- 27 Aralık 2015
- 613
- 751
- 23
Ne kadar rezil komşunuz varmış okuyunca inanamadım Allah sizi daha iyilerle karşılaştırsın inşallahBaşımda var çözüm bulurum da kalıcı değilim burda, son 4 ayımız bulaşmıyorum, pisliklerinden bıktım camımın önüne kondom bile atmıslar coluk çocuk gece 2 3 ayaktalar hankır hankır gülmeler bağırmalar, insan değiller cidden insan degiller, hayvan bile değiller
Yok artık daha neler duyacağızBaşımda var çözüm bulurum da kalıcı değilim burda, son 4 ayımız bulaşmıyorum, pisliklerinden bıktım camımın önüne kondom bile atmıslar coluk çocuk gece 2 3 ayaktalar hankır hankır gülmeler bağırmalar, insan değiller cidden insan degiller, hayvan bile değiller
Vallahi canim gorgusuzlugun dogsu batisi bas edilmiyor benimkilerde dogudan gelmis simdi kavga etsem bes tanede cLaf anlatamayacağim için döverdim dedim ya, ama işte eşimi bırakıp gidiyorum ankaraya aklım kalmasın burda
2 sene önce Diyarbakırda evinin önünde öldürdüler bir polisi bir Allahın kulu ifade vermedi görmedik bilmiyoruz duymadık gündüz gözüyle olan olay, bundan korkarım yoksa ankarada olsa uğraşırdım
Helal edilecek gibi degil ki annen cok hakli boylrlerini ayni binada toplamali bi evinin ici temiz sanirlar haftada bir gun temiz bunlar... gunde bi saat falanannemlerin üst kattaki komşuda öyle. annem onun yüzünden her pazartesi koca pimapeni siliyor bir halı silkeliyor sanki 3 ay süpürülmemiş her hafta halı silkeliyor. kıl pislik doluyor camlara. hele yazın camları açmak imkansız halı yıkıyor sulu sulu asıyor kaç sefer kavga ettik kadın çirkef yırtıyor kendini camda. Boyacı gelmişti onlara camda fırçayı mı temizlemişler ne yapmışlarsa bizim camlar minik minik boya olmuş annemde uyardı dikkat etsinler diye biz yapmadık diyor ee kim yaptı kuşlarmı getirdi? Annem her seferinde sana komşuluk hakkımı helal etmiyorum diyor
Ayy resmen bizim üst komşu.. Birde 5. kattan aşağıya sepet göndermesi var bildiğin salıveriyor cama vura vura iniyor sinir ediyor insanı. Birde sürekli temizlik mi yapıyor yoksa koltukların yerini her akşam mı değiştiriyor bilemiyorum ama koltuk sürüklenmesi gibi bir ses geliyor. Hiç edep falan yok. Bizim balkonda sesimizi duyduğu halde birşeyler silkeler camlar vs açıkken. Şu halıyı bilerek düşürme olayı iyiymiş bende öyle yapıcam.
Evet cok uzgun ve pismanim cunku o da kiraci benden on bes gun sonra tasindi esim evi tutarken orayi dolu zannetmis bu bizim talihsizligimiZ sinavimiz oldu...Allah sabır versin.çevremde görüyorum Hele birde kiracıysan adamdan saymıyorlar maalesef,aşağıdan bakmalar falan. En güzeli en üst katta olmak aslında,kışın soğuğu,yazın sıcağı milletin pisliğinden,gürültüsünden iyidir.
Yalnız doğudan gelmiş kısmını beğenmedim.Vallahi canim gorgusuzlugun dogsu batisi bas edilmiyor benimkilerde dogudan gelmis simdi kavga etsem bes tanede c
Helal edilecek gibi degil ki annen cok hakli boylrlerini ayni binada toplamali bi evinin ici temiz sanirlar haftada bir gun temiz bunlar... gunde bi saat falan
Doguda olan bir arkadasimizin yorumy uzerine ben de belirttim zaten dogusu batisi yok dedim hos benimki yine de dogudan gelmis bir aile bundada benim yapabilecegim ekstra bir duzenleme yok. Olani diyorum kimseyi yerme gibi bir luksum olamaz bizde zamaninda anadoludan gelmis bir aileyiz .Yalnız doğudan gelmiş kısmını beğenmedim.
Konunun doğu yada batıyla alakası yok. Bu düşüncesizliktir görgüsüzlüktür her yerde de olabilir.
Evet hepimiz öyle. Valla ne diyeyim Allah yardımcınız olsun,umarım bir an önce taşınırlarda kurtulursunuzDoguda olan bir arkadasimizin yorumy uzerine ben de belirttim zaten dogusu batisi yok dedim hos benimki yine de dogudan gelmis bir aile bundada benim yapabilecegim ekstra bir duzenleme yok. Olani diyorum kimseyi yerme gibi bir luksum olamaz bizde zamaninda anadoludan gelmis bir aileyiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?