Sınırdayım ,dayanamıyorum artık

gitmekgerekbudiyardan

Çay soğumasın, Ahmet Kaya susmasın
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
235
120
18
34
Meraba kızlar,gercekten artık tahammul edemiyorum ,çekip gidecek kadar sınırdayim. Bu kadar anlamsız şeye bunca mantıksız insana ben neden katlaniyorum ? Gorumcem doğum yaptı,eşim ben sen annem yanına gideriz dedi. Gorumcem başka bi ilçede kalıyor.
Bende tamam gelirim değişiklik olur dedim.
Az önce sordum gidecek miyiz diye. Babam izin verirse sende gelirsin dedi.
Ben gelmezsem sen gidecek misin peki dedi,ewet ne yapayım annem tek mi gitsin dedi.
Bi sen misin oğlu,,diğer kardeslerin neden gitmiyor annenle dedim.
Sustu..Hep sustuğu gibi..
Sinirden kalkıp odadan çıktım,kapıyı kapatmadan önce de bu evlilik sayenizde çok güzel yerlere gidiyor,sonuçlarına da katlanacaksiniz dedim..
Bıktım artık,bi yere gidince kp in insafına kalmaktan,bıktım artık bunca insanla aynı evde yaşamaktan,bıktım eltinin benle ugrasmasmasindan,bıktım günlerce eve tıkılıp nefes alamamaktan,bıktım bıktım bıktım.
Eski günlerimi çok özlüyorum. Özgürdum huzurluydum annemin dizinin dibinde şımarık kızıydim.
Ne olur kırmadan dökmeden yorum yapın ben artık çok bunaldim çünkü. Iyi geceler herkese

Kim sana niye kızarak, dökerek yorum yapsın ki?
Bilseydin bugünleri yasayacagini, en basindan hayir derdin.
Durumun cok zor, anladim.
Sence sana göre kurtuluş nerde?
İlk adımı nerde atmak lazım?
Anlat istersen aklından gecen çözümü:)

Herşey eşimde bitiyor,bu kadar pasif olması bu kadar benim gibi o da onlara artik tahammul edemezken susmasi. Bi kez gittim bidaha dönmem o eve dedim hamileydim geri geldim,düzelir belki biseyler dedim. Hicbisey duzelmedi.Dış dünya yok gibi insanlar yok gibi hapiste gibi.

Bence kp hayir desede her yolu zorlayip gidin. Yada kocanizida gondermeyin. Maddi baglisiniz galiba kp ye. Kp den izin alacaksan kocan niye var?
Sende gitme dedim zaten ,ama giderse gercekten bu kez dönülmez yollara girecek bu evlilik,evlilikse tabi. Maddi olarak bağlıyız ama eşim isterse ekmeğini taştan çıkaracak kadar becerikli biri. Onun tek derdi kimse ona laf söylemesin aa bak esi istedi diye şunu şunu yaptı ailesine sırt çevirdi demesin. Ya ben sırtını dön demiyorum ki zaten ben artık bizimde aile olduğumuzu görmek istiyorum.

Babam izin verirse derken??? Pardon da kimmis o ?? Senin kocan var yeri gelir o bile laf diyemez bazi yapacağın şeylere. Allah Allah ya, oldu paşam al gül gibi kızı esir hayatı yasat :sinirli:

Babam izin verirse derken??? Pardon da kimmis o ?? Senin kocan var yeri gelir o bile laf diyemez bazi yapacağın şeylere. Allah Allah ya, oldu paşam al gül gibi kızı esir hayatı yasat :sinirli:
2 yıl içinde yok etti beni bu adam. Verdiği sözler beni kandirmasi cok ama cok üzgün ve bitkinim. Aileme gitsem anlarlar halimi biliyorlar çünkü çektiğim zorlukları,ama ben yuvami yıkmak istemedim ben söylenenin aksine dimdik durmaya çalıştım,sen o insanlarla o evde bu hayatla dayanamazsin diyenlere inat hep durdum,bekledim ümit ettim. Ama gördüm ki sadece kendimi yok etmisim,bazen düşünüyorum eskiden açık saçık giyinen,istediği yere gidip istemediği yere gitmeyen,dışarı mı çıkmak istedi,anne ben çıktım diyen,sosyal hayatı olan gezmeyi seven. O insan ben miydim diye cok düşünüyorum.

Esin aileye bağımlı olduğu sürece senin işin zor bacım. Adam dediğin gider çalışır evinin rızkını getirir. Madem anası babası üzerinden geçinecekti o zaman evlenmeyecekti. Kp'de kendini ağa zannetmesi de eşinin maddi bağımlılığı swyesinde geliyor. Allah yardımcın olsun

2 yıl içinde yok etti beni bu adam. Verdiği sözler beni kandirmasi cok ama cok üzgün ve bitkinim. Aileme gitsem anlarlar halimi biliyorlar çünkü çektiğim zorlukları,ama ben yuvami yıkmak istemedim ben söylenenin aksine dimdik durmaya çalıştım,sen o insanlarla o evde bu hayatla dayanamazsin diyenlere inat hep durdum,bekledim ümit ettim. Ama gördüm ki sadece kendimi yok etmisim,bazen düşünüyorum eskiden açık saçık giyinen,istediği yere gidip istemediği yere gitmeyen,dışarı mı çıkmak istedi,anne ben çıktım diyen,sosyal hayatı olan gezmeyi seven. O insan ben miydim diye cok düşünüyorum.
Ailen destek veriyorsa durma Rica ediyorum böyle adama katlanılmaz !!! Bu ne rahatlık ya armut piş ağzıma düş diyor eşin :/

Aynı evde yaşayınca el mahkum oluyor sanırım insan maalesef. Keşke eşiniz o evde sizin ayrı bir aile olduğunuza inansa.

Evlilikler genelde aileler yüzünden bitiyo ana kuzusu erkeklerden bıktık artık babası neymiş kendi dururken erkek olarak eşinin gidebileceğine dahi babası mı karar veriyo çok yanlış ya sabır
Bu anlattığım ne ki daha. Önceki konularmda hepsini yazdım. Eşim iyi bi insan sever sayar,sadece beni değil herkesi ama ne yazık ki eş sıfatı cok uzakmis ona. O olgunluk o cesaret yokmuş onda.Ne yazık ki onlar ailecek sulalecek boyle gelmis böyle gidecekmis. Arada yanan ben ve benim gibi bu sulaledeki kadınlar kızlar.

Ailen destek veriyorsa durma Rica ediyorum böyle adama katlanılmaz !!! Bu ne rahatlık ya armut piş ağzıma düş diyor eşin :/
Az kaldı zaten ya bugün ya yarın ya da belki yıllar sonra ama az kaldı. Ben ömür boyu yapamam böyle hep biseyler durdurdu beni hep sabrettim .

Back
X