Sinirden ağlayasım geldi 'Pislik içinde her yer ' ... ?

1-dedikodu yapan erkekten hoslanmam cok iticidir
2-ev temizligi konusunda konuştuğuna gore kendi evinde her yeri bal dok yala yapan o sanki, hic sanmam eve gittiğinde "kari cay nerde "der boyle tipler
Hic.kaale.almaya bile değmez
+100000
O usta evinde sarı bez nerede bilmiyordur bile
Zaten direkt kadını ayıplamış ev niye böyle diye

Son düzenleme:
Temiz olmak maddiyatla alakali degil eve misafir geldi.mi insan bir toparlar ortaligi yani en azindan ben oyle yapıyorum
Biz hepimiz pis bi sen temizsin zaten. Hepimiz aynısını yapıyoruz ama ev eski dolap eski olunca çok temiz durmuyor ev.
Ayrıca eve gelen misafir değil usta. Usta gelince ortalık dağınık olur çünkü ev tadilattadır. Ustanın böyle bişey söylemesi ekstra abes.

Aynı şekil köyde babamın evi var ,böyle olan yeri temizle temizle yine aynı vaziyete geliyor akşama kadar evin içinde dönüyorum ölüyorum yorgunluktan köye gidince,
Sizde canınızı sıkmaya değmez dengesiz biri laf söylemiş umursamayin.

Evet eski evler temizliği göstermiyor gercekten. Bende şahit oldum
Bizim eski ev sahibi 30 senede bir defa eve çivi çakmamış maşallah
Bizde girerken borç harç bir şey yaptıramadık.
Şimdi ancak biz çıkıp evi boşaltmalıyız ki adam akıllı bir tadilat yapılsın tesisatından duvarına dolabına
Onada 75 bin fiyat çekti iç mimar
Yani anlayacağın kaldık öyle
Eski ev zor ustayla tadilata uğraşmak daha zor

Peki gerçekten eviniz pis mıydı? Bende evime cok güvenmiyorum mesela köpekten ötürü, çat kapı biri gelse yerlerde tüyleri görebilir. Tabi süpürüyoruz temizlikci de geliyor ama evim hep bal dök yala olmuyor. Eğer evinizin eski eşyalarınızın eski olmasından dolayı oyle dediyse ayıp etmiş. Ben de üzülürdüm ama takmayın kafanıza kendi evi cok mu temizmis

Evet canim ustalarla uğraşmak gercekten zor. Bir de eski evi ne kadar da yapsan eski kalıyor. Babam yakın zamanda evini sattı. Görüyoruz simdi ,onunden gecerken,alan adam baya biseyler yapiyor pencere falan. Paraya bakıyor bu işler.

Temiz olmak maddiyatla alakali degil eve misafir geldi.mi insan bir toparlar ortaligi yani en azindan ben oyle yapıyorum
Misafir değil o usta eli işte gözü oynasta ustaymis ,dili çalışacağına eki çalışsın ben olsam lafını duyardı benden.

Kesinlikle
Bu konu ülkede sıkıntı resmen
Ustaların temizlikçilerin ev beğenmeme huyu var.
İnsanlar zaten güzel evine niye tadilat yaptırmak istesin.
Zaten temiz evine niye temizlikçi çağırsın.

Genelleme yapmak istemiyorum çoğu az iş yapıp çok para almak istiyorlar.
Usta çağırırsın parayı beğenmez
Evin işini çok bulur
Zamanında gelmez seni bütün gün evde bekletir.
Temizlikçi çağırsan sen olmasan çoğu yeri yarım bırakır.

Pislik icinde ise adam da öyle demis ne var bunda
hiç zannetmiyorum biliyor musunuz? gercekten pislik içinde yaşayan ve temizliği dert etmeyen biri bu sözü umursamazdı zaten..ayrıca pislik içinde tabiri tamamen aşağılamak için kullanılir yoksa herkes ayni titizlikte değil zaten..kendisinin titiz olduğunu iddia eden bir arkadaşım var mesela benim evine oturmaya gitmem hep dışarda buluşuruz çünkü onun temizlik anlayışı bana çooook uzaktır ama kalkıp da evin pislik içinde de diyemem, bana ne orada yaşayan o , içine siniyorsa amenna, belki anormal olan benimdir?yargılamaya hakkim var mı?

