nişanlın niçin zorlamış ki böyle bir şey için.çünkü kapanma içten gelen birşeyle olur kendini hazır hissetmiyorsan keşke kapanmasydın.unutma ki bir ömür böyle geçireceksin eğer daha hazır değilsen kapanma tekrar açıl bence.nişanlın da senin istediği zamanı beklemek zorunda istiyosa kapalı birini bulsaymış sinir oluyorum böyle erkekle.
pantolon üstüne ne tür kıyafetler giyebilirm ilkbahar yaz aylarında özellikle ?
benim nişanlım kapanmamı istedi ben yıllardır yok felan diyodum istemiyorum diyodum bu sene nolduysa kapan dedi ben yine yok dedim küstü konuşmadı soğuk davrandı iyi tamam kapanıcam dedim. şuan kapalıyım ama başımı bağlarken giyinirken zorluk çekiyorum ben başımı şalla bağlıyorum yada bağlayamıyorumben görünüşüme önem veren biriyim böyle kendimi kötü hissediyorum ama bazı genç kızlar mesela kapalı ama çok güzel giyiniyolar bende alışveriş yapmak istiyorum kapandığımdan bu yana hiç alışveriş yapmadım bana yardım eder misiniz nasıl giyinmeliyim ne giymeliyim yardım edin nolur bunaldım artık paspal gezmekten açıkken rahattım ama kapalıyken bunalıyorum paspal olunca
benim görünüşüm:mavi gözlüyüm beyaz tenliyim kiloluyum ama diyetteyim ve hergün spor yapıyorum. boyum 158 bayanlar yardım edin lütfenben pantalon giymeyi seviyorum pantalon üstüne ne tür kıyafetler almalıyım çok şık güzel olmak istiyorum bide güzel şal bağlamayı nasıl öğrenicem
bana yardım edin nooooooluuuuuuuuuuuurrrrrrrrr
bence önce nur suresi 31.ayetin türkcesini bir okuyun
kapanmayi icinize sindirin ancak bundan sonra yani icinize sindikten sonra kiyafet konusunda sikinti cekmeyeceginizi düsünüyorum.
Birde su var ki;Allahu Teala kurani kerimde eslere hitaben:Ey iman edenler, kendinizi ve coluk-cocugunuzu öyle bir atesten koruyun ki, onun tutusturucusu insanlarla taslardir...” (Tahrîm, 6) diye buyuruyor.
nisanlinizda size iyilik olsun diye kapanmanizi istemis olabilir ama bu isler size trip yapmasiyla olacak seyler de degildir.
canim merhaba. ilk once sunu demek istiyorum---sakin bunun icin sinirlenip aglama sakin...benim nişanlım kapanmamı istedi ben yıllardır yok felan diyodum istemiyorum diyodum bu sene nolduysa kapan dedi ben yine yok dedim küstü konuşmadı soğuk davrandı iyi tamam kapanıcam dedim. şuan kapalıyım ama başımı bağlarken giyinirken zorluk çekiyorum ben başımı şalla bağlıyorum yada bağlayamıyorumben görünüşüme önem veren biriyim böyle kendimi kötü hissediyorum ama bazı genç kızlar mesela kapalı ama çok güzel giyiniyolar bende alışveriş yapmak istiyorum kapandığımdan bu yana hiç alışveriş yapmadım bana yardım eder misiniz nasıl giyinmeliyim ne giymeliyim yardım edin nolur bunaldım artık paspal gezmekten açıkken rahattım ama kapalıyken bunalıyorum paspal olunca
benim görünüşüm:mavi gözlüyüm beyaz tenliyim kiloluyum ama diyetteyim ve hergün spor yapıyorum. boyum 158 bayanlar yardım edin lütfenben pantalon giymeyi seviyorum pantalon üstüne ne tür kıyafetler almalıyım çok şık güzel olmak istiyorum bide güzel şal bağlamayı nasıl öğrenicem
bana yardım edin nooooooluuuuuuuuuuuurrrrrrrrr
canim merhaba. ilk once sunu demek istiyorum---sakin bunun icin sinirlenip aglama sakin...
baglanmak dert diyildir ki gunaha girersin yapma. nisanlin istemisse ne guzel iste yapmisin sukur et. simdi eski eskide kaldi.
baglanan hanimlar icin cok guzel modeller cikti son zamanlar bi alis-verise cik bak ne kadar hos kiyafetlerla karsilasican.
Insallah zayifladikca daha hos gozukucen elbiselerde. aglama sakin tamammi ve bunun icin asla nisanlinla tartisma. unutma ALLAH HER ZAMAN BIZIM ICIN EN IYISINI YAPAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?