ne demek ıstedıgınızı anlamadımSiz uzaklaşmaya başlamışsınız ya ilişkiyi toplayın ya ayrılın,adam sevgili değil dışardan insan mübarek.
Canım seni savunuyorum adamı değil zatenne demek ıstedıgınızı anlamadım
sız uzaktan gelsenız bır hafta on gun gormedıgınız bır adama kırılmaz mısınız
dmi cok zoruma gitti bılmıyorum ınsan kızsa bıle merak etmez mı hele bırde sarjım bıtmısken evım uzak ve tenha ıken eve gırer gırmez aılemle konusurken telın neden mesgul o telın neden sarjı bıter trıbıAy bu adamın evlilik sonrası başkalaşımını hiiççç düşünemiyorum.. arada bir öküz diye kızdığım eşim bekarken evde yalnız kaldığımda hele ki bi de grip falansam arabanın içinde kapının önünde yatardı :)) bu nasıl bi model böyle
anlamadım canım kusura bakma mesajını kafam durdu zaten hem ki ne dısardan ınsan ama lafta cok kskanır cok severCanım seni savunuyorum adamı değil zaten
Erkeklerin laflarıyla karın doymuyor maalesef ,böyle devam ederse yıpratma kendini yoluna bak.anlamadım canım kusura bakma mesajını kafam durdu zaten hem ki ne dısardan ınsan ama lafta cok kskanır cok sever
unutmus ekmek dahi alacagımı allahtan ona guvenıp iş yapmıyorum ki aç kalmadım allahtan
hayır gelme planını bozma dedim diye gelinmez mı ya kızlar naz yapar neden benım nazlar tutmuyor haklısın cok haklısınErkeklerin laflarıyla karın doymuyor maalesef ,böyle devam ederse yıpratma kendini yoluna bak.
Naz,kavga tuzu biberidir abartılmadığı sürece dediğim gibi konuş düzgünce halen aynı tavırlardaysa kendi yoluna bak ,kendine yazık etme.hayır gelme planını bozma dedim diye gelinmez mı ya kızlar naz yapar neden benım nazlar tutmuyor haklısın cok haklısın
cok kırıldım elimde valız sevgili veya eşini bekleyenlere baktım bıde kendime baktım halime ..
Kendimi anlatıyo gibi oluyorum ama buna benzer bi olay yaşadım.. üni. Okuduğum şehirdeydi sevgilim bende ailemin yanındaydım.. bu tutturdu çok özledim gel bilmem ne diye rahat vermedi bende çıktım geldim.. beni gardan aldı evin köşesinde indirdi neymiş arkadaşlarıyla sözleşmişmiş oraya gidip bi iki saate döncekmiş.. tenha bi yerdeydi benim evim de ve akşam vaktiydi.. arkadaşları geç kaldığı için (!) içeri girmemi bile beklemeden basıp gitti.. ben o köşeden eve 10 adım atana kadar bisikletli pisliğin biri gasp etti beni yerde süründüm.. ellerim dudağım patladı.. çığlığıma sağılsun bi çocuk koşup geldi kurtardı beni.. bu öküzü aradı gelip beni alsın diye.. ne yapsa beğenirsin.. bi sürü laf söyleyip çekip gitti ben de onu terkettim.. kapımın önünde çok yattı ama ne çare..dmi cok zoruma gitti bılmıyorum ınsan kızsa bıle merak etmez mı hele bırde sarjım bıtmısken evım uzak ve tenha ıken eve gırer gırmez aılemle konusurken telın neden mesgul o telın neden sarjı bıter trıbı
Yuh ! Adam adam değil ki insan müsvettesiymiş.Kendimi anlatıyo gibi oluyorum ama buna benzer bi olay yaşadım.. üni. Okuduğum şehirdeydi sevgilim bende ailemin yanındaydım.. bu tutturdu çok özledim gel bilmem ne diye rahat vermedi bende çıktım geldim.. beni gardan aldı evin köşesinde indirdi neymiş arkadaşlarıyla sözleşmişmiş oraya gidip bi iki saate döncekmiş.. tenha bi yerdeydi benim evim de ve akşam vaktiydi.. arkadaşları geç kaldığı için (!) içeri girmemi bile beklemeden basıp gitti.. ben o köşeden eve 10 adım atana kadar bisikletli pisliğin biri gasp etti beni yerde süründüm.. ellerim dudağım patladı.. çığlığıma sağılsun bi çocuk koşup geldi kurtardı beni.. bu öküzü aradı gelip beni alsın diye.. ne yapsa beğenirsin.. bi sürü laf söyleyip çekip gitti ben de onu terkettim.. kapımın önünde çok yattı ama ne çare..