İlkokula geri dön, okuma yazmayı tazele.
pis dememiş, eski demiş. Kapının önünde ahır var. Ahır. A h ı r.
Unutuyosunuz salça ekmekli günlerinizi

Üzülme kuzum herkes imkanları dahilinde yaşıyor .
Evinden böcek çıkıyor mesela teyzenin.kizi gitmiyor iyy diye .kadının elinde mi lan ?

Herkes boş boğaz üzülme.hayat şartları ne gerektiriyorsa öyle yaşıyoruz bunu kafamıza takmaya değmez

Bak şimdi ...ne sıkıyorsun tatlı canını!!..ben ünv.hazirlanirken tüm gün evdeydim, apartmanimizda dış boya yapilmasi için iskele kurulmuş işçiler de tüm gün o iskelede boya yapıyor ,o iskelede soluklaniyorlardi. Annem merhametli insandır beni tembihlemisti "insanlar su,çay isteyemezler sen gene de sor ..demle evde varsa yanına bisküvi koy ver " demişti...o yüzden ders çalışırken bir kulagimda iscilerdeydi ..bir tanesinin bir ara "abi evde hiç eşya yok ..bu nasıl ev! " dediğini diğerinin de "sus ...duyacak..ayıp" dediğini duydum.Ben gene cayimi demledim uzattım tepsimle işçilere ..uzatırken dilimin ucuna geldi "oturmaya koltugum yok ama gönlüm zengin..bak sağına soluna senin açlığını , susuzluğunu umursayan başka biri oldu mu?!" diye ..sonra düşündüm gerek var mı diye .. girdim iceri dersimi çalıştım..ben o yıl unv.kazandim ..mezun olduğum gibi de atandım. Hatırladığım kadarıyla sen de kpss için hazırlanıyorsun. Yaşadığın şartlar senin ileriye sicraman için katalizör olsun ..hirslandirsin ! ah la vah la boşa harcayacagin zamanın yok

kendi evi nasılmıs acaba, ayrıca kendisi sizin durumunuzda olsa kendisinin karısı eve bir seyler yaptırmak istese eminim engel olur basını sokacak bir catın var daha ne istiyorsun ki diye susturur sindirirdi. erkekler böyle maalesef

Evet.
Aslinda bedavaya da gelmiyorlar ki haklarını alıyorlar. Soruyoruz ne kadara yaparsın 80 TL ise ben ona 70 e yap demiyorum mesela. Hatta 80 se 90 veriyorum
Bir de bazi ustalar bi işi bırakıp diğer ise gidiyormuş inşaat cılar falan.
Hani boyle yapacaklarsa yapmasınlar bu işi anlamıyorum gerçkten ulkece sıkıntımız bu

Dünür sen bugün ayrı bir sinirlisin hayırdır bişey mi oldu?

usta milleti kendini ordinaryus profesör sandığı için ağzına geleni söylerler. herkese de her konuda da akıl verirler hiç çekinmezler çünkü her haltı bildiklerini sanırlar. mesleğimden ötürü çok muhatap olduğum için biliyorum, onun dışında akrabam ve tanıdıklarım da var. babası eşi usta olanlar kusura bakmasın ama hiç ağzının ayarı olana rastlamadım. terbiyesizlik yapıp bunu doğal bir şekilde savunanını çok gördüm ama.

o yüzden takma hiç konu sahibi. bu densize çay taşıyıp ağırlamaya kalkma da. madem pismiş her yer, işini yapsın defolsun gitsin.

Ben varya, titizliğimle döverim, öyle temiz düzenliyimdir. Çok eski evde de oturdum yepyeni rezidans ta da oturdum iyi bilirim. Eski eve ne yaparsan yap göstermez ama yeni yapı eve sadece bir süpürge tut heryer parlar.

Evet herşey değil ama çoğu şey maddiyatla alakalı. Kaldı ki pis bile olsa bize ne? Hele ustaya ne? Boş başak dik durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…