Sınır varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi someone
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burda yeni olduğun nasılda belli... Sen buna patırtımı diyorsun bu sadece karşılama ... gamyoncuiremsu
sıkma canını olur böyle yanlış anlaşılmalar... ama birazda senden kaynaklanıyor..
herkes senin önceki silinmiş olan yazılarını okumamış olabilir dolayısı ile sorduğun soru havada kaldığı için
biraz karışıklık çıktı.. bir daha ki sefere yazarken anlatmak istediğini daha açık yazarsan anlaşılmamış olmazsın..yerimseniben

Yok yok.
Aldım ben bugünkü istihkakımı.
Ben bir kaç gün kumsalda oyniim, kıyıda yüziim bari!!!
Bir kendime geleyim, sonra dönüşüm muhteşem olur belki :)

Daha önemli konular varken
bu konuyla boşu boşuna bir daha geri dönmeyecek vaktinizi kaybediyorsunuz...

:1shok: nolıy laa burda
ayy buna cvp yazmazsam catlarım ayol
1 soruyu ılk okuduğumda yanlış anladım bılesın cnm yanı bıraz hata vardı dıyebılırım hanı cınsellıkte baska soru ne arasın dersenız ben yazdın konu sılındı ve onla ılgılı bı soru sanmştım okadar ı türkçe okurumkı :roflol:
2 bende nerdeyse 1 yıldr burdayım ama cınsellığe yenı uğruyorum yanı ılk msjın cınsellığe olduğu ııcn arkadaslar şüphelenms olabılır
3 erkekler burda ne arasn yaa bızım çeneye meraklı olduklarını sanmam okadr sıte varken :1closedeyes: haa olmas olmas demıyom gelende cok ama bu kadr konuyu uzatıp uye olup bekleyıp bu kknın yavaslığına katlanmak bıraz sabır ıster oda erkeklerde pek az şakkıdı
neyse ben soruyu okuyarak ılerkı sayfalardan anladım ve cvp verıyorum kesınlıkle kendıne bağlı ınsan sınırlarını kendı belırlemelı kaydirigubbakcemile5 ama herseyın fazlası zarar derler :1closedeyes:

ılk geldığımde ılk uğradım yer ılk merhaba bolumydu ahh genclığım ahhh evde kaldım yaww ama kk saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…