Bence böyle düşüncesiz bi adamla olmaz.. Allah korusun benim yaşadığımı sende yaşayabilirdin..
tatlım sorun bu duzgunce konucak kıvamdayken duzeltmeye calısır ama o gunun telafısı yok sonrasında aç mısın dese nolur veya gunduz vaktı benı merak etse ne olacak gupegunduz durumda gece tenha bır otobusu kacırsam yarım saat bekleyıp bıde duraktan ınıp yurume mesafem varken merak etmemısken .. yanı sorun onun benı ben demeden dusunmesı .. koyma akılla olmaz ki kendımı sogutmalıyım bu ılıskıden belki de .. cok soru cevap gittik kafanı şişirdim kusura bakmaNaz,kavga tuzu biberidir abartılmadığı sürece dediğim gibi konuş düzgünce halen aynı tavırlardaysa kendi yoluna bak ,kendine yazık etme.
Duymamış olayım niye kafam şişsin dertleşiyoruz şurda,soğutmana gerek yok direk net söyle birde onla uğraşma.tatlım sorun bu duzgunce konucak kıvamdayken duzeltmeye calısır ama o gunun telafısı yok sonrasında aç mısın dese nolur veya gunduz vaktı benı merak etse ne olacak gupegunduz durumda gece tenha bır otobusu kacırsam yarım saat bekleyıp bıde duraktan ınıp yurume mesafem varken merak etmemısken .. yanı sorun onun benı ben demeden dusunmesı .. koyma akılla olmaz ki kendımı sogutmalıyım bu ılıskıden belki de .. cok soru cevap gittik kafanı şişirdim kusura bakma
Müsvette demek bile çok onun için.. hata bendeydi buna benzer çok pisliği olmuştu ama ben saf salak gibi habire şans vermiştim.. sonradan açıldı gözüm.. ağzımın yüzümün patlaması gerekiyomuş :)))Yuh ! Adam adam değil ki insan müsvettesiymiş.
evet yaşayabilirdim benimki de sonradan kapıda yattı ama ne fayda aynı durum sadece öküzler farklıymışKendimi anlatıyo gibi oluyorum ama buna benzer bi olay yaşadım.. üni. Okuduğum şehirdeydi sevgilim bende ailemin yanındaydım.. bu tutturdu çok özledim gel bilmem ne diye rahat vermedi bende çıktım geldim.. beni gardan aldı evin köşesinde indirdi neymiş arkadaşlarıyla sözleşmişmiş oraya gidip bi iki saate döncekmiş.. tenha bi yerdeydi benim evim de ve akşam vaktiydi.. arkadaşları geç kaldığı için (!) içeri girmemi bile beklemeden basıp gitti.. ben o köşeden eve 10 adım atana kadar bisikletli pisliğin biri gasp etti beni yerde süründüm.. ellerim dudağım patladı.. çığlığıma sağılsun bi çocuk koşup geldi kurtardı beni.. bu öküzü aradı gelip beni alsın diye.. ne yapsa beğenirsin.. bi sürü laf söyleyip çekip gitti ben de onu terkettim.. kapımın önünde çok yattı ama ne çare..
Bence böyle düşüncesiz bi adamla olmaz.. Allah korusun benim yaşadığımı sende yaşayabilirdin..
Beterinden korunmuşsun yine şükür canım,karısına ne yapardı merak ediyorum.Müsvette demek bile çok onun için.. haya bendeydi buna benzer çok pisliği olmuştu ama ben saf salak gibi habire şans vermiştim.. sonradan açıldı gözüm.. ağzımın yüzümün patlaması gerekiyomuş :)))
Ay bırak Allahaşkına.. aynı adamdan bahsediyor gibiyiz :)) tipler farklı ama huylar aynı.. olmaz bundan.. öbüründen olmamıştı çünkü :))evet yaşayabilirdim benimki de sonradan kapıda yattı ama ne fayda aynı durum sadece öküzler farklıymış
resmen cinnet gecırdım dun ... hepsını gec fırın market cok uzak uzaktasn gelince dolaplar bombos olur ekmek alcam deim bırak basbasa bı yemek yıyelım oyle gıt lafını onu bıle zaten unutmussınırden guluyorum
bende eve agır valızı sırtlanıp giderken düğündeydıMüsvette demek bile çok onun için.. haya bendeydi buna benzer çok pisliği olmuştu ama ben saf salak gibi habire şans vermiştim.. sonradan açıldı gözüm.. ağzımın yüzümün patlaması gerekiyomuş :)))
aşk hayatım ne kadar saçma sapanAy bırak Allahaşkına.. aynı adamdan bahsediyor gibiyiz :)) tipler farklı ama huylar aynı.. olmaz bundan.. öbüründen olmamıştı çünkü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?