluyor ne yalan söyliim.

Ama bu durumun seni neşelendirmesi güzel yine de.

1- SORU ÇOK ALAKASIZ......
2- YENİ ÜYE OLMUŞ VE İLK KONUN CİNSELLİĞE YAZILMIŞ..
3- SORU SORMA TARZI ÇOK ACAYIP.....BİZ MÜNECCİM DEĞİLİZ HANGİ KONUDA SINIR OLDUĞUNU BİLECEĞİZ..
4- VE NE DEMEK ERKEK OLSAN NE OLACAK :1shok::1shok::1shok:
5- BU BANA DÜŞMEZ AMA UYARIRIM BURASI KADINLAR KULUBU......
6- BEN BIR BAYANIM VE BAYAN RUHU TAŞIYORUM...
7- BENİM BAYAN HİSLERİM VAR ..
8- SİZİNLEDE OTURUP BAYANIM YOK ERKEĞİM TARTIŞMASI YAPAMAM..
9- AYRICA KENDI SIKINTISI ANLATAYIP BİZDEN MÜNECCİMLİK BEKLEYEN
YAZMAKTANDA SIKILAN BİRİ EMİNİM OKUMAKTANDA SIKILIR...
10- PARMAKLARIMI VE ZAMANIMI HARCAYAMAM

sevgili arkadasım kim erkek kim kadın nerden bilcen ben de inanmıyorum senin kadın olduguna hadi bakalım :) komik bi yere gider bu konu böle yani. tamam burası kadınlar kulubu de sonuçta sanal bi ortamdasın girişte kimlik sormuyolar :) kim bilir her gün kaç erkek bizi şöyle bi ziyaret edip sapık ruhunu doyuruyo. cinsellik en cok dikkat ceken ve merak uyandıran bölüm eminim her yeni üye önce şöle bi cinsellik kısmına ugruyodur. yani insanları böle suçlamadan önce bi durup düsünmek lazım. arkadaş aynı şeyleri baştan baştan anlatmak istememiş nitekim cinsellik başlığının altında "sınır var mı" diye soruyosa hangi sınırı soruyo olabilir yani :) anlaşılacağını düşünmüş öyle yazmış. tmm hoş bir tarz olmadığını kabul ediyorum ama bu kadar da çullanmayın yahu. yazmayın okuyun geçin madem. düşün bu arkadaş ya kadınsa? ayıp deil mi.. a.s

1- Soru alakasız değil. Sadece paldır küldür bir giriş olmuş bunu kabul ediyorum. Sebebi de pek anlaşılamamış.
2- Yeni üye olanlar cinsellik kısmına konu açamazlarmı? Benim kaynana-kaynata, elti-görümce olaylarıyla alakam yok.
3- Ben de sizinle oturup cinsiyet tartışması yapmam
4- Benim bir sıkıntım yok. Olsa da anlatmaktan çekinmem. Yardımı dokunanlara da minnettar olurum ayrıca. Kendi sorduğum soruya hemen kendim cevap vermek istemedim sadece.
5- Benim için bir mahsuru yok fakat büyük harflerle yazmak forumda yasak diye biliyorum

yahu bırakın şu kadın erkek kavgasını bunu buradan nasıl anlayabiliriz? Eğer öyle bir şey varsa kedi utansın.
Arkadaşım senin soruna gelince; her konuda olduğu gibi cinsellikte de kişiye göre farklılık gösterir..
kimisi sınır koymaz herşeyi yaşar , kimisnin tabuları vardır onları yıkmaz..
kimisi sınırlarının zorlanamsından hoşlanır , kimisi ise dur dediğinde durulmasını ister..
kimisi cinselliği toplumun anlayışına göre yaşar , kimisi dini inanışlarına göre...
bu liste uzayıp gider .. yani sınırlarını kişi kendi belirler...

İSTER İNAN İSTER İNANMA...
VIZ GELİR TIRIS GİDER..
OTURUPTA YOK BEN ŞÖYLEYİM BÖYLEYİM DEMEM ZATEN...YOK VALLA BEN KADINIM DİYE SÖZLERDE BEKLEME.....
DEDİM YA NE ELİMİ NEDE SİTEYİ BUNLARLA MEŞGUL ETMEM..
BENI BILEN BIYOR CANIMMMMşakkıdı KUŞKUN OLMASIN...

önceki yazılarının silindiğinden bahsetmiş, giriş böyle olunca sorduğu soruyu
"cinsellik kısmına yazılan yazılarla ilgili bir sınır var mı ? diye soruyor anladım..fisfisfis

istersen sınır vardır, istemezsen de sınır yoktur... bu sana ve cinsellikle ilgili inanışlarına bağlı olan bir şey...

Sevgili Thyanel,

Anlayışın ve desteğin için teşekkür ederim. Bu kadar patırtı kopacağını nereden bileyim. Yok pişman oldum zaten. Sormaz olaydım. (Mektup gibi oldu) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…