sinirden agliyorum ust kat komsusundan biktim

Benimde üstümde bi dengesiz var manyak karı sabahtan geceye kadar elektirik süpürgesi çalıştırıyor pat pat terlik sesiyle uyaniyoruz. Allahtan bir şey çırpmıyor izin vermiyorum. Sürekli kapısına çıkıyorum kapıyı da açmıyor. Geçen gün kızına şikayet ettim bir kaç gündür rahatım

bende kiracı iken böyleydi bende delirirdim kaç kere camdan kavga ettim çirkeflik ettiysem de bana mısın demedi rezil en sonunda evim bitti de taşındım ve en üst kattayım çok şükür.

halıyı sarkıttımı çek düşsün aşağıya üstünede bir silme suyunu dök ,
sonra bir kahve yap otur iç olanları izle

hahaha kötümüyüm neyim hahaha

Ne kadar rezil komşunuz varmış okuyunca inanamadım Allah sizi daha iyilerle karşılaştırsın inşallah

Hiç konuştun mu
Hergün hergün asılacak ne buluyor anlamadım, bi de kış ayındayız yani

NOT : Üst kat komşusu değil, komşum / komşumuz

Ben hiç sevmem üst kat komşumu çokta husumetimiz oldu. Bu halı konusuda bunlardan biriydi bizimde. Belki 5 sefer uyardım ama hep aynı. En son benim balkonuma kadar sallandırdığında ev arkadaşımla beraber asıldık indirdik aşağıya halısını. Cahil ve medeniyet içinde yaşamaya ayak uyduramayanlara onların dilinden konusucaksın.

Biz çocukken üst komşumuz halısını sarkıtırdı, annem cinnet geçirirdi. Biz de abimle şaka dükkanından osuruk yağı almıştık sürmüştük halısına kadının
Benim de yan komşum bir garip. En ufak ses oldu mu çat çat duvara geçiriyor. Yahu ben insanım, tabii ki evde ses olacak bu gayet normal, o kadar da takıntılı olunmaz ama ben de dikkat ediyorum yani.
Halısını sarkıttı mı sarımsak yağı yapıp sürün halıya. Ya da böyle keskin bir misk kokusu. Hesap sorarsa benim camlarım böyle kokuyor, halını sarkıtırsan böyle kokusu siner vs uydurun.

Camının önündeki pislikleri topla peçeteyle çal kapısını al bunlar senin diyip at evinin içine terbiyesiz kadın

Yok artık daha neler duyacağız

Igrenc insanlar
Ne anlarki bi insan bunu yapmaktan

1. Adım: Komşunu uyar.
2. Adım: Yöneticiye şikayet et.
3. Adım: Komşuyu tekrar uyar.
4. Adım: Ne asarsa assın çek aşağı indir

Tek sebebi, eğitim seviyesi. Ki bu, diploma ile alakalı bir eğitim değil. Bu nedenle, onunla aynı seviyeye inmeden çözüm bulabileceğini sanmıyorum. En azından, gerektiğinde "demir yumruk" olabildiğini göstermen lazım.

Son düzenleme:
Vallahi canim gorgusuzlugun dogsu batisi bas edilmiyor benimkilerde dogudan gelmis simdi kavga etsem bes tanede c
Helal edilecek gibi degil ki annen cok hakli boylrlerini ayni binada toplamali bi evinin ici temiz sanirlar haftada bir gun temiz bunlar... gunde bi saat falan

Allah sabır versin.çevremde görüyorum Hele birde kiracıysan adamdan saymıyorlar maalesef,yukardan bakmalar falan. En güzeli en üst katta olmak aslında,kışın soğuğu,yazın sıcağı milletin pisliğinden,gürültüsünden iyidir.

Balko

Balkonumu susledim saksilar koydum sus astim gunesli gun diye camasiri astim hanfendi halisini sirkeledi :) ona hazirlil yapiyorum uygun ortam icin edep terbiye yok bu insanlarda...

Evet cok uzgun ve pismanim cunku o da kiraci benden on bes gun sonra tasindi esim evi tutarken orayi dolu zannetmis bu bizim talihsizligimiZ sinavimiz oldu...

Yalnız doğudan gelmiş kısmını beğenmedim.
Konunun doğu yada batıyla alakası yok. Bu düşüncesizliktir görgüsüzlüktür her yerde de olabilir.

Yalnız doğudan gelmiş kısmını beğenmedim.
Konunun doğu yada batıyla alakası yok. Bu düşüncesizliktir görgüsüzlüktür her yerde de olabilir.
Doguda olan bir arkadasimizin yorumy uzerine ben de belirttim zaten dogusu batisi yok dedim hos benimki yine de dogudan gelmis bir aile bundada benim yapabilecegim ekstra bir duzenleme yok. Olani diyorum kimseyi yerme gibi bir luksum olamaz bizde zamaninda anadoludan gelmis bir aileyiz .

Tut birinin kolundan ben sizin pisliklerinizi temizlemek zorunda miyim la de

Evet hepimiz öyle. Valla ne diyeyim Allah yardımcınız olsun,umarım bir an önce taşınırlarda kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…