Sinirden ağlayasım geldi 'Pislik içinde her yer ' ... ?

Deyiverseydin ya bizim elimizdekide bu. Biz bu şekilde mutluyuz diye.
 
Hah ağzımdan aldın lafı. Bu usta milleti böyle, bağıra çağıra konuşur, asla senin fikrini önemsemez falan. Sanki kendileri lüx villada oturuyor densizler.
 
Belki de adam gördüğünü söylemiştir dediğin şartlardan dolayı temiz tutmak mümkün olmuyordur belki, umursanacak bişe yok bence
 

hata ediyosun da ondan. parasını peşin verirsen iş yapmazlar. posta posta vereceksin ayrıca deli gibi de pazarlık yapacaksın. o zaman bak nasıl bitiriyor işini. ama ben daha kendi babamı ikna edemedim ki burda yazıyorum boşu boşuna... o kadar çok mağdur ettiler ki bizimkileri. inşallah ilerde Avrupa'daki gibi kalifiye işçilik eğitimleri olur da üç kuruş fazla verip hakkıyla tadilat yaptırabiliriz, bu şark kurnazları da başka iş aramak zorunda kalır.
 
Evin kötü yapida olmasıyla pislik içinde olması birbirinden farklı şeyler. Siz evinize bahcenize ahiriniza samanliga fırına iyi bakıyorsanız (temizlik açısından, göze bir iki el atmayla hoş görünmesi acisindan) haksızlık etmişler. Diğer turluyse eğer biraz sizinde düşünmeniz gerekir acaba yapmam gerekenleri yapmadım mi diye. Coook çok çok kötü yapılarda pırıl pırıl oturanları da gördüm harika evlerde pislik içinde yaşayanları da.. sizce siz hangisisiniz?
 

yav diyelim ki her yeri b.k götürüyor. usta oraya misafirliğe değil iş yapmaya gelmiş, zaten tadilat halinde ev. haddi mi yahu bu lafı etmek? bi lafı söyleyebilir olmak haddimiz olduğu anlamına gelmiyor.
 
Aynen
Peşin parayı babalarının oğullarına vermiyor bu insanlar
Parayı peşin verdiysen yaptığı her şey yanlış olsa gelmiyorlar geri
 
muhteşemsin .. annemde az önce o ustalara çay börek kurabiye sarma hazırladı ve ikram etti. Onlar utansın bende çok hırslandım hakikatten beni anlatmışsın. cansın sennn
 
Aynen bı işi birakip diğer ise gidiyorlar,kıradaki evime parke yaptircaktik adam verdiği tarihte teslim etmedi burnumuzdan getirdi ev boştu yeni kiracı geldi baktı eve beğendi tuttu ,aradık bitir artık dedik rezil etti bizi.
 
Dünür sen bugün ayrı bir sinirlisin hayırdır bişey mi oldu?
Ya ablamı kocası aldatiyor .birlikte olduğu kadın da bana aileme filan yuzsuz yuzsuz ınstagram'dan satasti bugün .yani bizlerin hesabına yaziyo
Ruh hastasi gibi ' oh hava mis yağmur kokusu filan yazmis bana .

Diğer aile üyelerime de napiyosun nasılsın ben çok iyiyim filan yazmış .elin manyağı ile uğraşıyoruz biraz gerdi beni .


Bu nasıl bı ruh hali ay hangi akılla hem bize yazip kendini ifşa ediyo hem kankasiymisiz gibi gündelik konuşmalar yaparak giriyo konuşmaya ?
 
Densizler her yerde var. İlk çocuğuma doğum zamanı kapıcı ben temizleyeyim evi para yabancıya gitmesin dedi. Kabul ettim apartmanın girişinde başkasına ev çok dağınık dedi. Ben bunu duyunca onu çalıştırır miyim kabul etmedim. Temiz olsa ne diye kadın tutayım. Densiz çok bosverin
 
muhteşemsin .. annemde az önce o ustalara çay börek kurabiye sarma hazırladı ve ikram etti. Onlar utansın bende çok hırslandım hakikatten beni anlatmışsın. cansın sennn

haha utanmaz ki. yorulduğunuzla kalmışsınız hiç gerek yok öyle hadsizleri bu kadar beslemeye. kendini iyice bir halt sanacak. insanlar "aman evimin işini düzgün yapsın" diye hizmet ettikçe bunlar olayı farklı algılayıp "nasılsa bana muhtaçlar, istediğimi yaparım istediğimi söylerim" kafasını yaşıyorlar

annemleri sonradan çok mağdur eden bi usta anlatmıştı, gittiği evde sandalye bile vermemişler gazete kağıdına oturtmuşlar adamları. aynen öyle davranmak lazımmış milletin bildiği var.
 

Onlarda biraz fazla zalimmis.

Aynen abartmamak lazimz neyse o kadar.
 
Onlarda biraz fazla zalimmis.

Aynen abartmamak lazimz neyse o kadar.

adam bunu hakecedek şerefsizlikteydi emin ol. ama eminim o sandalyeyi vermeyen kadının evini kusursuz yapmıştır. bizimkilerin kıytırık bir kapı boyasını bir senedir boyayacak, parasını aldığı halde.
 
Kadın zaten pisliğin tekiymiş de o Enişten olacak Şerefsize sinirlendim ben şuan... Geçmiş olsun Dünür
 
Konu sahibi evinizi anlamadım,fakat eski demek istediniz sanırım. Kırmadan nasıl anlatılır bilmiyorum ama bir arkadaşım öyle bir evde oturuyordu ki dışardan gören harabe derdi,esyasida ona göre gariban zaten ama her yer ışıl ışıl parlar mi parlıyordu.Ustanin densizligini bir kenara bırakarak,kendiniz için bir şeyleri değiştirmeye cabalayin kırık bir eşya varsa tamir edin edemezseniz çok mühim değilse atin. Ev bahceliyse bahçede ot,poşet sigara izmariti gibi şeyler kesinlikle olmasın,bir su tutun mis gibi olur. Gibi gibi,dediğim gibi benim anladığım ev eski ve pis olduğundan siz de rahatsızlık hisettimisiniz ondan bu yorumu yaptım,böyle rahatsaniz da kim karışır herkesin evine.
 
Halden anlamazlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…