- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
Yahu ahır samanlık ekmek fırını olan yerden ne bekliyolarmıs normal apartman dairesimi sanki bazı insanlar böyle patavatsızdr boşverinAz önce eve balkona kapı açmak için usta geldi öncedende tanıdığımız usta yanındada bir kardeşi var.. Bizim yaşadığımız yeri az çok anlatmıştım ama biraz bahsetmek istiyorum: Bildiğiniz böyle bahçede ahır,ekmek fırını, kazan dairesi, iki tane samanlık yani anlayacağınız bayağı darmadağın ama böyle olmasının nedeni zamanında eski bir evin olup bakımsız kalması. Mutfağımız çok eski böyle kötü görünüyor.. Usta diğer ustaya ben mutfakta temizlik yaparken sessizce 'Pislik içinde her yer ' dedi. Gerçekten bu denir mi ya ? Yani pislik içinde denir mi ya ? Sessizce çıkıp gittim mutfaktan .. Sanki böyle olmasını biz istedik .. Zamanında ev yapmışlar ama evin çatısı balkonu bile kapatmıyor. o yüzden yağmur yağdığında merdivenler hep batar. Şimdi biraz para biriktirdik babamlar onlarla uğraşıyor artık bilmiyorum ben nolacağını ?
hakikatten çok haklısnız elde değil ama üzüldüm de geçer inşallahHadsizlik etmiş ama siz de baya önemsemişsiniz. Orada siz yaşıyorsunuz ve eldeki imkanlarla en iyi şekilde yaşıyorsanız sorun ne? Ne derlerse desinler. Bazı insanlar hadsizdir, hatta çoğu insan hadsizdir. Hepsini susturamayacağımıza göre tabiri caizse iplemeyin gitsin.
Çok takıldıysa alsın sarı bezi çitilesin evi, Ustaların tribi de kimsede yokAz önce eve balkona kapı açmak için usta geldi öncedende tanıdığımız usta yanındada bir kardeşi var.. Bizim yaşadığımız yeri az çok anlatmıştım ama biraz bahsetmek istiyorum: Bildiğiniz böyle bahçede ahır,ekmek fırını, kazan dairesi, iki tane samanlık yani anlayacağınız bayağı darmadağın ama böyle olmasının nedeni zamanında eski bir evin olup bakımsız kalması. Mutfağımız çok eski böyle kötü görünüyor.. Usta diğer ustaya ben mutfakta temizlik yaparken sessizce 'Pislik içinde her yer ' dedi. Gerçekten bu denir mi ya ? Yani pislik içinde denir mi ya ? Sessizce çıkıp gittim mutfaktan .. Sanki böyle olmasını biz istedik .. Zamanında ev yapmışlar ama evin çatısı balkonu bile kapatmıyor. o yüzden yağmur yağdığında merdivenler hep batar. Şimdi biraz para biriktirdik babamlar onlarla uğraşıyor artık bilmiyorum ben nolacağını ?
Ona mı kaldı öyle demek?Pislik icinde ise adam da öyle demis ne var bunda
canım sakın üzülme, patavatsız öküzün teki işte, ben ne evler gordüm sözde milyonluk ama toz kıl içinde,yemek yemezsin o derece, ne köy evlerine gittim buz gibi temiz...temizlik konusunda kadınlar hele benim gibi az takintili olanlar bilir nerde neye bakacağını, ama erkekler genelde eşya yeniyse temiz gibi gelir onlara, benim kocam bunlari yeni aldik niye yıkiyorsun der mesela..hakikatten çok haklısnız elde değil ama üzüldüm de geçer inşallah
Temiz olmak maddiyatla alakali degil eve misafir geldi.mi insan bir toparlar ortaligi yani en azindan ben oyle yapıyorumOna mı kaldı öyle demek?
Ayrıca insanların maddi durumu yerinde olmadığı için yenileyemiyor olabilirler. Böyle söylemek kimsenin haddi değil. Çünkü insan olmak bunu gerektirir.
Mutfağı yaptırsanızAz önce eve balkona kapı açmak için usta geldi öncedende tanıdığımız usta yanındada bir kardeşi var.. Bizim yaşadığımız yeri az çok anlatmıştım ama biraz bahsetmek istiyorum: Bildiğiniz böyle bahçede ahır,ekmek fırını, kazan dairesi, iki tane samanlık yani anlayacağınız bayağı darmadağın ama böyle olmasının nedeni zamanında eski bir evin olup bakımsız kalması. Mutfağımız çok eski böyle kötü görünüyor.. Usta diğer ustaya ben mutfakta temizlik yaparken sessizce 'Pislik içinde her yer ' dedi. Gerçekten bu denir mi ya ? Yani pislik içinde denir mi ya ? Sessizce çıkıp gittim mutfaktan .. Sanki böyle olmasını biz istedik .. Zamanında ev yapmışlar ama evin çatısı balkonu bile kapatmıyor. o yüzden yağmur yağdığında merdivenler hep batar. Şimdi biraz para biriktirdik babamlar onlarla uğraşıyor artık bilmiyorum ben nolacağını ?
Etrafin toplu olmasi farkli birşey temiz olmasi farkli birseyTemiz olmak maddiyatla alakali degil eve misafir geldi.mi insan bir toparlar ortaligi yani en azindan ben oyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?