sinirden aklına gelmemiş

Bittercoffee geçmiş olsun canım nasıl oglanlar! Var ya...
Adam olamazlar.
Konu Sahibi sen de tez elden yol ver bu oğlana.
Sana gram kıymet vermeyen birinin neyini çekiyorsun.
Nişanlı evli değilsin . Hiç üstünde düşünme bile.

Beterinden korunmuşsun yine şükür canım,karısına ne yapardı merak ediyorum.
3 yılda çok şey yaşadık onunla bir de 1 sene deli divane peşimden koşmuştu.. ama tüm öküzlük denemelerini kobay gibi üstümde denemişti.. bende de ne sabır varmış :)) ayrılıktan sonra araya sokmadığı insan kalmadı intihara bile kalkıştı.. hatta bi arkadaşı yapma etme cefasını sen çektin sefasını el sürmesin.. çok pişman tam kıvamına geldi artık demişti.. tabi ben çok sabredip bir defa bitti diyenlerdenim.. dönüşüm olmadı.. ben nişanlandıktan sonra o da evlenmiş biriyle ve karısını yanından ayırmıyomuş hiç.. gerçekten kafa dank etmiş. :)) hiç değilse bi hemcinsime faydam dokundu. Bi öküzden insan çıkardım :)))

tsk ederim
ben mı abarttım diyorum objektıf bı bakıs acısı istedim ama cok kırıldım cok

Hahaahaha çok güldüm yahu iyi karısına da yapmasın bir zahmet

Çok sağol canım.. olayın üstünden tam 11 yıl geçti ve ben hala sokakta yalnızsam ve ardımdan biri geliyosa korkup panikliyorum elim avcum terliyo buz gibi.. neden?? Bir öküzün arkadaş sevdasından..

tsk ederim
ben mı abarttım diyorum objektıf bı bakıs acısı istedim ama cok kırıldım cok
Yok canım abarttigin bişey yok.
Kendini daha net belli edemezdi.
Olmamış bu oğlancık.
Daha iyilerine layıksin.
Kendine her zaman en iyiyi değer gör. Sonra üzülürşün. Kendine de çok kızarsın.
Burada tecrübe konusuyor :)

insanlara fazla yuz vermemek gerekır millet nasıl sevgılısını parmagında oynatır valla bizimki nasıl .... erkek gıbıyım hıc kız gıbı yea ışkım yeaaa cok koykuyoyum evde diye agzımı büzerek konusanlardan olamadık

Çok sağol canım.. olayın üstünden tam 11 yıl geçti ve ben hala sokakta yalnızsam ve ardımdan biri geliyosa korkup panikliyorum elim avcum terliyo buz gibi.. neden?? Bir öküzün arkadaş sevdasından..
benımkı erkek kardesını bırakır benı almaya gelmez bende dun korktum da yiğitliğime çamur surdurmedım

suan ıcın yalnız kalmaya hazır degıl gıbıyım sadece deger gormedıgım halde bırı aramalı arada guzel soz soylemelı ıcım bunu dıyo sacma ama tabı ben küsen trıp yapan ınsan degılken kırıldım Tanriningolgesi belmiyum Bittercoffee

Hayır bide o kadar ısrar etmiş gel diye.
Bre dengesiz hani çok özlemiştin sen kızı!
Kaçıyor arkadaşları.
Sinir oldum valla 11 sene önceki olaya

kıymet bilicek birini bul bence.. bu tipler kaybetmeden anlamıyor ne yazık ki..

Tatlım yeni bir insan çıkar karşına bu adamdan 3 güzel laf duysan öbür günü yine aynı sorunu yaşasan keyfin mi kalır ben güzel sözler söylerim sana hahahay

Tatlım yeni bir insan çıkar karşına bu adamdan 3 güzel laf duysan öbür günü yine aynı sorunu yaşasan keyfin mi kalır ben güzel sözler söylerim sana hahahay
arada bana soyle bari aynen bıraz ınsan ıcıne cıkayım da kafam dagılsın

Hayır bide o kadar ısrar etmiş gel diye.
Bre dengesiz hani çok özlemiştin sen kızı!
Kaçıyor arkadaşları.
Sinir oldum valla 11 sene önceki olaya
sorma bi hevesle geldim.. meğerse olayın göbeğine geliyouşum :)) biraz görüşmedik mi ölüyorum bitiyorum derdi. Başbaşa piknik yapalım sinamaya gidelim deyince de.. off sürekli beraberiz bi hafta sonum var onu da senle zehir edemem demişti.. beynimden kaynar sular dökülmüştü.. diyorum ya acayip bi sabır var bende.. dediğin gibi dengesizin hadsizin önde gideniydi. Bende küçüktüm o zamanlar gözüm açılmamıştı.. bu halime denk gelse hayatı burnundan getirirdim :)))

Benimde Derdim Bunlar Olaydı Keşke..
deger gormemek dert degıl mı kı haklısınız herkesın derdı kendıne buyuk allah kısıye gore dert verıyor kaldıramadıgı dertlerı vermez ama sevılıp deger gormek ıster herkes

ah amin gonul ıstemez mı kıymet bılenı anacım sansızım ınsallah cıkar oylesı de ayagımı yerden kescek mutluluk
Aa hiç öyle düşünme.. bak ben öyle bi uyuzdan sonra kapımın önünde nöbet bekleyen bi adamla evlendim.. ki haberim bile olmazdı beklediğinden.. sabah kalktığımda görürdüm.. çok sorunlar yaşadık ama hep kıymet verdi bana..

Şu anki çocuk sadece zaman kaybı.. kadına kıymet vermeyen adamdan bi cacık olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…