Çünkü sevincimizde de ,üzüldüğümüzde de gidecek tek kapımız, gerçek olan odua en öenmlisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü sevincimizde de ,üzüldüğümüzde de gidecek tek kapımız, gerçek olan odua en öenmlisi
Eşten kaynaklı pek durum yaşamadım ama eşim yoksa kız kardeşim sakinleştirir beni, ama en iyisi kimsenin başını şişirmeden baş etmek galiba:)sıkıntı eşten kaynaklıysa =))
hahah iyimiş bugun birşeye kızmıştım sanki =))önce sinirlenirim.kendi kendime kizarim.sonra ağlarim yanliz basima.aklima o anda baska seylerde gelir (annem)v.s daha cok ağlamaya baslarim.sonra basim agrimaya baslar agladigim icin.susar elimi yuzumu yikarim.evde isler varsa hizli hizli onlari halleder oturur film izlerim genelde..sonra filmin konusuna dalarim film hakkinda düsunmeye baslarim.sonra esim gelir kapiyi acarim hosgeldin derim.normal konusuruz..sonra icimden derimki "ben bugün birseye kizmistim sanki"neyse der gecerim..
benim genelde stres ve sıkıntı işyerinde olur ..eve gidinceye kadar kafamda döner durur..eve gidince yolumu bekleyen 2 çocuk ev işi vs derken aklıma gelmiyor ..aslında bu aralar evdede çok takılıyor aklıma birşeyler ama kahve içip kitap okumak iyi geliyorkızlar günlük yaşantımızda herkesin her konuyla ilgili üüzldüğü kızdığı bişeyler vardır.
peki çaresi olmayan bir konuya kafayı taktığınızda, üzüldüğünüzde, kızdığınızda o konuyu nasıl kafanızdan atarsınız neler yaparsın herkesin uyguladığı bir taktik vardır. kimi dua eder kimi temizlik yapar bunun gibi şeyler mesela.
benim kahve ve kitaba hiiiç vaktim yokbenim genelde stres ve sıkıntı işyerinde olur ..eve gidinceye kadar kafamda döner durur..eve gidince yolumu bekleyen 2 çocuk ev işi vs derken aklıma gelmiyor ..aslında bu aralar evdede çok takılıyor aklıma birşeyler ama kahve içip kitap okumak iyi geliyor
e zaten senin en iyi terapi aracın bebişbenim kahve ve kitaba hiiiç vaktim yok(( bebişim konsantrasyonumu bozuyor dayanamıyor gıdıyorum yanına :)
ooo süper o yaaa :)) en güzel terapi yavrum :))e zaten senin en iyi terapi aracın bebişbir gülüşü yeter
![]()