Sinirden ağlıcam !

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
363
benim nişanlım kapanmamı istedi ben yıllardır yok felan diyodum istemiyorum diyodum bu sene nolduysa kapan dedi ben yine yok dedim küstü konuşmadı soğuk davrandı iyi tamam kapanıcam dedim. şuan kapalıyım ama başımı bağlarken giyinirken zorluk çekiyorum ben başımı şalla bağlıyorum yada bağlayamıyorum ben görünüşüme önem veren biriyim böyle kendimi kötü hissediyorum ama bazı genç kızlar mesela kapalı ama çok güzel giyiniyolar bende alışveriş yapmak istiyorum kapandığımdan bu yana hiç alışveriş yapmadım bana yardım eder misiniz nasıl giyinmeliyim ne giymeliyim yardım edin nolur bunaldım artık paspal gezmekten açıkken rahattım ama kapalıyken bunalıyorum paspal olunca

benim görünüşüm:mavi gözlüyüm beyaz tenliyim kiloluyum ama diyetteyim ve hergün spor yapıyorum. boyum 158 bayanlar yardım edin lütfen ben pantalon giymeyi seviyorum pantalon üstüne ne tür kıyafetler almalıyım çok şık güzel olmak istiyorum bide güzel şal bağlamayı nasıl öğrenicem

bana yardım edin nooooooluuuuuuuuuuuurrrrrrrrr

nişanlın niçin zorlamış ki böyle bir şey için.çünkü kapanma içten gelen birşeyle olur kendini hazır hissetmiyorsan keşke kapanmasydın.unutma ki bir ömür böyle geçireceksin eğer daha hazır değilsen kapanma tekrar açıl bence.nişanlın da senin istediği zamanı beklemek zorunda istiyosa kapalı birini bulsaymış sinir oluyorum böyle erkekle.

ya etrafındaki arkadaşlarının eşleri kapalı benide bi kere kapalı gördü oda davet miydi neydi öyle görmüştü çok yakışıyo kapan felan dedi 5 yıl yalvardı bende bıktım iyi dedim yakışıyo yakışmasına ama ben giyinmesini bilmiyorum kapalıda benim için açık yada kapalı önemli değil pantolonum benim olsun gerisi önemli dğeil sadece şık olmak önemli

pantolon üstüne ne tür kıyafetler giyebilirm ilkbahar yaz aylarında özellikle ?

Kapanmak allah rizasi icin olur birileri istedigi icin yaparsan böyle mutsuz olursun iste.Bence asil sorun giyinmeyi bilmemen degil giydiklerini kendine yakistiramaman cunku onlari istemeden giymen ,zorla guzellik olmaz demis atalarimiz ama illede kapanicam diyosan pantolon uzerine cok sik tunukler buluzlar var popoyu falan orten sal abaglama konusunda videolar biel var deneye deneye ogrenirsin biraz zaman tani kendine.Saglicakla kal.

Bugun magazalari gezdim cok guzel seyler var gercekten. Ama once zayiflamaliyim. Kilom oldugu icin yakistiramiyorum aslinda. Bugun nisanlimlada konustum bu konuyu istiyosan acil dedi bende yakistiramiyorum hic biseyi cok pacozum sanki dedim oda benim icin dunyanin en sik en guzel kadini sensin diyince dayanamadim yine :-D zayif olsam hersey yakisir aslinda yuzum guzel cidden her renk gidiyo ama her guzelin bi kusuru vardir ya benimde kilom iste :-(

Uzun gömlekler var pntalonun üzerine giyebilirsin.Bence nişanlın istediği için kapanmışsın nişanlına söylesesen kapalı giyinmek için uygun kıyafetlerim yok diye madem seni kapalı istiyor hediye olarak uygun kıyafetler alabilir

teşekkür ederim hanımlar aklımda oluştu hemen hemn naısl giyineceğim ama önce kilo verilecek

nişanlım bana zaten istediğim herşeyi almama izin veriyo kredi kartını veriyo al istediğin kadar ben öderim diyo ama ben çekiniyorum ve para biriktiriyo düğün için üstüne gitmek istemiyorum. Alışverişi çok seveen biri o zaten düşünün benden daha çok sever o yüzden şanslıyım evlendiğimiz zaman herşeyimi alır zaten evimden hiçbişey getirmemi istemiyo dolabımı kendi zevkime göre en baştan düzenlicem

baskasının demesıyle kapanman ne kadar dogru bılemedım acıkcası..bana öyle gelıyorkı ne gıyersen gıyy pek kendıne yakıstırıp ıcıne sınmıcek gıbı..kapalı olupta cok sık ıcok guzel seyler gıyınebılırsın ..pantolon ustu uzun yapısmayan tunıkler bol pantolonlar guzel sık hırkalar var bunlara uygun basortulerıde alırsan cok da sık olursunn..dar pantolon ustune kısacık badı alırsan komık olurbazı kapalı bayanlarda goruyorumda cok komıkleraklında bulunsun...setremsde guzel seyler bulabılırsın

