S
someone
Ziyaretçi
- Konu Sahibi someone
-
daha açıklayıcı yazarmısınız, ne konuda sınır var mı?
alla alla ne konuda olucak yahu partnerinizle yaşadığınız cinsellikte bir sınır var mı? olmalı mı? olmamalı mı? olmalıysa o sınır ne olmalı? yani benim anladıgım bu. ama Blackgirl kısmını ben de anlamadım.
Teşekkür ederim thyanel. Benim yerime açıkladığın için. Böyle biriyim ben elimde değil, fazla eveleyip gevelemeden, laf ebeliği yapamadığımdan ikidir erkeksin diyorlar. Blackgirl kısmı bununla ilgili.
Cinsellik bölümüne yazdığım yazılar silinip buraya yazmam istenmiş. Laf olsun misali yazdıklarımı tekrar yazamayacağım. Sıkılırım ben yani. Özetliyorum;Sınır var mı?
(Blackgirl, ne buldun hakkımda?)
Şu yukarıdaki cümlelerden bir çok anlam çıkar, zira soru kısmı sadece "sınır var mı" dan ibaret
Mesela; cinsellik bölümüne yazı yazmada sınır var mı? yada yazının içeriği ile ilgili sınır var mı? demişte olabilirsin..
Biraz kapsamlı düşününce...
aman cinsellikte neymiş zaten sen ondanda sıkılırsın... laelaelaelaelae
aman erkek olsan nolcek arkadasım kendilerinin kadın oldugunu nerden biliyoruz ki? :) illa ki var yani bu kadar başlık var bilmemne üstelik okumak için üye olmak da gerekmiyo google a cinsellik yazıyosun patt kk çıkıyo karşına :) illa ki merak edip ya da sapık ruhlu olup girip okuyan erkekler vardır yani.. kim nasıl ispatlayabilir kadın oldugunu ki böle bi yargıya varıyolar merak ettim doğrusu.
soruna gelcek olursak arkidişim, gördüğüm kadarıyla evli değilsin dolayısıyla bir sınır SEN OLMASINI İSTEDİĞİN SÜRECE olmalı. gerçi evliysen de pek değişen bir şey yok ama düzenli bir cinsel hayatın varsa, keyfin yerindeyse, bir sorun yoksa...vs o zaman bence hayır olmamalı. :dance:
1- SORU ÇOK ALAKASIZ......
2- YENİ ÜYE OLMUŞ VE İLK KONUN CİNSELLİĞE YAZILMIŞ..
3- SORU SORMA TARZI ÇOK ACAYIP.....BİZ MÜNECCİM DEĞİLİZ HANGİ KONUDA SINIR OLDUĞUNU BİLECEĞİZ..
4- VE NE DEMEK ERKEK OLSAN NE OLACAK :1shok::1shok::1shok:
5- BU BANA DÜŞMEZ AMA UYARIRIM BURASI KADINLAR KULUBU......
6- BEN BIR BAYANIM VE BAYAN RUHU TAŞIYORUM...
7- BENİM BAYAN HİSLERİM VAR ..
8- SİZİNLEDE OTURUP BAYANIM YOK ERKEĞİM TARTIŞMASI YAPAMAM..
9- AYRICA KENDI SIKINTISI ANLATAYIP BİZDEN MÜNECCİMLİK BEKLEYEN
YAZMAKTANDA SIKILAN BİRİ EMİNİM OKUMAKTANDA SIKILIR...
10- PARMAKLARIMI VE ZAMANIMI HARCAYAMAM
1- SORU ÇOK ALAKASIZ......
2- YENİ ÜYE OLMUŞ VE İLK KONUN CİNSELLİĞE YAZILMIŞ..
3- SORU SORMA TARZI ÇOK ACAYIP.....BİZ MÜNECCİM DEĞİLİZ HANGİ KONUDA SINIR OLDUĞUNU BİLECEĞİZ..
4- VE NE DEMEK ERKEK OLSAN NE OLACAK :1shok::1shok::1shok:
5- BU BANA DÜŞMEZ AMA UYARIRIM BURASI KADINLAR KULUBU......
6- BEN BIR BAYANIM VE BAYAN RUHU TAŞIYORUM...
7- BENİM BAYAN HİSLERİM VAR ..
8- SİZİNLEDE OTURUP BAYANIM YOK ERKEĞİM TARTIŞMASI YAPAMAM..
9- AYRICA KENDI SIKINTISI ANLATAYIP BİZDEN MÜNECCİMLİK BEKLEYEN
YAZMAKTANDA SIKILAN BİRİ EMİNİM OKUMAKTANDA SIKILIR...
10- PARMAKLARIMI VE ZAMANIMI HARCAYAMAM
sevgili arkadasım kim erkek kim kadın nerden bilcen ben de inanmıyorum senin kadın olduguna hadi bakalım :) komik bi yere gider bu konu böle yani. tamam burası kadınlar kulubu de sonuçta sanal bi ortamdasın girişte kimlik sormuyolar :) kim bilir her gün kaç erkek bizi şöyle bi ziyaret edip sapık ruhunu doyuruyo. cinsellik en cok dikkat ceken ve merak uyandıran bölüm eminim her yeni üye önce şöle bi cinsellik kısmına ugruyodur. yani insanları böle suçlamadan önce bi durup düsünmek lazım. arkadaş aynı şeyleri baştan baştan anlatmak istememiş nitekim cinsellik başlığının altında "sınır var mı" diye soruyosa hangi sınırı soruyo olabilir yani :) anlaşılacağını düşünmüş öyle yazmış. tmm hoş bir tarz olmadığını kabul ediyorum ama bu kadar da çullanmayın yahu. yazmayın okuyun geçin madem. düşün bu arkadaş ya kadınsa? ayıp deil mi.. a.s
önceki yazılarının silindiğinden bahsetmiş, giriş böyle olunca sorduğu soruyusevgili arkadasım kim erkek kim kadın nerden bilcen ben de inanmıyorum senin kadın olduguna hadi bakalım :) komik bi yere gider bu konu böle yani. tamam burası kadınlar kulubu de sonuçta sanal bi ortamdasın girişte kimlik sormuyolar :) kim bilir her gün kaç erkek bizi şöyle bi ziyaret edip sapık ruhunu doyuruyo. cinsellik en cok dikkat ceken ve merak uyandıran bölüm eminim her yeni üye önce şöle bi cinsellik kısmına ugruyodur. yani insanları böle suçlamadan önce bi durup düsünmek lazım. arkadaş aynı şeyleri baştan baştan anlatmak istememiş nitekim cinsellik başlığının altında "sınır var mı" diye soruyosa hangi sınırı soruyo olabilir yani :) anlaşılacağını düşünmüş öyle yazmış. tmm hoş bir tarz olmadığını kabul ediyorum ama bu kadar da çullanmayın yahu. yazmayın okuyun geçin madem. düşün bu arkadaş ya kadınsa? ayıp deil mi.. a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?