çok zor gerçekten, sen nisanlin için giyim tarzindan vazgeçebiliyorsun ama o ...
tabi sadece giyim deyip geçmemek lazim butun hayatimizi etkiliyor sonuçta
neden kapanmani istedi? inancindan degildir herhalde sonuçta içinden geldigi için kapanmadiysan hiç bir anlami yok
ailesi istedi diye ya da oyle diye mi? eger oyle ise neden ailesi mutlu olsun diye sen mutsuz olasin ki?
ailen ne diyor bu konuda?
bence butun iyi niyetime ragmen yapamiyorum de tekrar açil, kendimi sevmiyorum mutsuz oluyorum boyle de
nisanliyken hala bir sansin var evlenince o sansin da kalmaz, iyi dusun..

bence önce nur suresi 31.ayetin türkcesini bir okuyun
kapanmayi icinize sindirin ancak bundan sonra yani icinize sindikten sonra kiyafet konusunda sikinti cekmeyeceginizi düsünüyorum.

Birde su var ki;Allahu Teala kurani kerimde eslere hitaben:Ey iman edenler, kendinizi ve coluk-cocugunuzu öyle bir atesten koruyun ki, onun tutusturucusu insanlarla taslardir...” (Tahrîm, 6) diye buyuruyor.
nisanlinizda size iyilik olsun diye kapanmanizi istemis olabilir ama bu isler size trip yapmasiyla olacak seyler de degildir.

tamamen katılıyorum

Nisanlim dine biraz duskundur ben namazimi kiliyodum oda kapan dedi simdi memnunum acikcasi iyiki kapanmisim bile diyorum cevremdeki insanlar ilk kez gordu dun kuzenlerim cok yakismis iyiki kapanmisin felan dediler tabiki oncelik din benim icinde onun icinde ama her bayan icin gorunus onemlidir benim icinde onemli tabi

öncelikle içindeki sesi dinleyerek karar ver ve devam et
şık giyinmeye gelince gayet şık olabilirsin
başörtüsü nasıl bağlanır ?
çatı katı ilkay diye bi blog var ordan öğrenirsin az çok
kıyafet için önce tarzını belirle sonra alışverişe çık
sen de benim gibi kiloluymuşsun her bulduğunu alma yakışanı almalısın
kilonu kamufle etmek için ince aşağı doğru sarkan uçuş uçuş olan kumaştan yapılmış giysileri giymelisin
ayrıca topuklu ayakkabı giy derim

Evet canim katiliyorum sana bende i bloga bakiyorum arada guzel seyler var evet kilolu oldugum icin sorun oluyo ama diyetteyim zayiflamadan alisveris yapmicam ama

canim merhaba. ilk once sunu demek istiyorum---sakin bunun icin sinirlenip aglama sakin...

baglanmak dert diyildir ki gunaha girersin yapma. nisanlin istemisse ne guzel iste yapmisin sukur et. simdi eski eskide kaldi.

baglanan hanimlar icin cok guzel modeller cikti son zamanlar bi alis-verise cik bak ne kadar hos kiyafetlerla karsilasican.

Insallah zayifladikca daha hos gozukucen elbiselerde. aglama sakin tamammi ve bunun icin asla nisanlinla tartisma. unutma ALLAH HER ZAMAN BIZIM ICIN EN IYISINI YAPAR.

evet çok haklısın kilo verdikçe herşeyi kendime çok yakıştırıyorum şuan mutluyum zevk alıyorum giyinirken
bide alışverişimi yapsam tam olucak

Nişanlının seni böyle önemli bir konuda zorlamasına ağlamalısın bence
Giyim konusundaki acemiliğine değil..
Kapanmak birinin zoru ile olmamalı. Bu durumda sana yük gibi gelecektir,
anlamsız yani.
Gelelim yardım istediğin konuya.
Alışveriş sitelerinde mankenlerin kombinleri sana fikir verebilir.
Modanisa da çok güzel şeyler oluyor mesela.

Sana pantolonlu bir kaç tane ekleyeyim ben bunları çok beğendim.
Hatta sipariş verdim..:)

İspanyol Pantolon P27 - Petrol Yeşili - Los Banditos

Kalın Kemerli Tulum 5011 - Lacivert - Bonema

Cepli Düğmeli Trençkot 11223 - Yeşil - Mileny

Eşarp bağlama olayına gelince zamanla geliştirilir başta zorlanman doğal..
İğne en az 4 tane kullan ki kolay bozulmasın.
Nasıl bağlamaları beğeniyorsun örnek koyarsan anlatabilirim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…